• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Uploadbaz.com با 10 گیگ فضای رایگان + لیچ از 20 آپلودسنتر معتبر

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
[ ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡
دوستان آپلود باز مشکلات زیادی داره ولی به نظرم بهترین امکانات رو به کاربر فری میده و برای منی که سایت دانلود دارم خوبه
سرعتش عالیه یعنی کاربرا حاضرن از آپلودباز دانلود کنن تا لینک مستقیم یا بقیه اپلود سنتر ها
با این همه مشکلی که داره الان بیشتر از 1/5 ساله کاربر پرمیوم ام و نشده پولم و بخوره :)

master-sky

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان آپلود باز مشکلات زیادی داره ولی به نظرم بهترین امکانات رو به کاربر فری میده و برای منی که سایت دانلود دارم خوبه
سرعتش عالیه یعنی کاربرا حاضرن از آپلودباز دانلود کنن تا لینک مستقیم یا بقیه اپلود سنتر ها
با این همه مشکلی که داره الان بیشتر از 1/5 ساله کاربر پرمیوم ام و نشده پولم و بخوره :)

ممنون دوست عزیز.
اینایی که میان تو فرومها این مدلی حرف میزنن فقط قصد تخریب رو دارن نه چیز دیگه ای..

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
من کشته مرده‌ی نظرات ملتم:دی

@پست بالایی: همچین یه جوری میگی تخریب و اجیر، که انگار انتخاباتی در راهه و ما داریم کاندید ریاست جمهوری تخریب می کنیم:دی

آپلودباز داره یک سرویسی ارائه می ده و امثال من و تمام یوزرهای اون تاپیکی که معرفی کردم هم یوزرهای سرویس اون هستیم و داریم تجربیات خودمون رو از اون سرویس میگیم.

هدف من از پست قبلی و این پست فقط اینه که کسانی که قصد خرید دارند بدونن پول چی رو دارند میدن. نه تخریبی در کاره و نه چیز دیگه.

تجربه ی من هم از این سرویس می گه که این سرویس دهنده به شدت نوسان داره و از اکانت 3 ماهه‌ای که اخیرا خریدم، حداقل 1ماه زیر 10درصد اون چیزی رو که قول داده ارائه کرده (بعضی روزها دقیقا 0 درصد) و اینکه 1 روز به خاطر این 1 ماه به هیچ کس اضافه نکرده. و این که هیچ یک از ایمیل های من (و بسیاری از افراد دیگه) رو جواب نداده و عملا هیچ خدمات پشتیبانی وجود نداره. و با تمامی این اوصاف متاسفانه طلب کار هم هست هرکسی که اعتراض میکنه رو به انواع مسائل متهم می کنه (امثال همین پست های یوزر master-sky یا یوزر Uploadbaz.com تو پی سی ورلد). بماند که در حال حاضر سرویس بد نیست و یک حداقلهایی رو ارائه میکنه.

امیدوارم دوستانی که قصد خرید رو دارند پست فوق و پستهای اون تاپیک رو مطالعه بکنند. تصمیم گیری دیگه با خودتون هست. این همه هم آپلود سنتر وجود داره و قدرت انتخاب ماشالله بالا:دی

با تشکر!

پ.ن: من 5 سال از عضویتم می گذره نه 1 سال:دی

Last edited:

master-sky

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من کشته مرده‌ی نظرات ملتم:دی

@پست بالایی: همچین یه جوری میگی تخریب و اجیر، که انگار انتخاباتی در راهه و ما داریم کاندید ریاست جمهوری تخریب می کنیم:دی

آپلودباز داره یک سرویسی ارائه می ده و امثال من و تمام یوزرهای اون تاپیکی که معرفی کردم هم یوزرهای سرویس اون هستیم و داریم تجربیات خودمون رو از اون سرویس میگیم.

هدف من از پست قبلی و این پست فقط اینه که کسانی که قصد خرید دارند بدونن پول چی رو دارند میدن. نه تخریبی در کاره و نه چیز دیگه.

تجربه ی من هم از این سرویس می گه که این سرویس دهنده به شدت نوسان داره و از اکانت 3 ماهه‌ای که اخیرا خریدم، حداقل 1ماه زیر 10درصد اون چیزی رو که قول داده ارائه کرده (بعضی روزها دقیقا 0 درصد) و اینکه 1 روز به خاطر این 1 ماه به هیچ کس اضافه نکرده. و این که هیچ یک از ایمیل های من (و بسیاری از افراد دیگه) رو جواب نداده و عملا هیچ خدمات پشتیبانی وجود نداره. و با تمامی این اوصاف متاسفانه طلب کار هم هست هرکسی که اعتراض میکنه رو به انواع مسائل متهم می کنه (امثال همین پست های یوزر master-sky یا یوزر Uploadbaz.com تو پی سی ورلد). بماند که در حال حاضر سرویس بد نیست و یک حداقلهایی رو ارائه میکنه.

امیدوارم دوستانی که قصد خرید رو دارند پست فوق و پستهای اون تاپیک رو مطالعه بکنند.

با تشکر!

پ.ن: من 5 سال از عضویتم می گذره نه 1 سال:دی

من نمیدونم چرا فکر کردی کسی به تو گفته که اجیر شدی.
من به اون یوزری دارم میگم که میاد اینجا میگه آپلودباز کلاهبرداره و وقتی میگی چرا میگه چون پول فلانی رو خورده , میگی پس چرا تو حرف میزنی ؟ میگه خوب شنیدم.
این یعنی حرف مفت زدن !
اما در مورد حرف شما !
آپلودباز حداقل کیفیت نداره , بلکه ایراداش حداقل هست !
هر سیستمی هم با این حجم کار مشکلاتی داره .
نه آپلودباز بلکه هر سرویس دهنده دیگه ای !

Sam_K

Registered User
لایک‌ها
88
من 1 ماه اکانت آپلودباز گرفتم همه ی این 1 ماه رو نفرین کردم.
هر شب که خرابه. نصف لینک ها برای جنریت شدن از کار میفتن.
سرور ها که ماشالا خواب هستن.
انقد عصبانی شدم که رفتم یه وی پی اس گرفتم.
آپلود باز اولاش خوب بود اما از وقتی این اکانت 3 ماه دانلود رو گذاشت, گند زد به همه چی. هر کی هم میپرسه آپلودباز چطوره, خودم و 9 تا دیگه از دوستام و کلی کاربر دیگه به طور راحت قانعش میکنیم که به درد نمیخوره.

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
هر سیستمی هم با این حجم کار مشکلاتی داره .
نه آپلودباز بلکه هر سرویس دهنده دیگه ای

با این مورد مخالفم. فضای آپلودسنترها و لیچرها به شدت رقابتی شده و بعضا سرویسهایی با کیفیت بسیار بالا و قیمت پایین داره عرضه می شه. (توی همون فروم تاپیکهای بسیاری هست و دیگه اسم نمی برم) مضاف بر اینکه می گن یک مشتری راضی 1 مشتری دیگه رو میاره، ولی یک مشتری ناراضی 50 تا مشتری رو میپرونه. به هر حال دیگه با خود آپلودبازه که بخواد توی این بازار دووم بیاره یا خیر.

MkVisuall

Registered User
لایک‌ها
20
متاسفانه آپلودباز کلاهبرداری بیش نیست. کیفیت آشغال سرعت پایین لیچرهای از کار افتاده و قدیمی
جدیدا هم که هک شده و تمامی فایل های روی سرور پاک شده
حتی از دیتا سینتر قراره آپلودباز رو بندازن بیرون

AzarΚharid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
متاسفانه آپلودباز دیگه پشتیبانی نداره و رو اورده به کلاهبرداری

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
بعد سکته ای که بازار آپلودسنترها زد یواش یواش کیفیت خدمات این قبیل سرویس ها هم اومد پائین
تورنت هم یواش یواش داره سکته رو میزنه
دمونوید که پرید و خبر خوندم که TPB هم یواش یواش رفتنیه
بقیشون هم که ...
ترکرهای خصوصی سکته نزنن خوبه
درکل رپیدپیچ و آپلودباز و رپیدباز و انواع اقسام بازها و پیچ ها دچار افت کیفیت شدن و تو این بازار یواش یواش دارن خودشون رو نشون میدن، یکی با افت کاملا محسوس کیفیتش و اون یکی با عدم پاسخگوئی به سوال های یوزرهاش و اون یکی هم ...

پ.ن. : فندق یادته چه دوران خوبی بود؟!؟ همین یک سال پیش بود، هی

SLIPKNOT2

Registered User
لایک‌ها
2
متاسفانه آپلودباز کلاهبرداری بیش نیست. کیفیت آشغال سرعت پایین لیچرهای از کار افتاده و قدیمی
جدیدا هم که هک شده و تمامی فایل های روی سرور پاک شده
حتی از دیتا سینتر قراره آپلودباز رو بندازن بیرون

من از روز اولی که اپلودباز پولی شد اکانت خریدم و هنوزم دارم . کاری با خوب و بدش ندارم ولی یه مسئله الان چند ماهه داره شدیدا اذیت میکنه . شبها از اخر شب تا حدودا 8 و 9 صبح 90 درصد سرورها دان میشن و چیزی نمیشه دانلود کرد. اگه این مشکل حل بشه شخصا هیچ مشکلی با اپلودباز ندارم.
در مورد اینکه تمام فایلها از روی سرور پاک شدن باید بگم که بنده 500 گیگ فایل تو اکانتم دارم و حتی یه دونه از اونا کم نشده . نمیدونم چه کسی این خبر دروغ رو به شما داده؟

alidoran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا یه سوال داشتم.
من با اکانت پرمیوم 4 تا فایل همزمان گذاشتم زیر دانلود البته با سرعت دانلود کم 30k
الان هر 4 تاش stop شده و idm میگه باید دوباره صفحه دانلود رو باز کنم.
این کار رو هم کردم اما بازم گیر کرده.
فایل های جدید رو دانلود میکنه اما اون 4 تا همونجوری نصفه موندن
از این اکانت های 3 ماه 5 تومان هم خریدم.
راهی داره که دوباره از اول دانلود نکنم؟

mojtaba0511

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تازه عضو پرمیوم شدم چطور باید تنظمیات انجام بدم تا از حداکثر سرعت استفاده کنم؟
الان من تو دانلود منیجیر یوزر پسورد گذاشتم اما تغییری احساس نمیشه چرا؟:eek:

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
[ ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡
قرار نیست وقتی عضو پرمیوم شدید با سرعت فضایی دانلود کنه !
سرعت دانلود برای کاربرای فری و پرمیوم تو اپلودباز یکیه .
الان با حداکثر سرعت اینرنتت مگه دانلود نمیکنه ؟

WebConsole

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سایت جامع و خوبی هست فقط تنها مشکلی که داره ، لوگوی رسمی نداره یک فکری براش بکنید !

mmi694

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خسته نباشید
بنده یه فایل رو می خواستم آپلود کنم ولی بعد از اتمام آپلود با خطای کمبود فضا مواجه و متوجه شدم که اکانتم فضای کافی نداره
رفتم یه اکانت 1 ماهه با 100 گیگ فضا گرفتم به خیال اینکه اون 100 گیگ به حجم من اضافه میشه اما به جای اینکه مثلا (100 + 500) بشه 600 گیگ, کل فضام شد 98 گیگ
بعد گفتم برم یه اکانت 30 روزه با 500 گیگ بگیرم به خیال اینکه ایندفعه دیگه به اون 100 گیگ اضافه میشه و حجمم میشه مثلا 598 گیگ اما بازم نشد وکل حجمم شد 488 گیگ
الان میخواستم بدونم من چی کار باید بکنم تا حجمم مثلا بشه 1000 یا 2000 گیگ چون به فضای خیلی زیاد نیاز دارم و حجم استفاده شدم به شکل زیر هست:
Used space: 480.98 of 488 GB

ممنون میشم راهنمایی کنید

the_raven

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
بنده به اشتباه یک اکانت یک ماه دانلود خریداری کردم. در صورتی که این اکانت رو فقط به بهانه آپلود یک فایل خریداری کردم.و الان برام کاملا بی استفاده هستش.
آیا امکانش هست که مابقی پول رو (4500 تومان ) برای اکانت 1 ماهه با امکان آپلود پرداخت کنم و شما فضای اکانت من رو شارژ کنید ؟
با تشکر

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
لطفا rate های کسب درامد رو یکم بالاتر ببرید

بالا