• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

VastVision

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
شركت وست ويژن يه نتورك ماركتينك هست كه مجوز داره و در روزنامه مورخ 24/3/1385 ازش تشكر كرده و از لحاظ شرعي تاييد شده يك لحظه رو هم از دست نديد
www.vastvision.co.nr
كسي خواست عضو بشه در خدمتم

با تشكر
وست ويژن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من نمیدونم

این وست ویژن تا حد زیادی شبیه جی اس مرچنت و گلد کوئست هستش. (به خصوص جی اس مرچنت )

چطور شده این سیستم حلاله - مورد تاییده مجلسه اما جی اس مرچنت که یه فروشگاه آنلاین داره حرومه ؟!؟!

شما که داری تبلیغ وست ویژن می کنی میتونی دلیل این مساله رو به من بگی ؟؟؟

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
یکی از دوستانم جزء اولین نفراتش هست.

چند وقت پیش هر چی بهم گفت , قبول نکردم دیگه نتورک تو ایران کشش نداره ولی وست ویژن بتر از بقیه کار میکنه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره

دیگه اصلا سر و صداش خوابید

نتورک ها باید 2 3سالی در ایران کار میکردن که کردن

دیگه به قول دوستمون کشش نداره و کارشون در ایران به پایان رسیده

mgc

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از mehrdad201 :
اره

دیگه اصلا سر و صداش خوابید

نتورک ها باید 2 3سالی در ایران کار میکردن که کردن

دیگه به قول دوستمون کشش نداره و کارشون در ایران به پایان رسیده

با سلام خدمت دوستان عزيز چند مسئله ي اساسي درباره نتورك بايد بگم.اول درباره ي وست ويزن كه يه سيستم بسيار ضعيف است و مقايسه ي اون با گلدكوئست بيرمرچنت و ... كار اشتباهي.
پلن پورسانتدهي شبه گلد ماين (البته كپي شده از گلد ماين) و بسيار ضعيفتر از از گلدماينه...
در مورد دوستي كه فرمودند نتورك در ايران چند سالي كار كرده و ....فقط متاسفم اين جمله ناشي از يك ديد سطحي و كوتاه مدته اگر چنين ديدي داشته باشيد هيچ گاه در نتورك موفق نمي شويد.
:lol:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من با خود نتورک مشکلی ندارم و قبول دارم که نتورک یه فعالیت اقتصادی سود آور هست.

این مساله که نتورک در ایران عمرش به سر اومده رو به این دلیل گفتم که متاسفانه در ایران جوی به وجود اومد که باعث نامامی بسیاری از سیستمهای نتورکی و اعضاش شد.
باید این حقیقت رو قبول کنید.

من خودم 5 ساله که عضو کوئست بودم. عضو جی اس و چند تا دیگه. اما اینقدر جو رو مسموم کردند و تبلیغات منفی کردند که بیخیالش شدم و از سودش هم گذشتم.

این رو هم به حساب ترس و یا تنبلی من نگذارید چون نمیدونید که در این سیستمها چه مشکلاتی برای من به وجود اومد.
--------------------------------
امیدوارم که شما در این فعالیت موفق باشید.

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
عجب فروم توپي يه پست دادم اين همه جواب دادن واقعا تشكر دارم
از اين ها گذشته من سه ساعت ديروز ساعت 4 تا 7 شب تو بازداشت پليس بودم آخه وبلاگ زده بودم بعد رفتم كه پرزنت كنم ديدم به به تا ماشين پليس انتظار مي كشه ما هم طعم كلانتري رو كشيديم خوب شد بابام نفهميد وگرنه ...
من روزنامه ي تاريخ 24/3/1385 دارم كه ازش تشكر كرده مال روزنامه ي اقتصادي
روزنامه ي تاريخ 22/4/1385 يعني همين پنج شنبه نوشته كه گلدكوئيست و گلدماين و وست ويژن غير قانوني هست
آخر ما نفهميديم چه كار كنيم واقعا جو رو بهم ريختن يعني ديگه يه نفر هم نمياد كه عضو بشه
مي گن اين شركت مال رفسنجاني هست فقط با نام آقاي بابايي همون رييس طرح شتاب درسته؟؟؟

ممنون
باي

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
نه عزیزم اولا شما اشتباه کردی از طریق وبلاگ و یا این فروم میخواستی عضو بگیری چون اصلا این روش کار نیست کار اشتباهی و دوما اگر وقتی در بازداشت بودی با دفتر شرکت تماس میگرفتی حتما برای کمک میومدن به خاطر جوی که دوستان میگن در ایران به وجود اومده این عادی هست که وقتی شما این کار رو میکنید اذیت میشید . حتی بعضی از روزنامه ها از روی دشمنی مطالبی مینویسند ولی آیا در بقیه خبرها هم ما همینطوری هر خبریی رو قبول میکنیم .
اگر اینطور باشه من چندین خبر و روزنامه سراغ دارم که هر چند روز خبرهای داغ همین شرکت و در صورن کلی تجارت الکترونیک و بازاریابی شبکه ای رو مینویسند و خیلی هم خوب مینویسند .
فقط کمی تحقیق کافیه تا آدم اطلاعات کسب کنه و بعد با دادن اطلاعات غلط اثر منفی روی بقیه هم نزاره

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
من خودم قبول دارم كه كارش درسته ولي من هيچ دوست و رفيقي ندارم چه جوري عضو پيدا كنم؟؟؟
راهي ندارم جز تبليغات و وبلاگ و فروم و اينجور چيزا من خونه نشين هستم يعني آدم اجتماعي نيستم دوستم كامپيوتر هست همين و بس

با تشكر
باي

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از valizadeh4 :
سلام دوستان
عجب فروم توپي يه پست دادم اين همه جواب دادن واقعا تشكر دارم
از اين ها گذشته من سه ساعت ديروز ساعت 4 تا 7 شب تو بازداشت پليس بودم آخه وبلاگ زده بودم بعد رفتم كه پرزنت كنم ديدم به به تا ماشين پليس انتظار مي كشه ما هم طعم كلانتري رو كشيديم خوب شد بابام نفهميد وگرنه ...
من روزنامه ي تاريخ 24/3/1385 دارم كه ازش تشكر كرده مال روزنامه ي اقتصادي
روزنامه ي تاريخ 22/4/1385 يعني همين پنج شنبه نوشته كه گلدكوئيست و گلدماين و وست ويژن غير قانوني هست
آخر ما نفهميديم چه كار كنيم واقعا جو رو بهم ريختن يعني ديگه يه نفر هم نمياد كه عضو بشه
مي گن اين شركت مال رفسنجاني هست فقط با نام آقاي بابايي همون رييس طرح شتاب درسته؟؟؟

ممنون
باي
دوست عزیز , جناب اقای کاتوزیان , خودش متوجه نشد که بالاخره چه نتورکی درسته و چی غلطه !!

مشکل جای دیگه بود که اکثر دوستان که دستی بر اتش دارند اطلاع دارند.

parspal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي كه تو ايران نتورك كار ميكنه بايد پي پليس و اينجورچيزا رو هم به تنش بزنه
ولي اگه با دفتر شركت تماس بگيريد سريع كمكتون مي كنن
مثلا من خودم كه آسو كار مي كنم يه بار ريختن دفتر به جرم اختلاط دختر و پسرو اينجور چيزا مارو گرفتن و بردن
بد ما تماس گرفتيم دفتر تيم حقوقي آسو به دادمون رسيد و بعد از 3 ساعت حل شد و به كارمون توي همون دفتر ادامه داديم

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
من كه آبروم رو از توي جوب پيدا نكردم كه اينطوري بشه به خاطر چندرقاز نون حروم اگر بابام بفهمه كه پام به كلانتري باز شده يا اينكه كلانتري اومد دم در پوست از كلم مي كنه يعني مي كشتم البته من بعد به بالاسري شيرازي زنگ زدم گفتم اينطوري شده گفت اين شركت وكيل داره نمي دونم 3 تا اگر اشتباه نكنم و فوري ميان درت ميارن ولي آخه اين چه وضعيته كه به خاطر هيچ و پوچ آبروت بره و سر از كلانتري در بياري حالا اگر ممكن هست به من يه راهي پيشنهاد بديد كه من عضو پيدا كنم همون طور كه گفتم من نه دوست و نه رفيق و نه آشنا و هيچ كس رو ندارم و مغازه دار هم نيستم و من خونه نشين هستم و خوراكم كامپيوتر و اينترنت هست در واقع اجتماعي نيستم

با تشكر
باي

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
شما باید همون اول فکر اینها رو میکردید این وظیفه بالاسری شماست که کمکتون کنه تا بتونید زیرمجموعه بگیرید اگر نمیکنه مشکل از اونه آموزش درست کمک کردن و خیلی چیزهای دیگه وظیفش هست . الن مطمئنا شما آموزش درست ندیدید که کلا این مطالب رو اینجا مینویسید (اشتباه محض )
دوما بله شرکت وکیل داره هیچ مشکلی هم نداره گرچه بدون وکیل و حتی دفتر شرکت خود آدم اگر زرنگ باشه راحت میاد بیرون چون وقتی خلافی نکردی نمیتونن کاری بهت داشته باشن
بعد اینم بگم اگر شما اعتقاد به این کار نداشتی وارد نمیشدی چرا حالا که ضعف خودت رو پیدا کردی تو سر شرکت میزنی و حروم حروم میکنی . حالا اگه وضعتون خوب بود قربون شرکت هم میرفتین

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
شرکتی که جلوی روی همه کارهاش رو میکنه و کوچکترین ایرادی برای غیر شرعی بودن اعمالش نزاشته با این حرفها خراب نمیشه حتی شرکتهای زمینخواری مثل آسو هم کلی تلاش کردن که به شرکت ضربه بزنن ولی نتونستن با اینکه خود این شرکتها با اتکا به وست ویژن رشد کرده بودن .
الان میرم چند خبر در تاپیک مخصوص بنویسم حتما بخونید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من اگه میخوای زیرمجموعه جمع کنی برو دنبال این سیستمهای خارجی و از خارجی ها عضو بگیر

قید فعالیت در ایران رو باید بزنی. پرزنت کردن و این چیزها رو هم بذار کنار چون که ممکنه باز هم پات به کلانتری باز بشه.

زیرمجموعه خارجی بگیری هم ارز وار کشور می کنی هم اینکه دقدقه زیرمجموعه ایرانی رو نداری

حداقلش اینه که بابا اون خارجیه سواد انگلیسی داره میره پالیسی و توافقنامه سیستم رو میخونه نه مثل ایرانیه که همینطوری بدون اطلاعات میاد عضو میشه.

تا زمانیکه شما میخوای در ایران با روش پرزنت حضوری فعالیت کنی همین مشکلات رو خواهی داشت.
البته من هم قبول دارم که پرزنت حضوری و یک به یک بهترین راهه اما با توجه به مشکلاتی که وجود داره و ممنوعیت فعالیت این سیستمها در داخل کشور ، خیال شما زمانی راحت میشه که شما در خارج از ایران فعالیت کنی.
اینطوری دیگه نمیتونن به شما گیر بدن. تازه ارز هم وارد کشور می کنی که این نه تنها کار بدی نیست بلکه جای تقدیر هم داره.

شما که وبلاگ داری. از وبلاگت استفاده کن برای تبلیغات در خارج از ایران. البته این مساله به نوع نتورکی که شما توض عضوی هم بستگی داره. نتورکی خوبه که سیستم مالیش یه سیستم استاندارد و بین المللی باشه مثلا ایگلد یا پیپال و ....

همچنین من به شمه نصیحت می کنم تو نتورکی فعالیت کنید که سرمایه اولیش کم باشه. در حد 10 - 20 دلار که اگه یه موقع خدایی نکرده نتونستی توش موفق باشی ضرر زیادی نکنی.
مثلا من بچه هایی رو در گلد کوئست میشناختم که اومدن یکی دو میلیون دادن اما متاسفانه ضرر کردن چون نتونستن موفق باشند.
همیچنین حتما الزامی نیست که محصولی که میخری یه محصول فیزیکی باشه. میتونی تو نتورکهایی عضو شی که هاست میفروشن یا حق تبلیغات و ...

اگه توی نت بگردی چیزای جالبی پیدا می کنی.
موفق باشی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در ضمن همیشه یادت نره که قبل از عضویت در یه سایت ، پالیسی و توافقنامش رو کامل بخونی و الکی عضو نشی.

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
ممنون از راهنمايي همتون
من انگليسيم خوب نيست و نمي تونم تبليغ كنم در ضمن من حساب ارزي هم كه ندارم تا بتونم ارز وارد كشور كنم مگر با ايگولد كه خاطرات بدي دارم ازش من مي خوام همين شركت رو به مقصد برسونم من كلاس آموزشي نرفتم بالاسريم هم پسر عمه ي من هست كه خيلي زحمتش دادم ممنون مي شم اگر بهم بگيد كه آدم غير از كامپيوتر كجا گير بيارم كه پرزنت كنم آخه من دوست و آشنا ندارم بايد از كجا آدم پيدا كنم تا پرزنتش كنم به نظر شما اگر برم پارك و مثلا بگم آقا پسر بياد و بعد بهش توضيح بدم جواب ميده؟؟؟

با تشكر
باي

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mehrdad201 :
در ضمن همیشه یادت نره که قبل از عضویت در یه سایت ، پالیسی و توافقنامش رو کامل بخونی و الکی عضو نشی.
سلام
من به حساب پسرعمه عضو شدم و حتي گفتم تضمينش مي كني گفت آره ولي من آدم عصبي هستم يعني اگر يه مشكلي برام پيش اومد تمام سيستمش رو به هم مي ريزم اين رو قسم مي خورم ديروز كه بازداشت بودم زنگ بالاسري شيراز زدم و كلي باهاش دعوا كردم به هر حال من نزديك 60 تومان از طريق ايگولد و سايت هاي سرمايه گذاري خارجي ضرر كردم حالا نوبت ايرانيش هست من خودم گفتم اينا دروغه ولي وسوسه بد چيزيه و روياهاي پولداري

با تشكر
باي

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
اینا دروغ نیست فقط اطلاعات میخواد
این هم اخبارهایی که میگفتم :
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=760856#post760856
البته همونطور که گفتم نباید فکر کنی به پسرعمت زحمت دادی نه اون وظیفشه درواقع باید زحمت بکشه تا پیشرفت کنه چون پیشرفت تو پیشرفت اون هم هست پس هر چه قدر میتونی استفاده کن من جای تو باشم شیرشو میکشم باید خودش یاد بگیره و به تو هم یاد بده که تو هم بتونی همین طور برای زیر مجموعه خودت زحمت بکشی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ببین دوست من اینکه شما در سایت های سرمایه گذاری ضرر کردی تقصیر ایگلد نیست.

شما اگه به اندازه کافی در مورد هایپ ها اطلاعات داشتی حسابشده تر عمل می کردی

در مورد نتورک و پرزنت هم باید بگم که در ایران متاسفانه این مشکل هست.
خود من کاملا نتورک رو کنار گذاشتم و به هایپ رو آوردم. چون نمی تونستم کسی رو وارد کنم. همه یا میترسیدن یا اینکه عضو یه سیستمی شده بودند.

خب دولت با این قضیه مشکل داره و ما هم نمیتونیم با دولت مخالفت کنیم چون خلاف قوانین هستش.
الان نتورک در ایران ممنوعه و اگه شما رو ببینن که داری در کشور ایران پرزنت میکنی و عضو گیری شما رو میتونن به عنوان مجرم بازداشت کنند.

من نظر شخصی خودم رو گفتم. اگه تصمیم داری فقط از نتورک پول در بیاری بطوریکه خیالت هم راحت باشه که دستگیرت نمی کنن فقط برو دنبال تبلیغات سیستمت در خارج از کشور.

شما میگی انگلیسی بلد نیستی خب برو پول بده و مطالبت رو ترجمه کن. من نمیدونم که وست ویژن سیستم پولیش چطوریه ؟
یا اینکه ایا محصولاتی که خریداری میشه به خارج از ایران هم پست میشه یا نه ؟؟؟؟
تا اونجا که من فهمیدم وست ویژن صنایع دستی هم میفروشه. خب میتونی خارجی ها رو ترغیب کنی که بیان از سیستمتون از این محصولات بخرن.
با اینکارت
هم باعث تبلیغ صنایع دستی و فرهنگ کشور ایران در خارج میشی
هم پول در میاری
هم ارز وارد کشور میکنی
هم اینکه یه پولی هم به دولت ایران میرسه (در ازای دریافت مالیات از شرکت وست ویژن)

مطمئنا دولت هم با این نوع فعالیت کردن مخالفتی نداره چون به ضرر کشور نیست.
البته یه نکته ای هم هست و اون اینه که درست نیست ادم به خاطر فعالیت در نتورک بیاد کار اصلیش رو ول کنه.

همواره در نظر داشته باش که تولید یکی مهمترین اصول پیشرفت کشور هستش. زمانیکه شما بتونی کاری کنی که تولیدات کشورت در کشورهای دیگه به فروش برسه کار خیلی بزرگی انجام دادی

------------------------------
در اخر کلام نمی خوام یه نتورک شما خرده ای بگیرم. اما اگه دقت کرده باشید من تو پست هام مشخصات یه نتورک خوب رو (البته از نظر خودم) نوشتم. با این تحقیقاتی که من انجام دادم نتورک هایی مثل کوئست - وست ویژن و ....
نتورک های خوبی نیستند. (باز هم میگم که این نظر شخصی منه و جسارت به شخص خاصی نمی کنم)

بالا