• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

VastVision

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام مهرداد جان
پس مي گي من چه كار كنم؟؟؟(در مورد پرزنت)

ممنون
باي

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در ضمن من نمي تونم خارجي كار كنم و من بي كارم البته تا آخر تابستون بعدش دانشگاه شروع مي شه

با تشكر
باي

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من که گفتم

اگه دسوت نداری کارت خدایی نکرده به کلانتری کشیده بشه پرزنت نفر به نفر رو بیخیال شو

نصیحت من بود. اما باز میل خودته.
به قول دوستان هر کسی میخواد در ایران نتورک کار کنه باید پی پلیس و کلانتری و شاکی و غرغر زیرمجموعه رو به تنش بماله

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mehrdad201 :
من که گفتم

اگه دسوت نداری کارت خدایی نکرده به کلانتری کشیده بشه پرزنت نفر به نفر رو بیخیال شو

نصیحت من بود. اما باز میل خودته.
به قول دوستان هر کسی میخواد در ایران نتورک کار کنه باید پی پلیس و کلانتری و شاکی و غرغر زیرمجموعه رو به تنش بماله
سلام
واي نگو كه اگر بابام بفهمه كه پام به كلانتري باز شده درجا با كشيده و شلينگ و كمربند و اينا من رو مي شوره بعدش هم از خونه پرتم مي كنه بيرون
مثل اينكه اينجا به نتيجه ي اصلي نرسيدم كه براي پرزنت چه كار كنم حالا من مي رم كلاس و نتيجه رو بهتون همين جا اعلام مي كنم

با تشكر
باي

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
موفق باشید

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوست عزيز
موفقيت تو اين كار براي اشخاصي هست كه رو دارن و ترسو نيستن و اجتماعي هستن و رفيق باز هستن كه من هيچ كدوم از اينا رو ندارم و تنها رفيق من همين كامپيوترم هست و باهاش درد و دل مي كنم (بدون شوخي)

با تشكر از آرزوي موفقيت شما براي من
باي

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پس شما باید به فکر راههایی باشید که نیاز به فعالیت تیمی ندارند یا اگر هم دارند بشه از راه دور با افرادی مثل خودت که پشت کامپیوتر هستند انجامش داد

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mehrdad201 :
پس شما باید به فکر راههایی باشید که نیاز به فعالیت تیمی ندارند یا اگر هم دارند بشه از راه دور با افرادی مثل خودت که پشت کامپیوتر هستند انجامش داد
سلام مهرداد جان
آخه اين چه حرفيه
مشكل همين جاست
تو دنياي اينترنت كسي به كسي اعتماد نمي كنه علاوه بر اين مي ري تو چت تبليغات كني تا همه مشغول دختربازي هستن و تا يه پست مي دي شروع مي كنن به فحش دادن بهت اونم از اون فحش ها هدف من از زدن اين پست علاوه بر تبليغات پيدا كردن راهي براي پيدا كردن عضو براي من و افرادي چون من هست

با تشكر
باي

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه چیزی یادتون باشه

مطمئن باش در بین همون ادمهایی که اکثرشون دنباس س***س و دختربازی و ... هستند

کسیانی هم مثل خودت هستند که بخوان کسب درآمد کنن

باید جستجو کنی

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mehrdad201 :
یه چیزی یادتون باشه

مطمئن باش در بین همون ادمهایی که اکثرشون دنباس س***س و دختربازی و ... هستند

کسیانی هم مثل خودت هستند که بخوان کسب درآمد کنن

باید جستجو کنی
سلام مهرداد جان
من از اين مي ترسم كه 60 تومان ديگه خرج كنم تا اين 60 تومان در بياد و بعد هيچي ديگه يهو چشم باز مي كنم تا 120 تومان ضرر كردم و شركت غير قانوني از آْب در مياد
نمي دونم چه كار كنم به خدا خسته شدم آخه چرا نتورك اينقدر تو ايران بد نام شده؟؟؟:( :( :(
شما دوستان عزيز كه نتوركي هستيد بگيد چه كار كنم؟؟؟

با تشكر
باي

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
بابا الان که خوب شده داره بهتر هم میشه اگه چند وقت پیش عضو میشدی چی میگفتی ، 60 تومان 120 تومان چیزی نیست که فکر نکن من مثلا خیلی خرپولم و نمیفهمم منم برام همین پولها خیلیه ولی اگر از نمای کلی نگاه کنی نباید زیاد بترسی ارزشی نداره فکر کن این پول رو خرج کردی رفتی کلاس تجارت الکترونیک حالا باید از زمان و کلاست نهایت استفاده رو بکنی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره اما مشکل اینه که تا اوضا میاد یه ذره بهتر بشه دوباره سر و صدا ها شروع میشه

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام سعيد جان
اينم حرفيه
حالا شما كه استاد مايي و تجربت بيشتره و بيشتر از من سرد و گرم كشيدي با اين اوضاعي كه من دارم چه راهي پيشنهاد مي دي؟؟؟

با تشكر
باي

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
من الان پست هاي اين تاپيك رو بررسي كردم همه ي مطالب عالي بودن ولي به جوابم هنوز نرسيدم من الان خلاصه ي وضعيت خودم رو مي گم شما بگيد چه كار كنم:
من 18 سالم هست دانشجوي رشته ي برق و آدمي غير اجتماعي و كمي خجالتي ولي عصبي و داراي هوش نسبي در زمينه ي كامپيوتر و اهل چت كردن نيستم يعني خوشم نمياد اينترنت رو براي چت حروم كنم و دوست آنچناني هم ندارم فقط يه دو تا دوست دارم همين و بس شما حالا مي گيد با اين اوضاع چه جوري عضو پيدا كنم؟؟؟

با تشكر
باي

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
رک و راست بگم

با این روحیه ای که شما داری بهتره از خیر اون نوع فعالیتها بگذری

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام مهرداد جان
اين رو هم يادم رفت بگم كه آدم گير بده هستم يعني سمج و يه كاري رو كه شروع كردم تا آخرش مي رم چه خوب باشه و چه بد با اين خاصيت ديگه كه گفتم و فراموش كردم راه به جايي نمي برم؟؟؟؟
الان من فردا ساعت 6 با يكي از دوستان دانشگاهيم قرار دارم مي خوام پرزنتش كنم اگر زحمتي نيست در اين خصوص هم يه توضيحي بديد كه چه كار كنم مثلا چه رفتاري داشته باشم در ضمن من توضيحات كامل رو مي تونم بدم فقط مي خوام بدونم كه شما چه جوري پرزنت مي كنيد مثلا چه كار مي كنيد در كل مي خوام از تجربتون براي قرار فردا ساعت 6 استفاده كنم

با تشكر
باي

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خیلی راحت و اروم باش

تو حرفش حرف نزن

بزار سوالاتش رو بپرسه

اجبارش نکن

زیاد از سیستم خودت تعریف نکن

به هیچ وجه دروغ نگو

اینا نکاتیه که در معرفی هر چیزی باید رعایتش کنی تا جواب بده

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
آخه شنيدم كه مي گن بايد اول توضيح بدي و بزاري كه سوالاتش رو آخر كار سوال كنه درسته؟؟؟

با تشكر
باي

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
درسته

ازش خواهش کن سوالاتشو بنویسه و در اخر بپرسه

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
من مي خوام كارتم رو بفروشم يعني سهمم رو از اين سايت هر كسي خواست بگه و بگم كه دروغ نيست خودم زنگ زدم كلانتري و دادگاه و گفتن درسته من تضمينش مي كنم علت فروش كارتم هم اينه كه من دوست و رفيق ندارم همون طور كه گفتم دوست من كامپيوترم هست من به بن بست رسيدم هر كسي خواست بگه من كاتالوگ هم براش ارسال مي كنم كه قيمت كاتالوگ هم 6000 تومان هست و قيمت كارت هم 60000 تومان و چند سي دي و مقاله كه اونا رو رايگان مي دم و هزينه ي پست هم با خودم

با تشكر
باي

بالا