• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

vBulletin 3.0.4 Released

whiteflag

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ehsan :
این پچ برای رفع یه سری حفره های امنیتی و نواقص احتمالی توی کدهای فروم است. هر از چندگاهی که سوراخی پیدا میشه یا نقطه ضعفی، با انتشار یک یا چند پچ برای اون، از لحاظ امنیتی خیال استفاده کنندگان رو راحت می کنند.

فرهاد جان بله. من برای اینجا لایسنس خریدم و حدود دو هفته پیش هم لایسنسش رو تمدید کردم.
خيلى ممنون احسان جان :)

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
به نقل از farhad12 :
خوب پس من اه بيام رو هاست لينوكس مشكل حله ميتونم از فوريومهاي سي پنل استفاذه كنم و مشكل لايسنس نداشته باشم ؟وي بي هم داره تو سي پنل؟
ربطي به لينوکس و ويندوز بودن نداره. شما تا لايسنس نداشته باشي نمي توني ازش استفاده کني( البته نه که نتوني ولي با ترس و لرز).
توي cpanel هم vbulletin نيست که بخواي نصب کني. تا الان فقطIPB 1.3 هست که اونم فکر کنم برداشته شده باشه.

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اگه همون ipb 1.3 هم باشه راضيم آخه اينجور كه ميگن ipb از ورژن 2 به بالا پولي شده خوب الان كسي ميدونه رو سي پنل چي هست ؟ ipb هست؟ خوب اگه اينها نشد مجبورم برم سراغ phpbb عهد بوق اون كه ديگه پولي نشده :eek:

abdarchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خیالت رو راحت کنم بی بی برات از همه بهتره، مجانی بهتر از بی بی گیر نمیاری

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
به نقل از farhad12 :
من اگه همون ipb 1.3 هم باشه راضيم آخه اينجور كه ميگن ipb از ورژن 2 به بالا پولي شده خوب الان كسي ميدونه رو سي پنل چي هست ؟ ipb هست؟ خوب اگه اينها نشد مجبورم برم سراغ phpbb عهد بوق اون كه ديگه پولي نشده :eek:
از اغاز سال 2005 استفاده از کليه نسخه هاي پيش از 2.0 IPB ( چه ثبت شده چه نشده) ممنوع مي باشد!

بالا