• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

w550 ساخت كجا ؟

pegah_1982

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازم سلام :)
من تصميم گرفتم يه دوته w550 بگيرم ( سوني اريكسون ) ولي مي خوام بدونم آيا تو بازار علاءدين يا جاي ديگه ميشه ساخت غير چينيش رو پيدا كرد ؟ مثلا اسپانيايي يا مالزي ؟ يا فقط چين ميزنه ؟
اگه ميشه غير چينيش رو پيدا كرد ميشه راهنماييم كنين از كجا بگيرم ؟
ممنونتون ميشم ...

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از pegah_1982 :
بازم سلام :)
من تصميم گرفتم يه دوته w550 بگيرم ( سوني اريكسون ) ولي مي خوام بدونم آيا تو بازار علاءدين يا جاي ديگه ميشه ساخت غير چينيش رو پيدا كرد ؟ مثلا اسپانيايي يا مالزي ؟ يا فقط چين ميزنه ؟
اگه ميشه غير چينيش رو پيدا كرد ميشه راهنماييم كنين از كجا بگيرم ؟
ممنونتون ميشم ...

کیفیت ساخت چینی با سوئدی یا ژاپنی یا ... فرقی نداره. حداقل در سونی اریکسون اینجوریه;) اسپانیایی که فکر نمیکنم اصلا باشه!:blink: شاید مالزی هم تولید کرده باشه:cool:

pegah_1982

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از noisymind :
کیفیت ساخت چینی با سوئدی یا ژاپنی یا ... فرقی نداره. حداقل در سونی اریکسون اینجوریه;) اسپانیایی که فکر نمیکنم اصلا باشه!:blink: شاید مالزی هم تولید کرده باشه:cool:

كيفيت صدا رو نميگما ! كيفيت خود گوشي ؟ آخه مي ترسم اگه چيني باشه دو روز ديگه قاطي كنه :(

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ما چینیش رو داریم. خوب از کار در اومده .فعلا(4 ماه)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
غیر از چینی ندیدم!
جنس چینی هم خوبه بالاخره چین یک کشور مافوق صنعتیه!

pegah_1982

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hamed1297 :
ما چینیش رو داریم. خوب از کار در اومده .فعلا(4 ماه)

من يزد هستم و مشكلي كه اينجا هست نمايندگي سوني اريكسون اينجا نيست و اگه مشكلي پيش بياد ... خدا مي دونه چه مصيبتي بايد بكشم ...
از نظر گارانتي بايد چي كاز كنم كه مشكل نداشته باشم اينجا ؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
نمیدونم والا .ما از دبی گرفتیم و من خودم هم که الان یک سال و 4 ماه هست که K500i دارم هنوز احتیاجی به گارانتی نداشته.معمولا اکثرا بدون مشکل هستن.بستگی به شانستون داره.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
قربان این w550 اینطور که می گن شانسی و تک و توک پیش می یاد که مشکل دار بشه و نیاز به فلش کردن پیدا کنه(15-20 هزار تومان!)
ولی کیفیت ساخت چینیش با جاهای دیگه هیچ فرقی نداره
ولی مثلاً من w800 ساخت مالزی دارم به نظر خودم از ساخت چینش خوشگلتره!!!

pegah_1982

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از X_Farhad :
قربان این w550 اینطور که می گن شانسی و تک و توک پیش می یاد که مشکل دار بشه و نیاز به فلش کردن پیدا کنه(15-20 هزار تومان!)
ولی کیفیت ساخت چینیش با جاهای دیگه هیچ فرقی نداره
ولی مثلاً من w800 ساخت مالزی دارم به نظر خودم از ساخت چینش خوشگلتره!!!

اونوقت الان ميشه تو بازار ساخته مالزيش رو پيدا كرد ؟ و اختلاف قيمتش با ساخت چين حدود چنده ؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
550 رو نمی دونم، 800 که من خریدم 10 تومن بیشتر بود که البته یه کابل موسیقی اضافی هم توش گذاشته بودن.. بگردین حتماً پیدا می کنین مالزیش رو;)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
كيفيت صدا رو نميگما ! كيفيت خود گوشي ؟ آخه مي ترسم اگه چيني باشه دو روز ديگه قاطي كنه

منم کیفیت ساخت منظورم بود!

جنس چینی هم خوبه بالاخره چین یک کشور مافوق صنعتیه!

به هر حال بهتر از آلمانه که عرضه نداشته یه 3230 بسازه که یک روز که تو دستت بگیری رنگش نره!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از noisymind :
به هر حال بهتر از آلمانه که عرضه نداشته یه 3230 بسازه که یک روز که تو دستت بگیری رنگش نره!!

ایضا 3250 هم اضافه کنید ....:D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
منم کیفیت ساخت منظورم بود!

دوباره بحث کشیده شد به صحبتهای بی پایه و کل کلهای الکی!

این 3230 کیفیت نسبت به محصولات دیگه نوکیا پایینه! کسی با سونی اریکسون مقایسه نکرده. همون 3230 آلمانی در مقابل کا 750 و دابلیو 800 و دابلیو 550 خیلی با کیفیت تره!
لطفا از مطالب سو استفاده نکنید کیفیت 3230 رو با 6680 یا ان 70 که مقایسه میکنیم 3230 پایینتره ولی نه اینکه شمایی که به w500 چینی میگی به به و چه چه بیای از 3230 ایراد بگیری!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
دوباره بحث کشیده شد به صحبتهای بی پایه و کل کلهای الکی!

این 3230 کیفیت نسبت به محصولات دیگه نوکیا پایینه! کسی با سونی اریکسون مقایسه نکرده. همون 3230 آلمانی در مقابل کا 750 و دابلیو 800 و دابلیو 550 خیلی با کیفیت تره!
لطفا از مطالب سو استفاده نکنید کیفیت 3230 رو با 6680 یا ان 70 که مقایسه میکنیم 3230 پایینتره ولی نه اینکه شمایی که به w500 چینی میگی به به و چه چه بیای از 3230 ایراد بگیری!

این شمایید که تو هر تاپیکی میرید چینی چینی میکنید و این بحثهای بی اساس رو ادامه میدید ;)
یک بار برگردید و ببینید: تو هر تاپیکی که کسی خواسته یه گوشی سونی بگیره شما بحث چین چین رو راه انداختید!
من خواستم با منطق بگم که کیفیت ساخت به کشور ربط نداره و سازنده اینو تایین میکنه و همینطور ظرافت گوشی باعث میشه که یک گوشی رو نشه انقدر محکم و ... ساخت
ولی شما در هر تاپیکی میرید مثل مردم عامی شروع به چینی چینی میکنید و مدعی هستید که من فقط میخوام به طرف بگم که جنسش چینی هست! اگه راست میگید این رو هم بگید که جنس چینیش با ژاپنی یا سوئدی فرقی نداره! ;)
ولی از اونجایی که شما این منطق رو گذاشتید کنار و حرف خودتون رو همش تکرار میکنید! ما هم از منطق شما استفاده میکنیم!! 3230 آلمانی مثال خوبی میتونه باشه که آلمان کشوری هست که گوشی نمیتونه بسازه!!( منطق شما)
اتفاقا ما تو خونه یک 3230 هم داریم خوشبختانه, و بر عکس وزن بالا و ظاهر محکم اگه یه بار بخوره زمین چیزی ازش باقی نمیمونه!
فکر نمیکنم گوشی که زیر lcd یش خاک و مو ... بره رو بشه گفت از k750 بهتره!!
همینطور رییس شرکتمون 3250 داره, اون رو هم از نزدیک داریم میبینیم! ظاهر خیلی محکم ولی ...
و n71 فنلاندی رو هم که سایت gsmarena گفته کیفیتش پایینه پس نتیجه میگیریم که فنلاند هم ... ( منطق شما)
دیگه گوشیهایی مثل 7610 یا 6670 یا ... رو هم دیدیم که رنگ و روشون چه طوریه بعد از یک هفته!
یکی از دوستام 7610 داشت که ظاهرا خیلی محکم هست! بعد از یک هفته رنگ دوروبر کلید اشارش رفته بود!! و با این حال خوشحال میگفت که راحت قابش عوض میشه و 2 تومان هم هست و خودش رو توجیه میکرد!!
حتما این دفعه اگه دیدمشون از گوشی هاشون عکس میگیرم میذارم اینجا

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
باز دوباره گروه سیمچین ها اومدن جو رو خراب کنن....خوبه این دوستمون انتخابش رو کرده اگه نه لابد میخواستن مخش رو هم بزنن بیا نوکیا بگیر....

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز جناب نویزی فکر میکنم عنوان تاپیک به کشور سازنده برمیگرده احتمالا! پس اینکه اینجا هم بخواید اسم کشور محبوبتون -چین- قدس الله نفسه ذکیه!- رو نشنوید فکر نمیکنم زیاد معقول باشه .. هرچند که مدعی هستید کیفیت مالزی و چین و سوئد و احتمالا فرانسه سونی باهم تفاوتی نمیکنه ولی این چیزی از اصل داستان کم نمیکنه که علت اصلی دفاع شما از محصولات چینی همانا استفاده خود شما از و یا به قول خودتون توجیه عملکرد شخصتون هست .. البته باید به نوکیا هم تبریک گفت که از شما دوستان غافل نبوده و یه گوشی مثه 3230 رو هم زده که شما به خودتون جرات بدید توی کیفیتش بحثی داشته باشید! وگرنه که ملاکتون همین واکمنای نارنجی و دوربینای پلاستیکی بود برای مقایسه ..

و جناب سونی اریکسون عزیز شاید که نه حتما اینطور بوده (موارد زیادی رو من شاهد بودم) که شما و دوستان عزیزتون کسی رو که در انتخاب مردد بوده و به نوکیا گرایش بیشتری داشته با هزار جور حرف و تعریف و تمجید از موسیقی و اتوفکوس و ماکرو و امثالهم سعی داشتید از خرید نوکیا منصرف کنید و به طرف سونی بیارید ولی حداقل من در مورد خودم میتونم بگم نه تمایلی دارم نه برام اهمیتی داره بیام مخ کسی رو که نه میبینم نه میشناسم بزنم که بره فلان انتخاب رو بکنه .. سیستم اینجا گلدکوئست و اینجور مسخره بازیا نیس که به هوای دو زار بیایم مخ بزنیم که یه چیزی هم تهش بره تو جیب خودمون پس انقدر اشتباه نکن ..

اینجا شما دوس دارین تاپیک که زده میشه بگین و بخندین و گل و شیرینی بیارین وسط اخرش هم هیچ حرفی خلاف عقیدتون زده نشه بعد هم برین سراغ تاپیک بعدی و نفر بعدی و گوشی سونی بعدی!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
میدونید مشکل شما چیه؟

مشکلتون چینی بودن یا نبودن نیست...حتی اگه اینها ساخت امریکا هم بودن باز یه بهونه دیگه میاوردین....شما کلا باید با سونی مخالفت کنید و چه چیزی بهتر از این که به کشور سازنده اون گیر بدین....

اینهمه ادم خریدن و دارن استفاده میکنن چه تو ایران چه خارج....شما 4 نفر اومدین اینجا از چینی بودنش ایراد میگیرین؟

pegah_1982

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اي بابا دوستان ! چه خبره ؟؟؟ اينجا چرا آدم نمي تونه با كمال آرامش يه پست بزنه و جواب بگيره ؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
میدونید مشکل شما چیه؟

مشکلتون چینی بودن یا نبودن نیست...حتی اگه اینها ساخت امریکا هم بودن باز یه بهونه دیگه میاوردین....شما کلا باید با سونی مخالفت کنید و چه چیزی بهتر از این که به کشور سازنده اون گیر بدین....

اینهمه ادم خریدن و دارن استفاده میکنن چه تو ایران چه خارج....شما 4 نفر اومدین اینجا از چینی بودنش ایراد میگیرین؟

چه ربطی داشت به شقیقه؟ اومدی وسط یه حرف میپری میگی سیمچین ها میان مخ میزنن وایسا جوابشم بشنو .مسایل رو هم قاطی نکن با هم .. مخ زنی کار شماهاست که توهم اکثریت گرفتتون فک میکنین چه خبره .. اتفاقا شما هستین که به هر اسمی جز سونی آلرژی دارین هی شلوغ بازی در میارین تا حرف مخالف میاد وسط .. مرد حسابی من نه وقت دارم نه حوصله که بیام اینجا پول اینترنت بدم که بر علیه برند محبوب تو مخ کسی رو که نمیشناسم بزنم یا رایشو عوض کنم پس وقتی میخوای همینجوری پشت سر هم تایپ کنی حواست باشه چی داری میگی .. اگه میخوای بیای یه چیزی بگی که دعوا راه بندازی معلوم کن ولی نیا یه چیزی بپرون و فک کن خبری هم نمیشه ..

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
این شمایید که تو هر تاپیکی میرید چینی چینی میکنید و این بحثهای بی اساس رو ادامه میدید ;)
یک بار برگردید و ببینید: تو هر تاپیکی که کسی خواسته یه گوشی سونی بگیره شما بحث چین چین رو راه انداختید!
من خواستم با منطق بگم که کیفیت ساخت به کشور ربط نداره و سازنده اینو تایین میکنه و همینطور ظرافت گوشی باعث میشه که یک گوشی رو نشه انقدر محکم و ... ساخت
ولی شما در هر تاپیکی میرید مثل مردم عامی شروع به چینی چینی میکنید و مدعی هستید که من فقط میخوام به طرف بگم که جنسش چینی هست! اگه راست میگید این رو هم بگید که جنس چینیش با ژاپنی یا سوئدی فرقی نداره! ;)
ولی از اونجایی که شما این منطق رو گذاشتید کنار و حرف خودتون رو همش تکرار میکنید! ما هم از منطق شما استفاده میکنیم!! 3230 آلمانی مثال خوبی میتونه باشه که آلمان کشوری هست که گوشی نمیتونه بسازه!!( منطق شما)
اتفاقا ما تو خونه یک 3230 هم داریم خوشبختانه, و بر عکس وزن بالا و ظاهر محکم اگه یه بار بخوره زمین چیزی ازش باقی نمیمونه!
فکر نمیکنم گوشی که زیر lcd یش خاک و مو ... بره رو بشه گفت از k750 بهتره!!
همینطور رییس شرکتمون 3250 داره, اون رو هم از نزدیک داریم میبینیم! ظاهر خیلی محکم ولی ...
و n71 فنلاندی رو هم که سایت gsmarena گفته کیفیتش پایینه پس نتیجه میگیریم که فنلاند هم ... ( منطق شما)
دیگه گوشیهایی مثل 7610 یا 6670 یا ... رو هم دیدیم که رنگ و روشون چه طوریه بعد از یک هفته!
یکی از دوستام 7610 داشت که ظاهرا خیلی محکم هست! بعد از یک هفته رنگ دوروبر کلید اشارش رفته بود!! و با این حال خوشحال میگفت که راحت قابش عوض میشه و 2 تومان هم هست و خودش رو توجیه میکرد!!
حتما این دفعه اگه دیدمشون از گوشی هاشون عکس میگیرم میذارم اینجا

شما اطلاعات غلط میدی! ما میگیم چینیه شما میای میگی چینی با ژاپنی هیچ فرقی نداره که هیچ! از آلمانی هم بهتره!
چه اصراری داری هر جا صحبت از چینی بودن جنس گوشی میشه بیای با گفتن حرفهای بی پایه ای مثل کیفیت پایین گوشی آلمانی دیگران رو فریب بدید!
ما میگیم چینیه و چین هم کشور صنعتی نیست! اگر دروغه بیا بگو دروغه! و اگر نیست چرا میخواهید جلوی گفتن حقیقت رو بگیرید!؟؟
مردم خودشون میدونند جنس چینی خوبه یا بد! به جای اونها تصمیم نگیرید.
حرف من اینه که چینی بودن گوشی و اینکه چین کشور صنعتی و پیشرفته نیست رو مخفی نکنید. نیازی به دروغگویی نیست بگذارید مردم خودشون میفهمند. فقط شما حقیقت رو پنهان نکن

بالا