• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

w550 ساخت كجا ؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
چه ربطی داشت به شقیقه؟ اومدی وسط یه حرف میپری میگی سیمچین ها میان مخ میزنن وایسا جوابشم بشنو .مسایل رو هم قاطی نکن با هم .. مخ زنی کار شماهاست که توهم اکثریت گرفتتون فک میکنین چه خبره .. اتفاقا شما هستین که به هر اسمی جز سونی آلرژی دارین هی شلوغ بازی در میارین تا حرف مخالف میاد وسط .. مرد حسابی من نه وقت دارم نه حوصله که بیام اینجا پول اینترنت بدم که بر علیه برند محبوب تو مخ کسی رو که نمیشناسم بزنم یا رایشو عوض کنم پس وقتی میخوای همینجوری پشت سر هم تایپ کنی حواست باشه چی داری میگی .. اگه میخوای بیای یه چیزی بگی که دعوا راه بندازی معلوم کن ولی نیا یه چیزی بپرون و فک کن خبری هم نمیشه ..

قاطی کردی بابا...چته؟؟ یهو زدی جاده خاکی....پیاده شو با هم بریم....

چیه از سیمچین ها ناراحت شدی؟؟:D گفتم که یه مدت اینجا سوتی اریکسون استفاده شد ما هم صدامون در نیومد...حالا دیگه نوبتی هم که باشه نوبت ماست....

همیشه شعبون یه بار هم رمضون.....اشکالی داره:D :D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
قاطی کردی بابا...چته؟؟ یهو زدی جاده خاکی....پیاده شو با هم بریم....

چیه از سیمچین ها ناراحت شدی؟؟:D گفتم که یه مدت اینجا سوتی اریکسون استفاده شد ما هم صدامون در نیومد...حالا دیگه نوبتی هم که باشه نوبت ماست....

همیشه شعبون یه بار هم رمضون.....اشکالی داره:D :D

نه بابا مثکه تو خیلی خوشه حالت! کاریش هم نمیشه کرد . شایدم بی ارتباط با بخش اضافه شده به امضات نباشه!! عیب نداره همینکه خوش باشی خوبه باز ولی من نمیدونم چجوریه این خوشی باعث میشه هی بی ربط جواب میدی! :) // خلاصه که بازم اگه سراغ داشتی کسیکه احتیاج به مخزن! داشت بفرست اینطرف;)
فیفتی فیفتی خوبه؟! مخشو من میزنم گوشی رو تو بهش معرفی کن:cool: سیمچین و سوتی هم بمونه واسه همون شعبون و رمضون! ببینیم اینهمه شما بی صدا بودین و ما نمیدونستیم ؟!

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
بابا خواهشن ول کنین این بحث های بی فایده و بدون پایان رو
اولش خوشحال شدم اون تاپیک کذایی بسته شد ولی مثل اینکه هنوز تو تاپیک های دیگه ادامه داره
تو این دو صفحه چند تا پست برای سوالی که پرسیده شد فرستاده شد؟؟
جای تعجبه
یعنی هنوز ثابت نشده که این بحث ها فایده ای نداره و فقط باعث بحث و کدورت بین خودمون میشه

قسم خوردن نداره ولی از اینکه میبینم دوستانی که اینجا دارم (البته اگه منو هم دوست خودتون بدونین) و هر کدومشون اطلاعات بالایی دارن میان و واسه دوتا برند با هم اینجور بحث میکنن خیلی و خیلی ناراحت میشم

متاسفانه تو همه بحث ها همینطوریه فقط تو تاپیک افزایش تعرفه گوشی بود که همه متفق القول یه چیز میگفتند و جدا وقتی میدیدم کسانی مثل نویزی و داریوش و مازیار و علیرضا و بقیه با هم یه چیز میگن خوشحال بودم
اگه نمیشه موافق باشین لااقل اینقدر مخالف همدیگه هم نباشین

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
کیفیت ساخت W550 چین با غیر چینش فرقی نداره
هر کدومو خریدی خوبه !

Nilda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعضیا یه دروغ رو اونقدر تکرار کردن که خودشون هم باورشون شده :D

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
اوه! من چند روز نبودم . میبینم که چه خبر شده اینجا!!

دوست عزیز جناب نویزی فکر میکنم عنوان تاپیک به کشور سازنده برمیگرده احتمالا! پس اینکه اینجا هم بخواید اسم کشور محبوبتون -چین- قدس الله نفسه ذکیه!- رو نشنوید فکر نمیکنم زیاد معقول باشه .. هرچند که مدعی هستید کیفیت مالزی و چین و سوئد و احتمالا فرانسه سونی باهم تفاوتی نمیکنه ولی این چیزی از اصل داستان کم نمیکنه که علت اصلی دفاع شما از محصولات چینی همانا استفاده خود شما از و یا به قول خودتون توجیه عملکرد شخصتون هست .. البته باید به نوکیا هم تبریک گفت که از شما دوستان غافل نبوده و یه گوشی مثه 3230 رو هم زده که شما به خودتون جرات بدید توی کیفیتش بحثی داشته باشید! وگرنه که ملاکتون همین واکمنای نارنجی و دوربینای پلاستیکی بود برای مقایسه

بله اگه فقط در این تاپیک بحث بشه حرفی نیست ;)
من خودم 3تا از گوشیهای زیمنس رو داشتم قبلا و همشون هم آلمانی بودن و الان تازه 6 ماه هست که این گوشی رو دارم. پس حرف شما دلیلی بر این نمیشه که فقط به خاطر این محدوده زمانی که گوشی رو دارم از چینی بودنش دفاع کنم و به قول شما خودم رو توجیه کنم! ;)
ما قبلا هم به نوکیا تبریک گفتیم :D
دوربین های نوکیا فلزی هستن؟
رنگهای 3250 رو دیدید؟ سبز جوادی! صورتی!!! البته این بحث جاش اینجا نیست ولی این خودش اینو میرسونه که سونی این گوشی رو برای یک قشر خاص طراحی کرده و مثلا هیچ وقت یک رییس چلوکبابی یا آژانس اینو دستش نمیگیره !!;) ولی مثلا n70 رو علاوه بر یوزرهای جوان هر کس دیگه هم میتونه بگیره دستش ;)

شما اطلاعات غلط میدی! ما میگیم چینیه شما میای میگی چینی با ژاپنی هیچ فرقی نداره که هیچ! از آلمانی هم بهتره!
چه اصراری داری هر جا صحبت از چینی بودن جنس گوشی میشه بیای با گفتن حرفهای بی پایه ای مثل کیفیت پایین گوشی آلمانی دیگران رو فریب بدید!
ما میگیم چینیه و چین هم کشور صنعتی نیست! اگر دروغه بیا بگو دروغه! و اگر نیست چرا میخواهید جلوی گفتن حقیقت رو بگیرید!؟؟
مردم خودشون میدونند جنس چینی خوبه یا بد! به جای اونها تصمیم نگیرید.
حرف من اینه که چینی بودن گوشی و اینکه چین کشور صنعتی و پیشرفته نیست رو مخفی نکنید. نیازی به دروغگویی نیست بگذارید مردم خودشون میفهمند. فقط شما حقیقت رو پنهان نکن

من که نگفتم که چین از کشورهای اروپایی ( البته بعضی هاشون) صنعتی تره!! بحث سر اینه که اون طراحان و مغز هایی که گوشی رو طراحی کردن زیر نظر سونی و اریکسون هستن که البته طراح اگه چینی یا ... باشه فرقی نمیکنه ;) و در مورد ساخت هم من رشتم الکترونیک نیست ولی تا اونجایی که میدونم دیگه اینقدر دنیا صنعتی شده که برای ساخت تراشه های کوچک از نیروی دست استفاده نشه ! و همشون کامپوتری و با دستگاه تولید بشه و از کارگر بیشتر برای حمل یا جابجایی یا کارهای ساده استفاده بشه ;) و حالا اون دستگاهها ( که سازنده اون ژاپنی-سوئدی هست ) زیاد فرقی نمیکنه تو چین کار کنن یا تو آلمان یا آمریکا ;)
این حرف آخر شما مثل حرفهای مردم عامی هست, الان دیگه تقریبا هیچ محصول الکترونیکی ژاپنی تو بازار پیدا نمیکنید و همشون در چین تولید میشه ;)
یک بارم که علریرضا خان حتی ژاپن رو هم برده بودن زیر سوال!
شما فقط یه بار یه k750 گرفتین دستتون و با 6680 فلزی و سنگین خودتون مقایسه میکنید. اگه قرار بود k750 هم مثل 6680 فلزی و محکم و ... ساخته میشد که دیگه این دیزاین رو باید میذاشتن کنار!!!! یک با w900 یا w810 رو هم بگیرید دستتون و امتحان کنید ;)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
اوه! من چند روز نبودم . میبینم که چه خبر شده اینجا!!

بله اگه فقط در این تاپیک بحث بشه حرفی نیست ;)
من خودم 3تا از گوشیهای زیمنس رو داشتم قبلا و همشون هم آلمانی بودن و الان تازه 6 ماه هست که این گوشی رو دارم. پس حرف شما دلیلی بر این نمیشه که فقط به خاطر این محدوده زمانی که گوشی رو دارم از چینی بودنش دفاع کنم و به قول شما خودم رو توجیه کنم! ;)
ما قبلا هم به نوکیا تبریک گفتیم :D
دوربین های نوکیا فلزی هستن؟
رنگهای 3250 رو دیدید؟ سبز جوادی! صورتی!!! البته این بحث جاش اینجا نیست ولی این خودش اینو میرسونه که سونی این گوشی رو برای یک قشر خاص طراحی کرده و مثلا هیچ وقت یک رییس چلوکبابی یا آژانس اینو دستش نمیگیره !!;) ولی مثلا n70 رو علاوه بر یوزرهای جوان هر کس دیگه هم میتونه بگیره دستش ;)

ببین نویزی! بذار از خط اخرت شروع کنم خب البته ان 70 رو تو هم که دیگه سن و سالی ازت گذشته هم میتونی داشته باشی ولی خب دیگه دست تقدیره که تو بری تو خط تهران- پکن و ما شب و روز خیابونای هلسینکی رو گز کنیم!:p :cool: // خب اینکه گوشیه چینی رو توجیه میکنی;) نه فقط بخاطر اینه که داریش بلکه بخاطر اینه که بخاطر گناهانی که انجام دادی و ناشکریت خدا نعمت آلمان رو ازت گرفت و تو رو تو گرداب نیستی و نابودی چین انداخت!:f34r: عمران هم خوبه ها ولی اگه مکانیک خونده بودی انقدر سنگ آسیایی ها رو به سینه نمیزدی! ;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
ا
این حرف آخر شما مثل حرفهای مردم عامی هست, الان دیگه تقریبا هیچ محصول الکترونیکی ژاپنی تو بازار پیدا نمیکنید و همشون در چین تولید میشه ;)
;)

این دیگه غیر ممکنه! اگر اینطور بود کشورهای صنعتی کارخونه هاشونو جمع میکردند!!! یک چیزی بگید ممکن باشه
اگر بازار بی در و پیکر ایران منظورتونه درسته بیشتر کالا ها به لطف تجارت دبی چینی شده! ولی همین کالاهای چینی خیلیهاشون راهی به اروپا ندارند چون استاندرادهای اروپا خیلی سختگیرانه است. حداقل در مورد اتومبیل میدونم که چون استانداردهای آلودگی و امنیتی خیلی مهمه خودروهای چینی چندان موفقیتی کسب نکردند. ایران رو نگاه نکنید! هر چیزی از چین در بیاد میاد ایران کسی هم کاری نداره خوبه یا بده! هر چند تجربه مردم در این سالها ارزشمنده. من هم توصیه ام اینه که چینی بودن گوشی را حتما به کسی که دارید براش نسخه سونی اریکسونی مییچید خبر بدید! تا فردا کسی بهشون گفت گوشیت چینیه دپرس نشوند!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
به نقل از noisymind :
ا عمران هم خوبه ها ولی اگه مکانیک خونده بودی انقدر سنگ آسیایی ها رو به سینه نمیزدی! ;)

این قضیه به عمران خوندن ایشون هم فکر کنم ربط داره! بالاخره ساختمون رو توی چین بسازی یا توی ایران ساختمونه دیگه! حالا آجرش یکمی فرق داره! قضیه پیشرفت و تکنولوژِی روز مال رشته های دیگه است.
:cool:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
ببین نویزی! بذار از خط اخرت شروع کنم خب البته ان 70 رو تو هم که دیگه سن و سالی ازت گذشته هم میتونی داشته باشی ولی خب دیگه دست تقدیره که تو بری تو خط تهران- پکن و ما شب و روز خیابونای هلسینکی رو گز کنیم! // خب اینکه گوشیه چینی رو توجیه میکنی نه فقط بخاطر اینه که داریش بلکه بخاطر اینه که بخاطر گناهانی که انجام دادی و ناشکریت خدا نعمت آلمان رو ازت گرفت و تو رو تو گرداب نیستی و نابودی چین انداخت! عمران هم خوبه ها ولی اگه مکانیک خونده بودی انقدر سنگ آسیایی ها رو به سینه نمیزدی!

خب منم همینو میگم که همه میتونن داشته باشنش! ;) پس برای یک قشر خاص طراحی نشده.
من که جوابتو دادم. با اینکه گوشی آلمانی داشتم ولی هیچ نارضایتی از کیفیت ساخت این ندارم :happy: پس خواهشن به من یکی دیگه نگید که گوشی محکم ندیدی و نمیدنی چیه!
اتفاقا من فکر میکنم دلیل اینکه شما چینی رو نفی میکنید اینه که اصلا این گوشی رو نداشتید!! چون یادم نرفته که اول میخواستی اینو بگیری ;) و نمیدونم یک دفعه که پول پله رسید! :D و n70 گرفتی حالا میگی بده ;)
بیا گوشی من که الان 6 ماهه دارمش اگه روش خش دیدی مال تو ;) ( بحث چینی بودن فقط سر جنس هست دیگه تکنولوژی که فرقی نمیکنه کما اینکه در بعضی موارد بهتر هم بوده ;) )
مکانیک هم رشته خوبیه هاااا!! حالا زیاد ناراحت نشو :D اگه عمران بودی به این جور چیزا گیر نمیدادی. :(

این دیگه غیر ممکنه! اگر اینطور بود کشورهای صنعتی کارخونه هاشونو جمع میکردند!!! یک چیزی بگید ممکن باشه
اگر بازار بی در و پیکر ایران منظورتونه درسته بیشتر کالا ها به لطف تجارت دبی چینی شده! ولی همین کالاهای چینی خیلیهاشون راهی به اروپا ندارند چون استاندرادهای اروپا خیلی سختگیرانه است. حداقل در مورد اتومبیل میدونم که چون استانداردهای آلودگی و امنیتی خیلی مهمه خودروهای چینی چندان موفقیتی کسب نکردند. ایران رو نگاه نکنید! هر چیزی از چین در بیاد میاد ایران کسی هم کاری نداره خوبه یا بده! هر چند تجربه مردم در این سالها ارزشمنده. من هم توصیه ام اینه که چینی بودن گوشی را حتما به کسی که دارید براش نسخه سونی اریکسونی مییچید خبر بدید! تا فردا کسی بهشون گفت گوشیت چینیه دپرس نشوند!

چی غیر ممکنه؟ فعلا که میبینیم توی اخبار , اروپا و آمریکا از دست چین به ستوه اومدن و همش دارن برا جنسای چینی تعرفهه میذارن که کمتر وارد بشه! ( یه چیزی تو مایه های لطف این دولت محترم جهت حمایت از تولیدات داخلی! البته برعکسش!!)
ضمنا یواش یواش همه تولیدات الکترونیکی داره میره به سوی چین و سنگاپور و تایوان و ...
و کلا یکی از دلایل برشکست شدن بخش موبایل زیمنس همین اصرار بیش از حد برای تولید گوشی در آلمان بود;)
جمله آخرت رو تایید میکنم. بله هر کسی هنوز در گذشته سیر میکنه و ناراحت قراره بشه همون بهتر که بره نوکیا بگیره ( یا زیمنسهای قدیمی آلمانی که مثل تیر آهن محکمه!!)

این قضیه به عمران خوندن ایشون هم فکر کنم ربط داره! بالاخره ساختمون رو توی چین بسازی یا توی ایران ساختمونه دیگه! حالا آجرش یکمی فرق داره! قضیه پیشرفت و تکنولوژِی روز مال رشته های دیگه است.

اتفاقا تکنولوژی و طراحی و همه چیز ما از همه جای دنیا عقب تر هست! ;) و فقط با سنگین کردن و به کار بردن مصالح زیادی فکر میکنیم سازه مستحکم شده!! بحث آجر نیست چون دیگه اصلا کسی اونور از آجر استفاده نمیکنه!!! همین برج میلاد ( پروژه ملی ایران!!) طراحان اصلی سازش کانادایی بودن ;)

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از pegah_1982 :
من يزد هستم و مشكلي كه اينجا هست نمايندگي سوني اريكسون اينجا نيست و اگه مشكلي پيش بياد ... خدا مي دونه چه مصيبتي بايد بكشم ...
از نظر گارانتي بايد چي كاز كنم كه مشكل نداشته باشم اينجا ؟
من k750 چینی دارم و خیلی هم ازش راضی هستم. اتفاقا از یزد هم خریدم.
یزد نمایندگی رسمی سونی اریکسون رو هم جدیدا گرفته.

اگه تصمیم حتمی گرفتی بگو آدرسش رو بهت بدم.

بالا