• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

w800 or w700 ٠

maryam_esa_masi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ba salam
bebakhshid har kariu kardam nashod farsi type konam]
az doostan az jomle sonystyle va ... mikhastam beporsam aya w800 behtare ya w700 va age khodetun budin kodom ro mikharidin?

aya autofocus w800 khube chun w700 nadare va dige inke migan w700 faghat chini hast va malaysi nadare be nazaretun in yekhorde bad nist?

dar kol kodomesh ro pishnahad mikonid?

mer30

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
خب معلومه که w800 بهتره! w700 علاوه بر اینکه اتوفوکوس نداره , رمش 256 هست که در w800 اون 512 هست.
علاوه بر اینها رنگش هم فرق میکنه!
برای کسانی ساخته شده که هم میخوان قیمت کمتری بپردازن هم با اتوفوکوس مشکل دارن!! ;)
بیخودی خودتونو درگیر چینی بودن و این حرفها هم نکنید. اگه جنسش بد بود پارسال k750 , w800 پرفروشترین گوشی نمیشدن ;) فقط بله این گوشی خیلی ظریف و ناز! هست و این هیچ ربطی به اینکه کجایی هست نداره .

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
خب معلومه که w800 بهتره! w700 علاوه بر اینکه اتوفوکوس نداره , رمش 256 هست که در w800 اون 512 هست.
علاوه بر اینها رنگش هم فرق میکنه!
برای کسانی ساخته شده که هم میخوان قیمت کمتری بپردازن هم با اتوفوکوس مشکل دارن!! ;)
بیخودی خودتونو درگیر چینی بودن و این حرفها هم نکنید. اگه جنسش بد بود پارسال k750 , w800 پرفروشترین گوشی نمیشدن ;) فقط بله این گوشی خیلی ظریف و ناز! هست و این هیچ ربطی به اینکه کجایی هست نداره .

تایید میشه مخصوصا اون قسمتش که اشاره شده چینیش هیچ فرقی نمیکنه! چونکه اصلن فرقی نمیکنه;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از maryam_esa_masi :
ba salam
bebakhshid har kariu kardam nashod farsi type konam]
az doostan az jomle sonystyle va ... mikhastam beporsam aya w800 behtare ya w700 va age khodetun budin kodom ro mikharidin?

aya autofocus w800 khube chun w700 nadare va dige inke migan w700 faghat chini hast va malaysi nadare be nazaretun in yekhorde bad nist?

dar kol kodomesh ro pishnahad mikonid?

mer30

اگر گوشی ساخت کشورهای توسعه نیافته است زیاد فرقی نمیکنه مثلا چین با مالزی یا اندولزی. ولی خوب تا اونجایی که میشه سعی کن اگر میتونید همون مالزیایی رو پیدا کنی از چینی بهتره ولی اینکه فکر کنی مالزیایی کیفیت ساخت یک کشور اروپایی رو داره اینطور نیست

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
اگر گوشی ساخت کشورهای توسعه نیافته است زیاد فرقی نمیکنه مثلا چین با مالزی یا اندولزی. ولی خوب تا اونجایی که میشه سعی کن اگر میتونید همون مالزیایی رو پیدا کنی از چینی بهتره ولی اینکه فکر کنی مالزیایی کیفیت ساخت یک کشور اروپایی رو داره اینطور نیست

قبلا راجع به جنس صحبت شده . مثلا 3230 آلمانی یا N71 فنلاندی که کیفیت پایینی دارند

شما همون w800 رو بگیر:rolleyes:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
قبلا راجع به جنس صحبت شده . مثلا 3230 آلمانی یا N71 فنلاندی که کیفیت پایینی دارند

شما همون w800 رو بگیر:rolleyes:

قبلا صحبت شده ولی به این نتیجه ای که شما میگید نرسیدیم!

ولی باز میل ایشونه من توصیه میکنم از جنس چینی بر حذر باشند. کیفیت 3230 از انواع مشابه چینی بسیار بهتر است N71 هم چیز جدیدیه که مطرح میکنید و صحت ندارد

maryam_esa_masi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از نظر دوستان
والا من یک مغازه ای رفتم گفت در w700 عیب سخت افزاری w800 که گاهی هنگ میکنه برطرف شده اونم بخاطر باطریش که سونی اصل هستش و دیگه اینکه خودم هم از قیافه و رنگ w700 بیشتر خوشم میاد
میحواستم ببینم این قابلیت autofocus کجاها به دردم میخوره؟

maryam_esa_masi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نکته دیگه ای که الان یادم اومد اینکه w700 دارای USB v2.0 هستش ولی w800 USB v1.0 داره

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
قبلا صحبت شده ولی به این نتیجه ای که شما میگید نرسیدیم!

ولی باز میل ایشونه من توصیه میکنم از جنس چینی بر حذر باشند. کیفیت 3230 از انواع مشابه چینی بسیار بهتر است N71 هم چیز جدیدیه که مطرح میکنید و صحت ندارد

چرا خیلی بحث کردیم و شما تا دیدین همه حرف حساب میزنن و ... گفتین به این مباحث علاقه ای ندارین!!
قبلا حتی لینک اینکه n71 کیفیت ساختش پایین هست رو هم دادم که شما مثل همیشه حرف خودتونو فقط میبینید و نوشته های دیگران رو نمیخونید متاسفانه.

ممنون از نظر دوستان
والا من یک مغازه ای رفتم گفت در w700 عیب سخت افزاری w800 که گاهی هنگ میکنه برطرف شده اونم بخاطر باطریش که سونی اصل هستش و دیگه اینکه خودم هم از قیافه و رنگ w700 بیشتر خوشم میاد
میحواستم ببینم این قابلیت autofocus کجاها به دردم میخوره؟

مغازه دار حرف بیخودی زده! چون اگه عیبی هم در w800 وجود داشت با آپدیت کردن برطرف شده;)
بله منم از قیافه w700 بیشتر خوشم میاد خودم . اتوفوکوس باعث میشه که کیفیت عکاسی بهتر بشه مخصوصا در فواصل نزدیک .

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
چرا خیلی بحث کردیم و شما تا دیدین همه حرف حساب میزنن و ... گفتین به این مباحث علاقه ای ندارین!!
قبلا حتی لینک اینکه n71 کیفیت ساختش پایین هست رو هم دادم که شما مثل همیشه حرف خودتونو فقط میبینید و نوشته های دیگران رو نمیخونید متاسفانه.

ک .

اینکه نتیجه بحثهای قبلی رو به نفع خودتون مصادره کنید کار غیر اخلاقیه! من بحثهایی که با شما کردم دقیقا یادمه ولی اینکه به نتیجه ای رسیده باشیم که شما بیایید به اون استناد کنید نرسیدیم! دقیقا یادم هست که از شما خواستم اگر علاقه ای به قبول کردن کیفیت پایینتر جنس چینی ندارید حداقل چینی بودن یک جنس رو پنهان نکنید تا خواننده خودش تصمیم بگیره

اینکه فکر میکنید نتیجه بحثهای قبلی این بوده که جنس چینی کیفیت داره فقط و فقط نظر شخصی شماست و نظر من همانا کیفیت پایینتر اجناس چینبی در مقایسه با کالاهای کشورهای پیشرفته است

به هر حال خودشون میدونند که جنس چینی بخرند یا خیر انتخاب با خودشونه

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
بله بحث شده اما کدوم بحث به نتیجه رسیده.اما منم میگم خودتونو در گیر چینی بودنش نکنین اگه کیفیت اروپایی رو نداره از اون کمتر نیست.این حرف که چینی خوب نیست اکثرا مال انسانهای نسبتا فاشیسته(آقای داریوش با تمام احترامی که به شما دارم این حرفو زدم)که قبول نمیکنن ممکنه یه کشور آسیایی بتونه به اروپا برسه!

maryam_esa_masi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان لطفا این بحث ها رو کنار بزارین
من موندم آیا w700 که هم ظاهرش قشنگ تره و هم USB v2.0 داره بخرم یا W800 که دارای قابلیت autofocus هستش.شما بودین کدوم یک از این قابلیت ها رو به یکدیگر ترجیح میدادین؟!
یعنی واقعا کیفیت عکسبرداری w800 یخاطر این قابلیتش خیلی بهتر از w700 هست!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
شما اول بفرمایید که قیمتاشون چند هست؟ شاید بهتر بشه کمک کرد اونجوری ;)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
اینکه نتیجه بحثهای قبلی رو به نفع خودتون مصادره کنید کار غیر اخلاقیه! من بحثهایی که با شما کردم دقیقا یادمه ولی اینکه به نتیجه ای رسیده باشیم که شما بیایید به اون استناد کنید نرسیدیم! دقیقا یادم هست که از شما خواستم اگر علاقه ای به قبول کردن کیفیت پایینتر جنس چینی ندارید حداقل چینی بودن یک جنس رو پنهان نکنید تا خواننده خودش تصمیم بگیره

اینکه فکر میکنید نتیجه بحثهای قبلی این بوده که جنس چینی کیفیت داره فقط و فقط نظر شخصی شماست و نظر من همانا کیفیت پایینتر اجناس چینبی در مقایسه با کالاهای کشورهای پیشرفته است

به هر حال خودشون میدونند که جنس چینی بخرند یا خیر انتخاب با خودشونه

من چیزی رو به نفع خودم در نظر نگرفتم . وقتی میبینم که مثلا w900 ژاپنی با چینیش هیچ فرقی نداره یا w810 سوئدی با چینی فرقی نمیکنه فکر میکنم قضیه خیلی واضح باشه . شما هم که میگفتید در هنگام مشاوره دادن سعی میکنید کسی رو گمراه نکنید پس سعی کنید که موقعی هم که میگید چینی هست این رو هم اضافه کنید که کیفیتش با مدل ژاپنی و یا سوئدی فرقی نمیکنه;)
سونی با نوکیا فرق داره که خودتون هم همیشه میگید در مورد نوکیا فقط فنلاندی توصیه میشه!

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
ببخشید اما تا جایی که من میدونم دبلیو 800 هم usb2 داره و اگرم نداشته باشه چیز اونچنان مهمی نیست البته سرعت 2 بیشتره ولی به هر حال.و دبلیو 800 بهترین دوربین 2 مگاپیکسلی رو داره و اتو فوکوس هم قابلیت بسیار بالایی هست.لب کلام شما اگه با دیزاین دبلیو 800 مشکل نداری از دبلیو 700 بهتره.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
منم فکر می کنم usb2 داره...
به هر صورت، دوتا مساله هست، اول قیمت، که الان w700 فکر نکنم از 800 کمتر باشه، دوم اون اتوفکوس، که بستگی داره براتون مهم هست یانه، کلاً وجودش باعث می شه که همیشه یه دوربین دیجیتال خوب و حتی یه اسکنر!! همراهتون باشه. من جدیداً از کاغذی چیزی اگه بخوام تصویر داشته باشم راحت با ماکروی w800 می گیرم.
ولی ازنظر قیافه از نزدیک که ندیدم ولی توی عکسا w700 خیلی خوشگله خدایی

maryam_esa_masi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت :
w700 : 310 , w800 : 320

خیر w800 دارای usb v2.0 نیست میتونید توی سایت gsmarena ببینید ، آیا کسی میتونه یه عکسی با w800 از یک دستخط یا یک روزنامه بگیره و اینجا بزاره؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از maryam_esa_masi :
قیمت :
w700 : 310 , w800 : 320

خیر w800 دارای usb v2.0 نیست میتونید توی سایت gsmarena ببینید ، آیا کسی میتونه یه عکسی با w800 از یک دستخط یا یک روزنامه بگیره و اینجا بزاره؟

خب اگه اختلاف 10 تومانه فقط! به نظرم w800 می ارزه. توجه کنید که غیر از رنگ که سلیقه ای هست w800 دارای رم 512 هست . اتوفوکوس هم که داره و شما میتونید بهترین کیفیت رو داشته باشین . تو همون سایت gsmarena نمونه عکس هست ( ماکرو)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
من چیزی رو به نفع خودم در نظر نگرفتم . وقتی میبینم که مثلا w900 ژاپنی با چینیش هیچ فرقی نداره یا w810 سوئدی با چینی فرقی نمیکنه فکر میکنم قضیه خیلی واضح باشه . شما هم که میگفتید در هنگام مشاوره دادن سعی میکنید کسی رو گمراه نکنید پس سعی کنید که موقعی هم که میگید چینی هست این رو هم اضافه کنید که کیفیتش با مدل ژاپنی و یا سوئدی فرقی نمیکنه;)
سونی با نوکیا فرق داره که خودتون هم همیشه میگید در مورد نوکیا فقط فنلاندی توصیه میشه!

این حرفها رو همونجا هم زدید و جوابتون رو دادم.

اگر با خودتون حرف زدید که هیچ ولی اگر با من صحبت کردید نیایید اینجا بگید قبلا در موردش صحبت کردیم مگر اینکه به یک نتیجه واحدی رسیده باشیم. اینکه یک صحبتی شده اشاره میکنید که صحبت کردیم ولی نظر خودتون رو به عنوان نتیجه بیان میکنید اصلا کار درستی نیست.

به هیچ عنوان و در هیچ موردی نبوده که جنس چینی به کیفیت اصلش رسیده باشه . البته مگر در مواردی که کالایی فقط چینی باشه!

به هر حال هر کی از مدل چینی خوشش میاد w800 رو حتما بخره!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
این حرفها رو همونجا هم زدید و جوابتون رو دادم.

اگر با خودتون حرف زدید که هیچ ولی اگر با من صحبت کردید نیایید اینجا بگید قبلا در موردش صحبت کردیم مگر اینکه به یک نتیجه واحدی رسیده باشیم. اینکه یک صحبتی شده اشاره میکنید که صحبت کردیم ولی نظر خودتون رو به عنوان نتیجه بیان میکنید اصلا کار درستی نیست.

به هیچ عنوان و در هیچ موردی نبوده که جنس چینی به کیفیت اصلش رسیده باشه . البته مگر در مواردی که کالایی فقط چینی باشه!

به هر حال هر کی از مدل چینی خوشش میاد w800 رو حتما بخره!

w900 ژاپنی با چینی مو نمیزنه:cool: پس چین میتونه هر چنسی رو بزنه. منتها بستگی به سازنده داره که چه جنسی مد نظرش باشه;) برعکس نوکیا که وقتی محصولاتش رو در کشورهای دیگه میزنه کیفیتش رو میاره پایین;) ( طبق اظهارات خودتون)

بالا