• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

w800 or w700 ٠

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
بله بحث شده اما کدوم بحث به نتیجه رسیده.اما منم میگم خودتونو در گیر چینی بودنش نکنین اگه کیفیت اروپایی رو نداره از اون کمتر نیست.این حرف که چینی خوب نیست اکثرا مال انسانهای نسبتا فاشیسته(آقای داریوش با تمام احترامی که به شما دارم این حرفو زدم)که قبول نمیکنن ممکنه یه کشور آسیایی بتونه به اروپا برسه!

منظورتون از آدماي نسباتا فاشيست چيه :hmm:
چرا با كنايه پست ميزنيد ؟
جنس چيني كيفيت اروپايي يا آمريكايي يا اصلا هرجايي رو نداره اينو همه ميدونن .
اين هيچ وقت امكان پذير نيست كه يه كشور آسيايي به اروپايي برسه ( حداقل در آينده نزديك)
مثال زندش كشور خودمونه :
الان 30 ساله كه انقلاب شده ... چي عوض شده ؟ بجز افزايش واردات كمتر شدن توليد و صادرات نزديك به صفر درصد ! بعد هم ميان ميگن گوشي رو خودمون ميخواهيم توليد كنيم (همين صا ايران رو هم توليد مشترك ميزنن !)
با اين وضعيت شما ميخواهيد به اروپا برسيد ؟ هر كاري هم بكنيد (كه فعلا هيچ كاري نميشه كرد)فرهنگ مردم رو نميتونيد عوض كنيد ما هزار سال از فرهنگ دنيا عقبيم !
حرف براي گفتن زياده ولي كو گوش شنوا :cool:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
w900 ژاپنی با چینی مو نمیزنه:cool: پس چین میتونه هر چنسی رو بزنه. منتها بستگی به سازنده داره که چه جنسی مد نظرش باشه;) برعکس نوکیا که وقتی محصولاتش رو در کشورهای دیگه میزنه کیفیتش رو میاره پایین;) ( طبق اظهارات خودتون)

هیچ ربطی به برند نداره. نوکیا سونی اریکسون نداریم!
اگر میگی چینی بده برای همه برنده بده اگر میگی خوبه برای همه خوبه ولی مشکل شما چیز دیگه است! چون همه مردم میدونند که جنس چینی کیفیت خوبی نداره تا میگیم مثلا w800 چینیه شما دستپاچه میشی و میخوای عکس العمل نشون بدی در حالیکه اگر واقعا باور داشتی جنس چینی و اروپایی یکیه و کسی هم حرفت رو باور میکرد اینهمه عکس العمل منفی نشون نمیدادی

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از fuhnen :
منظورتون از آدماي نسباتا فاشيست چيه :hmm:
چرا با كنايه پست ميزنيد ؟
جنس چيني كيفيت اروپايي يا آمريكايي يا اصلا هرجايي رو نداره اينو همه ميدونن .
اين هيچ وقت امكان پذير نيست كه يه كشور آسيايي به اروپايي برسه ( حداقل در آينده نزديك)
مثال زندش كشور خودمونه :
الان 30 ساله كه انقلاب شده ... چي عوض شده ؟ بجز افزايش واردات كمتر شدن توليد و صادرات نزديك به صفر درصد ! بعد هم ميان ميگن گوشي رو خودمون ميخواهيم توليد كنيم (همين صا ايران رو هم توليد مشترك ميزنن !)
با اين وضعيت شما ميخواهيد به اروپا برسيد ؟ هر كاري هم بكنيد (كه فعلا هيچ كاري نميشه كرد)فرهنگ مردم رو نميتونيد عوض كنيد ما هزار سال از فرهنگ دنيا عقبيم !
حرف براي گفتن زياده ولي كو گوش شنوا :cool:

همینجور آدمها میرن تعرفه 60 درصدی به موبایل میبندند با این توهم که موبایل ایرانی میسازیم از موبایل فنلاندی بهتره! بعد هم هر کی مخالف بود بهش میگن فاشیست! بدون اینکه بدونند اصلا فاشیست یعنی چی!!!

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
همینجور آدمها میرن تعرفه 60 درصدی به موبایل میبندند با این توهم که موبایل ایرانی میسازیم از موبایل فنلاندی بهتره! بعد هم هر کی مخالف بود بهش میگن فاشیست! بدون اینکه بدونند اصلا فاشیست یعنی چی!!!
دقيقا همين طوره . اگه كسي كه اين حرفو ميزد معناي فاشيست رو ميدونست اين حرفو نميزد .
اينا موبايل ايراني كه هيچ دمپايي هم نميتونند بسازند !

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
بله من شاید معنای فاشیست رو نمیدونم یا در موقع خوبی استفاده نکردم اما کسی که غیر از چیزی که خودش فکر میکنه خوبه رو قبول نداره ، قبول ندارم

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
من اون حرفو نزدم خودم در معرض اتهام نادانی قرار بگیرم یا دعوا رو شدیدتر کنم اما تا جایی که تونستم سعی کردم واقعیت رو بگم این که تا چه حد موفق بودم رو نمیدونم

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
بله من شاید معنای فاشیست رو نمیدونم یا در موقع خوبی استفاده نکردم اما کسی که غیر از چیزی که خودش فکر میکنه خوبه رو قبول نداره ، قبول ندارم

جناب ! اصلا مهم نيست كه شما منو قبول داشته باشي يا نه ! مشكل اينه كه شما نميخواي باور كني جنس چيني كيفيت اروپايي رو نداره .:eek:
اگه تو پستم دقت ميكرديد متوجه ميشديد كه من نميگم جنس چيني بده ! فقط قابل مقايسه با جنس اروپايي نيست و از كيفيت پاييني برخورداره .

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بالاخره ببخشيد من نميخواستم دعوا بالا بكشه ولي با كلمه فاشيست مثال نكشيد . ممنون .

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
خوب مشکلو من میگم ببین متوجه منظورم میشی یا نه!من باور دارم اون کیفیتو داره و شما باور نمیکنی که داره!مشکل اینجاست!که فکر نمیکنم رفع بشه.تمام دعواها هم سر همین یه موضوع سادست که من قبول دارم ام شما نداری و بالعکس(که نگین یه طرفه حرف میزنه!)

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تا اينجا قبول دارم كه مشكل سر چيه ولي آيا من درست ميگم يا شما ؟
هر كس نظر شخصيه خودشو ميگه و فكر نكنم اي مشكل حالا حالا ها حل بشه !

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
خوب این که من درست میگم یا شما باعث دعوا میشه دیگه!اگه من بتونم جواب بدم دیگه دعوایی هم تو کار نیست!!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
هیچ ربطی به برند نداره. نوکیا سونی اریکسون نداریم!
اگر میگی چینی بده برای همه برنده بده اگر میگی خوبه برای همه خوبه ولی مشکل شما چیز دیگه است! چون همه مردم میدونند که جنس چینی کیفیت خوبی نداره تا میگیم مثلا w800 چینیه شما دستپاچه میشی و میخوای عکس العمل نشون بدی در حالیکه اگر واقعا باور داشتی جنس چینی و اروپایی یکیه و کسی هم حرفت رو باور میکرد اینهمه عکس العمل منفی نشون نمیدادی

چرا اتفاقا خیلی هم ربط داره! همه میدونن که چین هم میتونه جنس خوب بزته هم بد . در مورد سونی اریکسون دیدیم که جنس خوب زده;) و با مثلا ژاپنی فرق نداره . ولی نوکیا که مثلا در مجارستان تولید میشه کیفیتش خیلی پایین تر از فنلاندی هست. جدیدا هم که داره میره هند! دیگه چه شود!! ضمن اینکه نوکیا میخواد در تولید گوشی در ایران هم سهیم بشه ظاهرا!!:wacko: که دیگه چه شود!!! وقتی تو مجارستان رو نمیتونه کنترل کنه ایران که دیگه جای خود داره!! مخصوصا اگه تولید فقط واسه داخل ایران باشه;)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
چرا اتفاقا خیلی هم ربط داره! همه میدونن که چین هم میتونه جنس خوب بزته هم بد . در مورد سونی اریکسون دیدیم که جنس خوب زده;) و با مثلا ژاپنی فرق نداره . ولی نوکیا که مثلا در مجارستان تولید میشه کیفیتش خیلی پایین تر از فنلاندی هست. جدیدا هم که داره میره هند! دیگه چه شود!! ضمن اینکه نوکیا میخواد در تولید گوشی در ایران هم سهیم بشه ظاهرا!!:wacko: که دیگه چه شود!!! وقتی تو مجارستان رو نمیتونه کنترل کنه ایران که دیگه جای خود داره!! مخصوصا اگه تولید فقط واسه داخل ایران باشه;)

همچین میگی ژاپن انگار خود ژاپن چه پ...ی! هست! بعد هم سگ مجارستانی میارزه به چینی! اینکه میگید چین برای سونی اریکسون خوب زده فقط بخاطر اینه که خودتون یوزرش هستین و هیچ بقالی نمیگه ماستم ترشه! حتما پی فردا اگه چینی نوکیا بیاد میگید چینی بده!! چینی بده! حالا شما زور میخواید کنید بگید سونی اریکسونش خوبه ..باشه نظر شما محترم جناب نویزی:)

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از noisymind :
واقعا چه شود ! مورچه چیه که کله پاچش !

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از tintin :
واقعا چه شود ! مورچه چیه که کله پاچش !
شما که به کله پاچه و چشم و مخلفات خیلی علاقه داری مثکه
302.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از alireza_juve :
همچین میگی ژاپن انگار خود ژاپن چه پ...ی! هست! بعد هم سگ مجارستانی میارزه به چینی! اینکه میگید چین برای سونی اریکسون خوب زده فقط بخاطر اینه که خودتون یوزرش هستین و هیچ بقالی نمیگه ماستم ترشه! حتما پی فردا اگه چینی نوکیا بیاد میگید چینی بده!! چینی بده! حالا شما زور میخواید کنید بگید سونی اریکسونش خوبه ..باشه نظر شما محترم جناب نویزی:)

فکر کنم این ذهنیت بد در مورد جنسی چینی رو بیشتر اجناس ریمارک شده تو ذهن مردم ایجاد کرده ها!

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از maryam_esa_masi :
ba salam
bebakhshid har kariu kardam nashod farsi type konam]
az doostan az jomle sonystyle va ... mikhastam beporsam aya w800 behtare ya w700 va age khodetun budin kodom ro mikharidin?

aya autofocus w800 khube chun w700 nadare va dige inke migan w700 faghat chini hast va malaysi nadare be nazaretun in yekhorde bad nist?

dar kol kodomesh ro pishnahad mikonid?

mer30
اتفاقا من دیروز گوشیم رو از 7610 به w700 تغییر دادم و ازش هم راضی هستم.در مورد خرید هم شک نکن که w700 از w800 بهتره

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :

اختیار دارین علیرضا جان. همه ژاپن رو به عنوان یک تولید کننده محصولات الکترونیکی میشناسن و جای بحثی هم نداره ولی فنلاند چی؟! اصلا کجای نقشه هست؟!:p غیر از همین نوکیا چی داره اصلا؟!
در مورد دوم باز هم اختیار دارین:D نه به خاطر این که من فقط 5 ماه k750 دارم;) چون داریم میبینیم که گوشی سونی ساخت ژاپن با چین مو نمیزنه ( یا سوئدی با چینی) پس میشه حرف من رو در عمل دید. ولی در مورد نوکیا , شما خودتون بارها به کسانی که میخواین مشاوره بدین میگین که فقط فنلاندی توصیه میشه و مجاری و made by nokia رو بیخیال شین چون کیفیتش فلانه;) و در عمل هم واقعا کیفیتش با فنلاندی زمین تا آسمون فرق داشته;) پس باز هم میشه نتیجه حرف من رسید نه؟;)

بالا