به نقل از pastgirls :للقبققلقلقل
به نقل از pastgirls :در مورد اون حرف بالا باید بگم که تاپیک درست نمیشد منم اصابم خورد شد برای آزمایش اون کار رو کردم در حر صورت شرمنده ببخشید
میشه بگید 810 چقدر صدای اسپیکر بیرونیش بلند تره راستی 800 صداش به 3250 میرسه یا نه --- خز که نشده
کدوم گارانتی بهتره قضیه 2 کابل چیه
به نقل از pastgirls :3250 هم خوبه من رفیقم داره خیلی باهاش حال میکنه ولی با عکسش نمیشه حال کرد 800 یه چیز دیگست مخصوصا فلاشش
بازم منتظر نظر گرامیتون هستم
salam in sher ziba nevasheh khodetan hast.به نقل از pastgirls :در مورد اون حرف بالا باید بگم که تاپیک درست نمیشد منم اصابم خورد شد برای آزمایش اون کار رو کردم در حر صورت شرمنده ببخشید
میشه بگید 810 چقدر صدای اسپیکر بیرونیش بلند تره راستی 800 صداش به 3250 میرسه یا نه --- خز که نشده
کدوم گارانتی بهتره قضیه 2 کابل چیه
به نقل از fuhnen :در مورد 3250 هم كه كارش موزيك است فقط كيفيت اسكيرينش پايينه واگر نه كيفيت عكس و شفافيت هر دو يكي است و تا 1 گيگ هم رم ميخوره
.
به نقل از Sony Ericsson!! :W800 هم تا 2 گیگ رم میخوره
دوست من شما که این همه گوشی داشتی ، تا حالا شده ازشون عکسی ازشون بگیری ؟به نقل از fuhnen :خز كه نشده . در مورد صداش صداي 3250 دو برابر دبليو 800 !!! شما دبليو 800 رو بگيري بهتره ولي اگه نو اين مايه ها ميخواي كه كارش موزيك باشه 3250 هم بد نيست من خودم داشتم دبليو 800 هم داشتم 3250 بهتر بود .
تا 1 گيگ رم ميخورد اسپيكر قوي و .... .
ضمنا شما که این همه گوشی داشتی باید بهتر بدونی که W800 تا 2gb ساپورت می کنه !به نقل از fuhnen :جناب سوني اريكسون اون دبليو 810 و دبليو 900 كه تا 2 گيگ ميخوره . دبليو 800 تا 1 گيگ اون هم نه كامل.
به نقل از fuhnen :جناب سوني اريكسون اون دبليو 810 و دبليو 900 كه تا 2 گيگ ميخوره . دبليو 800 تا 1 گيگ اون هم نه كامل.
دبليو 800 تا 1 گيگ اون هم نه كامل
به نقل از tintin :دوست من شما که این همه گوشی داشتی ، تا حالا شده ازشون عکسی ازشون بگیری ؟