• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

w800-or-w810حرف آخر

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من خودم رم 1گيگ روش انداختم تا 970 مگابايت كه پرش كرده بودم گوشي سرعتش پايين اومده بود و خيلي هنگ مي كرد . مهم نيست به اون چه رمي ميندازيد مهم اينه كه تا كجا ساپورت ميكنه .
دبليو 800 اصلا قابل مقايسه با 3250 نيست همونطور كه ميگيد اون ماله 8 ماه پيشه دست همه هست و جنس بدنش هم اشغاله . من اونو 5 ماه پيش كه گرفتم (در زمان خودش) بعد از دبليو 900 بهترين بود ولي الان نه .

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به هر حال 3250 بهتره و خيلي امكانات بيشتري نسبت به دبليو 800 داره و دست همه هم نيست . به خصوص در زمينه موزيك كه حرف نداره فقط مشكلش حافظشه كه زياد هم كم نيست .

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از fuhnen :
به هر حال 3250 بهتره و خيلي امكانات بيشتري نسبت به دبليو 800 داره و دست همه هم نيست . به خصوص در زمينه موزيك كه حرف نداره فقط مشكلش حافظشه كه زياد هم كم نيست .

اشتباه میکنید! 2350 در زمینه موسیقی هیچ حرفی برای گفتن نداره;) ضمنا دوربینش هم که افتظاح هست. اگه منظور از بهتر بودن صدای بلند اسپیکرش هست , آره اون بهتره.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
اشتباه میکنید! 2350 در زمینه موسیقی هیچ حرفی برای گفتن نداره;) ضمنا دوربینش هم که افتظاح هست. اگه منظور از بهتر بودن صدای بلند اسپیکرش هست , آره اون بهتره.

اره همون 2350 که میگی درسته!:D

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :

دوست عزيز اولن كه اون 3250 است بعدش هم اگر حرفي براي گفتن داشته باشه تو زمينه موسيقي كه ميگين هيچ حرفي براي گفتن نداره !!!:D
اگر هم دوربينش رو ميگيد تقريبا هم سطح دبليو 800

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از fuhnen :
دوست عزيز اولن كه اون 3250 است بعدش هم اگر حرفي براي گفتن داشته باشه تو زمينه موسيقي كه ميگين هيچ حرفي براي گفتن نداره !!!:D
اگر هم دوربينش رو ميگيد تقريبا هم سطح دبليو 800

بی انصافیه اگه دوربین w800 با اتوفکوس و ماکروی عالی و ... رو با 3250 یکی دونست.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
حالا ما یه اشتباه لپی کردیما!!!:D :blush:

باب این امر خیر رو دوست شما جناب سونی اریکسون باز کردند ;) :D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
بی انصافیه اگه دوربین w800 با اتوفکوس و ماکروی عالی و ... رو با 3250 یکی دونست.

اولا که بحث دوربین و مقایسه اون نیس .. ثانیا به نظر من 3250 به قیمتی که داره کاملا میارزه .. کلا شما به این مورد توجه کن که کسیکه با نوکیا حال کنه و سیمبین هم براش مهم باشه و یه گوشیه موزیکال تو رنج قیمت متوسط بخواد این انتخاب بهترینه براش .. ضمن اینکه جنس بدنه این گوشی به تایید بسیاری جای هیچ حرفی رو برای امثال دبلیو 800 نمیذاره ..

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
باب این امر خیر رو دوست شما جناب سونی اریکسون باز کردند ;) :D

با من کسی کار داره؟؟:D ;)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
اولا که بحث دوربین و مقایسه اون نیس .. ثانیا به نظر من 3250 به قیمتی که داره کاملا میارزه .. کلا شما به این مورد توجه کن که کسیکه با نوکیا حال کنه و سیمبین هم براش مهم باشه و یه گوشیه موزیکال تو رنج قیمت متوسط بخواد این انتخاب بهترینه براش .. ضمن اینکه جنس بدنه این گوشی به تایید بسیاری جای هیچ حرفی رو برای امثال دبلیو 800 نمیذاره ..

بحث دوربین رو اون دوست دیگمون شروع کرد.
اون قیمت پایین رو هم مدیون سری w سونی هستین. وگرنه که اگه تو این سری نوکیا تک بود که 100 % قیمتش رو خیلی بالاتر میزد. گوشی سیمبین ( اونم سری 9 ) دوربین 2 مگا و جنس به این خوبی به قول شما در بدو ورود 350 !
شما چزا اینقدر نگران جنسش هستید؟!:D ایران و ما بدبختها رو ول کنین! وقتی همه جای دنیا اونقدر پول دارن که یه گوشی رو کمتر از 6 ماه عوض کنن و هیچ نگران اینکه چند میخرنش و چقدر باید دوباره پول بدن و ... نیستن, دیگه جنس گوشی بازم اینقدر مهمه؟ و دیگه اینکه W810 جنس بدنه خیلی خوبی داره

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
اون قیمت پایین رو هم مدیون سری w سونی هستین. وگرنه که اگه تو این سری نوکیا تک بود که 100 % قیمتش رو خیلی بالاتر میزد. گوشی سیمبین ( اونم سری 9 ) دوربین 2 مگا و جنس به این خوبی به قول شما در بدو ورود 350 !
شما چزا اینقدر نگران جنسش هستید؟!:D ایران و ما بدبختها رو ول کنین! وقتی همه جای دنیا اونقدر پول دارن که یه گوشی رو کمتر از 6 ماه عوض کنن و هیچ نگران اینکه چند میخرنش و چقدر باید دوباره پول بدن و ... نیستن, دیگه جنس گوشی بازم اینقدر مهمه؟ و دیگه اینکه W810 جنس بدنه خیلی خوبی داره

قیمت پایین دابلیو 800 چند دلیل داره . مثل تویلد در کشورهای توسعه نیافته . نداشتن سیمبین و طبعا عدم نیاز به سخت افزار قوی و دیگری اینکه هزینه طراحی و تغییرات خطوط تولید رو نداشته چون قبلا به نام کا 750 تولید میشده جنس و کیفیت ساخت پایینتر هم منجر به ارزونتر شدنش شده . حالا این کاهش قیمت ارزش رو داره خریدار باید تصمیم بگیره ولی 3250 امکانات اضافه ای داره که دابلیو 800 نداره برای همین گزینه مناسبتریه علاوه بر اینکه ساخت کشور اروپاییه و کیفیت ساختش هم بهتره

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :

من نگران نیستم! اتفاقا تو ایران عزیزه! که ملت بخاطر چشم و هم چشمی و پوز زنی فرش زیر پاشونو هم میفروشن ولی میخوان ثابت کنن همیشه تو اقلام مصرفی پیشقدم هستن و طبق مد روز پیش میرن! که گوشی هم قطعا جزو اوندسته هست .. بهر حال نتونستی این رو زیر سوال ببری که واقعا به قیمتش با امکانات بسیار زیادش میارزه .. اره دبلیو 810 گوشیه خوبیه ولی اولا قیمتش رو ببین که خیلی بیشتر از 3250 هست (دقیق نمیدونم ولی شلید حدود 70 80 تومن گرونتر باشه) ولی در مقابل سیمبین نیست .. شما میگی سیمبین واست مهم نیست ولی واسه کسیکه موسیقی رو میخود ولی سیمبین واسش مهمه قطعا دبلیو 810 و اینا نمیتونه راضی کننده باشه .. بهر حال این یه سلیقه هست و تحمیلی نیست:)

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
ایشون تفاوت 800 یا 810 رو خواستن نه چیز دیگه ای که به نتیجه رسیدن

یه تاپیک اگه گذاشتین توش کل کل این 2 تا مارک نباشه ، کاربران کل کل بجای فعال
175.gif

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Mehrzad6262 :
ایشون تفاوت 800 یا 810 رو خواستن نه چیز دیگه ای که به نتیجه رسیدن

یه تاپیک اگه گذاشتین توش کل کل این 2 تا مارک نباشه ، کاربران کل کل بجای فعال
175.gif

خب بله مربوط به این تاپیک نیست. باید دید کی بحث 3250 رو شروع کرد ؟ که میبینید خود باز کننده تاپیک تو پست 5 راجع بهش پرسید:D

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از noisymind :
خب بله مربوط به این تاپیک نیست. باید دید کی بحث 3250 رو شروع کرد ؟ که میبینید خود باز کننده تاپیک تو پست 5 راجع بهش پرسید:D

اما کلا این یه تاپیک منظورم نبود 40 تا تاپیک بیشتره که همین بساطه توش که 5-6 نفر جمع میشین این از نوکیا میگه اون از سونی اریکسون :lol: کار به کل کل میکشه و کور کوری خوندن طوری که اونی که تاپیک زده حوصلش سر میره پا میشه میره حایر میخره :D

البته منظورم شما نبودین ها کلی گفتم;)

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
آقایون دستتون درد نکنه من 800 رو گرفتم از صداشم خیلی خیلی راضی هستم فقط باید آپدیت بشه همین مرسی

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از pastgirls :
آقایون دستتون درد نکنه من 800 رو گرفتم از صداشم خیلی خیلی راضی هستم فقط باید آپدیت بشه همین مرسی
مباركه ولي اگه دلتونو زد و ازش خسته شديد 3250 بد نيستا ! هيچ وقت هم خز نميشه (ولي ايشاللاه كه پشيمون نميشيد )

بالا