• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

w850 مناسب یا خیر؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
آقای Dark Knight خیلی ممنون از راهنمای
من الان خودم w610 دارم و می خوام بفروشم و گوشی کشوی بگیرم و دیگه شروع شده بازی های موبایل و برنامه ها صفحه های بزرگ 240 در 320 می خواهند مخصوصا بازی و از بین این سه 90% S500 را می گیرم فقط یک سوال من با گوشی زیاد بازی می کنم آیا س500 بگیرم مشکلی براش پیش نمی اد؟ بعضی ها می کن دکمه های س500 ترک می خوره بعضی ها می کن چرت و پرت
دوستمم 1 ماه 500 داره ولی هیچ مشکلی براش پیش نیومه می شه راهنمای کنید
ممنون می شم

خب اگر دنبال صفحه نمايش مناسب تر هستی W580 گزينه بدی نيست
در مورد S500 چون خود'م استفاده نکردم نظر قطعی نمیتونم بدم / به هر حال خيلی گفتن که دچار این مشکل شدن
ولی اگر من باشم با خيال راحت میخرم و ازش خوب نگه داری می کنم
در مورد W850 هم ( صفحه قبل هم نوشته شده ) نکات منفی زير رو داره :

- دوربين بدون AF
- دکمه های جهتی نامناسب ( که برای بازی از کيپد بايد استفاده کنيد ، البته بعضی عادت می کنن به دکمه های جهتی'ش )
-

mahdi_1200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای Dark Knight خیلی ممنون از راهنمای
من الان خودم w610 دارم و می خوام بفروشم و گوشی کشوی بگیرم و دیگه شروع شده بازی های موبایل و برنامه ها صفحه های بزرگ 240 در 320 می خواهند مخصوصا بازی و از بین این سه 90% S500 را می گیرم فقط یک سوال من با گوشی زیاد بازی می کنم آیا س500 بگیرم مشکلی براش پیش نمی اد؟ بعضی ها می کن دکمه های س500 ترک می خوره بعضی ها می کن چرت و پرت
دوستمم 1 ماه 500 داره ولی هیچ مشکلی براش پیش نیومه می شه راهنمای کنید
ممنون می شم

البته S500 رادیو هم نداره! اگه براتون مهمه به این نکته هم دقت کنید.

arash_0ut_law

Registered User
لایک‌ها
0
S500 بسیار زیباست و تم های بسیااااارررر زیبایی داره ... کسی که به موسیقی علاقه داره به دردش نمیخوره مثلا نمیتونی هم بازی کنی هم آهنگ گوش کنی ولی زیبای حرف نداره ! تا حالا که بلای سره دکمهاش نیومده ... مادرم این گوشیو داره ...من جای شما بدوم و580 میگرفتم Motion Sensor داره و برای تعویض ترک با حرکت گوشی می تونی ترک عوض کنی رنگ طوسی و مشکیش خوشگلن !

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
کسی w580 خریده؟ اگه کسی خریده، بیاد اینجا در موردش بگه.
رنگ طوسیش پیدا میشه؟ قیمت چند؟

---------------------------------------------
پی نوشت: راستی از w910 چه خبر؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من شیراز با قیمت 230 هم دیدم.ولی باهاش کار نکردم.

بالا