• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

W900 یا N70 ٠

Night Crawler

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من چند روز قبل بالاخره از شر یه گوشت کوب یعنی 7710 خلاص شدم و حالا میخوام یه گوشی جدید بگیرم و نظرم بیشتر از همه روی N70 و W900 هست.چند تا سوال دارم در مورد این دو تا گوشی :
1. این گوشیها کند هست یا نه چون 7710 منو با کند بودنش شکنجه میداد !
2. نرم افزارها و بازیهای این دو تا گوشی چه طور هست؟ زیاده یا کم ؟
3. قیمت این دو تا گوشی چنده و احتمال ارزون شدنشون تا تابستون چقدره ؟
4. در مجموع نظر شما چیه ؟ اگه میخواستین یکی از این دو تا رو بخرین کدوم رو انتخاب میکردین ؟
با تشکر فراوان
آریا

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اولا که مشخص کنید که میخواهید سیمبین باشه یا نه چون N70 سیمبین هست ولی W900 سیمبین نیسه

1- من با هردو کار کردم هر دو سرعتشوت خوبه ...البته با 7710 هم کار کردم اون خیلی نسبت به این دو تا کندتره....خیلی..

2-برای بازی که هیچ مشکلی با w900 نداری....تمامی بازیهای جاوا حتی اونایی که 3D هستن و روی N70 اجرا نمیشه روی W900 به راحتی اجرا میشن...خیلی از بازهای 3D رو دیدم روی N70 اجرا نشدن ولی W900 راحت اجرا کرده...بازیهای با گرافیک بالا رو به راحتی توی رزولوشن 320x240 اجرا میکنه چون یه چیپست گرافیکی از nvidia داره روش ولی N70 نداره

3-w900 حدود 500 تومن هست و N70 هم حدود 430 تومن

4- بستگی به خودتون داره ولی w900 به غیر از سیمبین نبودن توی تمامی موارد از N70 سرتره

مموری داخلی 470 داره که N70 فقط 21 مگ مموری داخلی داره

تا 4 گیگ مموری ساپورت میکنه w900

دوربینش که خیلی بهتره از N70 ...چون auto focus داره.macro داره. که N70 هر دو رو نداره...

از نظر کیفیت Mp3 player هم که مشخصه W900 بهتره

من بودم w900 میگرفتم

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Night Crawler :
سلام دوستان
من چند روز قبل بالاخره از شر یه گوشت کوب یعنی 7710 خلاص شدم و حالا میخوام یه گوشی جدید بگیرم و نظرم بیشتر از همه روی N70 و W900 هست.چند تا سوال دارم در مورد این دو تا گوشی :
4. در مجموع نظر شما چیه ؟ اگه میخواستین یکی از این دو تا رو بخرین کدوم رو انتخاب میکردین ؟
با تشکر فراوان
آریا

من هم از اینکه از شر اون گوشت کوب 190 گرمی خلاص شدی خوشحالم
شما باید بگی که چه چیزی از گوشیت میخوای تا دوستان بهتر راهنماییت کنن

در مورد نرم افزار ، خوب برای ان70 تنوع بیشتری هست. دلیلش هم سیمبین بودنشه.
قیمت ان70 رو نمیدونم ولی دیروز یکی از بچه های انجمن اس ای ، قیمت w900 رو میگفت 490

در مورد سرعت N70
Main disadvantages:
Lower speed in comparison to common mobile phones
در مورد گوشت کوب بودن بین این دو w900 پیشی گرفته bigger size and weight

دابلیو900
big high-quality display
full-function MP3 player

Night Crawler

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از هر دو تون خیلی خیلی ممنونم.راستش من بیشتر گوشی رو برای آهنگ و عکس میخوام که با تفاسیر بالا توی هر دو مورد W900 جلوتر هست.البته آهنگ رو تقریبآ میدونستم ولی دوربین رو نه.خودم هم بیشتر دنبال W900 هستم چون بعد از S700 رفتم 7710 گرفتم و الآن زیاد حوصله نوکیا رو ندارم.فقط یه سوال دیگه : توی جعبه W900 به جز گوشی چه چیز دیگه ای هست ؟ چون یه جا خوندم که سیمی برای اتصال به ضبط داره.
باز هم ممنون
آریا

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان
با تشکر فراوان
آریا

راستش به نظر من یکماهی صبر گوشیهای خوبی تو راهه بعدا پشیمون میشی.

پولت رو هم سکه بخر تا اون موقع هی گرون میشه

Night Crawler

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
راستش به نظر من یکماهی صبر گوشیهای خوبی تو راهه بعدا پشیمون میشی.

پولت رو هم سکه بخر تا اون موقع هی گرون میشه
احتمالآ تا تابستون صبر میکنم یعنی مجبورم صبر کنم چون الآن تالیا دارم و سیم کارتی که اسم نوشتم هم توی خرداد میاد.ولی تا اون موقع اگه گوشی جدیدی هم بیاد توی ایران گرون در میاد و فکر کنم فعلآ بهترین انتخابم W900 باشه.
یه سوال هم دارم که ربطی به اینجا نداره.در مجموع کیفیت عکس N90 بهتره یا W800 .چون توی خیلی از مجله ها N90 رو به عنوان گوشی برتر از نظر عکس انتخاب کردن ولی دوستم که خودش N90 داره بهم گفت کیفیت W800 دوستش از اون بالاتره.

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
از هر دو تون خیلی خیلی ممنونم.راستش من بیشتر گوشی رو برای آهنگ و عکس میخوام که با تفاسیر بالا توی هر دو مورد W900 جلوتر هست.البته آهنگ رو تقریبآ میدونستم ولی دوربین رو نه.خودم هم بیشتر دنبال W900 هستم چون بعد از S700 رفتم 7710 گرفتم و الآن زیاد حوصله نوکیا رو ندارم.فقط یه سوال دیگه : توی جعبه W900 به جز گوشی چه چیز دیگه ای هست ؟ چون یه جا خوندم که سیمی برای اتصال به ضبط داره.
باز هم ممنون
آریا

:D بله البته فروشنده ها میگن Audio cable

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
احتمالآ تا تابستون صبر میکنم یعنی مجبورم صبر کنم چون الآن تالیا دارم و سیم کارتی که اسم نوشتم هم توی خرداد میاد.ولی تا اون موقع اگه گوشی جدیدی هم بیاد توی ایران گرون در میاد و فکر کنم فعلآ بهترین انتخابم W900 باشه.
یه سوال هم دارم که ربطی به اینجا نداره.در مجموع کیفیت عکس N90 بهتره یا W800 .چون توی خیلی از مجله ها N90 رو به عنوان گوشی برتر از نظر عکس انتخاب کردن ولی دوستم که خودش N90 داره بهم گفت کیفیت W800 دوستش از اون بالاتره.

اگه قراره 500 تومن بدی باید اینو کامل بخونی
http://www.gsmarena.com/nokia_n90_vs_sonyericsson_w800-review-46.php

ببین در 85% حالات w800 & k750 جلوترن و در 5% با هم برابرند

در Daily pictures: دابلیو800 بهتره ، Editors' opinion: Sony Ericsson has more authentic color rendition

و در میزان رنگها ان90 مشکل داره با قرمز(اگه پرسپولیسی هستی ان90 رو پیشنهاد نمیکنم)
Editors' opinion: Nokia N90 had problems with the red color,

نوکیا از نزدیک خوب عکس نمیگیره. evidences are the purple fringing on the overexposed monument

درضمن این زوم ان90 هم همچین تعریفی نداره ، زیاد زوم میکنه ولی از کیفیت ببیش از اندازه میکاهه
Nokia managed to take picture with the digital zoom not until the twelve try. The pictures are of a very low quality when zoomed so much

کیفیت تصاویر در نور کم یا شب رو مقایسه کنی w900 رو خریدی. این w800 هست و قطعا اگه 900 بهتر از 800 نباشه ، بدتر هم نیست
خوب پس w900 رو بچسب که عشقه:)

Night Crawler

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا دستت درد نکنه از توضیحاتت.دیگه تصمیمم رو گرفتم ===> W900

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

فکر میکنم گوشیهای بهتر و ارزونتری از دابلیو 900 میاد. قیمتهای این گوشیها از دابلیو 900 کمتر قراره باشه
.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

بسیار تصمیم خوب و به جایی گرفتی:cool: و خوب شد که از وسوسه های شیطانی نوکیا هم خودت رو نجات دادی و گول نخوردی;) ;)

تا تابستان ارزونتر هم میشه....بسیار گوشی خوب و عالی هست....من رفیقم داره و فوق العاده راضیه....از الان مبارک باشه;)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
باز هم ممنون
آریا

بله یه کابل audio داره که یه سرش میخوره به usb گوشی و یه سرش هم دوتایی میشه برای ضبط خونه میتونی بزنی و حالش رو ببری

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
Only W900
بخصوص شما که دنبال دوربین و موزیکی بهت پیشنهاد میدم اصلا به نوکیا فکر هم نکن

Moree

Registered User
لایک‌ها
0

Welcom Back 2 SE Brand

تبریک میگم به انتخابت :)
ولی من جای تو بودم الان میخریدم که حالشو ببرم:happy:

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
فکر میکنم گوشیهای بهتر و ارزونتری از دابلیو 900 میاد. قیمتهای این گوشیها از دابلیو 900 کمتر قراره باشه
.

شما هنوزم بهتر بودنرو به ارزونتر بودن میدونی؟!!! من هم قیمت برام خیلی مهمه ولی شاید یکی براش خیلی مهم نباشه:)

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من میگم صبر کن کمی چون میخوای 500 تومن پول گوشی بدی تا چند ماه دیگه انتخابهای خیلی بهتری داری مثلا N80
16.gif

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از saeid_2001 :
من میگم صبر کن کمی چون میخوای 500 تومن پول گوشی بدی تا چند ماه دیگه انتخابهای خیلی بهتری داری مثلا N80
16.gif

خوب ایشون اشاره ای به 500 تومن نداشتن. اگه هم میخواستن 500بدند قاعدتا , الان w900 رو 485میخریدن!

اگه تا تابستون صبر کنن 420-40 هم حتمآ میشه:)

Night Crawler

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Moree :
Welcom Back 2 SE Brand

تبریک میگم به انتخابت :)
ولی من جای تو بودم الان میخریدم که حالشو ببرم:happy:
کم کم دارم تحریک میشم زودتر بخرم.راستی یه جای مطمین برای خریدن سراغ دارین که نمایندگی SE رو داشته باشه ؟
-------------------------------------------
من میگم صبر کن کمی چون میخوای 500 تومن پول گوشی بدی تا چند ماه دیگه انتخابهای خیلی بهتری داری مثلا N80 .
راستش یه کم از نوکیا دلخور شدم و اصلآ حوصله اش رو ندارم ! بعد از تجربه 7710 دیگه اسم نوکیا رو هم نمیخوام بشنوم ! ( شرمنده از نوکیا دوستان )
-------------------------------------------
از همه دوستان { Sony Ericsson , Moree , Dariush Agah , Tintin , Saeed_2001 } بابت راهنمایی ها خیلی ممنونم.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
راستش یه کم از نوکیا دلخور شدم و اصلآ حوصله اش رو ندارم ! بعد از تجربه 7710 دیگه اسم نوکیا رو هم نمیخوام بشنوم ! ( شرمنده از نوکیا دوستان )

بسیار کار خوب و پسندیده ای میکنید...به خصوص که توی روایات شیعه و سنی هم به این مساله اشاره فراوان شده و تاکید شده ثواب زیاد داره:lol: :lol:

adi1358

Registered User
لایک‌ها
4
چه تفاهمی من هم میخوامw900i بگیرم
به نظر من زیاد مهم نیست سیمبین نداشته باشه .
سیمبین فقط برای سرگرمیه

بالا