DariushAgah
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2,850
- لایکها
- 5
موضوع سونی اریکسون و نوکیا نیست. بعد از نمایشگاه بارسلون و سبیت حالا کمپانیها گوشیهاشونو میدن بازار. به نظر من برای خرید گوشی خوب باید یکماهی صبر کرد.
به نقل از adi1358 :چه تفاهمی من هم میخوامw900i بگیرم
به نظر من زیاد مهم نیست سیمبین نداشته باشه .
سیمبین فقط برای سرگرمیه
به نقل از DariushAgah :موضوع سونی اریکسون و نوکیا نیست. بعد از نمایشگاه بارسلون و سبیت حالا کمپانیها گوشیهاشونو میدن بازار. به نظر من برای خرید گوشی خوب باید یکماهی صبر کرد.
به نقل از alireza_juve :داریوش جان منظور شما از گوشیه خوب چیه ؟ ممکنه چن مدل رو اشاره کنی؟ ربطش به نمایشگاهای سبیت و بارسلون رو از نظر قیمت عرضه میگی یا زمان عرضه؟
به نقل از saeid_2001 :من میگم صبر کن کمی چون میخوای 500 تومن پول گوشی بدی تا چند ماه دیگه انتخابهای خیلی بهتری داری مثلا N80
به نقل از tintin :بنظر شخصی من هم سیمبین هم مثل سایر یک امکانات گوشی مثل Mp3 - موزیک و ... برای سرگرمیه
چون در صورتی که یکی نیاز شدید به سیستم عامل داشته باشه ، اگر واقعا نیم جو عقل تو کلش باشه میره ارزونترین
PPC رو میخره .
به نقل از tintin :بنظر شخصی من هم سیمبین هم مثل سایر یک امکانات گوشی مثل Mp3 - موزیک و ... برای سرگرمیه
چون در صورتی که یکی نیاز شدید به سیستم عامل داشته باشه ، اگر واقعا نیم جو عقل تو کلش باشه میره ارزونترین
PPC رو میخره .
okبه نقل از tintin :بنظر شخصی من هم سیمبین هم مثل سایر یک امکانات گوشی مثل Mp3 - موزیک و ... برای سرگرمیه
PPC رو میخره .
آخه وقتی N80 بیاد میدونی چه قیمتی فجیعی داره؟ همون N90 وقتی اومد اولش حدودای 1 میلیون بود با دوربین 2 مگ حالا N80 با دوربین 3 مگ چی میشه ! تازه در مقابل زمان standby گوشی W900 که 370 ساعت هست N80 حدود 190 ساعت هست.به نقل از 3soot :تائيد ميشه اساسي
عزيز جان هول ورت نداره ... كمي صبر كن
به نقل از Night Crawler :آخه وقتی N80 بیاد میدونی چه قیمتی فجیعی داره؟ همون N90 وقتی اومد اولش حدودای 1 میلیون بود با دوربین 2 مگ حالا N80 با دوربین 3 مگ چی میشه ! تازه در مقابل زمان standby گوشی W900 که 370 ساعت هست N80 حدود 190 ساعت هست.
به نقل از Sony Ericsson!! :باتری N80 فوق العاده ضعیف هست و از الان بگم باید هر شب شارژ بشه:blink:
تازه گوشیمم ماله 2005 Q2ـه نه Q3 2006به نقل از tintin :خدایا ممنون که نمی خواد هر شب گوشیمو شارژ کنم
به نقل از Night Crawler :آخه وقتی N80 بیاد میدونی چه قیمتی فجیعی داره؟ همون N90 وقتی اومد اولش حدودای 1 میلیون بود با دوربین 2 مگ حالا N80 با دوربین 3 مگ چی میشه ! تازه در مقابل زمان standby گوشی W900 که 370 ساعت هست N80 حدود 190 ساعت هست.