• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

wikipedia

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ته دايره المعارف یعنی در مورد هرچی میخوای توش سرچ کن برات میاره یعنی هرچی. دیگه از این خفنتر نمیشه خیلی سایت بدرد بخوریه

http://www.wikipedia.org/

Siavash25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از saeid_2001 :
ته دايره المعارف یعنی در مورد هرچی میخوای توش سرچ کن برات میاره یعنی هرچی. دیگه از این خفنتر نمیشه نمیدونم کسی این سایت رو بلد بود یا نه ولی هرکی بلد نبود یاد بگیره چون خیلی سایت بدرد بخوریه

http://www.wikipedia.org/

اين سايت رو من خيلی وقته که ميشناسم،و خيلی هم به کارم اومده تاحالا،من هم در تکميل حرف دوستمون اين سايت رو حتماً توسيه ميکنم به همه.واقعاً که خيلی کار درسته.

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
موافقم، خدا پدر مادر سازنده اش رو بيامرزه، بعضي وقتا که آدم هرچي توي گوگل مي گرده چيزي دستگيرش نميشه يوهو از توي اين سايت يه نتيجه عالي در مياد. اين هم که برنامه پشت سرش هست:

http://www.mediawiki.org/wiki/MediaWiki

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تجربه نسبتا طولانی من در استفاده از این سایت کاملا نظر شمارو تایید می کنه
چیزی که قابل تاسفه نبود مقالات به زبان فارسیه
البته من به شخصه از این نظر مشکلی ندارم ولی وقتی می بینم که مردم در کشورهای دیگه برای هموطنان خود ارزش بیشتری قائل هستند و سعی می کنند که تمامی مقالات و تاپیکها رو به زبان مادری خود نیز ترجمه کنند خوب یه کم از خودم خجالت می کشم که چرا حتی ترجمه یک مقاله رو هم (باوجود مراجعات مکرر به این سایت) بر روی این سایت قرار ندادم
کاشکی می شد که از طریق این سایت یا هر امکان دیگه ای عده ای از هموطنان که مایل به اختصاص دادن کمی وقت به صورت روزانه هستند تلاشهای خود را یکی کنند تا در این زمینه از بقیه مردم دنیا این همه عقب نباشیم
حقیر نیز در صورت وجود چنین جمعی آماده همه گونه خدمت گذاری می باشد
:blush:

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
ويکيپديا بي نظيره، از شير مرغ تا جون آدميزاد توش پيدا ميشه (مطلب البته!).

چیزی که قابل تاسفه نبود مقالات به زبان فارسیه
ولي من مقاله به زبان فارسي هم توش ديدم، دست کم در مورد ايران و تاريخ ايران توش مقاله ي فارسي هست.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
200 تا زبون داره wikipedia که فارسی هم جزو زبوناشه البته اطلاعات اینگیلیس بیشتر از فارسیشه ولی مطالب فارسیشم خیلی زیاده شما در مورد افراد مهم داخل کشور راحت میتونید توش اطلاعات بدست بیارید مثلا اقای رفسنجانی

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان منظور من بهیچوجه این نبود که هیچ مقاله به زبان فارسی در این سایت وجود ندارد
بلکه اشاره من به فقر منابع و مقالات به زبان فارسی بود
از همین تعداد اندک مقاله به زبان فارسی اکثر آن راجع موضوعات داخلی است.
به قول شما شخصیتهای مهم و غیرو...
آنچه مسلم است اگر شما مثلا راجع به یک موضوع فنی جستجو می کنید به احتمال 99% مطلبی به زبان فارسی نخواهید یافت
همین چند روز پیش بدنبال مطلبی برای هاردهای SATA بودم و از مطالب این سایت در مورد این BUS نیز استفاده کردم
در مورد SERIAL ATA به 13 زبان زنده دنیا مطلب در این سایت و جود دارد ولی جای زبان فارسی دراین قسمت خالی است
این حقیقت را با جستجو در این سایت راجع به موضوعات و مطالب مختلف(نه فقط جستجو برای حافظ وسعدی و...)
به عینه درخواهید یافت که
زبان فارسی بر روی این سایت عملا حضور ندارد

pinokio

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از Siavash25 :
اين سايت رو من خيلی وقته که ميشناسم،و خيلی هم به کارم اومده تاحالا،من هم در تکميل حرف دوستمون اين سايت رو حتماً توسيه ميکنم به همه.واقعاً که خيلی کار درسته.

خوب بابا منم خيلي وقته ميشناسمش.بايد حتما ميگفتم تا دلم خنك بشه.

بالا