• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

wimax اخبار وايمكس

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
گزارش خبری مهر /
مشکلات وایمکسی برای مشتریان ایرانسل/ اینترنت پرسرعتِ کُند!
فناوری اینترنت پرسرعت بی سیم - وایمکس- که هم اکنون از سوی اپراتور ایرانسل عرضه می شود مشکلاتی را برای کاربران آن به وجود آورده است که نظارت بیشتر نهادهای مسئول در این حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و رفع مشکلات از سوی این اپراتور را می طلبد.

به گزارش خبرنگار مهر، هم اکنون "وایمکس" به یکی از پرطرفدارترین فناوریهای موجود در جهان برای توسعه اینترنت پرسرعت تبدیل شده به گونه ای که بعضی از شهرهای بزرگ جهان با این فناوری توانسته اند پوشش کاملی را برای دسترسی به اینترنت شهروندان در هر نقطه ای که باشند فراهم کنند.
در کشور ما نیز که امکانات فیبرنوری تا داخل منازل وجود ندارد و سیستم های ADSL نیز موفقیت چندانی نداشته اند اگر بگوییم دسترسی از طریق وایمکس یکی از اساسی ترین ابزار مورد نیاز شهرهای الکترونیکی است بیراه نگفته ایم. بنابراین تلاش برای راه اندازی فناوری وایمکس در کشور یکی از راههای اساسی افزایش ضریب نفوذ اینترنت و فراگیر شدن این تکنولوژی محسوب می شود.

تا قبل از واگذاری امتیاز بهره برداری از این فناوری در کشور گفته می شد اشکالاتی که در توسعه اینترنت پرسرعت با سیم (ADSL) در ایران وجود داشته و عموما از جانب شرکت مخابرات پیش می آمده دیگر در سیستمهای وایمکس وجود نخواهد داشت چرا که برای ارائه سرویس ADSL حتما شرکتها باید وارد فضای متعلق به مخابرات می شدند که به آنها نیز این اجازه داده نمی شد و یا محدودیت های زیادی در این زمینه وجود داشت اما در وایمکس این الزام وجود ندارد و اپراتورهای آن می توانند کاملا مستقل از مخابرات عمل کنند.

اما در حال حاضر با وجودی که اپراتور وایمکس ایرانسل موفق شده در موعد مقرر این سرویس را در 10 شهر کشور راه اندازی کند وجود برخی نارسایی ها و ناهماهنگیها از سوی این اپراتور و مسئولان نظارتی سبب شده تا مشتریان و کاربران این فناوری آنچنان که باید از آن راضی نباشند.

توجه به این نکته نیز ضروری است که فناوری وایمکس هم اکنون تنها از سوی اپراتور ایرانسل عرضه می شود و ارائه سرویس سه اپراتور دیگر دارای مجوز فعالیت آنچنان محسوس نیست. به همین دلیل خبرگزاری مهر مشکلات متقاضیان این اپراتور را مورد بررسی قرار داده است.

داستان تکراری ورود فناوریهای جدید به کشور

داستان فناوری وایمکس ما را به یاد سالهای اولیه ورود تلفن همراه به کشور و در دست گرفتن گوشی های بزرگ موبایل از سوی افراد معدودی می اندازد که حاضر بودند ریسک استفاده از فناوری جدید و مشکلات ناشی از آن را بپذیرند.

استفاده از فناوری تلفن سیار به حدی جذاب بود که در کمتر از یک دهه توانست با تمام نارسایی هایی که هنوز هم به اتمام نرسیده محبوبیتی خاص در میان اقشار مختلف جامعه پیدا کند که استفاده بیش از 53 میلیون نفر در کشور نمود بارزی بر این ادعا است اما وضعیت وایمکس تا حدودی متفاوت است چرا که کاربرانی می خواهند از این فناوری استفاده کنند که به نوعی با اینترنت آشنا هستند و درصددند تا طعم استفاده از اینترنت بدون سیم را با سرعت دسترسی بالا و کیفیت به مراتب بهتر از اینترنت دایل آپ و ADSL بچشند.

هم اکنون برخی کاربران اینترنت برای رسیدن به این خواسته با مشکلاتی مواجهند که به عقیده کارشناسان به عدم پشتیبانی مناسب اپراتور سرویس دهنده، نحوه عملکرد نظارتی سازمان تنظیم مقررات به عنوان نهاد متولی نظارت بر بازار و دست آخر نیز نبود اطلاع رسانی لازم برای کاربران مربوط می شود.

به اعتقاد کارشناسان مهم ترین شرطی که می تواند باعث موفقیت فناوری وایمکس شود اطلاع رسانی به موقع و تلاش در جهت ارزان بودن خدمات آن است که اپراتور ایرانسل به عنوان یکی از چهار اپراتور وایمکس توانسته تا حد قابل توجهی این بخش را به مرحله اجرا درآورد و سرویس های خود را با قیمت بسیار پایین تر از دیگر اپراتورهای دیتا در کشور ارائه دهد. اما با این وجود شواهد نشان می دهد که برخی مشترکان وایمکس از خدمات این اپراتور راضی نیستند و معتقدند وایمکس نیز مانند ADSL و دایل آپ نتوانسته خدمات اینترنت را با دسترسی آسان و ارزان در اختیارشان قرار دهد.

پشت خط بمان تا به اولین اپراتور وصل شوی!

یکی از مشکلاتی که هم اکنون کاربران و متقاضیان وایمکس ایرانسل با آن مواجه هستند دسترسی به مرکز تماس مشتریان این اپراتور و سیستم پاسخگویی این شبکه است که اگرچه این مرکز به صورت شبانه روزی و 24 ساعته دایر است اما گله مندی برخی از مشترکان را به همراه داشته است.

بررسی ها نشان می دهد که مدت زمان انتظار برای پاسخگویی اپراتورهای مرکز تماس ایرانسل و عدم تسلط کافی برخی از این اپراتورها برای ارائه توضیحات و پاسخ به برخی ابهامات مورد نظر از جمله مواردی است که کاربران نسبت به آن شکایت دارند.

متقاضیانی که تماس با مرکز شبانه روزی وایمکس ایرانسل را به عنوان راهی برای ارائه تقاضای ثبت نام انتخاب می کنند باید دقایق زیادی را منتظر بمانند تا به اولین اپراتور آزاد این سرویس متصل شوند. البته دراین مورد گفته می شود که تنها هزینه تماس یک دقیقه برای تماس گیرنده محاسبه می شود اما با این وجود همین مدت انتظار نیز برای متقاضیان بسیار طاقت فرسا است.

آیا اینترنت بی سیم در عرض یک هفته به منازل شما می آید؟

برخی از کسانی که سرویس وایمکس ایرانسل را خریده اند و یا به نوعی در شرف خریدن این سرویس قرار دارند معتقدند که نمایندگی های فروش وایمکس ایرانسل در بحث ثبت نام و زمان دریافت سرویس با متقاضیان همکاری نمی کنند و این مسئله باعث شده تا متقاضیان این سرویس برای دریافت آن زمان زیادی را در انتظار بمانند.

سردرگمی های برخی متقاضیان پس از پرداخت مبلغ مورد نظر خطوط وایمکس و عدم راه اندازی این سرویس از سوی اپراتور از جمله مواردی است که از سوی متقاضیان به آن اشکال وارد می شود و با وجودی که گفته می شود خطوط وایمکس ایرانسل یک هفته پس از پرداخت مبلغ راه اندازی اولیه نصب می شود اما برای برخی کاربران این امر اتفاق نیافتاده است و فعال سازی این سرویس بیش از یک هفته به طول می انجامد.

استفاده از مودم های پشت بامی از سر ناچاری

به گزارش مهر، عدم اطلاع رسانی مناسب در پوشش شبکه وایمکس از سوی سیستم پاسخگوی ایرانسل از دیگر مواردی است که باعث نارضایتی مشترکان شده است به گونه ای که برخلاف انتظار متقاضی عدم پوشش مناسب این شبکه رادیویی باعث می شود مشترک به ناچار از مودم های پشت بامی (Out door) که قیمتی به مراتب گرانتر از مودم های داخلی دارند استفاده کند.

برخی خریداران وایمکس می گویند که ایرانسل ابتدا مودم داخلی ارزان قیمت را به ما پیشنهاد می دهد اما در زمان نصب به دلیل عدم پوشش دهی تغییر موضع داده و نوع مودم دیگری را به ما پیشنهاد می دهد که به ناچار مشترک باید نسبت به خرید آن با هزینه بیشتر اقدام کرد.

هم اکنون مودم داخلی وایمکس 69 هزار و 900 تومان، مودم پشت بامی 199 هزار و 900 تومان و مودم وای فای ایرانسل که قابلیت اتصال 4 پورت برای شبکه، نوت بوک، پی سی و موبایل را دارد به قیمت 99 هزار و 900 تومان فروخته می شود که به غیر از مودم پشت بامی دو نوع دیگر قابلیت جابجایی خواهند داشت.

برخی کاربران وایمکس می گویند تا زمانی که ایرانسل در بازار وایمکس رقیبی نداشت و به تنهایی این بازار را در اختیار گرفته بود مشتریان مجبور بودند تنها از این شرکت مودم تهیه کنند اما در حال حاضر که دیگر اپراتورها نیز وارد بازار شده اند خرید مودم به عهده متقاضی نیز گذاشته می شود.

هزینه هایی که بابت نصب مودم از متقاضی گرفته می شود!

برخی خریداران وایمکس از دریافت مبالغ اضافه از سوی برخی کارشناسان وایمکس و نصابان سرویس خبر می دهند و می گویند بابت نصب مودم چندین بار به نصاب هزینه پرداخت کرده اند. این در حالی است که طبق اعلام شرکت ایرانسل هیچ گونه مبلغی بابت نصب و راه اندازی سرویس در محل نباید از خریدار اخذ شود چرا که این هزینه که مبلغ 8 هزار تومان است در اولین قبض پرداختی مشترک محاسبه می شود.

یکی از کاربران وایمکس ایرانسل در این باره به خبرنگار مهر گفت: نصاب شرکت ایرانسل که برای راه اندازی مودم به منزل ما مراجعه کرده بود به دلیل عدم آنتن دهی در زمان موردنظر موفق به نصب خط نشد اما 8 هزار تومان پرداخت شد. نصاب نیز برای تکمیل فعالیت خود تنها حضور در خارج ساعت کاری را پیشنهاد داد تا بتواند مبلغی نیز مجددا دریافت کند.

این سرویس در سبد خانوار شما جای می گیرد؟

ایرانسل در اوایل تیرماه و به صورت ناگهانی قبل ازآنکه رقیبی وارد عرصه وایمکس شود قیمت اینترنت وایمکس خود را به طرز قابل توجهی کاهش داد تا این سرویس در سبد خانوار جای گیرد. این امر اگرچه به ظاهر بسیار مقبول و مورد توجه است اما منتقدان معتقدند که این اپراتور برای جذب مشترک و رقابت با دیگر اپراتورهای وایمکس قیمت سرویس خود را کاهش داده است.

هم اکنون اینترنت وایمکس ایرانسل با دسترسی 128کیلوبیت بر ثانیه ماهانه 9 هزار تومان است و اینترنت 512 کیلوبیت بر ثانبه در یک دوره 6 ماهه ماهی 48 هزار تومان خواهد بود. همچنین اینترنت وایمکس 1 مگابیت در ثانیه یک ماهه با دانلود نامحدود 79 هزار تومان و 2 مگا 125 هزار تومان است.

گفته می شود که صورتحساب قبوض مشترکان وایمکس ایرانسل در دو نوع پیش پرداختی و پس پرداختی عرضه می شود که مشترکان می توانند به صورت آنلاین و یا از طریق کارت شارژ سیمکارتهای ایرانسل نسبت به پرداخت صورتحساب خود اقدام کنند.

وایمکس می رود که جای ADSL را بگیرد

هر فناوری در بدو ورود خود با مشکلات بسیاری روبرو است که تامین زیرساخت های لازم برای توسعه شبکه وایمکس کشور نیز یکی از نگرانیهایی است که نسبت به این فناوری وجود دارد به نحوی که بسیاری از فعالان این عرصه خواستار تهیه تجهیزات مناسب برای توسعه وایمکس هستند.

افزایش پهنای باند مورد نیاز اپراتورهای وایمکس از دیگر نگرانی هایی است که وزارت ارتباطات و نهادهای تصمیم گیر باید به آن بیندیشند. در همین حال برداشتن محدودیت فعلی سرعت اینترنت برای کاربران از جمله مسائلی است که موفقیت وایمکس را بی تردید تحت تاثیر قرار خواهد داد.

کارشناسان معتقدند با وجودی که وایمکس محدود به مکان نبوده و نیازمند به ظرفیت مرکز مخابرات و خط تلفن نیست به راحتی و به سرعت می تواند از سد ADSL بگذرد و ضریب نفوذ اینترنت را بزودی افزایش دهد.

با این حال آنچه که در این میان از سوی کارشناسان به آن انتقاداتی وارد است به عدم نظارت شفاف سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به عملکرد این اپراتور و دیگر اپراتورهای وایمکس مربوط می شود چرا که کاربرانی که با مشکلاتی در نحوه دریافت سرویس خود روبرو هستند هم اکنون هیچ اطلاعی از نهاد نظارتی این بخش ندارند و نمی دانند که برای اعلام شکایت باید به کجا مراجعه کنند.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
:cool:معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تاكيد كرد: به منظور رفاه حال بهره‌برداران و مشتركان، افراد مي‌توانند موارد و مشكلات احتمالي خود را در قسمت شكايات پايگاه اطلاع‌رساني سازمان به آدرس www.cra.ir ثبت كنند.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي اظهار كرد: بر اساس مصوبات كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات، پروانه ارائه خدمات وايمكس در سال 88 پس از طي مراحل قانوني به پنج شركت متقاضي واگذار شد و 3 شركت پس از ايجاد شبكه و تامين نيازمندي‌هاي اوليه مندرج در پروانه از جمله تامين پوشش 80 درصدي در مراكز استان‌هاي محل فعاليت به ارائه سرويس اقدام كردند و اين سازمان نيز بر اساس قواعد رگولاتوري گام به گام بر اجراي صحيح تعهدات آن‌ها نظارت داشته و مقررات مرتبط با هر مرحله را اعمال كرده است.
رضواني گفت: در حال حاضر اين سه اپراتور فعال در شهر تهران با نصب و راه‌اندازي حدود 360 ايستگاه (BTS) پوشش لازم را با استعداد حدود 54 هزار مشترك تامين و در حال افزايش ظرفيت نيز هستند.
وي اظهار كرد: بي‌شك شبكه وايمكس كشور يكي از بزرگ‌ترين شبكه‌هاي وايمكس خاورميانه است و طبيعتاً در ابتداي امر نيز با مشكلاتي روبه‌روست كه از جمله آن‌ها مي‌توان به عدم آشنايي و آگاهي مشتركان و بهره‌برداران از سرويس مذكور، كاستي‌ها و نواقص مرتبط با اپراتورها، كمبود فضاهاي زيرساختي به منظور نصب آنتن‌هاي BTS و افزايش ظرفيت و... اشاره كرد كه برهمگان نيز واضح و مبرهن است.
وي گفت: اما علي‌رغم كاستي‌ها و نواقص مورد اشاره ذكر اين نكته ضروري است كه تعداد شكاياتي كه توسط سازمان در اين حوزه دريافت شده است، انگشت شمار است و اين سازمان ضمن بررسي اين موارد، در راستاي اهداف خود با رعايت اصول رقابت، شفافيت، عدالت، انصاف، صراحت و اخلاق مداري و با تفكر استقرار ادبيات، فرهنگ و قواعد رگولاتوري در حال انجام وظايف نظارتي خود در قالب بازديدهاي دوره‌اي از امكانات، تجهيزات و سايت‌هاي اپراتورها و هم‌چنين انجام تست‌هاي ميداني دوره‌اي مختلف به منظور بررسي و اندازه‌گيري كيفيت شبكه آن‌ها است. در اين راستا جلسات متعددي نيز با دارندگان پروانه در جهت رفع معايب و كاستي‌هاي موجود برگزار كرده است. اين جلسات كماكان نيز برگزار مي‌شود.
انتهاي پيام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


عليرغم فرصت يك‌ماهه رگولاتوري؛
خدمات غير قانوني وايمكس "لايزر " و "فن‌آوا " هنوز ادامه دارد
خبرگزاري فارس: معاون نظارت سازمان تنظيم مقررات با اشاره به غيرقانوني بودن ارائه وايمكس از سوي شركت‌هاي لايزر و فن‌آوا، گفت: اين شركت‌ها هنوز براي قطع سرويس خود اقدام نكرده‌اند.

A0878953.jpg



حسن رضواني در گفت‌وگو با خبرنگار فناوري اطلاعات خبرگزاري فارس با اعلام اينكه شركت‌هاي لايزر و فن‌آوا هنوز براي قطع سرويس‌ وايمكس خود اقدام نكرده‌اند، گفت: براين اساس سازمان تنظيم حكم توقف كار آنها را صادر كرده است.
وي ادامه داد: در حال حاضر اين حكم به آنها اعلام شده و چنانچه شركت‌هاي مذكور براي قطع سرويس خود اقدام نكنند، براي پلمپ دستگاه‌ها، قطع مسيرهاي راديويي و لغو مجوزها اقدام مي‌شود.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي همچنين در خصوص مشتركان اين شركت‌ها نيز خاطر نشان كرد: قبلاً طي اطلاعيه‌اي به همه و از جمله مشتركان اين شركت‌ها اعلام شده كه با توجه به ممنوعيت ارائه سرويس از سوي اين شركت‌ها، سرويس خود را از شركت‌هايي ديگري تامين كنند.
به گزارش فارس، اواسط مرداد ماه معاونت نظارت و اعمال مقررات سازمان مقررات اعلام كرد: از آنجا كه شركت‌هاي لايزر و داده‌پردازي فن‌آوا عليرغم پيگيري‌هاي متعدد سازمان، هيچ اقدامي نسبت به تامين نيازمندي‌هاي لازم براي ادامه سرويس وايمكس نداشته‌اند، مجاز به ارائه خدمات ارتباطات بي‌سيم مبتني بر فنآوري Wimax نيستند و بنابراين موظفند نسبت به توقف آني واگذاري جديد سرويس مذكور و توقف سرويس‌هاي ارائه شده و تسويه حساب با مشتركين فعال تا پايان مرداد ماه اقدام نمايند.
انتهاي پيام/ح
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
پایگاه اطلاع رسانی وایمکس نیوز راه‌اندازی شد اولین سایت خبری تخصصی فناوری وایمکس و باند پهن در ایران با عنوان وایمکس نیوز آغاز به کار کرد. به گزارش خبرگزاری مهر، پایگاه اطلاع رسانی "وایمکس نیوز" به گزارش اخبار و اتفاقات مربوط به اپراتورهای وایمکس در ایران و دیگر کشورهای جهان می‌پردازد.
اطلاعاتی از قبیل فناوریهای بی‌سیم با محوریت وایمکس، اخبار ICT در ایران و جهان، آخرین اخبار اپراتورهای تلفن همراه، معرفی به‌روزترین تکنولوژی‌ها در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات از جمله بخش‌هایی هستند که توسط پایگاه اطلاع رسانی وایمکس نیوز پوشش داده می‌شوند.


http://www.wimaxnews.ir/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


اختصاصی مهر / کُره‌ایها اینترنت پرسرعت بیسیم می دهند/ اپراتورKT به ایران می آید:eek: مدیرعامل اپراتور سراسری وایمکس مبین نت از انعقاد قرارداد دو ساله با اپراتور مخابراتی کره جنوبی (KT) برای ارائه وایمکس در ایران خبر داد و گفت: وایمکس یک تکنولوژی مدرن است و به همین دلیل باید از تجربیات کشورهای مطرح در این خصوص استفاده کرد. استفاده از تجربیات اپراتور کره ای در وایمکس
محمدتقی خاکی در گفتگو با خبرنگار مهر در تشریح آخرین وضعیت شبکه اینترنت پرسرعت بی سیم مبین نت اظهار داشت: شبکه وایمکس مبین نت با حداقل پوشش شهرها و مراکز استانهای کشور راه اندازی شد و طبق برنامه از مهر ماه جاری وارد فاز دوم پوشش دهی و تکمیل ظرفیت خواهد شد.

وی با بیان اینکه پوشش وایمکس مبین نت در تمامی مراکز استانهای و شهرهای بزرگ هم اکنون بیش از 80 درصد است، گفت: در فاز بعدی توسعه شبکه پوشش شهرهای تابعه و مراکز استانداری و افزایش ظرفیت را در دستور کار داریم.

خاکی با اشاره به همکاری مبین نت با اپراتور خارجی KT و استفاده از تجربیات این شرکت مخابراتی برای افزایش کیفیت شبکه وایمکس اضافه کرد: KT مهمترین اپراتور مخابراتی کره جنوبی است و حدود 400 هزار مشترک وایمکس در این کشور دارد.

وی افزود: در کره جنوبی به دلیل زیرساختهای باند وسیع، اکثر کاربران از طریق فیبرنوری به اینترنت باند پهن متصل هستند و به همین دلیل باند پهن وایرلس (بدون سیم) در این کشور آنچنان مورد استفاده قرار نمی گیرد.

هوواوی، ZTE و سامسونگ وندورهای شبکه وایمکس

مدیرعامل وایمکس مبین نت با تاکید بر اینکه اپراتور KT سهام مبین نت را خریداری نکرده است اما قرار است به عنوان اپراتور مسئولیت فروش سرویس، پشتیبانی و توسعه شبکه را به مدت دو سال برعهده گیرد به مهر گفت: وندورهای شبکه مبین نت بخش طراحی، نصب و راه اندازی سرویس را به عهده دارند و اپراتور KT بر تحویل کار وندورها و نگهداری کل شبکه در طول دو سال نظارت خواهد کرد.

وی از سه شرکت هوواوی، ZTE چین و سامسونگ کره به عنوان وندورهای شبکه اینترنت پرسرعت بی سیم مبین نت نام برد و به مهر گفت: طراحی این شبکه به عهده این سه شرکت است اما KT به عنوان اپراتور بر کار این سه شرکت نظارت خواهد داشت.

امکان سرویس دهی به بیش از 100 هزار مشترک

خاکی با تاکید بر اینکه ظرفیت شبکه وایمکس مبین نت در فاز نخست برای سرویس دهی به 100 هزار مشترک در سراسر کشور پیش بینی شده است اضافه کرد: حداکثر تا پایان مهرماه این مرحله به اتمام می رسد و توسعه فازهای بعدی این پروژه برای مراکز فرمانداریهای استانها و رسیدن به پوشش IN DOOR آغاز می شود.

وی گفت: تاکنون حدود 200 ایستگاه BTS از سوی مبین نت به بهره برداری رسیده و استقبال از اینترنت پرسرعت بیسیم در سراسر کشور را مطلوب توصیف کرد.

به گفته مدیرعامل مبین نت، وایمکس در نقاطی از کشور که امکان دسترسی به اینترنت پرسرعت از طریق دیگر شبکه های کابلی موجود نیست با استقبال گسترده ای روبرو خواهد شد.

وی به جایگاه فعلی اینترنت در میان همه اقشار کشور اشاره کرد و گفت: به تعداد مشتاقان برقراری ارتباط با باند وسیع روز به روز افزوده می شود.

تعرفه گذاری براساس نیاز مشترکان در دستور کار مبین نت

مدیرعامل مبین نت در مورد تعرفه فعلی سرویس وایمکس این اپراتور به خبرنگار مهر گفت: تعرفه ارائه شده از سوی مبین نت از سقف درنظرگرفته شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به مراتب پایین تر است اما در نظر داریم به تناسب استفاده متقاضیان بسته های خدماتی متفاوتی ارائه کنیم تا مشترکان مجبور نباشند هزینه زیادی برای استفاده از این سرویس پرداخت کنند.

وی افزود: متناسب با تقاضای مشتریان بسترهای خدماتی متفاوتی ارائه خواهیم کرد که به زودی اعلام می شود.

خاکی گفت: درصدد رفع نواقص و ارتقای کیفیت مرکز خدمات و تماس مشتریان هستیم که در این جهت تعداد اپراتورهای پاسخگوی این مرکز در حال افزایش است.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
عضو اصلی شورای حل اختلافات اینترنتی:

شکایات کاربران وایمکس بررسی می‌شود


حکم صادره از این دادگاه بر اساس نظر اکثریت اعضای اصلی صادر می‌شود به این صورت که از دبیرخانه شورا با آنها تماس گرفته شده و اطلاعات دریافت می‌شود و چنانچه به مراجعه حضوری افراد نیاز بود از آنها دعوت می‌شود.

SmartPicture.aspx
ایلنا: به گفته عضو اصلی شورای حل اختلافات اینترنتی، مجمع قضایی جرائم رایانه‌ای شکایات کاربران وایمکس را بررسی می‌کند.
به گزارش ايلنا، باقر افخمی با بیان اینکه نیازی به تدوین و تصویب قوانین جدید برای استفاده و بهره‌برداری از وایمکس نیست، گفت: درفضای سایبر تمامی خدمات و سرویس‌ها نمی‌توانند قوانین مجزا داشته باشند.
به گفته وی در این فضا تمامی قوانین برای همه دستگاه‌ها تطبیق دارد و این موضوع شامل فناوری وایمکس نیز می‌شود.
افخمی ADSL، وایمکس و سایر فناوری‌های مشابه را ابزاری در ایجاد فضای سایبر عنوان کرد و گفت: در صورتی که افراد در زمینه کاربری فناوری وایمکس با مشکل مواجه شدند می‌توانند با ارسال شکایت خود به آدرس ایمیل [email protected] مشکلات خود را اعلام کنند.
وی ادامه داد: حکم صادره از این دادگاه بر اساس نظر اکثریت اعضای اصلی که در واقع دو نفر هستند، صادر می‌شود به این صورت که از دبیرخانه شورا با آنها تماس گرفته شده و اطلاعات دریافت می‌شود و چنانچه به مراجعه حضوری افراد نیاز بود از آنها دعوت می‌شود.
پايان پيام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
قاضی پور: مجلس به دنبال رفع محدودیت سرعت اینترنت است
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه محدودیت‌ها برای استفاده از فناوری اینترنت پرسرعت وایمکس باید برداشته شود، گفت : فرهنگ‌سازی برای استفاده از وایمکس در کشور نیازمند زمان است.

play.png

IMAGE634200867525625000.JPG


وایمکس نیوز - نادر قاضی پور با بیان اینکه مسوولان کشور درصدد برداشتن محدودیت‌های سرعت دسترسی به اینترنت هستند، گفت: اینترنت وایمکس تنها با حذف محدودیت‌های فعلی معنا خواهد داشت.
وی با بیان اینکه برای رفع محدودیت‌های فعلی سرعت اینترنت، کمیسیون صنایع و معادن مجلس جلسات مکرری را با مسوولان مربوطه داشته‌، افزود : محدودیت سرعت دسترسی به اینترنت (سقف 128 کیلوبیت در ثانیه) به دلیل برخی مسایل امنیتی کشور مطرح شده بود که با اقدامات انجام شده به نظر می‌رسد به تدریج این مشکل حل شود.
قاضی پور بیان کرد: با رفع این محدودیت‌ها و عرضه سرویس وایمکس در کشور بسیاری از مشکلات فعلی عقب ماندگی در بخش اینترنت و کاربردهای آن حل خواهد شد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید بر اینکه در ورود فناوری به کشور از دیگر کشورهای همسایه بسیار عقب هستیم، گفت: حتی پس از ورود فناوری به کشور نیز کاربردهای آن با تاخیر چندین ساله در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.
وی با بیان اینکه سرعت تغییرات در علم و فناوری بسیار بالا است، گفت: برای اینکه وایمکس بتواند در کوتاه‌ترین زمان ممکن کاربردی شود باید مسوولان به فکر فرهنگ‌سازی باشند.
به گفته نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، نواقص عمده استفاده از فناوری‌های جدید در کشور باید حل شود و از ورود فناوری‌های جدیدی همانند وایمکس نیز باید حمایت شود.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


با اضافه شدن دو شهر جديد؛
تعداد شهرهاي تحت پوشش وايمكس ايرانسل به 12 شهر رسيد
خبرگزاري فارس: دو شهر قرچك و خوراسگان و همچنين مناطق رحنان و نصرآباد استان اصفهان و مهرشهر كرج تحت پوشش خدمات پيشرفته وايمكس ايرانسل قرار گرفتند.

A0522959.jpg



به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي ايرانسل، پيش از اين كلانشهرهاي اصفهان، اهواز، تبريز، تهران، شيراز، كرج، مشهد مقدس و شهرهاي شهريار، شهرقدس و خميني شهر تحت پوشش شبكه وايمكس ايرانسل قرار گرفته بودند و با اضافه شدن اين دو شهر جديد، تعداد شهرهاي تحت پوشش خدمات پيشرفته وايمكس ايرانسل به 12 شهر رسيد.
در حال حاضر استفاده از خدمات وايمكس ايرانسل در 12 شهر اصفهان، اهواز، تبريز، تهران، شيراز، كرج، مشهد مقدس، شهرهاي شهريار، شهرقدس، خميني شهر، قرچك و خوراسگان با پهناي باند 64 كيلوبيت بر ثانيه تا 2 مگابيت بر ثانيه، بر اساس درخواست، ممكن است.
بنابر اعلام، اطلاعات بيش‌تر درخصوص فن‌آوري وايمكس، نقشه مناطق تحت پوشش، نحوه ثبت‌نام، ثبت‌نام آنلاين، طرح‌هاي تعرفه متنوع، نحوه پرداخت هزينه‌ها، بسته‌هاي افزايشي و مصرف آزاد، نحوه تهيه مودم و همچنين فهرست فروشندگان مجاز سرويس وايمكس ايرانسل در وب سايت رسمي اين شركت به نشاني www.irancell.ir قابل مشاهده است. همچنين، كارشناسان مركز تماس وايمكس ايرانسل با شماره تلفن 707 براي تماس از خطوط ايرانسل و 09377070000 براي تماس از ساير خطوط، در تمامي ساعات شبانه روز و هفت روز هفته آماده پاسخگويي به سوالات متقاضيان سرويس وايمكس ايرانسل و خدمات مربوط به آن هستند.
بنابراين گزارش، وايمكس، يك فن‌آوري نوين براي انتقال بي‌سيم و پرسرعت اطلاعات است كه با بهره گيري از مناطق وسيع تحت پوشش دكل‌هاي وايمكس، شهرها، شهرك‌هاي صنعتي و مناطق راهبردي را پوشش مي‌دهد و اينترنت پرسرعت را براي سازمان‌ها، موسسات و شركت‌هاي تجاري و همچنين منازل مسكوني، در هر نقطه‌اي از اين مناطق فراهم مي‌آورد. بدين ترتيب، كاربران قادر خواهند بود در هر لحظه، حتي در ساير شهرهاي تحت پوشش شبكه وايمكس ايرانسل، توسط رايانه شخصي خود و بدون نياز به خط تلفن و يا تجهيزات ديگر و تنها از طريق يكي از انواع مودم‌هاي وايمكس، به اينترنت پرسرعت بي‌سيم متصل شوند.
انتهاي پيام/ح
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
مودم وايمكس - اينترنت پرسرعت بي‌سيم - در سراسر كشور و به صورت رايگان عرضه مي‌شود.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، شركت ارتباطات مبين‌نت - ارائه كننده خدمات وايمكس - به دنبال استقبال متقاضيان سرويس وايمكس از طرح ويژه تابستاني و ارايه مودم داخلي رايگان به مشتركان، با ارايه بسته‌هاي تشويقي به برگزاري طرح ويژه پاييز براي متقاضيان وايمكس در سراسر ايران اقدام كرده است.
روابط عمومي مبين‌نت اعلام كرد كه در طول اين طرح، علاقه‌مندان به استفاده از هر يك از طرح‌هاي تعرفه با سرعت‌هاي 128 و 512 كيلوبيت بر ثانيه و دريافت اشتراك 6 ماهه به صورت يك‌جا هنگام ثبت نام، از تخفيف ويژه در هزينه اشتراك ماهيانه و دريافت يك مودم داخلي به صورت رايگان بهره‌مند مي‌شوند.
بنا بر اعلام در صورتي كه نياز به استفاده مودم ديگري باشد، مابه‌التفاوت هزينه مودم از متقاضي دريافت مي‌شود، در اين طرح هزينه اوليه فعال‌سازي و تحويل در قالب طرح ديده شده است و نمايندگي‌هاي شركت حق دريافت هيچ گونه مبلغي را از مشترك از بابت فعال‌سازي سرويس ندارند.
بنا بر اعلام، مبين‌نت طرحه‌هاي ديگري هم براي مشتركان كم مصرف و براي مشتركان مصرف متوسط و پرمصرف در اين طرح ارايه كرده است.
براساس اين گزارش، استفاده مشتركان از سرويس وايمكس در تمامي طرح‌هاي پاييزه با حجم محدود مصرف در ساعات 2 الي 8 و جمعه‌ها رايگان است.
اين طرح از "5 مهرماه" در سراسر كشور آغاز شده و علاقه‌مندان براي دريافت اطلاعات و جزييات اين طرح‌ها مي‌توانند به سايت اينترنتي شركت مبين نت به آدرس www.mobinnet.ir مراجعه كنند.
انتهاي پيام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
افخمي در گفت‌وگو با فارس خبر داد:
بررسي شكايات كاربران وايمكس در شوراي حل اختلاف جرايم رايانه‌اي
خبرگزاري فارس: عضو اصلي شوراي حل اختلاف جرايم رايانه اي و دعاوي اينترنتي دادگستري كل استان تهران از بررسي شكايات احتمالي كاربران از نحوه خدمات اينترنت پرسرعت بي سيم (وايمكس) خبر داد و گفت: فناوري‌هاي مشابه دراين بخش نيز در صورت درخواست شاكي قابل رسيدگي است.

A0854285.jpg



باقر افخمي در گفت‌وگو با خبرنگار فناوري اطلاعات فارس با اشاره به بررسي شكايات كاربران از سرويس وايمكس كه كمتر از چند ماه است از سوي اپراتورهاي وايمكس در حال ارائه است، اظهار داشت: در صورتي كه افراد در زمينه كاربري فناوري وايمكس با مشكل مواجه شدند مي‌توانند با ارسال شكايت خود به آدرس ايميل [email protected] مشكلات خود را به شوراي حل اختلاف ويژه جرايم اينترنتي اعلام كنند.
وي با تاكيد براينكه نيازي به تدوين و تصويب قوانين جديد براي حل موضوعات استفاده و بهره‌برداري از وايمكس نيست، گفت: درفضاي سايبر تمامي خدمات و سرويس‌ها نمي‌توانند قوانين مجزا داشته باشند. در اين فضا تمامي قوانين براي همه دستگاهها تطبيق دارد و اين موضوع شامل فناوري وايمكس نيز مي‌شود.
افخمي اينترنت پرسرعت ADSL، وايمكس و ساير فناوري‌هاي مشابه را ابزاري در ايجاد فضاي سايبر عنوان كرد و گفت: با توجه به جديد بودن ارائه اين فناوري ها در كشور به طور قطع مشكلاتي براي كاربران ، توزيع كنندگان و دريافت كنندگان سرويس هاي مذكور به وجود مي آيد كه در صورت آشنايي با روش و نحوه پيگيري براي حل آن در شوراي حل اختلاف جرايم رايانه اي اين موارد به راحتي مرتفع مي شود.
انتهاي پيام/ح
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
700_116.jpg
عصر ارتباط:
سرتو بدزد رفیق فناوری وایمکس که ابتدا موافقان و مخالفان زیادی بر سر نحوه برگزاری مزایده آن و حق لایسنس‌های میلیاردی آن سخن راندند، در یک ماه باقیمانده به دومین سالگرد بازگشایی پاکات مزایده آن نهتنها نتوانسته چشم‌انداز روشنی از آینده را برای پروانه‌داران آن ترسیم کند بلکه اپراتورهای فعال در این عرصه را وارد بازی جنگ قیمت کرده است.


به گزارش عصر ارتباط، عرضه سرویس‌های وایمکس در ایران پس از گذشت یک سال و نیم از واگذاری پروانه اپراتورهای آن هنوز به مرحله بلوغ نرسیده و برخی از اپراتورها در مراحل اولیه اپراتوری خود جا مانده‌اند.

پنج نوزاد فناوری نوظهور وایمکس کشور که هنوز در اولین ماه‌های فعالیت خود به سر می‌برند، نتوانسته‌اند نبض بازار اینترنت پرسرعت را از رقیب سیمی خود بربایند. در حال حاضر شرکت‌های ارایه‌کننده اینترنت پرسرعت(PAP) با حدود 600 هزار مشترک هنوز صدرنشین بازار اینترنت ایران هستند و تعداد مشترکان وایمکس با شیب کندی در حال رشد است.

بررسی‌های صورت گرفته در بازار خدمات اینترنت بی‌سیم ثابت موسوم به وایمکس حاکی از آن است که رقابت قیمتی تنگاتنگی میان سه اپراتور اختصاصی مبین‌نت،ایرانسل و داتک آغاز شده است. این سه اپراتور که در حال ارایه سرویس به مشترکان خود هستند همچنان فعالیت‌های خود را بر توسعه پوشش شبکه متمرکز کرده‌اند و هنوز خدمات پس از فروش در زمره اولویت‌های آنها قرار نگرفته است. از همین رو طبق قیمت‌های سرویس‌های اعلام شده در جدول، رقابت در بازار خدمات وایمکس یا همان اینترنت بی‌سیم ثابت نه در عرصه کیفیت که پیش از این نارضایتی برخی از مشترکان یک اپراتور را موجب شده بود، بلکه تنها در عرصه قیمت نمود یافته و به نوعی اپراتورهای وایمکس در حال حاضر در جنگ قیمت به سر می‌برند نه کیفیت.

همه جا ایران من است

مبین‌نت تنها اپراتور سراسری وایمکس، به تازگی توانسته است شبکه خود را در مراکز استان‌های کشور با راه‌اندازی یک یا دو سایت روشن کند. این اپراتور دارنده 30 پروانه به مبلغ 106 میلیارد تومانی اکنون 200 مشترک دارد و با امید زیادی به روزهایی که در پیش رو دارد، چشم دوخته است.

این اپراتور وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام(ره) تاکنون تغییر و تحولات مدیریتی را پشت سر گذاشته و به نظر می‌رسد با ثباتی که در تیم مدیران اجرایی این اپراتور ایجاد شده، از این پس می‌توان انتظارات بیشتری از آن در توسعه شبکه وایمکس در سراسر کشور داشت.

آغازگر روزهای پر ماجرا

ایرانسل تنها اپراتوری بود که فعالان بازار ارتباطات کشور، دریافت پروانه وایمکس را برای آن مقرون به صرفه می‌دانستند زیرا برخورداری این اپراتور از پروانه اپراتور دوم تلفن‌همراه کشور یکی از دلایل توجیه دریافت این پروانه به شمار می‌رفت.

شاید همین ارتباط تنگانگ میان شبکه تلفن‌همراه و وایمکس ایرانسل بود که مدیران اپراتور اول کشور را بر آن داشت تا درصدد باشند بخشی از سهام مبین‌نت را خریداری کنند. خریدی که می‌تواند بازی رقیبان را در عرصه وایمکس نیز شتاب بیشتری دهد.

اگرچه ایرانسل اولین اپراتوری است که سرویس وایمکس را در شش استان ارایه می‌دهد اما تاکنون نه رگولاتوری و نه مدیران ایرانسل، هیچ‌یک آماری از تعداد مشترکان و سایت‌های نصب شده وایمکس ایرانسل منتشر نکرده‌اند.

اجبارهای که پول می‌سازد

داتک اگرچه پیش از ایرانسل و مبین‌نت به عنوان یک شرکت دارنده پروانه انترنت پرسرعت(PAP) مجوز ارایه خدمات اینترنت بی‌سیم را از رگولاتوری دریافت کرده بود اما در پی فشار و تهدید رگولاتوری ناگزیر شد با شرط و شروط و پرداخت قسطی حق لایسنس وایمکس به سازمان تنظیم مقررات به حلقه پروانه‌داران وایمکس کشور بپیوندد.

داتک که پیش از اجبار رگولاتوری به دریافت مجوز اختصاصی وایمکس سرویس اینترنت بی‌سیم را در تهران به متقاضیان ارایه می‌کرد در حال حاضر تنها در تهران مجوز فعالیت دارد و در کنار مبین‌نت و ایرانسل در بازار پرمشتری استان تهران به رقابت در عرصه وایمکس مشغول است.

اسپادان به کما رفت

رگـولاتـوری با بـرگزاری مـزایده وایمـکس دو اپراتور تک استانی را نیز در کارنامه خود ثبت کرد که به‌رغم گستره کم پوشش فعالیت‌هایشان در مقایسه با مبین‌نت و ایرانسل اما هنوز هیچ یک از این دو اپراتور استانی نتوانسته‌اند سرویس‌های خود را به مرز فروش برسانند.

اسپادان که به عنوان اپراتور استانی تلفن‌همراه اعتباری در استان اصفهان شناخته می‌شد مجوز راه‌اندازی شبکه وایمکس در این استان را نیز دریافت کرده است. هر چند که تاکنون به‌رغم اعلام خبر رسمی راه‌اندازی شبکه وایمکس خود در اصفهان اما هنوز موفق به فروش سرویس‌های وایمکس نشده است.

شهرام ستایش مدیرعامل اسپادان که در تیرماه سال 89 خبر رسمی راه‌اندازی شبکه وایمکس در این استان را اعلام کرد هنوز نتوانسته سرویس‌های خود را به دست متقاضیان اصفهانی وایمکس برساند و فعلا شبکه‌اش تا دریافت برخی تجهیزات شبکه خاموش مانده است.

ستایش به عصر ارتباط گفت: «اسپادان تاییدیه فنی مورد نیاز خود را از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دریافت کرده اما در انتظار تامین برخی نیازهای شبکه است که پیش‌بینی می‌شود تا دو هفته آینده فراهم شود.»

رایانه دانش جا مانده از قافله

استان گلستان کوچک‌ترین استانی است که یک شرکت استانی موفق به دریافت مجوز وایمکس در آن شد و عملا آخرین استانی محسوب می‌شود که شرکتی تجهیزات وایمکس را در آن نصب کرد و توانست نخستین فاز راه‌اندازی شبکه خود را پشت سر بگذارد.

رایانه دانش با راه‌اندازی هفت سایت وایمکس در استان گلستان شبکه خود را روشن کرده است اما هنوز نسبت به فروش رسمی تجهیزات خود اقدام نکرده و در انتظار تامین برخی تجهیزات مورد نیاز شبکه خود از سوی شرکت زعیم است.

مجتمع رایانه دانش گلستان که طی یک هفته گذشته موفق شد شبکه خود را روشن کند، در انتظار ورود دومین محموله تجهیزات که شامل مودم‌های وایمکس می‌شود به داخل کشور است که در گمرک تهران قرار دارد. رایانه دانش با ترخیص مودم‌ها پس از دریافت تاییدیه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات می‌تواند نسبت به عرضه سرویس‌های تجاری اقدام کند.

ارسیا خوبرو مدیر پرو‌ژه وایمکس رایانه دانش گلستان در این باره به عصر ارتباط گفت: «تعرفه سرویس‌های وایمکس در مسیر توافق و ابلاغ رگولاتوری است تا پس از نهایی شدن راه‌اندازی شبکه نسبت به واگذاری آن بر اساس تعرفه‌های مصوب اقدام شود.»

او درباره تاخیر این اپراتور استانی وایمکس برای عرضه سرویس‌های خود نسبت به دیگر اپراتورها گفت: «ما متکی به نیروهای خودمان بودیم و مزایایی که دیگر اپراتورها از آن بهره‌مند بودند، نداشتیم. علاوه بر اینکه ورود تجهیزات وایمکس با مشکل تعرفه و چالش با گمرک مواجه شد که سرویس‌دهی رایانه دانش گلستان را به تاخیر انداخت. به‌رغم اینکه سازمان تنظیم مقررات تعرفه واردات تجهیزات وایمکس را چهار درصد تعیین کرده بود اما گمرک در زمان ترخیص تجهیزات Compact رایانه دانش گلستان، تعرفه 54 درصدی را لحاظ کرد که حل این مشکل و مکاتبات اداری آن تا نوروز سال 89 به طول انجامید و موجب شد ترخیص تجهیزات این اپراتور نسبت به دیگران با تاخیر بیشتری صورت گیرد.»

خوبرو از نصب و راه‌اندازی هفت سایت BTS وایمکس در سطح استان گلستان در مرحله اول خبر داد و گفت: «تا پوشش کامل استان باید 36 سایت نصب کنیم اما عدم آمادگی لینک‌های بین مراکز موجب شد نتوانیم نسبت به راه‌اندازی سایت‌های بیشتری در مرحله اول اقدام کنیم.»

دو اپراتور غیرقانونی

در سوی دیگر ماجرای ارایه‌کنندگان خدمات وایمکس دو شرکت لایز و فن‌آوا قرار دارند که همچون داتک با استناد به پروانه PAP خود نسبت به عرضه سرویس‌های وایمکس اقدام کرده‌اند اما لایزر و فن‌آوا نیز همچون داتک تحت فشار و تهدید رگولاتوری برای دریافت پروانه اختصاصی وایمکس هستند و تاکنون تهدید به قطع خدمات شده‌اند. این در حالی است داتک بی‌توجه به مفاد پروانه اینترنت پرسرعت خود به اجبار رگولاتور تن در داد اما فن‌آوا و لایزر هنوز زیر بار تعهد میلیاردی پروانه وایمکس نرفتند و چالش آنها با رگولاتوری در این باره تا آنجا پیش رفت که رگولاتوری از مشتریان آنها خواست تا پایان مردادماه سال 89 نسبت به تسویه قراردادهای قبلی خود اقدام و از عقد قرارداد جدید با آنها خودداری کنند.

پیش از این مسعود داوری‌نژاد به عنوان اولین رگولاتور ایرانی و صادرکننده پروانه‌های PAP این اقدام رگولاتوری مبنی بر اجبار فن‌آوا، لایزر و داتک به دریافت پروانه وایمکس را غیرقانونی و خارج از مفاد پروانه های صادر شده اعلام کرده بود.

خشایار تمدن مدیرعامل لایزر در باره تهدید رگولاتوری بر قطع سرویس وایمکس لایزر به عصر ارتباط گفت: «رگولاتوری در این باره دستوری را به ما ابلاغ نکرده و تنها نامه‌های معمولی مبنی بر دریافت پروانه برای لایزر فرستاده شده است.»

او افزود: «فروش سرویس‌های وایمکس لایزر هنوز ادامه دارد و همچنان درحال مذاکره با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هستیم.»
161/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
زیر اسبق ارتباطات: وایمکس باید به عرصه ارایه سرویس های جدید وارد شود وزیر اسبق ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت هشتم اعلام کرد: باید امکان ورود اپراتورهای وایمکس را در زمینه ارایه خدمات و سرویس‌های جدید فراهم کرد.
وایمکس نیوز - سید احمد معتمدی در گفت و گو با خبرنگار ما با بیان اینکه در شرایط حاضر فناوری وایمکس بخشی از نیاز اطلاعاتی کاربران را پاسخ داده است، گفت: همین تعداد کاربر که برای فناوری وایمکس وجود دارد، بیانگر این امراست که این تکنولوژی کارایی خود را دارا است.
وی گفت: اگرچه دوره فناوری وایمکس در دنیا به پایان رسیده و تکنولوژی های جدیدتر جایگزین آن شده، ولی برای کشور ما همچنان کاربرد دارد.
معتمدی با تاکید براینکه باید هرچه سریع‌تر قابلیت موبیلیتی را برای اینترنت مورد استفاده قرار داد، ادامه داد: البته موبلیتی نباید در صدا باشد و چرا که در این شرایط وایمکس جایگزین تلفن همراه خواهد شد.
این در حالی است که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از دو برابر شدن تعداد مشترکان اینترنت پرسرعت بی سیم وایمکس و رشد 131 درصدی این فناوری در کشور در شش ماهه نخست امسال خبر داد، اما با این حال به نظر می رسد وایمکس هنور نتوانسته در سبد خانوار ایرانی جای گیرد.
عرضه خدمات اینترنت پرسرعت بی سیم برپایه فناوری وایمکس در سال 1387 در ایران مطرح شد و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی طبق روال پروژه‌های دیگر فراخوان تعیین اپراتورهای آن را منتشر کرد که پس از ماهها بررسی چهار شرکت توانستند پروانه اپراتوری وایمکس را کسب کنند.
براین اساس شرکت ارتباطات مبین نت برای سراسر کشور، ایرانسل در 7 استان، اسپادان در اصفهان و رایانه دانش گلستان برای استان گلستان به عنوان چهار اپراتور اینترنت بی سیم معرفی شدند و مهلت 9 ماهه ای به این اپراتورها داده شد تا بتوانند وایمکس را هر کدام در هر منطقه‌‌ای که در پروانه آنها قید شده بود، راه‌اندازی کنند.
مشکلات فراوانی از جمله مشکلات شبکه و تجهیزاتی که این چهار اپراتور باید در وضعیت تحریم ایران خریداری و وارد کنند موجب تاخیر در راه‌اندازی تکنولوژی وایمکس در کشور شد و هم اکنون با گذشت نزدیک به 3 سال از آن تاریخ، بررسی ها نشان می دهد که وایمکس هنوز در سبد خانوار ایرانی جای نگرفته است.
 

xpxps

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 نوامبر 2008
نوشته‌ها
18
لایک‌ها
0
سلام
لطفا کمکم کنید
من از شرکت مبین ایرانیان مودم مبین نت گرفتم میخواستم بدونم ایا این شرکت معتبره؟
اینم ادرس سایتشونه
وایمکس مبین نت
لطفا سریع جواب بدین
 
بالا