• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

win 2000 advanced server

streets

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:
من يك چند تا مشكل در windows 2000 advanced server داشتم .
1. يك كارت شبكه ري سيستم نصب ميكنم و ip رو دستی تنظیم میکنم.بعد از مدتی اون کارت شبکه رو از روی کامپیوتر بر میدارم(از نظر فیزیکی) و یک کارت دیگه install میکنم اما وقتی که میخوام همون ip قبلی رو set کنم به من خطا میده که این ip رو کارت دیگه set شده و اگه میخوای از این ip استفاده کنی system نمیتونه پیکربندی درستی رو انجام بده؟
حالا من چطور میتونم اون کارت قبلی رو unistall کنم. :(
2.من روی کامپیوترم دو تا کارت شبکه دارم.وقتی که میخوام active directory رو نصب کنم windows برای خودش dns تعریف نمیکنه ؟ :blink:
3.در domain controller security policy یک گزینه ای به نام access this compute from the network داره.میخوام کار دقیق اینو بدونم.تا جایی که من میدونم دسترسی افراد رو از شبکه مشخص میکنه ولی وقتی که administrator وeveryone رو از لیست پاک میکنم دسترسی خودم هم از روی کامپیوترم (local) از active directory میبنده . خلاصه من میخوام کسی از طریق شبکه نتونه با سطح دسترسی administrator از کامپیوتر استفاده کنه . اصلا میشه :blush:

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
مشکل اينجاست که ويندوز با MAC Address هم کار داره! شما وقتی يک کارت شبکه رو برميداری و يکی ديگه رو ميگذاری، و ميخوای IP قبل رو روی سيستمت قرار بدی، بهت اخطار ميده که روی يک کارت شبکه ديگه روی همين سيستم اين IP رو داری. سوال ميکنه که مطمئن هستی که ميخوای اين کار رو انجام بدی؟!
برای برداشتن IP Address قبل، بايد همون کارت رو روی سيستمت قرار بدی و IP اش رو برداری.

aryagohar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه راه حل ساده. از داخل Control Panel=>Add/remove Hardware. قسمت Eject/Unistall رو تيك بزن و برو جلو. اون قسمتي كه بهت ليست سخت افزار ها رو نشون ميده گزينه Hidden Devices رو تيك بزن و با كمي پايين و بالا رفتن مي توني كارت قديمي رو همون جا پيدا كني. و يك Remove ساده همه چي رو به حال اولش بر مي گردونه. از اين مشكلات زياد داشتم. جايي گير كردي بگو بيشتر برات توضيح بدم.

!!!!!!!!!!!!!!!

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوست من everyone رو اگه بر داري ديگه هيچ كس نميتونه كار كنه هتي administrator
everyone به اين معني نيست كه همه ميتونن به اين قسمت دسترسي داشته باشند
everyone يعني user هايي كه الان در حال كار هستند.

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
و در تکميل فرمايش دوست ناشناسمون !!!!!!!!!!!!!!!
Everyone يعنی همه کاربران. چه اونايی که الان روی سيستمت تعريف شده اند، چه اونايی که در آينده ايجاد ميکنی و . . .

a_arabbeigi

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از streets :
سلام:
من يك چند تا مشكل در windows 2000 advanced server داشتم .
1. يك كارت شبكه ري سيستم نصب ميكنم و ip رو دستی تنظیم میکنم.بعد از مدتی اون کارت شبکه رو از روی کامپیوتر بر میدارم(از نظر فیزیکی) و یک کارت دیگه install میکنم اما وقتی که میخوام همون ip قبلی رو set کنم به من خطا میده که این ip رو کارت دیگه set شده و اگه میخوای از این ip استفاده کنی system نمیتونه پیکربندی درستی رو انجام بده؟
حالا من چطور میتونم اون کارت قبلی رو unistall کنم. :(
2.من روی کامپیوترم دو تا کارت شبکه دارم.وقتی که میخوام active directory رو نصب کنم windows برای خودش dns تعریف نمیکنه ؟ :blink:
3.در domain controller security policy یک گزینه ای به نام access this compute from the network داره.میخوام کار دقیق اینو بدونم.تا جایی که من میدونم دسترسی افراد رو از شبکه مشخص میکنه ولی وقتی که administrator وeveryone رو از لیست پاک میکنم دسترسی خودم هم از روی کامپیوترم (local) از active directory میبنده . خلاصه من میخوام کسی از طریق شبکه نتونه با سطح دسترسی administrator از کامپیوتر استفاده کنه . اصلا میشه :blush:
سلام
اگه مدل كارت شبكه رو بدوني البته اسم كامل اون رو , ميتوني اون رو توي رجيستري ويندوز پيدا کني و مدخلهاشو پاک کني احتياج به ريست هم نداره ولي مواظب باش اشتباهي چيزي رو پاک نکني.

aryagohar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه نيازي به دستكاري Registery هست وقتي راه حل به اون آسوني كه من بالا گفتم وجود داره. كه همه اون كاري كه شما مي خواي تو رجيستري انجام بدي خودش برات انجام مي ده.

!!!!!!!!!!!!!!!

Registered User
لایک‌ها
0
اين windows 2000 advanced server شما hotfix ها و service pack هاش كامله؟ نبايد اين مشكل رو داشته باشه!!!

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
بابک جان توضيح ميدی چرا نبايد داشته باشه؟! موضوع IP که ربطی به Update بودن نداره!

!!!!!!!!!!!!!!!

Registered User
لایک‌ها
0
نه حق با شماست به ip ربطي نداره !!! پس چرا من نوشتم :blush: ببخشيد دوستان از اين مشكلات پيش مياد.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!شماره #9 باطل است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!

Registered User
لایک‌ها
0
آخه ميدونى كورش جان عادت كرديم تا ميگن win2k ميگيم سرويس پك روش نصب شده !؟ P:

palang2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من ميخوام Active directory رو روي سيستم هام نصب كنم مشكلم اينه كه domain controller و pc بوسيله يك جدا شدن كسي ميدونه كه چطوريdns رو بايد ست كنم.
اگه برامoffline message بذارين ممنون ميشم: " id: "myownmohammad

srcoms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من مي خواهم در Windows 2000 advance server d يك بازي را به عنوان يك service اجرا كنم .
چطور در ويندوز 2000 يكسري نرم افزارها را كه نصب مي كنيم به عنوان يك سرويس در گزينه زير قرار مي گيرد .
administrative tools ----- service
من هم مثلا مي خواهم كاري كنم كه با وارد شدن به ويندوز آن بازي به عنوان يك سرويس اجرا شده باشد و قدرت داشته باشم stop - start كنم .
اگه ممكن است منو راهنمايي كنيد . :blink: :blink: :blink:

srcoms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sdsl :
دوست عزيز جواب شما رو در

http://www.persiannetworks.com

ميدم!

را حل وجود داره!

اونجا بپرسيد من جواب ميدم.

موفق باشيد

Sdsl سلام . جواب منو در ادرس بالا مي دهيد يا palang2000 را ؟
من در كدام قسمت آن لينك بايد وارد شوم ؟

بالا