alirezasaberi
Registered User
سلام دوستان
من براي انجام يك تحقيق به Windows CE Platrorm Builder نياز دارم كسي ميتونه به من كمك كنه :blush:
من براي انجام يك تحقيق به Windows CE Platrorm Builder نياز دارم كسي ميتونه به من كمك كنه :blush:
Embedded Visual tools 2002 كه توش Windows CE emolator رو هم داره به دردت ميخوره ؟به نقل از alirezasaberi :سلام دوستان
به نقل از alizaman :Embedded Visual tools 2002 كه توش Windows CE emolator رو هم داره به دردت ميخوره ؟
به نقل از en2fa :آره نياز داری!
فکر ميکنم الان free شده واسه dl کردن
اما در هر صورت يک سری به دوست خوبمون emule بزن!
يا بهتر از اون shareaza
اما راستی ربطی به شبکه نداشت ها!
قربانتبه نقل از en2fa :دست شما درد نکنه...يعنی ما رو که تو اين forum راه نميدن بيسوات هستيم؟
ما که اصلاً شبکه حاليمون نيست يعنی ديگه اصلاً تعطيل ديگه.....
نه نه نه ديگه يهو بگو اصلاً کامپيوتر نديديدم!د بگو ديگه!
شوخی کردم!اما کلی از بچه باسوات ها حتی تو forum بازی هستن ها....
اما بستگی به کارت جفتشو ميخوای....
اگه ميخوای win ce روی يک چيز عجيب قريب پياده کنی حتماً platform builder ميخوای...
اما کلاً واسه چند نوع emulator واسه pocket pc و smartphone ميتونی تو visual c پيدا کنی...اما platform builder خيلی بدرد بخورد تر هست واسه تو!
در مورد پيدا کردن والا چون من خودم هيچ وقت نياز نداشتم دنبالش نرفتم...اما يک search کن شايد مجانی پيدا بشه!
چون visual c ها رو مجانی خود سايت گزاشته...احتمال زياد platform builder هم همينطور!