WM6![]()
بهدم احتمال بسیار بالا، نمی یاد![]()
یعنی امیدی به هک شدشم نیست
WM6![]()
بهدم احتمال بسیار بالا، نمی یاد![]()
یعنی امیدی به هک شدشم نیست![]()
رامین جان، صحیحش ویندوز موبایل 5 ــه ، نه 2005![]()
بعدم تفاوت های پدر مادر دار زیادی داره، که ما توی ایران (با توجه به تعرفه های data و دیگر موارد!) برامون استفاده ی چندانی نداره. مثلاً wm6 سرویس VOIP درونزا داره که کاربردهاش خیلی زیاده! اون فایل تفاوت ها که جناب semorana گذاشتن رو یه نگاهی بندازید...بیشترین تفاوت هاش در زمینه ایمیل و مسیجینگ هست. بعد اینکه سرویس modem link حذف شده و یه چیزی به نام internet sharing اومده جاش، که خیلی ترو تمیز تره به نظرم (برای استفاده از دیتای موبایل روی pc ) ، یه چیزی به نام Streaming Media داره که ظاهراً برای تماشای فیلم و موسیقی آنلاین هست، remote desktop mobile ش هم جالبه، یعنی من با s200 هرچی زور زدم نتونستم ازش استفاده کنم ولی با این خیلی راحت شد. تمام خصوصیات aku 3.xx هم که به طبع موجود هست. یک وجود بی مصرفی هم به نام windows live گذاشتن که ساکنین بلاد کفار حسابی باهش حال می کننبهترین خصوصیتش، اینه که dot Net CF 2.0 داخل رام embed شده، واسه همین دیگه دردسر کم شدن سرعت بعد از ریختنش وجود نداره و می شه خیلی راحت برنامه هایی که CF 2.0 می خوان رو اجرا کرد (در مقایسه با wm5 ، سریعتر هم باز می شن)![]()
در کل من که خیلی راضیم...رام wm5 ی که اول روی دستگاهم بود واااااقعاً کند بود...یعنی بعد ریختن 40-50 تا برنامه شده بود در حد s200الان ولی من که راضیم![]()
![]()
آموزش نصب بر روی wizard
I-Mate K-jam, Qtek 9100, XDA Mini S, MDA Vario, Cingular 8125
خوب دوست عزیز مشخصات دستگاهت عیناً مثله دستگاه منه و از نوع G3 هست
و احتمالاً Radio version شما هم 2.07.10 هست
4 تا فایل رو معرفی میکنم اول اونا رو دانلود کن
1- رام قبلی دستگاه
حتماً باید اول این رام رو نصب کنی ...
2- برنامه AWizard
برای CID Unlock کردن گوشی
3- رام جدید ( جزء بهترین ها روم ها هست که خودم نصبش کردم)
پسورد فایل روم جدید Crossbow
4- فایل رادیو 2.69.11 به همراه spl و Ipl ورژن 3.08
خوب اول رام قدیمی (1) رو نصب کن .. نصبش هم راحته گوشی رو به کامپیوتر وصل کن با ACTIVE Sync .. و حالا فایل رو اجرا کن
بعد از طی مراحلش روم نصب میشود حالا باز هم با Active sync به کامپیوتر وصل شوید فایل Awizard رو Extract کنید و بعد فایل aWizard.cmd رو اجرا کنید ... کلیک U کیبرد و بعد اینتر رو فشار دهید ( این کار برای CID Unlock کردن گوشی است )
حالا گوشی ریستارت میشود و بعد از بالا آمدن روم جدید (3) رو نصب کنید ( همانند روم قبلی) بعد از طی مراحل شما در نصب روم جدید موفق بودید ...
تا اینجا شما ویندوز جدید رو خواهید داشت و می تونید باهاش کار کنید ولی اگر خواستید Radio و IP و Spl رو آپگرید کنید کافی فایل 4 رو نصب کنید ( همانند نصب روم ها )
اینم مشخصات روم جدید رو می تونید در اینجا مشاهده کنید
بعد نصب روج جدید واقعاً تغییر در سرعت دستگاه رو احساس کردم
توجه کنید این آموزش برای گوشی های G3 هست
برای اینکه متوجه شوید گوشی شما از نوع G3 یا G4 هست گوشیتون رو ریستارت کنید و Ipl وspl اون رو با زیر چک کنید
G3 DEVICE: IPL/SPL: 1.XX or 2.XX or 2.XX.00X (only two zeros)
G4 DEVICE: IPL/SPL: 2.XX.000X(three zeros)
( در ضمن من برای نصب از دوستای خوبم در PHalls و Pt و xda-developers کمک گرفتم )
با سلام.ppc من از نوع G 4 می باشد.چطوری می تونم wm6 رو بریزم؟؟؟؟؟؟؟
انقدر تو این فروم ها راجب اس 200 بد گفتن که ما کلی حالمون گرفته شده... اون اول همه میگفتن با جمین برابری میکنه... اما انگار داستان فرق کرده... تازه اون موقع که ما میخواستیم بخریم اس 200 --- 15 تومن گرون تر بود... حالا فوقش میگیم کردن تو پاچمون... اما تا این حد؟؟؟
بگزریم... میخواستم بدونم آیا روی اس 200- که G4 هم هست میشه WM6 نصب کرد و اگه میشه یه حالی به ما بدین و لینک دانلودش رو واسه ما بزارین...الان میگن چه بچه پرو روییه... ممون میشم به خدا... تا بعد...
انقدر تو این فروم ها راجب اس 200 بد گفتن که ما کلی حالمون گرفته شده... اون اول همه میگفتن با جمین برابری میکنه... اما انگار داستان فرق کرده... تازه اون موقع که ما میخواستیم بخریم اس 200 --- 15 تومن گرون تر بود... حالا فوقش میگیم کردن تو پاچمون... اما تا این حد؟؟؟
بگزریم... میخواستم بدونم آیا روی اس 200- که G4 هم هست میشه WM6 نصب کرد و اگه میشه یه حالی به ما بدین و لینک دانلودش رو واسه ما بزارین...الان میگن چه بچه پرو روییه... ممون میشم به خدا... تا بعد...
به خدا من یه مدتی که نیومدم چون من با نت دانشگاه کانکت میشدم اون هم سایت رو فیلتر کرده بوود
من WM6 رو رو جمین نصب کردم امما هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشتم که بیام اول دستگاهمو تبدیل به کیوتک کنم بعد روش WM6 بریزم که این قضیه اصلا درست نیست چراکه شما بخاطر یه ویندوز جدید هویت دستگاهتونو عوض میکنید ارم لوگ گوشی هم همون ای میت جمین هست هیچ تغییری نکرده
اخه وقتی برای خود جمین هست چرا کیوتک
درمورد باگ هم باید بگم که الان من حدود 1 ماه میشه که نصب کردم هیچ مشکلی نداره غیر از صدای استارت منو که اون رو از طریق رجیستری درستش کردم
والا تو این 1 ماه من حتی 1 بار هم هارد ریست نکردم در صورتی که تو 05 هفته ای 1 بار خوراکم بود
فضای خالی فو استورج بیشتر شده
با هیچ کدوم از برنامه هایی که من تابحال ریختم هم مشکل نداشته
متشکرم
هیچ وقت عجله نکنید اول اطلاعاتتونو کامل کنید بعد دست بکار بشید چون واقعا حیفه جمین گوشیه خوبیه این بلاهارو سرش نیارید
با عرض پوزش از دوستان
اصلاً حالت گرفته نشه به نظر من که گوشی خوبيه،من که باهاش تاحالا مشکلی نداشتم
قربان، s200 هنوز هم ! هیچ تفاوتی با جمین نداره.
بعضی از دوستان به خاطر هزینه ی بیشتری که موقع خرید گوشی پرداخت می کنند، دوست دارند یه حقیقت مجازی برای خودشون درست کنند![]()
اوکی؟
با عرض معذرت از اين سوالم. من چون گوشيم چيني هست رامش رو بزحمت تو يه سايت چيني پيدا كردم. اما درست متوجه نشدم كه چه چيزي رو توضيح داده. از دوستان آشنا به تغيير رم ميتونن كمك كنن كه مفهوم اين متن چيه؟ مربوط به آپگريد رام هست يا دانگريد يا نصب ويندوز 2006؟ (روشش هم اگه به فارسي بگين ممنون ميشم.:wacko: )
ببخشيد كه چينيه. چون جاي ديگه پيدا نكردم.:blush: