• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Windows Mobile 6.0 Professional / Crossbow

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
WM6
confused0072.gif

بهدم احتمال بسیار بالا، نمی یاد
begging.gif

یعنی امیدی به هک شدشم نیست:(

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یعنی امیدی به هک شدشم نیست:(

خوب نیاز به یه دستگاهیه که O2 آماده کرده باشه، مثلاً برای presentation گرفته باشه wm6 رو پیاده کرده باشه روی atom ، بعد یکی بیاد و رام رو دامپ/هک کنه برسونه دست یوزر ها. ولی با توجه به فروش رو به نزول O2 و دستگاه های جدیدی که در راه داره، خیلی بعیده بزاره همچین رامی درز کنه
2aha537.gif
البته غیر ممکن نیست..
pinky.gif

raminxp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رامین جان، صحیحش ویندوز موبایل 5 ــه ، نه 2005
N_aggressive%20%2826%29.gif

بعدم تفاوت های پدر مادر دار زیادی داره، که ما توی ایران (با توجه به تعرفه های data و دیگر موارد!) برامون استفاده ی چندانی نداره. مثلاً wm6 سرویس VOIP درونزا داره که کاربردهاش خیلی زیاده! اون فایل تفاوت ها که جناب semorana گذاشتن رو یه نگاهی بندازید...بیشترین تفاوت هاش در زمینه ایمیل و مسیجینگ هست. بعد اینکه سرویس modem link حذف شده و یه چیزی به نام internet sharing اومده جاش، که خیلی ترو تمیز تره به نظرم (برای استفاده از دیتای موبایل روی pc ) ، یه چیزی به نام Streaming Media داره که ظاهراً برای تماشای فیلم و موسیقی آنلاین هست، remote desktop mobile ش هم جالبه، یعنی من با s200 هرچی زور زدم نتونستم ازش استفاده کنم ولی با این خیلی راحت شد. تمام خصوصیات aku 3.xx هم که به طبع موجود هست. یک وجود بی مصرفی هم به نام windows live گذاشتن که ساکنین بلاد کفار حسابی باهش حال می کنن
33wxtmx.gif
بهترین خصوصیتش، اینه که dot Net CF 2.0 داخل رام embed شده، واسه همین دیگه دردسر کم شدن سرعت بعد از ریختنش وجود نداره و می شه خیلی راحت برنامه هایی که CF 2.0 می خوان رو اجرا کرد (در مقایسه با wm5 ، سریعتر هم باز می شن)

در کل من که خیلی راضیم...رام wm5 ی که اول روی دستگاهم بود واااااقعاً کند بود...یعنی بعد ریختن 40-50 تا برنامه شده بود در حد s200
118fs316689.gif
الان ولی من که راضیم
2296.gif

ممنون بابت توجهتون.. چشم من اشتباه کردم فرمایش شما درسته، ویندوز موبایل 5 درسته..
موفق باشید

m_jahangiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ویندوز موبایل 6 ریختم ولی ببینید رسکو چی میگه

فایل های ضمیمه

• Screen001.png
    Screen001.png
    51 KB · نمایش ها: 54

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
طبیعی هست جناب جهانگیری، کسایی که این رام هارو آماده می کنن (rom chiefs!) خودشون ورژن os رو ادیت می کنن (hex edit) تا با سرویس های Goodlink و BBConnect کار کنه دستگاه، اینکه این سرویس ها چی هستن منم نمی دونم
302.gif
ولی هرچی هستن با سرویس دیتا سروکار دارن!

blackhat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آموزش نصب بر روی wizard

I-Mate K-jam, Qtek 9100, XDA Mini S, MDA Vario, Cingular 8125

خوب دوست عزیز مشخصات دستگاهت عیناً مثله دستگاه منه و از نوع G3 هست
و احتمالاً Radio version شما هم 2.07.10 هست

4 تا فایل رو معرفی میکنم اول اونا رو دانلود کن

1- رام قبلی دستگاه
حتماً باید اول این رام رو نصب کنی ...

2- برنامه AWizard
برای CID Unlock کردن گوشی

3- رام جدید ( جزء بهترین ها روم ها هست که خودم نصبش کردم)
پسورد فایل روم جدید Crossbow

4- فایل رادیو 2.69.11 به همراه spl و Ipl ورژن 3.08

خوب اول رام قدیمی (1) رو نصب کن .. نصبش هم راحته گوشی رو به کامپیوتر وصل کن با ACTIVE Sync .. و حالا فایل رو اجرا کن

بعد از طی مراحلش روم نصب میشود حالا باز هم با Active sync به کامپیوتر وصل شوید فایل Awizard رو Extract کنید و بعد فایل aWizard.cmd رو اجرا کنید ... کلیک U کیبرد و بعد اینتر رو فشار دهید ( این کار برای CID Unlock کردن گوشی است )

حالا گوشی ریستارت میشود و بعد از بالا آمدن روم جدید (3) رو نصب کنید ( همانند روم قبلی) بعد از طی مراحل شما در نصب روم جدید موفق بودید ...

تا اینجا شما ویندوز جدید رو خواهید داشت و می تونید باهاش کار کنید ولی اگر خواستید Radio و IP و Spl رو آپگرید کنید کافی فایل 4 رو نصب کنید ( همانند نصب روم ها )

اینم مشخصات روم جدید رو می تونید در اینجا مشاهده کنید

بعد نصب روج جدید واقعاً تغییر در سرعت دستگاه رو احساس کردم

توجه کنید این آموزش برای گوشی های G3 هست
برای اینکه متوجه شوید گوشی شما از نوع G3 یا G4 هست گوشیتون رو ریستارت کنید و Ipl وspl اون رو با زیر چک کنید
G3 DEVICE: IPL/SPL: 1.XX or 2.XX or 2.XX.00X (only two zeros)
G4 DEVICE: IPL/SPL: 2.XX.000X(three zeros)

( در ضمن من برای نصب از دوستای خوبم در PHalls و Pt و xda-developers کمک گرفتم )

با سلام.ppc من از نوع G 4 می باشد.چطوری می تونم wm6 رو بریزم؟؟؟؟؟؟؟

blackhat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوالی داشتم؟ با توجه به اینکه چون ppc من g4 است و برای upgrade به cidunlock نیاز نداره .ولی اگه من بخوام به حالت قبلی برگردم و از rom اصلی که در سایت o2 هست که در واقع برای ppc من که xda mini s می باشد می تونم بدونه مشکل و بدون cidunlock که اصلا برای مدل من وجو نداره استفاده کنم.ممنون.....

omid_roz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به خدا من یه مدتی که نیومدم چون من با نت دانشگاه کانکت میشدم اون هم سایت رو فیلتر کرده بوود

من WM6 رو رو جمین نصب کردم امما هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشتم که بیام اول دستگاهمو تبدیل به کیوتک کنم بعد روش WM6 بریزم که این قضیه اصلا درست نیست چراکه شما بخاطر یه ویندوز جدید هویت دستگاهتونو عوض میکنید ارم لوگ گوشی هم همون ای میت جمین هست هیچ تغییری نکرده
اخه وقتی برای خود جمین هست چرا کیوتک

درمورد باگ هم باید بگم که الان من حدود 1 ماه میشه که نصب کردم هیچ مشکلی نداره غیر از صدای استارت منو که اون رو از طریق رجیستری درستش کردم

والا تو این 1 ماه من حتی 1 بار هم هارد ریست نکردم در صورتی که تو 05 هفته ای 1 بار خوراکم بود
فضای خالی فو استورج بیشتر شده
با هیچ کدوم از برنامه هایی که من تابحال ریختم هم مشکل نداشته

متشکرم
هیچ وقت عجله نکنید اول اطلاعاتتونو کامل کنید بعد دست بکار بشید چون واقعا حیفه جمین گوشیه خوبیه این بلاهارو سرش نیارید
با عرض پوزش از دوستان

Realness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم از راهنمایی شما دوست عزیزCrazyfire ، نصب می کنم و نتیجه رو به شما و دوستانی که مثل من مشکل داشتند اعلام می کنم .

ممنون:)

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
انقدر تو این فروم ها راجب اس 200 بد گفتن که ما کلی حالمون گرفته شده... اون اول همه میگفتن با جمین برابری میکنه... اما انگار داستان فرق کرده... تازه اون موقع که ما میخواستیم بخریم اس 200 --- 15 تومن گرون تر بود... حالا فوقش میگیم کردن تو پاچمون... اما تا این حد؟؟؟
بگزریم... میخواستم بدونم آیا روی اس 200- که G4 هم هست میشه WM6 نصب کرد و اگه میشه یه حالی به ما بدین و لینک دانلودش رو واسه ما بزارین...الان میگن چه بچه پرو روییه... ممون میشم به خدا... تا بعد...

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
انقدر تو این فروم ها راجب اس 200 بد گفتن که ما کلی حالمون گرفته شده... اون اول همه میگفتن با جمین برابری میکنه... اما انگار داستان فرق کرده... تازه اون موقع که ما میخواستیم بخریم اس 200 --- 15 تومن گرون تر بود... حالا فوقش میگیم کردن تو پاچمون... اما تا این حد؟؟؟
بگزریم... میخواستم بدونم آیا روی اس 200- که G4 هم هست میشه WM6 نصب کرد و اگه میشه یه حالی به ما بدین و لینک دانلودش رو واسه ما بزارین...الان میگن چه بچه پرو روییه... ممون میشم به خدا... تا بعد...

اصلاً حالت گرفته نشه به نظر من که گوشی خوبيه،من که باهاش تاحالا مشکلی نداشتم​

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

قربان، s200 هنوز هم ! هیچ تفاوتی با جمین نداره.
بعضی از دوستان به خاطر هزینه ی بیشتری که موقع خرید گوشی پرداخت می کنند، دوست دارند یه حقیقت مجازی برای خودشون درست کنند
biking.gif

اوکی؟

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
با عرض معذرت از اين سوالم. من چون گوشيم چيني هست رامش رو بزحمت تو يه سايت چيني پيدا كردم. اما درست متوجه نشدم كه چه چيزي رو توضيح داده. از دوستان آشنا به تغيير رم ميتونن كمك كنن كه مفهوم اين متن چيه؟ مربوط به آپگريد رام هست يا دانگريد يا نصب ويندوز 2006؟ (روشش هم اگه به فارسي بگين ممنون ميشم.:wacko: )

i do s601 new rom 升級

http://www.ido-mobile.com/chinese/supply.html
S601 v0114 SoftwareUpdate Process V01
- without PC download
1. 軟體升級程序
 請先將手機插上充電器以避免因電力不足造成軟體升級失敗.
 請先將mini SD 卡放到電腦上做格式化成 FAT 的形式,操作步驟如
下:
1. 將 mini SD 卡片插入到電腦的插槽內.
2. 點選我的電腦,並選擇mini SD 卡所顯示的磁碟圖示上按滑鼠右
鍵.
3. 在表單中點選格式化,並在格式化功能表中將檔案系統改成
FAT 格式.
4. 按表單下方的開始鍵來執行格式化動作.
 請將 OS & EBOOT 的程式存到 mini SD card 的根目錄下(不能存
在子目錄下,否則手機無法抓取到程式)

2. 請將含有程式的 Mini sd 卡插入手機右邊的插槽內.

3. 請同時按壓[RECORD] + [CONTACT] 鍵不放,然後再按壓 [RESET]
鍵 一下後立即放開RESET 鍵,大約停個二秒鐘再放開[RECORD] +
[CONTACT]鍵,此時 image update function 的程式就會出現在螢幕上,
如下圖所示.如果還是無法看到如下圖的畫面,請您反覆的重複以上的動 作直到image update function的功能表出現為止.(如果主電磁的電力不 足,將會出現無法正常顯示image update function 功能表的狀況)

4. 請按壓手機的上下方向鍵來選擇要執行的項目. 第一步請選擇
【1.EBOOT】 ,然後按壓 [OK] 鍵.

5. LCD 將會顯示 warning message, 請按壓 [OK] 鍵來開始執行動作.

6. LCD 將會顯示 “Begin update…” 的訊息.

 請注意在更新系統的過程中請不要移開 SD 卡 or 電池.
 任何的不安全移除動作將會導致系統更新失敗,如發生更新失敗,請您重 新進入image update 的畫面重新安裝.

7. 在 EBOOT 安裝成功之後, check sum number 將會顯示在螢幕上.

53190 CheckSum: F4F0AB86

 如果 check sum number 沒有顯示在螢幕上, 請重做上述動作。Check Sum
numbers 會依版本不同而有不同的號碼.

8. 請同時按壓[POWER] +[RESET] 來重開手機。

9. 請再一次按壓 [RECORD] + [CONTACT] + [RESET] 鍵來進入 image
update function 的畫面, 並用方向鍵選擇【3.Format】 . 然後按 ok.

3. Format

10. Warning message 將會顯示在螢幕上,請按壓 [OK] 鍵開始執行。
Low Level Format

11. LCD 將會顯示 “Begin Format…”.

Low Level Format Begin Format . . .

12. LCD 將會顯示“Format Succeed” .( Format 程序至少會花 3 分鐘以
上.)

Low Level Format

-Format Succeed-

Low Level Format

-SUCCEED-

13. 按壓[POWER] +[RESET] 來重新開啟手機。

14. 請在開機畫面出現後, 按 [RECORD] + [CONTACT] + [RESET] 進入
image update function 畫面, 按壓方向鍵[up]、down] 來選擇【2.OS】
然後按壓 [OK] 鍵開始安裝作業系統.

3.Format

15. LCD 將顯示 warning message, 請按壓[OK] 鍵 開始安裝.

16. LCD 將顯示“Begin Update…”.

17. BinFS 作業系統 升級成功後, 作業系統的 check sum number 將會
顯示在螢幕上Check Sum number 將會因版本的不同而有所不同.

18. 請按壓 [POWER] +[RESET] 來重新開啟裝置, Windows Mobile
system 將會重新開啟手機並做初始化(請依照螢幕所顯示的訊息作螢 幕校準,並於進入螢幕主畫面後,系統將會作手機的初始化程序,這將至少花 3 分鐘以上.
19. 初始化完成後,手機軟體升級程序已全部完成

ببخشيد كه چينيه. چون جاي ديگه پيدا نكردم.:blush:​

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به خدا من یه مدتی که نیومدم چون من با نت دانشگاه کانکت میشدم اون هم سایت رو فیلتر کرده بوود

من WM6 رو رو جمین نصب کردم امما هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشتم که بیام اول دستگاهمو تبدیل به کیوتک کنم بعد روش WM6 بریزم که این قضیه اصلا درست نیست چراکه شما بخاطر یه ویندوز جدید هویت دستگاهتونو عوض میکنید ارم لوگ گوشی هم همون ای میت جمین هست هیچ تغییری نکرده
اخه وقتی برای خود جمین هست چرا کیوتک

درمورد باگ هم باید بگم که الان من حدود 1 ماه میشه که نصب کردم هیچ مشکلی نداره غیر از صدای استارت منو که اون رو از طریق رجیستری درستش کردم

والا تو این 1 ماه من حتی 1 بار هم هارد ریست نکردم در صورتی که تو 05 هفته ای 1 بار خوراکم بود
فضای خالی فو استورج بیشتر شده
با هیچ کدوم از برنامه هایی که من تابحال ریختم هم مشکل نداشته

متشکرم
هیچ وقت عجله نکنید اول اطلاعاتتونو کامل کنید بعد دست بکار بشید چون واقعا حیفه جمین گوشیه خوبیه این بلاهارو سرش نیارید
با عرض پوزش از دوستان

میشه یه لینک از این rom که باهاش گوشیتونو wm6 کردین بذارین؟؟توضیح هم بدین لطفا:)

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
اصلاً حالت گرفته نشه به نظر من که گوشی خوبيه،من که باهاش تاحالا مشکلی نداشتم​

قربان، s200 هنوز هم ! هیچ تفاوتی با جمین نداره.
بعضی از دوستان به خاطر هزینه ی بیشتری که موقع خرید گوشی پرداخت می کنند، دوست دارند یه حقیقت مجازی برای خودشون درست کنند
biking.gif

اوکی؟

برو بچس مرسی از انرژی مثبتی که دادید... کلی روحیه گرفتم... کسی رام WM6 سراغ نداشت بده ما هم یه فیضی ببریم...

Farhad i-mate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت تمام عزیزان
من یه مشکلی دارم که دیوونم کرده!!!
من ویندوز موبایل 6 را میخواستم نصب کنم که اول باید رام Qtek را نصب میکردم که کردم و....
ولی الان مشکلی که دارم گوشیم i-mate K-JAM هست و ویندوز موبایل 5 از شرکت Qtek روش نصب کردم که مشکلاتی هم داره مثل نداشتن صدا و روشن ماندن چراغهای کیبورد و....
حالا من میخوام گوشیمو مثل اولش کنم باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن آخرین رام گوشیمو دارم با چند تا رام دیگه مثل Crossbow و ....
الان هم میخوام گوشیمو با آخرین رام گوشیم که از سایت آیمیت دانلود کردم نصب کنم بهم اجازه نمیده و این ارور را میده. error 296: UPGRADE ONLY
مشخصات گوشیم هم الان اینه
IPL 2.16
SPL 2.20
ولی قبلا این دو تا با هم یکی بود.
تورو خدا کمک کنید.

حالا با این مشکلاتم من باید چیکار کنم؟

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
رام معرفی شده واسه wizard بهتره نصب نشه.مشکلی وجود داره که باعث میشه شارژ گوشی در عرض چند ساعت خالی بشه!!:blink: من این قضیه رو تو xda dev دارم دنبال میکنم و اگه به نتیجه ای رسیدن اینجا مطرحش میکنم.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با عرض معذرت از اين سوالم. من چون گوشيم چيني هست رامش رو بزحمت تو يه سايت چيني پيدا كردم. اما درست متوجه نشدم كه چه چيزي رو توضيح داده. از دوستان آشنا به تغيير رم ميتونن كمك كنن كه مفهوم اين متن چيه؟ مربوط به آپگريد رام هست يا دانگريد يا نصب ويندوز 2006؟ (روشش هم اگه به فارسي بگين ممنون ميشم.:wacko: )

ببخشيد كه چينيه. چون جاي ديگه پيدا نكردم.:blush:​

استاد جای مناسب این نوع مطالب و سوال ها اینجاست :happy:

بعدم سایت یه قسمت انگلیسی هم داره ها. شما اگه از قسمت چینیش رام رو بگیرید (و موقع نصب ارور نده) ، دستگاهتون ممکنه به کل چینی بشه!! :blush:
شما یه ایمیل بزنید با ساپورتش، بپرسید که آیا رام آپگریدی (یا firmware جدیدی) به زبان انگلیسی برای گوشی ارائه شده یا نه و اگه شده از کجا می شه دانلودش کرد؟
2mpe5id.gif

بالا