بابا چرا پلان هاي 20 مگي اي اس پي دات نت نداره؟؟؟
miladkdz کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 30 آگوست 2003 نوشتهها 172 لایکها 0 سن 36 محل سکونت Tehran, Ekbatan 27 سپتامبر 2003 #21 بابا چرا پلان هاي 20 مگي اي اس پي دات نت نداره؟؟؟
ali کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 18 دسامبر 2002 نوشتهها 1,103 لایکها 12 سن 40 محل سکونت tehran 27 سپتامبر 2003 #22 عااليه ! من ميتونم سايتم رو از روي يكي از سرور هاش شما منتقل كنم روي اون يكي(از ماه بعد مثلاَ) ؟! اصلاَ به صورت ماهيانه قبول مي كنيد ؟!
عااليه ! من ميتونم سايتم رو از روي يكي از سرور هاش شما منتقل كنم روي اون يكي(از ماه بعد مثلاَ) ؟! اصلاَ به صورت ماهيانه قبول مي كنيد ؟!
K knowhow مدیران قدیمی تاریخ عضویت 25 دسامبر 2002 نوشتهها 3,478 لایکها 22 27 سپتامبر 2003 #23 بابا چرا پلان هاي 20 مگي اي اس پي دات نت نداره؟؟؟ کلیک کنید تا بازشود... خوب بايد يك فرقي باشه ديگه !
بابا چرا پلان هاي 20 مگي اي اس پي دات نت نداره؟؟؟ کلیک کنید تا بازشود... خوب بايد يك فرقي باشه ديگه !
K knowhow مدیران قدیمی تاریخ عضویت 25 دسامبر 2002 نوشتهها 3,478 لایکها 22 27 سپتامبر 2003 #24 عااليه ! من ميتونم سايتم رو از روي يكي از سرور هاش شما منتقل كنم روي اون يكي(از ماه بعد مثلاَ) ؟! اصلاَ به صورت ماهيانه قبول مي كنيد ؟! کلیک کنید تا بازشود... شما هروقت بخواهي مي توني از سرويسهاي ويندوز بخري و جابجا كني. ولي هاست روي لينوكس براي يك سال به نام شما است. و باطل نمي شود. سرويسهاي ماهيانه رو به طور كل برداشتيم. به دليل اينكه استقبال چنداني نشد و دوستان از سرويسهاي ساليانه بيشتر استقبال نمودند.
عااليه ! من ميتونم سايتم رو از روي يكي از سرور هاش شما منتقل كنم روي اون يكي(از ماه بعد مثلاَ) ؟! اصلاَ به صورت ماهيانه قبول مي كنيد ؟! کلیک کنید تا بازشود... شما هروقت بخواهي مي توني از سرويسهاي ويندوز بخري و جابجا كني. ولي هاست روي لينوكس براي يك سال به نام شما است. و باطل نمي شود. سرويسهاي ماهيانه رو به طور كل برداشتيم. به دليل اينكه استقبال چنداني نشد و دوستان از سرويسهاي ساليانه بيشتر استقبال نمودند.
FARGO Registered User تاریخ عضویت 28 سپتامبر 2003 نوشتهها 960 لایکها 0 28 سپتامبر 2003 #25 بابا چرا پلان هاي 20 مگي اي اس پي دات نت نداره؟؟؟ کلیک کنید تا بازشود... خوب بايد يك فرقي باشه ديگه ! کلیک کنید تا بازشود... آقا اذيت نكنين. براي 20 مگ هم دات نت بذارین دیگه
بابا چرا پلان هاي 20 مگي اي اس پي دات نت نداره؟؟؟ کلیک کنید تا بازشود... خوب بايد يك فرقي باشه ديگه ! کلیک کنید تا بازشود... آقا اذيت نكنين. براي 20 مگ هم دات نت بذارین دیگه