BENBANDU
Registered User
منم كه از مشتريهاي شما هستم (البته به تازگي) و خوب تا بحال راضي هستم.آره فرق میکنه و قیمت Gamecard US هم 3 تومان ارزان تره...
خواستید میتونید pM بدید... در خدمت هستم...
منم كه از مشتريهاي شما هستم (البته به تازگي) و خوب تا بحال راضي هستم.آره فرق میکنه و قیمت Gamecard US هم 3 تومان ارزان تره...
خواستید میتونید pM بدید... در خدمت هستم...
منم به عنوان یه کاربر نسبتا قدیمیقویا تایید میکنم ، ایشون کارشون درسته و بسیار هم خوش قول هستند من همیشه همون روزی که خواستم کارت رو گرفتم :happy:
در ضمن اگر میخواین WoW بازی کنید اصلا با سرور کرک وقتتون رو تلف نکنید، اصلش کلا یه چیز دیگست![]()
منم كه از مشتريهاي شما هستم (البته به تازگي) و خوب تا بحال راضي هستم.
دوست عزیز؛
MaNGoS هم یک Emu است، اصولا Emu به سرور های شبیه ساز ورد آو وارکرافت می گن! در همه شون هم مشکلاتی وجود داره ولی MaNGoS بدلیل Open Source بودن مزیت های بیشتری داره بنده خودم حتی در یکی از بروز رسانی هاش شرکت کردم ولی کلا مشکلات همچنان پا برجاست، به دوستان توصیه می کنم به سرورهای رسمی برن که اگر کارت اعتباری دارند با کارت اعتباری پرداخت کنند چون هزینه به مراتب پایین تر است! خصوصا 6 ماهه و سعی کنید جایی هم برید که از ایرانی جماعت دور باشید! ببینید من کی بهتون گفتم! همش کارشون Leave کردن گیلده به همین خاطر هنوز نتونستند High King رو بزنند!
کلا میانگین هزینه ها به شرح زیر است:
35.000 تومان جهت دو ماه اشتراک
35.000 تومان جهت خرید اشتراک 1 ماهه ADSL ولی برای دوستان تهرانی که بسیار ارزان تر از این حرف هاست! (اگر مقیم تهران هستید از داتک به هیچ وجه جهت بازی استفاده نکنید اصولا سرویس های 256 پارس آنلاین به صرفه تر است و میانگین Latency حدود 400 باید باشه!).
دوست عزیز؛
MaNGoS هم یک Emu است، اصولا Emu به سرور های شبیه ساز ورد آو وارکرافت می گن! در همه شون هم مشکلاتی وجود داره ولی MaNGoS بدلیل Open Source بودن مزیت های بیشتری داره بنده خودم حتی در یکی از بروز رسانی هاش شرکت کردم ولی کلا مشکلات همچنان پا برجاست، به دوستان توصیه می کنم به سرورهای رسمی برن که اگر کارت اعتباری دارند با کارت اعتباری پرداخت کنند چون هزینه به مراتب پایین تر است! خصوصا 6 ماهه و سعی کنید جایی هم برید که از ایرانی جماعت دور باشید! ببینید من کی بهتون گفتم! همش کارشون Leave کردن گیلده به همین خاطر هنوز نتونستند High King رو بزنند!
کلا میانگین هزینه ها به شرح زیر است:
35.000 تومان جهت دو ماه اشتراک
35.000 تومان جهت خرید اشتراک 1 ماهه ADSL ولی برای دوستان تهرانی که بسیار ارزان تر از این حرف هاست! (اگر مقیم تهران هستید از داتک به هیچ وجه جهت بازی استفاده نکنید اصولا سرویس های 256 پارس آنلاین به صرفه تر است و میانگین Latency حدود 400 باید باشه!).
تائید میشه. بنده تو realm deathwing eu 2تا لول 70 دارم اما به همین دلیل دیگه اونجا بازی نمی کنم.
الان تو realm kazzak یه کاراکتر دیگه 70 کردم و تنهائی مشغولم خیلی هم راضی ام .
سلام دوست عزيز منم تو سرور KAZZAKبازي ميكنم و دوتا شخصيت الف دارم كه يكيش لوله 18 هست ويكي ديگه 14
ولي ميخوام اكانتمو عوض كنم و يه شخصيت بلاد الف بسازم
ولي متاسفه نميدونم بهترين سرور يا سرور اصلي بيليزارد كدوم شايد KAZZAK باشه !!
ولي ميخواستم بدونم اگه من بخوام با يه شخصيت بلاد الف بازي كنم بايد چقدر براي اكانتش پول بدم اخه تا اونجايي
كه مسئول گيم نت ميگفت اگه بخوام دوتا ريس جديد يعني بلاد الف ازاد باشه بايد يه اكانت كه يه خورده
گرون تر هستو بخرم و ماهي 15 تومن شارژ كنم
ولي گفت يه اكانت ديگه هم هست كه اين دوتا شخصيت ازاد نيست و 30 تومن قيمتشه
حالا اگه ميشه شما رهنماييم كنين
سلام دوست عزيز منم تو سرور KAZZAKبازي ميكنم و دوتا شخصيت الف دارم كه يكيش لوله 18 هست ويكي ديگه 14
ولي ميخوام اكانتمو عوض كنم و يه شخصيت بلاد الف بسازم
ولي متاسفه نميدونم بهترين سرور يا سرور اصلي بيليزارد كدوم شايد KAZZAK باشه !!
ولي ميخواستم بدونم اگه من بخوام با يه شخصيت بلاد الف بازي كنم بايد چقدر براي اكانتش پول بدم اخه تا اونجايي
كه مسئول گيم نت ميگفت اگه بخوام دوتا ريس جديد يعني بلاد الف ازاد باشه بايد يه اكانت كه يه خورده
گرون تر هستو بخرم و ماهي 15 تومن شارژ كنم
ولي گفت يه اكانت ديگه هم هست كه اين دوتا شخصيت ازاد نيست و 30 تومن قيمتشه
حالا اگه ميشه شما رهنماييم كنين