اولا بگم كه خيلي خيلي ممنونم كه نظرهاتون رو مي دين ! باور كنين همين چيز ها به ادم اميدواري مي ده !
البته صاحب پرشين لرن يكك نفرنيست و سه نفرن !
يه باار ديگه هم مي گم . وقتي كاربر مي ياد توي سايت و مي بينه كه ثبت نامي هست و بني و بساطي ! يه جور ديگه به اين سايت نگاه مي كنه !اين جور نيست ؟
اينطور كه شما از ثبت نام حرف مي زنين ! يكي بياد اينجا رو بخونه . فكر مي كنه كه
ثبت نام اسم ديگدش همون اعدامه ! يعني پامونو بذاريم توي اين سايت يا بايد اعدام بشيم و يا ....
باور كنين اين طور نيست !
وقتي شما خارجكي ها رو مثال مي زنيد بايد تفاوت هاي فرهنگي بازديدكنندگان ما و اون ها را هم در نظر بگيرين ! به قول معروف
يه طرفه به قاضي نرين !
حالا من يه سوال از كورش جان و وبلاگر عزيز داشتم ! اگر شما هم خودتان يه همچين سايتي راه مي انداختين
وافعا ازادش مي ذاشتين ! و ثبت نام رو اجباري نمي كردين ؟من هم وقتي احسان اينجا رو ساخت
حرف هاي شما رو مي زدم ولي وقتي خودم هم سايت زدم ديدم قضيه چيه !
به نظر كسي كه يه سايت رو راه مي اندازه ثبت نام در سايت ، بايد اولين قدم كاربر باشه ( به درستي يا نادرستي اين
فكر كاري ندارم ) به هر حال ممنون ! در ضمن كورش جان اگر ما به نظرات ببينندگان اهميت نمي داديم كه اصلا
نمياومديم اينجا بحث كنيم ! غير از اينه ؟ پس يه چيز هست كه باعث شده ما اين جا با بازديد كننده تبادل نظر كنيم و اون هم احترام به نظرات بازديد كننده است
همه ما بايد اين اصل را بپذيريم كه مي گويد :
سايتي كه رضايت كاربر را حاصل كند موفق خواهد شد !
صحبت من اين سات كه ثبت نام باعث عدم رضايت كاربر نمي شود !
بحث جالبي شد ولي به نظر مي ياد پرشين لرن نمي خاد قبول كنه و داره لج مي كنه.(من فقط كمي به پرشين لرن حق مي دم اونم از اين لحاظ كه هرسايتي بايد بهرحال به يه نحوي بتونه از طريق تبليغات پول خودش رو تامين كنه)
ولي به نظر قسمت همون قانون ثبت نام در پرشين لرن خيلي افتضاحه براي اينكه اگر بخاي از سايته به طور كامل استفاده كني بايد يه بار تو خود سايت ثبت نام كني يه بار هم تو قسمت فوروم!
از نظر ظاهر هم كه اصلا ظاهر جذابي نداره.
من يادم مي ياد اون اوايل 3 يا 4 بار بهش سر زدم ولي از بس كه بد دسته ديگه بعد از اون هيچوقت سراغش نرفتم.يعني در واقع به اين ترتيب پرشين لرن يكي از مشترهاش رو ازدست داد.گذشته از همه اينا اصلا فكر نمي كنم قسمت كلاس هاش نيازي به ثبت نام داشته باشه! چون نديدم از اين يوزري كه تو سايت اصلي هست به اون صورت استفاده اي بشه ؟!
دوستان ما بايد توجه كنند اگر مي خان سايت بزنن تا اونجا كه مي تونن تمام جنبه هاي كاري رو در نظر بگيرن...