• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Www.Sarmayeh.Biz

Sarmayeh.Biz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.

دوستانی که نیاز به پول الکترونیکی دارند میتونن به وب سایت ما هم سری بزنند.​

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام!

شما چطوری با ایگلد کار میکنید؟؟؟ مگه درست شده؟

amk

Registered User
لایک‌ها
9
آقا چقدر اون پنلهای هاستینگتون گرونه.....

Sarmayeh.Biz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام!

شما چطوری با ایگلد کار میکنید؟؟؟ مگه درست شده؟

امکان نقل و انتقال همیشه در ایگولد وجود داشته. مشکلاتی مثل عدم امکان باز کردن حساب جدید خللی در نقل و انتقال بوجود نیورده.

هرچند که ارزش این پول الکترونیکی‌ در ماههای اخیر بشدت سقوط کرد ولی‌ درحال حاضر هم تعدادی از شرکتهای معتبر با آن کار میکنند.​

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

امکان نقل و انتقال همیشه در ایگولد وجود داشته. مشکلاتی مثل عدم امکان باز کردن حساب جدید خللی در نقل و انتقال بوجود نیورده.

هرچند که ارزش این پول الکترونیکی‌ در ماههای اخیر بشدت سقوط کرد ولی‌ درحال حاضر هم تعدادی از شرکتهای معتبر با آن کار میکنند.​

نقل و انتقال همیشه امکان نداشته،تا چند ماه پیش هم این امکان وجود نداشت ( در ضمن من فکر میکنم هر کسی با ایگلد کار میکنه ، اصلا کار بلد نیست چه برسه به اینکه معتبر باشه!

حال اگر شما میگی اکی شده..حتمن شده!

موفق باشید:)

Sarmayeh.Biz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا چقدر اون پنلهای هاستینگتون گرونه.....

دوست عزیز هاستهایی که با قیمت پایین ارائه میشن معمولا کیفیت پایین تری هم دارن. چند سال پیش افراد خیلی‌ کمتر دنبال کیفیت بودن و فقط داشتن یک هاست براشون کافی‌ بود ولی‌ امروز خیلی‌‌ها به کیفیت اهمیت میدن.​

Sarmayeh.Biz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نقل و انتقال همیشه امکان نداشته،تا چند ماه پیش هم این امکان وجود نداشت ( در ضمن من فکر میکنم هر کسی با ایگلد کار میکنه ، اصلا کار بلد نیست چه برسه به اینکه معتبر باشه!

حال اگر شما میگی اکی شده..حتمن شده!

موفق باشید:)

بهرحال هنوز هم خیلی‌ از سایتهای ارائه دهندهٔ دومین و هاستینگ و همینطور تعدادی از سایتهای exchange با ایگلد کار میکنند. البته با rate خیلی‌ پایین.​

amk

Registered User
لایک‌ها
9

دوست عزیز هاستهایی که با قیمت پایین ارائه میشن معمولا کیفیت پایین تری هم دارن. چند سال پیش افراد خیلی‌ کمتر دنبال کیفیت بودن و فقط داشتن یک هاست براشون کافی‌ بود ولی‌ امروز خیلی‌‌ها به کیفیت اهمیت میدن.​

آخه دوست من کیفیت خوبه ولی فکر نکنم کسی بابت اون پنلها بخواد 50 دلار بده........
بهرحال موفق باشید.........

Sarmayeh.Biz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فروش ویژه لایبرتی رزرو ۹۳۰ تومان

بالا