• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

xbox یا pc

armingodi

Registered User
لایک‌ها
3
همانطور که از عنوان پیداست یه کارت گرافیک خوب بگیرم یا xbox
اطلاعات سخت افزاری pc من:
cpu:AMD Athlon(tm) x4 640
RAM: 4GB
HARD: 1TB
MBOARD: ASUS M4A88T-M
که الان دارم از گرافیک ONBOARD مادربرد استفاده می کنم که گرافیک ONBOARD من توی سیستم 700MB زده شده
این از اطلاعات حالا پیشنهاد شما یک گرافیک خیلی خوب یا XBOX
لطفا تخصصی نظر بدید نه از روی علاقه شخصی!!!!!

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
تا 1 2 سال ديگه شرکت های نظير مايکروسافت و سونی به احتمال زياد کنسول های نسل بعدشون رو معرفی میکنن..زياد به نظرم خوب نيست در حال حاضر کنسول بگيری..بازيهای شاخم که قرار بعد از اين بياد تا 1 2 سال آينده رو xbox زياد چنگی به دل نخواهد زد..از نظر من البته

اگر دوست داری بازی های پيشينش رو بازی کنی خوب قضيه فرق داره..ولی اگه نیم نگاهی به آينده داری به نظر من اگر با ديد باز نگاه کنی متوجه میشی که ديگه خريد xbox نمیيتونه خيلی جالب باشه

من خودم به شخصه از سال 2006 کنسول xbox360 داشتم که سال 2008 خراب شد رفتم يکی ديگه خريدم..ولی الان بعد از بازی mw3 و batman حس میکنم ديگه عنوان شاخی که بتونه منرو ارضا کنه نياد..البته شايد rising و Hitman بتونن

armingodi

Registered User
لایک‌ها
3
تا 1 2 سال ديگه شرکت های نظير مايکروسافت و سونی به احتمال زياد کنسول های نسل بعدشون رو معرفی میکنن..زياد به نظرم خوب نيست در حال حاضر کنسول بگيری..بازيهای شاخم که قرار بعد از اين بياد تا 1 2 سال آينده رو xbox زياد چنگی به دل نخواهد زد..از نظر من البته

اگر دوست داری بازی های پيشينش رو بازی کنی خوب قضيه فرق داره..ولی اگه نیم نگاهی به آينده داری به نظر من اگر با ديد باز نگاه کنی متوجه میشی که ديگه خريد xbox نمیيتونه خيلی جالب باشه

من خودم به شخصه از سال 2006 کنسول xbox360 داشتم که سال 2008 خراب شد رفتم يکی ديگه خريدم..ولی الان بعد از بازی mw3 و batman حس میکنم ديگه عنوان شاخی که بتونه منرو ارضا کنه نياد..البته شايد rising و Hitman بتونن
ممنون از نظر شما به نظرتون الان چه کارت گرافیکی مناسبه؟
منتظر نظر دیگر دوستان نیز هستم

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
کارت گرافیک خوب که زیاده..باید بودجتو مشخص کنی که تا چقدر میتونی هزینه vga کنی

armingodi

Registered User
لایک‌ها
3
تا 200 تومان می تونم هزینه کنم چیز مناسب خیلی خوب گیر می یاد؟ یا بودجه رو باید بیشتر کنم؟

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
تا 200 تومان می تونم هزینه کنم چیز مناسب خیلی خوب گیر می یاد؟ یا بودجه رو باید بیشتر کنم؟

با 200 تومن نهایت بتونی یه 6770 بگیری..اگه 200 دیگه بزاری انتخاب های بسیار بهتری داری.

spiderman2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
نظر شخصی و تجربه من میگه واسه گیم خرید کنسول هم لذت بخشتر هست و هم مقرون بصرفه تر.
کامپیوتر شخصی هزینه ها و دردسرهای بیشتری داره نسبت به کنسول مثل : ارتقای قطعات ، درایور جدید ، parch و crack ، و ....
ضمن اینکه معمولا کنسول ها عناوین انحصاری بیشتر و بهتری دارن نسبت به کامپیوتر
خودم هم مثل شما سر دوراهی بودم بین خرید کارت گرافیک و کنسول ، که با توجه به مسائل ذکر شده ، کنسول PS3 رو انتخاب کردم و الان قصد خریدش رو دارم.

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
6850 قیمت 230
6790 قیمت حدود 190
GTX 550TI
هم حدود 175

اولی تقریبا برای هر بازی توی رزولوشن Full HD با گرافیک بالا جواب می ده.

armingodi

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون از نظر تمام دوستان فکر می کنم بیشتر شما xbox رو به pc ترجیح می دید ولی نظر کاربر Benyaminjعزیز هم درست که تا 1 سال دیگه که کنسول جدید بیاد و کلا کنسول هایی مثل 360 یا ps3 کنار گذاشته می شن و دیگه بازی جدیدی براشون نمی یاد
نظرتون در این مورد چی هست؟

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
سی پی یو جدید amd هم قرار بود اول تابستون باید!! الان هم در ایران خبری ازش نیست . اگه قرار باشه که به امید بهترین ها بشینیم شاید سال دیگه بتونیم بخریم اما فرصت بازی رو که الان داریم سال بعد هم خواهیم داشت. !!!

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از نظر تمام دوستان فکر می کنم بیشتر شما xbox رو به pc ترجیح می دید ولی نظر کاربر Benyaminjعزیز هم درست که تا 1 سال دیگه که کنسول جدید بیاد و کلا کنسول هایی مثل 360 یا ps3 کنار گذاشته می شن و دیگه بازی جدیدی براشون نمی یاد
نظرتون در این مورد چی هست؟

فکر نمیکنم این کنسول ها تا 2 سال دیگه از دور خارج بشن مخصوصا با وجود کینکت و موو

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
من PC ترجیح میدم

Marcus_gow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميخام ايكس باكس بگيرم...
چون واسه PC هرسال برنامه اپديت سخت افزاري داريم
اونم با هزينه هاي فضايي...

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ميخام ايكس باكس بگيرم...
چون واسه PC هرسال برنامه اپديت سخت افزاري داريم
اونم با هزينه هاي فضايي...

اون هزینه میارزه برای اینکه دستگاهت قویتر میشه برای اجرای بازی های بعدی. در حالیکه در کنسول های با اومدن دستگاه جدید دیگه کار تمومه

md18

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
19
اون هزینه میارزه برای اینکه دستگاهت قویتر میشه برای اجرای بازی های بعدی. در حالیکه در کنسول های با اومدن دستگاه جدید دیگه کار تمومه

منم با نظر دوستمون موافقم کامپیوتر اگه مشکلی براش پیش بیاد مثلا اگه قطعه ای بسوزه میشه اون قطعه رو تعویض کرد ولی ایکس باکس یا پلی استیشن3 اگه چیزیش بشه فاتحش خوندس

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
نظر شخصی و تجربه من میگه واسه گیم خرید کنسول هم لذت بخشتر هست و هم مقرون بصرفه تر.
کامپیوتر شخصی هزینه ها و دردسرهای بیشتری داره نسبت به کنسول مثل : ارتقای قطعات ، درایور جدید ، parch و crack ، و ....
ضمن اینکه معمولا کنسول ها عناوین انحصاری بیشتر و بهتری دارن نسبت به کامپیوتر
خودم هم مثل شما سر دوراهی بودم بین خرید کارت گرافیک و کنسول ، که با توجه به مسائل ذکر شده ، کنسول PS3 رو انتخاب کردم و الان قصد خریدش رو دارم.
این حرف بشدت رد میشه که pc هزینه جانبی زیاد داره.همین الان شما بخواید عنواوین جدید ps3 رو بازی کنید باید این دانگ جدیده(تروبلو)اگه اشتباه نکنم رو بخری که چیزی حدود 150 قیمتشه یک هارد هم میخوای حداقل 500 گیگ حالا بماند اومدیم و سونی ابدیت جدید بیرون بده و........
ولی اگه قصدتون فقط بازی هست حتما کنسول بگیرین چون عناوین انحصاری بیشتری داره الان جدیدا بازیهای pc نسخه پرت شده کنسول هستن راحتر میشه انلاین بازی کردو..........
به نظرم حس واقعی بازی با کنسول هست

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
بالا