به نقل از athar :XP SP2
مگر اینکه قبلا تست کرده باشی و مشکل حادی باهاش داشته باشی. منم خیلی باهاش مشکل دارم. اما ارزشش رو داره.
تایید میشهبه نقل از Opera 8.0 :مدیا سنتر بنظر من بهتره
سراغ ویستا هم نرو که هزار و یک دردسر داره
اصلا نسخه بتا برای استفاده کاربرها نیستش عزیز من
![]()
بهترین ویندوزی که میتوانید استفاده کنید بر اساس تجربه های شخصی من این است که ویندوز با سرویس پک 1 نصب کنید و سپس با سرویس پک 2 آپگرید نمایید . چون این ویندوزهایی که در ایران به نام سرویس پک 2 موجود هستند همشون مشکل دارند .
دوست عزيزبه نقل از Opera 8.0 :من قبلا هم گفتم Sp2 هیچ مشکلی نداره
خواهشا بش انگ بیخودی نچسبونین
اگه مشکلی هست از سخت افزار شماست
![]()
به نقل از mahdi206 :ويندوز xp با Service pack1 پايدار ترين ويندوز هست و با بيشتر سخت افزارهاي موجود در بازار همخواني داره. متاسفانه سرويس پك 2 با يك سري از سخت افزارهاي قديمي يه خورده مشكل داره.
از من ميشنوي سرويس پك 1 نصب كن و اگه ميخواي پچ هاي مايكروسافت رو داشته باشي برو از سايت windows update ويندوز رو آپديت كن.
به نقل از icedangel21 :من که با ویستا مشکلی ندارم مثل ماه هم کار میکنهروش همه جور برنامه خفن هم نصب کردم ... ولی پیشنهاد میگردد اگه با sp2 حال میکنی همون رو نصب کن بعد این فایل vista inspiration رو روش نصب کن شکلش مثل ویستا شه ... لعنتی خیلی خوشگله حیف آدم بی بهره بمونه
كاملا موافقمبه نقل از mahdi206 :ويندوز xp با Service pack1 پايدار ترين ويندوز هست و با بيشتر سخت افزارهاي موجود در بازار همخواني داره. متاسفانه سرويس پك 2 با يك سري از سخت افزارهاي قديمي يه خورده مشكل داره.
از من ميشنوي سرويس پك 1 نصب كن و اگه ميخواي پچ هاي مايكروسافت رو داشته باشي برو از سايت windows update ويندوز رو آپديت كن.