• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش XXX فروش کارت وایرلس آلفا AFLA (اصل تایوان) XXX

iphone.htc.sam

Registered User
لایک‌ها
45
سلام داداش
شرمنده اين سوْال رو ميكنم ميتونيد بيشتر در مورد كاركرد اين وسيله اي كه ميفروشيد توضيح بديد دستگاهي كه بدرد من بخوره حتما ميخوامش چون يكم خوندم از كامنت هاي كه دوستان گذاشتن ولي الان كامل متوجه نشدم كاريش چي هست

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
محصولات اصل شرکت (ALFA NETWORK) را فقط از ما بخواهید!!!

ضمانت اصل بودن کالا + استعلام مک آدرس فیزیکی از سایت سازنده

پکیج های موجود:

ALFA AWUS036H 1000mw + 8dBi Omni Anteena
پکیج دانگل وایرلس آلفا ALFA AWUS036H 1000mw + آنتن 8dBi
قیمت مقطوع: 140.000تومان

ALFA LUXURY FULL PACKAGE
پکیج دانگل وایرلس آلفا ALFA LUXURY FULL PACKAGE
قیمت مقطوع: 150.000تومان

ارسال رایگان با پست به سراسر جمهوری اسلامی ایران

برای خرید با ما در تماس شوید:

09364487750 Viber - WhatsAPP
09197050844
توکلی
ID Yahoo: [email protected]

mbqis60mxhgegfyzk28k.jpg

p_20141223_120224_1-jpg.728006

454-jpg.732968

تست اصل بودن چیپست در سیستم عامل لینوکس BackTrack 5.3 R3:

jpg.626002

Last edited:

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
میشه بهش سیمکارت ایرانسل وارد کرد و اینترنتشو شر کرد؟

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
سلام داداش
شرمنده اين سوْال رو ميكنم ميتونيد بيشتر در مورد كاركرد اين وسيله اي كه ميفروشيد توضيح بديد دستگاهي كه بدرد من بخوره حتما ميخوامش چون يكم خوندم از كامنت هاي كه دوستان گذاشتن ولي الان كامل متوجه نشدم كاريش چي هست

سلام و عرض ادب

بصورت خلاصه:

- کارت شبکه وایرلس ( USB Wireless ) آلفا حدود 40 برابر از کارت وایرلس لپ تاپ شما و هر کارت شبکه وایرلس برندهای دیگر قدرت پرتاب امواج و حساسیت گیرندگی فوق العاده بالایی دارد!
- چیپست این کارت شبکه وایرلس RTL8187L و با توان خروجی 1000میلی وات میباشد که براحتی در مناطق دید غیر مستقیم (NLOS) میتواند با طرف مقابل ارتباط وایرلس پایداری برقرار کند!
- چیپست این کارت از حالت درایور خام پشتیبانی میکند!
(وجود این قابلیت مهم مختص مدیران شبکه برای تست نفوذ پذیری و رفع رخنه های امنیتی شبکه ی خود از اهمیت بالایی برخوردار است!)

میشه بهش سیمکارت ایرانسل وارد کرد و اینترنتشو شر کرد؟

سلام و عرض ادب

- خیر به این دیوایس سیم کارت متصل نمیشود!

به شرطی که اینترنت روی PC و یا لب تاپ وجود داشته باشد با این دانگل وایرلس میتوانید اینترنت را Share نمایید!
(درایور این کارت وایرلس از Virtual AP بصورت کامل پشتیبانی میکند)

Last edited:

iphone.htc.sam

Registered User
لایک‌ها
45
سلام و عرض ادب

بصورت خلاصه:

- کارت شبکه وایرلس ( USB Wireless ) آلفا حدود 40 برابر از کارت وایرلس لپ تاپ شما و هر کارت شبکه وایرلس برندهای دیگر قدرت پرتاب امواج و حساسیت گیرندگی فوق العاده بالایی دارد!
- چیپست این کارت شبکه وایرلس RTL8187L و با توان خروجی 1000میلی وات میباشد که براحتی در مناطق دید غیر مستقیم (NLOS) میتواند با طرف مقابل ارتباط وایرلس پایداری برقرار کند!
- چیپست این کارت از حالت درایور خام پشتیبانی میکند!
(وجود این قابلیت مهم مختص مدیران شبکه برای تست نفوذ پذیری و رفع رخنه های امنیتی شبکه ی خود از اهمیت بالایی برخوردار است!)

سلام و عرض ادب

- خیر به این دیوایس سیم کارت متصل نمیشود!

به شرطی که اینترنت روی PC و یا لب تاپ وجود داشته باشد با این دانگل وایرلس میتوانید اینترنت را Share نمایید!
(درایور این کارت وایرلس از Vitual AP بصورت کامل پشتیبانی میکند)
ممنون داداش كه وقت گذاشتين

farzam_raw

Registered User
لایک‌ها
51
الان چی موجوده ؟ سری جدید وارد کردین ؟

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
الان چی موجوده ؟ سری جدید وارد کردین ؟
سلام و عرض ادب

- فعلا فول پکیج آلفا لوکساری موجود دارم!
- ALFA AWUS036H 1000mw

سری جدید شامل: ALFA AWUS036NHR V2 2000mw و ALFA AWUS051NH Dal Band 5.8/2.4Gh.z کمتر از یک هفته ی دیگر موجود میشوند...

farzam_raw

Registered User
لایک‌ها
51
ممنون پس منتظریم. اگر میشه تفاوت و قابلیت های سری جدید رو برامون توضیح بدین . ممنون

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
من مودم وایرلسم که تو خونه هستش با محل کارم دو کیلومتر فاصله داره یعنی میتونم با این دستگاه به اینترنت خونه وصل بشم ؟ فکر نکنم.

ali-brt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من مودم وایرلسم که تو خونه هستش با محل کارم دو کیلومتر فاصله داره یعنی میتونم با این دستگاه به اینترنت خونه وصل بشم ؟ فکر نکنم.

بله میشه ! یک دستگاه برای محل کار و یکی هم برای منزل تهیه کنید 5 کیلومتر هم پوشش میده

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281

سلام و عرض ادب و احترام

برای اینکار بهتر است از دو عدد NSM5 استفاده فرمایید! (برد مفید 15کیلومتر)

اگر خواستید موجود دارم! قیمت 310.000تومان

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
سلام من مودم تی پی لینک w8901g دارم و آنتنش خیلی ضعیفه ... طوری که نهایتا 15 متری اطرافو پوشش میده ! چون آنتنش قابل تعویضه ، برای این مورد پیشنهادی دارین ؟ تشکر

ashekofeh

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
کارتهای جدید کی میرسن.بیصبرانه منتظریم....

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
سلام من مودم تی پی لینک w8901g دارم و آنتنش خیلی ضعیفه ... طوری که نهایتا 15 متری اطرافو پوشش میده ! چون آنتنش قابل تعویضه ، برای این مورد پیشنهادی دارین ؟ تشکر

سلام و عرض ادب و احترام

15 متر خیلی کمه برادر! بلوتوث راحت این فاصله رو پوشش میده!:D 100% مطمئن باشید کارت وایرلس مودمتان ضعیف شده! میتوانید برای سیگنال گرفتن عالی از کارت وایرلس آلفا AWUS036H 1000mw استفاده کنید یا مودمتان را با مدل های 3 آنتنه MIMO تعویض نمایید!
سلام سری جدید کی موجود میشن ؟

منم همین سوالو دارم کارتای 2 وات کی میان دستتون

سلام
کارتهای جدید کی میرسن.بیصبرانه منتظریم....

به امید خدا بعد از تعطیلات رسمی سال آینده بطور قطع دیوایس های جدید برای فروش آماده میشوند!

دیوایس های جدید به شرح زیر میباشند:

ALFA AWUS036NHR V2 2000mw

ALFA AWUS051NH 2.4/5.8Gh.z Dual Band

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
سلام و عرض ادب و احترام

15 متر خیلی کمه برادر! بلوتوث راحت این فاصله رو پوشش میده!:D 100% مطمئن باشید کارت وایرلس مودمتان ضعیف شده! میتوانید برای سیگنال گرفتن عالی از کارت وایرلس آلفا AWUS036H 1000mw استفاده کنید یا مودمتان را با مدل های 3 آنتنه MIMO تعویض نمایید!

ممنون ! فکر کنم مودمم عمرشو کرده ! حالا خیلی تخفیف بدیم تا 20 متر پوشش میده ! موندم مودمو تعویض کنم یا آنتن مودمو !

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
ممنون ! فکر کنم مودمم عمرشو کرده ! حالا خیلی تخفیف بدیم تا 20 متر پوشش میده ! موندم مودمو تعویض کنم یا آنتن مودمو !
خروجی کارت وایرلس شما + حساسیت گیرندگیش کاهش یافته ( در واقع کارت وایرلس مودم شما ضعیف شده ) در نتیجه با تعویض آنتن تغییر محسوسی مشاهده نخواهید کرد!!! بهترین کار تعویض مودم میباشد!!!

بالا