سلام و عرض ادبسلام
روتر الفا برای شرکردن نت دانگل الفا نمیارین ؟
سلام داداش
شرمنده اين سوْال رو ميكنم ميتونيد بيشتر در مورد كاركرد اين وسيله اي كه ميفروشيد توضيح بديد دستگاهي كه بدرد من بخوره حتما ميخوامش چون يكم خوندم از كامنت هاي كه دوستان گذاشتن ولي الان كامل متوجه نشدم كاريش چي هست
میشه بهش سیمکارت ایرانسل وارد کرد و اینترنتشو شر کرد؟
ممنون داداش كه وقت گذاشتينسلام و عرض ادب
بصورت خلاصه:
- کارت شبکه وایرلس ( USB Wireless ) آلفا حدود 40 برابر از کارت وایرلس لپ تاپ شما و هر کارت شبکه وایرلس برندهای دیگر قدرت پرتاب امواج و حساسیت گیرندگی فوق العاده بالایی دارد!
- چیپست این کارت شبکه وایرلس RTL8187L و با توان خروجی 1000میلی وات میباشد که براحتی در مناطق دید غیر مستقیم (NLOS) میتواند با طرف مقابل ارتباط وایرلس پایداری برقرار کند!
- چیپست این کارت از حالت درایور خام پشتیبانی میکند! (وجود این قابلیت مهم مختص مدیران شبکه برای تست نفوذ پذیری و رفع رخنه های امنیتی شبکه ی خود از اهمیت بالایی برخوردار است!)
سلام و عرض ادب
- خیر به این دیوایس سیم کارت متصل نمیشود!
به شرطی که اینترنت روی PC و یا لب تاپ وجود داشته باشد با این دانگل وایرلس میتوانید اینترنت را Share نمایید! (درایور این کارت وایرلس از Vitual AP بصورت کامل پشتیبانی میکند)
سلام و عرض ادبالان چی موجوده ؟ سری جدید وارد کردین ؟
من مودم وایرلسم که تو خونه هستش با محل کارم دو کیلومتر فاصله داره یعنی میتونم با این دستگاه به اینترنت خونه وصل بشم ؟ فکر نکنم.
من مودم وایرلسم که تو خونه هستش با محل کارم دو کیلومتر فاصله داره یعنی میتونم با این دستگاه به اینترنت خونه وصل بشم ؟ فکر نکنم.
منم همین سوالو دارم کارتای 2 وات کی میان دستتونسلام سری جدید کی موجود میشن ؟
سلام من مودم تی پی لینک w8901g دارم و آنتنش خیلی ضعیفه ... طوری که نهایتا 15 متری اطرافو پوشش میده ! چون آنتنش قابل تعویضه ، برای این مورد پیشنهادی دارین ؟ تشکر
سلام سری جدید کی موجود میشن ؟
منم همین سوالو دارم کارتای 2 وات کی میان دستتون
سلام
کارتهای جدید کی میرسن.بیصبرانه منتظریم....
سلام و عرض ادب و احترام
15 متر خیلی کمه برادر! بلوتوث راحت این فاصله رو پوشش میده! 100% مطمئن باشید کارت وایرلس مودمتان ضعیف شده! میتوانید برای سیگنال گرفتن عالی از کارت وایرلس آلفا AWUS036H 1000mw استفاده کنید یا مودمتان را با مدل های 3 آنتنه MIMO تعویض نمایید!
خروجی کارت وایرلس شما + حساسیت گیرندگیش کاهش یافته ( در واقع کارت وایرلس مودم شما ضعیف شده ) در نتیجه با تعویض آنتن تغییر محسوسی مشاهده نخواهید کرد!!! بهترین کار تعویض مودم میباشد!!!ممنون ! فکر کنم مودمم عمرشو کرده ! حالا خیلی تخفیف بدیم تا 20 متر پوشش میده ! موندم مودمو تعویض کنم یا آنتن مودمو !