ymegr status!

parisa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
8
لایک‌ها
6
سلام!
من نمي دونم چرا اين موقعيت مسنجر(ياهو) رو كه تو وبلاگم گذاشتم..حتي اگه آن لاين هم باشم!!ولي بازم آف لاين نشون ميده!!!! :(
نمي دو نم اشكالش چيه!!
<a href='http://parisa59.blogspot.com' target='_blank'>http://parisa59.blogspot.com</a>
 

Flash_MX

Registered User
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2002
نوشته‌ها
54
لایک‌ها
2
سن
39
براي اين كار از كدهاي زير استفاده كنيد و بجاي id your_ID خودتون رو قرار بدين
[code:1]



&#60;a href=&#34;ymsgr&#58;sendim?your_ID&#34;&#62;&#60;img border=0 src=&#34;http&#58;//opi.yahoo.com/online?u=your_ID&m=g&t=0&#34;&#62;&#60;/a&#62;



[/code:1]
و توجه داشته باشين كه بعد از آنلاين شدن يك بار صفحه رو refresh كنيد
و البته invisible هم نباشيد
موفق باشيد
 

HamedShowNet

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
1
سلام 8)
براي اينكه يك لينك تو وبلاگتون بزاريد تا با كليك روي اون بشه به ياهو مسنجرتون پيغام فرستاد
ميتونيد از كد زير استفاده كنيد و يه جاي<span style='color:red'> YahooID </span>از ID مورد نظر استفاده كنيد
[code:1]

&#60;a href=&#34;ymsgr&#58;sendim?YahooID&#34; target=&#34;_blank&#34;&#62;&#60;font face=&#34;Tahoma&#34; size=&#34;2&#34;&#62;پيغام فوري&#60;/font&#62;&#60;/a&#62;

[/code:1]
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
ممنون از شما دوستان. چون جهت نوشتن انگليسي و فارسي با هم فرق ميكنه. لطفا كدها و يا مطالب انگليسي خودتون رو بين دو تا تك مخصوص CODE كه در بالاي اديتور مخصوص نوشتن مطالب وجود داره ، بنويسين.
بازم ممنون ;)
 

parisa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
8
لایک‌ها
6
[color=red]<span style='font-size:25pt;line-height:100%'>ممنون از لطف همتون</span>[/color]
 

wild bird irani

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2007
نوشته‌ها
7
لایک‌ها
0
اون قدیمیه ورژن 9 اومده اونا استاده کن البته بتا میباشد:D:D
 

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر [؟]
تاریخ عضویت
4 نوامبر 2005
نوشته‌ها
4,514
لایک‌ها
1,150
بعده 5 سال تاپیکو کشیدی بیرون که چی بشه؟!
 
بالا