takman_236
Registered User
دوستان در این تاپیک قصد معرفی و ارایه آموزش های مرتبط با گوشی هوآوی جی ۷۵۰ رو داریم.
مشخصات کلی:دو سیم کارته - وزن : 162 گرم
پردازنده:Mediatek MT6592 Chipset Octa-core CPU
صفحه نمایش:صفحه نمایش رنگی لمسی خازنی - سایز صفحه نمایش: 5.5 اینچ - دارای رزولوشن 1280x720 - تراکم پیکسلی: 267 پیکسل بر اینچ - قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
حافظه:حافظه داخلی 8192 مگابایت - حافظه رم 2048 مگابایت - قابلیت نصب کارت حافظه از نوع Micro SD
شبکه های ارتباطی:3G - GPRS - قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - GPS - بلوتوث
دوربین:13.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش - دوربین مکالمه ویدئویی
صدا:فیش 3.5 میلیمتری هدفون
امکانات نرم افزاری:سیستم عامل Android 4.2 Jelly Bean - پشتیبانی از جاوا - نمایش فایلهای مایکروسافت آفیس - نمایش فایلهای PDF
سایر مشخصات:رادیو - باتری 3000 میلی آمپر ساعتی
رام ها
U10
1.رام 113 Greek firmware
T00
2. رام استوک Kitikat G750-T00_4.7.16_SPFT.rar
برنامه های گوگل Gapps
Gapps_KitKat_4.4.2_softpackage
ابزارهای مورد نیاز
مشخصات کلی:دو سیم کارته - وزن : 162 گرم
پردازنده:Mediatek MT6592 Chipset Octa-core CPU
صفحه نمایش:صفحه نمایش رنگی لمسی خازنی - سایز صفحه نمایش: 5.5 اینچ - دارای رزولوشن 1280x720 - تراکم پیکسلی: 267 پیکسل بر اینچ - قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
حافظه:حافظه داخلی 8192 مگابایت - حافظه رم 2048 مگابایت - قابلیت نصب کارت حافظه از نوع Micro SD
شبکه های ارتباطی:3G - GPRS - قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - GPS - بلوتوث
دوربین:13.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش - دوربین مکالمه ویدئویی
صدا:فیش 3.5 میلیمتری هدفون
امکانات نرم افزاری:سیستم عامل Android 4.2 Jelly Bean - پشتیبانی از جاوا - نمایش فایلهای مایکروسافت آفیس - نمایش فایلهای PDF
سایر مشخصات:رادیو - باتری 3000 میلی آمپر ساعتی
=====================================================================
قبل از هر کاری من تاکید می کنم که هیچ مسئولیتی رو در قبال مشکلات احتمالی پیش اومده در مورد گوشی شما رو به عهده نمیگیرم.تمامی این کارها رو خودم تست کردم و جواب گرفتم.مسئولیت تمام پیامدهای احتمالی با خودتون هستش.
آموزش هاقبل از هر کاری من تاکید می کنم که هیچ مسئولیتی رو در قبال مشکلات احتمالی پیش اومده در مورد گوشی شما رو به عهده نمیگیرم.تمامی این کارها رو خودم تست کردم و جواب گرفتم.مسئولیت تمام پیامدهای احتمالی با خودتون هستش.
- بک آپ گیری از گوشی
- آموزش آپدیت رام از طریق USB
- آموزش آپدیت رام از طریق SD Card
- آموزش تبدیل ورژن U10 به T00
- نحوه بک آپ گرفتن از NVRAM ( در این قسمت یه دکمه برای IMEI وجود داره که اونجا می تونید بک آپ بگیرید)
- نصب درایور VCOM برای رفع مشکل نشناختن گوشی توسط SP FlashTool
- پاک کردن immutable list
رام ها
U10
1.رام 113 Greek firmware
T00
2. رام استوک Kitikat G750-T00_4.7.16_SPFT.rar
برنامه های گوگل Gapps
Gapps_KitKat_4.4.2_softpackage
ابزارهای مورد نیاز
- نرم افزار SP Flash Tool ( تاپیک مربوطه در XDA_DEVELOPER )
- نرم افزار MTKDroidTools v2.5.3 ( تاپیک مربوطه در XDA-DEVELOPER)
- نرم افزار HiSuite v1.8.10.26.06
- درایور USB
- درایور ADB
- درایور ADB Auto Installer
- درایور VCOM
- CWM 5.5.0.4 RUA1
- HWThemes
- Terminal Emulator
- SuperSU
- busyBox
Last edited: