• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزايده دوربين ديجيتال

omiiiid

Registered User
لایک‌ها
211
(فروخته شد)

Last edited:

data4u

Registered User
لایک‌ها
658
سلام عزیز
پایه برای من ، در صورت ابتدا ارسال

omiiiid

Registered User
لایک‌ها
211
مزايده بالاترين پيشنهاد 60 بوده.

omiiiid

Registered User
لایک‌ها
211
اينجا مزايده ادامه داره در همين تايپيک .

mhadih

Registered User
لایک‌ها
124
75

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
78
مدت کار کرد دوربین ؟
گام ؟

omiiiid

Registered User
لایک‌ها
211
78
مدت کار کرد دوربین ؟
گام ؟
دوربين نو هست ودر حد اکبند کار کرد دوربين هم در حد 100 تا عکس گرفته شده .چون گوشی با دوربين رزوليشن بالا داشتم بلا استفاده مونده . گام افزايشی معمول تو مزايده 5 تومن هست . جمعه شب مزايده تموم شد شنبه ارسال ميشه هزينه ارسال با خريدار هست . مزايده رو هم هر کدوم از يوزر ها بالاترين قيمت داده بود برا اون هست در صورتی که اخرين يوزر پيشنهاد خريدش رو داد و جوابگو نشد به يوزر قبل اون اولويت داره .ودر صورتی که 2 تا يوزر جوابگو يا خريدار صد در صد نبودن مزايده رو تاريخ ديگه ای براش معين ميکنم .

omiiiid

Registered User
لایک‌ها
211
تو بازار نو ديگه نيست. قيمت دوسال پيش هست 280 .

F.B.I govi

Registered User
لایک‌ها
212
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ تـــــــــــــهران بزرگ
منم 72هستم....

omiiiid

Registered User
لایک‌ها
211
دوستان من مزايده گذاشتم . امکان داره کارخونه بنز هم يه مدلی رو تو يه سالی بزنه با يه قيمتی سال بعد مدلی بزنه که شماره اون بالاتر هست و سال توليد جديدتر اما مناسب تر . دليل نميشه .من تا وقتی مزايده ام خراب نشده بود و ايشون خرابش نکرده بودن ميفروختم حتی 40 تومن . الان به دليلی که ايشون به قيمتی که ميخوان با هر ترفند شده ميخوان بخرن . من فروشنده نيستم . مدير سايت رو در ميون ميزارم ايشون قانعم کردم مشکلی نيست پس فروش ديگه ادامه نداره . من اگر دوستان منصرف شدن دوربين رو نگه ميدارم.

F.B.I govi

Registered User
لایک‌ها
212
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ تـــــــــــــهران بزرگ
دوستان من مزايده گذاشتم . امکان داره کارخونه بنز هم يه مدلی رو تو يه سالی بزنه با يه قيمتی سال بعد مدلی بزنه که شماره اون بالاتر هست و سال توليد جديدتر اما مناسب تر . دليل نميشه .من تا وقتی مزايده ام خراب نشده بود و ايشون خرابش نکرده بودن ميفروختم حتی 40 تومن . الان به دليلی که ايشون به قيمتی که ميخوان با هر ترفند شده ميخوان بخرن . من فروشنده نيستم . مدير سايت رو در ميون ميزارم ايشون قانعم کردم مشکلی نيست پس فروش ديگه ادامه نداره . من اگر دوستان منصرف شدن دوربين رو نگه ميدارم.
اصلا چه ربطی به کسی داشت اون اومد یه حرفی زدو رفتو بقیم دارن قیمتاشونو میزارن دیگه،!!!

فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk

omiiiid

Registered User
لایک‌ها
211
اصلا چه ربطی به کسی داشت اون اومد یه حرفی زدو رفتو بقیم دارن قیمتاشونو میزارن دیگه،!!!

فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
اره اومد و يه چيزی گفت و رفت . درسته . منتها اگهی من هست .گام افزايشی 5 هست .مزايده قانونی داره که مهم نيست درسته ؟ اخرين پيشنهاد رو پايين تر زدن که مهم نيست .گام افزايشی 5 تومن نوشتم 1 تومن گام افزايشی گذاشتن. توی اين فروم يه قانون هست که نوشته توی تايپيک ديگران همين جوری يه چيزی نگيد بريد. خراب نکنيد اگهی کسی رو .جنس هم حتی بالاتر بود اسپم نديد. ديگه يه يوزر تازه وارد بود ميشد قبول کرد نه ايشون. در ضمن از روی دلسوزی بوده اين اسپم يا اطلاع رسانی نميدونم .اما هر کدوم بود چرا قيمت دادن خودشون نميدونم. در کل ادم نبايد يه چيز بگه همينجوری بره .توی اگهی شما هر کی بياد هر چی بگه بره مهم نيست؟يا تو مزايده من مهم نبود خدا وکيليش؟

alilotos

Registered User
لایک‌ها
414
داداش من چه ربطی داره ؟ شما نه قانون مزایدرو رعایت کردید نه درست قیمت گزاری کردید .
دوربین شما از طلا که نیست قیمتش افت نکنه مدل جدیدتر همین دوربین با تکنولوژی جدیدتر 149 تومنه لینکشم هست حالا شما یا خودت قیمت نداری یا از بی اطلاعی کاربرا سو استفاده میکنی .منم به مدرک حرفی نمیزنم که بخوام تاپیکتو خراب کنم . خریدارم اگه بخواد بخره به حرف من نگاه نمیکنه .
در ضمن من گفتم اون دوستی که پیشنهاد دادن اگر نخواستن بنده به این قیمت خریدارم زیر پایه هم پیشنهاد ندادم که خلاف قوانین باشه .حالا شما به مدیر بگو ببین مقصر کیه.
همینجورم یه چیز نگفتم به قیمتی که دادم خریدارم شما فروشنده نیستی .

بالا