موارد مربوط به کیوکوشین در این مکان مطرح شود
با درود بر استاد عزیز ، به خاطر غیبت طولانی ام پوزش میطلبم ، کمی ناخوش احوال بودم .در کیوکوشین ذهن در چه مرحله ای به اوج خودش میرسه؟
با درود . من تهران نیستم ولی درباره شیهان فرزانه حسین خان زیاد شنیدمسلام من به دنبال مربی کیوکوشین سبک ماتسوشیما (خانم) که مجرب باشه می گردم میخوام این ورزش رو ادامه بدم البته خیلی سال پیش نیمه کار رها کرده بودم لطفا اگه کسی مربی خوب که سریع آدم رو بیاره رو فرم می شناسه معرفی کنه من خودم غرب تهران هستم البته اگه شد میخوام اولاش خصوصی باهام کار کنه لطفا پیام بذارید
کاربر محترم ممنون از راهنمایی و لینکی که گذاشتین با شیهان حسین خان صحبت کردم البته ایشان کیوکوشین ایران کار می کنند نه ماتسوشیما که فکر کنم تکنیک های جدید تری به علاوه سبک ماتسوشیما داره
مخاطب این پست من هستم ؟لطفا یه مقدار در مورد سبک شوتوکان هم توضیح بدین
کپی با ذکر منبع
مبارزه صد نفره تاریل (Tariel's Hiakunin kumite)
قهرمان کنونی مسابقات آزاد قهرمانی کارته جهان، تاریل نیکولیوشولی، آرمون نهایی روحیه و شجاعت انسان در کیوکوشین یعنی مبارزه 100 نفره رو سپری کرد. مدت زیادی بود کسی برای انجام این آزمون پیشگام نمیشد. این بار این فایتر 23 ساله که در زمان قهرمانی جهان تنها 19 سال داشته، این مرحله رو طی کرد تا برای همیشه اسم خودش رو در تاریخچه کیوکوشین جاودانی کنه.
مشاهده پیوست 608378
در این آزمون 100 کورو اوبی(کمر سیاه) از سراسر دنیا با تاریل بمدت 90 ثانیه مبارزه کردند. چینش مبارزات به گونه ای بود که تاریل با گذشت مبارزات با فایترهای قویتری روبرو میشد. فایتر روس اغلب مبارزات ابتدایی رو با آهی کاکی- گدان زوکی و کسب وازاری برنده میشد.
مشاهده پیوست 608385
بعد از مبارزه پنجاهم، استقامت نیکولیوشولی کم کم شکسته میشه و اولین باختش در مبارزه 57 ام رقم میخوره.
مشاهده پیوست 608386
در میان حریفان تاریل 8 فایتر برتر مسابقات سراسری ژاپن حضور داشتند و همین طور قهرمان این مسابقات، کیوهی آجیمه، در مسابقه نهایی با تاریل روبرو شد. در مجموع تاریل نیکولیوشولی، با 64 برد (21 ایپون، 30 وازاری و 13 تصمیم گیری)، 27 تساوی و 9 شکست (با تصمیم گیری) آمون نهایی روحیه انسانی رو به پایان رسوند.
کانچو ماتسویی در پایان این آزمون چنین گفتند: "بر این باورم که سوسای اویاما شاهد مبارزات تاریل بودند و او رو تشویق میکردند."
مشاهده پیوست 608387
منبع: سایت سازمان جهانی کارته IKO
کپی با ذکر منبع
کپی با ذکر منبع
مبارزه صد نفره تاریل (Tariel's Hiakunin kumite)
قهرمان کنونی مسابقات آزاد قهرمانی کارته جهان، تاریل نیکولیوشولی، آرمون نهایی روحیه و شجاعت انسان در کیوکوشین یعنی مبارزه 100 نفره رو سپری کرد. مدت زیادی بود کسی برای انجام این آزمون پیشگام نمیشد. این بار این فایتر 23 ساله که در زمان قهرمانی جهان تنها 19 سال داشته، این مرحله رو طی کرد تا برای همیشه اسم خودش رو در تاریخچه کیوکوشین جاودانی کنه.
مشاهده پیوست 608378
در این آزمون 100 کورو اوبی(کمر سیاه) از سراسر دنیا با تاریل بمدت 90 ثانیه مبارزه کردند. چینش مبارزات به گونه ای بود که تاریل با گذشت مبارزات با فایترهای قویتری روبرو میشد. فایتر روس اغلب مبارزات ابتدایی رو با آهی کاکی- گدان زوکی و کسب وازاری برنده میشد.
مشاهده پیوست 608385
بعد از مبارزه پنجاهم، استقامت نیکولیوشولی کم کم شکسته میشه و اولین باختش در مبارزه 57 ام رقم میخوره.
مشاهده پیوست 608386
در میان حریفان تاریل 8 فایتر برتر مسابقات سراسری ژاپن حضور داشتند و همین طور قهرمان این مسابقات، کیوهی آجیمه، در مسابقه نهایی با تاریل روبرو شد. در مجموع تاریل نیکولیوشولی، با 64 برد (21 ایپون، 30 وازاری و 13 تصمیم گیری)، 27 تساوی و 9 شکست (با تصمیم گیری) آمون نهایی روحیه انسانی رو به پایان رسوند.
کانچو ماتسویی در پایان این آزمون چنین گفتند: "بر این باورم که سوسای اویاما شاهد مبارزات تاریل بودند و او رو تشویق میکردند."
مشاهده پیوست 608387
منبع: سایت سازمان جهانی کارته IKO
کپی با ذکر منبع
ممنون از لطف شما استاد عزیزم.سپاسگزارم
نثر زیبایی هم دارید مطلب خواندنی تر هم شده بود. خسته نباشید و ممنون ...
بله خودشه. علاوه بر استقامت و خستگی ناپذیری چشم نوازی که توی مبارزات از خودش نشون میده، تکنیک و تاکتیک هایی هم که برای مبارزه پیش می گیره مبارزاتش رو تبدیل کرده به مبارزاتی صریح و اصولی. بدون حرکات اضافی. جناب ماتسویی در مورد سبک مبارزه تاریل از کلمه straight forward استفاده میکنه که کاملا روش و تفکر مبارزه شو توصیف میکنه.تاریل همونی نبود که اورتن تکسیرا رو شکست داد و قهرمان شد ؟؟
یادمه بدنش مثل فولاد بود !