امریه آشنا میخواد
امروز زورکی امریه گرفتم جوادنیا قزوین
داداش شما ليسانسي تسويه رو تصويه مينويسي? :ديلیسانس
بله پايينترهگروهبان که استوارم پایین تره :
داداش زود نيست برا نبود کشيدن? :دينبوده 3 ماه فقط
تو قبل از من لقب سیبری رو به قوچان دادی هرجا الان هستی موفق باشیسلام آقایون
بالاخره آموزشی منم تموم شد
گردان 045 آموزشی نیروی زمینی ارتش ، قوچان ( سیبری ) :f34r:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
بعضی از هم دوره ایها افتادن لویزان و اقدسیه ، منم همونطور که توی امریه نوشته تا 25 اسفند باید خودمو به لشگر 23 تکاوری آج پرندک معرفی کنم .
حالا میخوام بدونم که میشه انتقالی بگیرم به یه پادگان دیگه یا نه ؟ ( مثلا همون اقدسیه یا لویزان )
من نمیخوام تکاور بشم ؛ اونم توی پرندک :wacko:
بدجور نکشم الانداداش زود نيست برا نبود کشيدن? :دي
امروز يکي از بچه ها نبود سنگيني کشيد.
گفت نبود آخرين خيلي خوب....
کمرم شکست
وقتي دفترچه رو پست کردي بايد بري.سلام
آقا من یه مقدار گیج شدم راستش!
الان من فارغ التحصیل 10 تیر 93 هستم
امسال هم آزمون ارشد دارم
اگه آزمون سراسری رو بدم نتیجه کاملش که دقیقا مشخص میشه قبول شدم توی دانشگاه کی میاد؟
اگه اینو قبول نشم، آزاد شرکت کنم جواب نهایی اون کی میاد؟
مگه جوابشون شهریور ماه نمیاد؟! خب من مجبورم دفترچه مو پست کنم، درسته؟ حالا گیریم بدشانسی آوردیم هیچ کدوم از گرایش ها یا دانشگاه ها ما رو نخواست، اگه خدمت نرم(با اینکه دفترچه رو هم ارسال کردم) چه حکمی در انتظارمه؟
میتونم به زندگی عادی خودم ادامه بدم یا همش قانون دنبالمه؟! (البته میدونم نمیشه گواهینامه گرفت و جواز و ...)
هیچ راهی نیست یجوری معافیت تحصیلی بگیرم و به اما و اگر نکشه؟ خلاصه 3-4 سال خدمت رو عقب بندازم تا به کارهام برسم
تقريبا نه.مرسی
پس چه اشتباهی کردم! یعنی پارسال آخرین فرصتم بود دیگه...
اگه امسال قبول نشم بیچاره شدم با این حساب
هیچ راهی نداره یعنی؟
دمت گرماگه کسی خدمت نره چه محدودیت هایی داره؟
آخه من چند نفر رو میشناسم خدمت نرفتن اما دارن زندگی شونو می کنن! ماشین و همه چیز هم دارن
چجوریه داستان؟!
یه چیز دیگه، من یکی از دوستانم بدون پارتی امریه گرفت تو شهر خودمون
اگه بخوایم بدون پارتی امریه بگیریم چیکار باید بکنیم؟ منظورم اینه که تک تک سازمان های دولتی رو باید سر بزنیم یا...
اگه کسی خدمت نره چه محدودیت هایی داره؟
آخه من چند نفر رو میشناسم خدمت نرفتن اما دارن زندگی شونو می کنن! ماشین و همه چیز هم دارن
چجوریه داستان؟!
یه چیز دیگه، من یکی از دوستانم بدون پارتی امریه گرفت تو شهر خودمون
اگه بخوایم بدون پارتی امریه بگیریم چیکار باید بکنیم؟ منظورم اینه که تک تک سازمان های دولتی رو باید سر بزنیم یا...
والا من مشکلی ندارم چون به کاری که میخوام انجام بدم ایمان دارم و حاضرم این ریسک رو بکنم و خدمتم رو عقب بندازمنداشتن کارت پایان خدمت سربازی بیش از هر چیزی یه مساله روحی روانی هست که به خود شما بستگی داره چطور بهش نگاه کنید و باهاش کنار بیایید .....
پس جواب این سوال رو اول در خودتون پیدا کنید بعد به جنبه های مثبت و منفی بعد از اون فکر کنید....
موفق و موید باشید
صنایع خوندی هم رشته ایی هستیموالا من مشکلی ندارم چون به کاری که میخوام انجام بدم ایمان دارم و حاضرم این ریسک رو بکنم و خدمتم رو عقب بندازم
منتها واقعا واسم سواله که چطور بعضی ها خدمت نرفتن اما ماشین دارن و همه کارهاشونم دارن انجام میدن
من هیچ امیدی به گرفتن کار دولتی یا خصوصی با مدرک تحصیلیم ندارم و اصلا نمیخوام داشته باشم! چون دوستانم رو می بینم با مدرکشون چه حقوق کمی دارن می گیرن و چه مسئولیت هایی از یک مهندس صنایع انتظار دارن...