• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arasx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اس200 که گرفته بودم اون اوائل این مشکل به وجود اومد (توی تنظیمات بک لایت نمی تونستم برم)، توی رجیستری و اینا خیلی گشتم نتیجه ای نداد
162.gif
... ولی بعد هارد ریست درست شد!×

مي دونيد چون تازه گرفتمش:blink: هارد ريستم بلد نيستم... اگه راه نرم افزاري نيست ميشه لطفا راه مطمئني واسه هارد ريست بهم بگيد؟ :blush: خيلي ممنون ميشم

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مي دونيد چون تازه گرفتمش:blink: هارد ريستم بلد نيستم... اگه راه نرم افزاري نيست ميشه لطفا راه مطمئني واسه هارد ريست بهم بگيد؟ :blush: خيلي ممنون ميشم

خواهش می کنم، توی دفترچه ی راهنماش قسمت index رو بیارین زیر حرف H صفحه ی مربوط به Hard Reset رو پیدا کنید، اونجا طریقه ش رو نوشته:happy:

(دکمه ی Camera همراه دکمه ی Comm Manager همراه یک بار فشار استایلس در reset hole ، دکمه هارو نگه دارید تا یک صفحه ی جدید ظاهر شه، بعد دکمه ی وصل مکالمه (دکمه سبزه) رو بزنید)

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
یکی کمک کنه شدیدا گیر کردم

چطور میتونم با بلوتوث با سیستمم سینک بشم

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
کسی این سوال ما رو جواب نمیده؟:( :(

picture viewer نمی تونه انیمیشن نشون بده، برای اینکه gif هارو به صورت animated ببینید کافیه اونارو با internet explorer باز کنید (با resco explorer می تونید تنظیم کنید که همیشه فایل های gif رو مثلاً IE باز کنه)
راه دیگه ش هم استفاده از resco photo viewer هستش

اینم لینک یه مقاله و مقایسه ی خیلی کامل بین photo viewer مختلف موجود برای WM

درضمن برای رسیدن به راه حل، می تونستید به جای این همه انتظار، توی گوگل سرچ کنید: gif wm5
156.gif

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

فرانکایشتان عزیز ممنون
ولی همچنان مشکلم رفع نشد

در مرحله بعد باید در PPC برید به قسمت Start/Settings/System/BlueTooth Setting .

من هرچی این خط و گشتم چیزی به اسم بلوتوث سیتینگ پیدا نکردم

گوشی من ایتن ام 600 پلاسه
ویندوزش هم 05
اکتیو سینک نصب شده رو سیستمم 4.5 بتاس

جدیدا هم وقتی میخام به بلوتوث سیستمم وصل بشم همه سرویساش غیر فعال میشه به غیر بلوتوث دایال آپ
منتظرم:rolleyes:
بازم ممنون

crazyfire

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرانکایشتان عزیز ممنون
ولی همچنان مشکلم رفع نشد

در مرحله بعد باید در PPC برید به قسمت Start/Settings/System/BlueTooth Setting .

من هرچی این خط و گشتم چیزی به اسم بلوتوث سیتینگ پیدا نکردم

گوشی من ایتن ام 600 پلاسه
ویندوزش هم 05
اکتیو سینک نصب شده رو سیستمم 4.5 بتاس

جدیدا هم وقتی میخام به بلوتوث سیستمم وصل بشم همه سرویساش غیر فعال میشه به غیر بلوتوث دایال آپ
منتظرم:rolleyes:
بازم ممنون

خوب دوست عزيز معمولا بولوتوثهائي كه من ديدم با BlueSoleil كار ميكنن

شما مي تونيد بعد از نصب نرم افزار بلوتوث ( كه معمولاً BlueSoleil هست ) و بعد روشن كردن بلوتوث گوشي مي تونيد روي دايره وسط نرم افزار BlueSoleil كليك كني تا گوشي شما رو پيدا كنه و با كليك راست روي اسم گوشي pair device رو انتخاب كنيد و كامپيوتر از شما مي خواد كه Passkey بديد يه عدد دلخواه مثله 1 رو بزنيد و ok

در اين لحظه توي گوشي ميگه كه كامپيوتر ( با هر اسمي )‌ميخواد به شما كانكت شه شما Yes ‌رو انتخاب كنيد و بعد از شما pass key ‌ميخواد كه هموني كه توي كامپيوتر وارد كرديد رو ( مثلاً 1 ) رو بزنيد و Next ‌رو انتخاب كنيد
حالا
در قسمت select services now to use fromthe device تيك مربوط به Active sync رو بزنيد و حالا Finish

داخل ppc و برنامه active sync از منو گزينه ‍connect via blutooth رو انتخاب كنيد

تا به كامپيوتر كانكت شيد فقط توجه داشته باشيد كه داخل كامپيوتر برنامه Active sync رو قبلا نصب كرده باشيد

اگه مشكل تايپي داشت به بزرگي خودتون ببخشيد ساعت 2:15 شبه ديگه :)

arasx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يه جم اين دارم ...مي خوام بدونم بعد از هارد ريست چه طور مي تونم ويندوز روش بريزم...و امكان داره كه گير كنه و چه طور مانع گير كردنش بشم؟:)rolleyes: خوب من تازه كارم! )

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت اساتید....
میخواستم بپرسم روی پاکت پی سی زبان برنامه نویسه نصب میشه؟؟؟؟
من این زبان ها رو نیاز دارم:
#c و پاسکال و جاوا و ویژوال بیسیک و ++C و هر زبان دیگه ای....
کدوم ها واسه پاکت پی سی موجودن؟؟؟؟؟
ممنون
اساتید زبان برنامه نویسی موجود هست؟؟؟؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من يه جم اين دارم ...مي خوام بدونم بعد از هارد ريست چه طور مي تونم ويندوز روش بريزم...و امكان داره كه گير كنه و چه طور مانع گير كردنش بشم؟:)rolleyes: خوب من تازه كارم! )

خودش روش هست بعد هارد ریست وقتی میخواد بیاد بالا بوت میشه فقط کار هایی که میگه باید انجام بدید خیلی ساده هست:)

hosein_sh2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من یه دفعه تو فروم دیدم که یه مطلبی راجع به تغییر رینگ تون بود اما الن هرچی گشتم پیدا نکردم.
اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم
چگونه رینگ تون و زنگ مربوط به اس ام اس را میشه یه زنگ دلخواه از خودمون بزاریم؟
سوال 2
من می خوساتم تم واسه k-jam دانلود کنم .بعد دیدم مدل های مختلف داره.کدوم مخصوص k-jam هست؟
QVGA-VGA-SQUARE 240-AQUARE 320-SQUARE 480-WM2003

arasx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه دفعه تو فروم دیدم که یه مطلبی راجع به تغییر رینگ تون بود اما الن هرچی گشتم پیدا نکردم.
سوال 2
من می خوساتم تم واسه k-jam دانلود کنم .بعد دیدم مدل های مختلف داره.کدوم مخصوص k-jam هست؟

دوست عزيز در مورد رينگ بايد روي خود موزيكي كه ميخواي بري و set as ringtone را انتخاب كني..راجع به sms

اين سوال منم هست!!

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
سوال 2

برای تنظمیات رینگتون باید از منو Start - setting - روی Sound & notifications تپ کنید و سپس وارد تب Notifications برید ....
در قسمت Event - 'گزینه Messaging : New Text message مربوط به تنظیمات زنگ مسیج و توی Phone : Incoming Call مربوط به تنظمیات رینگتون موبایلتون هست از همون جا هم می تونید تغییر بدین ...
قبلش زنگهای مسیجتون رو توی فولدر Windows کپی کنید و زنگ های موبایلتون رو توی فولدر رینگز در ویندوز کپی کنید .

در مورد تم هم باید QVGA رو دانلود کنید ...

qVGA 240 x 320
qVGA Square 240 x 240
VGA 480 x 640 اینها سایز اسکرین هستند ....

من یک سوال داشتم : تنشیمات AC Power در Backlight تب Brightness به چه دردی می خوره ؟

crazyfire

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک سوال داشتم : تنشیمات AC Power در Backlight تب Brightness به چه دردی می خوره ؟

جالبه رو دستگاه من گزينه AC power توي تب Backlight نداره :blink:

ولي اونجور كه از اسمش بر مي آد ماله وقتي كه دستگاه رو داري شارژ مي كني ... مي توني صفحه رو تنظيم كني ؟

من حدس ميزنم البته ها :blush:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مربوط به زمانی می شه که سیم usb و یا شارژر رو به دستگاه وصل می کنید
38.gif

ادیت: من سرعت تایپم پایینه
39.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا