emperatour
Registered User
دوستان بلوتوس خریدم اما نمیتونم سینک کنم کمک کنید. فایلم از کامپیوتر به موبایل نمیفرسته بلوتوش بلتن و دستگاه x51v
دوستان بلوتوس خریدم اما نمیتونم سینک کنم کمک کنید. فایلم از کامپیوتر به موبایل نمیفرسته بلوتوش بلتن و دستگاه x51v
جالبه رو دستگاه من گزينه AC power توي تب Backlight نداره :blink:
ولي اونجور كه از اسمش بر مي آد ماله وقتي كه دستگاه رو داري شارژ مي كني ... مي توني صفحه رو تنظيم كني ؟
من حدس ميزنم البته ها :blush:
آقا فرهاد ممنونم که جواب دادین ولی فکر نمی کنم مربوط به تنظیمات USB باشه ! منظروم اینه :
![]()
اون Battery Power که مال تنظیم شدت نور LCD هست ولی AC رو نمی فهمم به چه دردی می خوره !
مگه میشه !! خیلی عجیبه فکر می کردم کلا تنظیمات و اپشن های ویندوز موبایل مثل سایر سیستم عامل ها روی هر دستگاهی یکی باشه !!
سلام .
دوستان عزیز یه راهنمایی ازتون می خوام . من یه hp 5450 خریدم . این دستگاه بیشتر یه کامپیوتر جیبیه تا گوشی .
چرا که جای سیم کارت داره آنتن داره همه چیز گوشی رو داره ولی همه میگن که گوشی نیست و تا حالا کسی نتونسته از این مدل آنتن بگیره . البته یه مدل دیگه hp 5550 هست که دقیقا شبیه مدل مال منه ولی آنتن هم میده .
میخوام ببینم آیا راهی هست که بتونم از این گوشیم آنتن بگیرم چون اونطور که پرسیدم میگن تو ایران آنتن نمیده .
حالا اگه منو یه راهنمایی کنید ممنونتون میشم.
یه سوال دیگه هم داشتم . میشه ویندوزم رو به نسخه 2004 یا 2005 ارتقا بدم؟ سی پی یو دستگاه فکر کنم 200 مگاهرتز باشه . ویندوزشم 2003 اگه اشتباه نکنم.
ممنون میشم اگه هر چه زودتر منو راهنمایی کنید.
راستی اینم عکس گوشیمه :
http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/press_kits/2003/davos/images/5450.jpg
قربان شما حمید.
دوست عزیز من منظور سوالتون رو کامل نفهمیدم ولی یه چیز کلا میگم شاید به دردتون بخوره:blush:
ما گلا 2 مدل پاکت پسی داریم یکی با GSM یکی بدون GSM اولی تو اصتلاح فون ادیشن هست و دومی نیست
حالا شما میتونید گوشیهایی که فون ادیشن نیست رو با یک وسیله دیگه فون ادیشن کنید که البته اصلا پیشنهاد داده نمیشه:blush:
در مورد ارتقاع ویندوز هم باید رجوع کنید به خود سایت شرگت ببینید که او اس جدید براش آمده یا نه![]()
موفق باشید
ممنون دوست عزیز اینو میدونم که دستگاهم GSM داره . با این حال میرم تو سایتش ببینم چی گیرم میاد . ولی قبل از اینکه سوالم رو جستجو کنم میشه بگید اگه این قابلیت رو داشته باشه میشه یه جوری تلفنش رو راه انداخت یا نه .
البته منو ببخشید من مبتدی پاکت پی سی هستم اگه بد منظورم رو گفتم منو ببخشید.
آقا فرهاد ممنونم که جواب دادین ولی فکر نمی کنم مربوط به تنظیمات USB باشه ! منظروم اینه :
![]()
اون Battery Power که مال تنظیم شدت نور LCD هست ولی AC رو نمی فهمم به چه دردی می خوره !
مگه میشه !! خیلی عجیبه فکر می کردم کلا تنظیمات و اپشن های ویندوز موبایل مثل سایر سیستم عامل ها روی هر دستگاهی یکی باشه !!
یه سوال دیگه هم داشتم البته ممکنه یکم احمقانه باشه ولی چون اطلاعی ندارم می پرسم :
من می تونم با یک موس بی سیم ( یا بلوتوث ) و یک تبدیل USB به Mini USB به پاکت پی سی از موس روش استفاده کنم؟ ؟ فقط می خوام بدونم امکانش هست ؟ کسی این کارو کرده ؟ ؟
بله عزیز مگه میشه گوشی فون ادیشن باشه و نشه تلفن باهاش کرد![]()
سلام.
چطوری میشه عکسی که برای دسکتاپ پاکت پی سی با ویندوز 2002 وجود داره رو پررنگ تر نشون بدم؟
منظورم اینه که عکس زمینه دسکتاپ خیلی کمرنگه راهی وجود داره که واضح تر نشون داده بشه؟
ممنون.
آیا این امکان وجود داره که از طریق لپ تاپی که وای فای داره و به اینترنت وصل هست ،ما از طریق فای فای گوشی به اینترنت وصل بشیم؟اگر میشه چه جوری؟
آیا این امکان وجود داره که از طریق لپ تاپی که وای فای داره و به اینترنت وصل هست ،ما از طریق فای فای گوشی به اینترنت وصل بشیم؟اگر میشه چه جوری؟
شدنا که میشه. حتی با بلوتوث هم میشه. من خودم تاحالا امتحان نکردم اینو. چون loptpop ندارم.
بهتره Spb pocket tips $ tricks را بخونی. توی اون حتماً توضیحی براش هست. چون برای بلوتوث یکی گفت داشت.