• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان بلوتوس خریدم اما نمیتونم سینک کنم کمک کنید. فایلم از کامپیوتر به موبایل نمیفرسته بلوتوش بلتن و دستگاه x51v

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
:blush: سلام
امروز داشتم توي xda ميگشتم يهو چشمم اينو گرفت :
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=275838

توش نوشته كه ميشه روي magician ها wm5 نصب كرد !!
اساتيد كسي حالشو داره بگيره يه تستي بكنه... من حقيقت به دليل اينكه در حال حاضر بدليل برنامه هاي حياتي كه دارم روي گوشيم خيلي بهش وابسته هستم حال ريسك ندارم :rolleyes: اگه حالشو داشتين يه تستي بكنين يه نظري بدين
يه رام براي يه گوشي ديگه هست كه ادعا ميكنه به همه مجيكين ها ميخوره

crazyfire

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
آقا فرهاد ممنونم که جواب دادین ولی فکر نمی کنم مربوط به تنظیمات USB باشه ! منظروم اینه :

03.jpg

اون Battery Power که مال تنظیم شدت نور LCD هست ولی AC رو نمی فهمم به چه دردی می خوره !

جالبه رو دستگاه من گزينه AC power توي تب Backlight نداره :blink:

ولي اونجور كه از اسمش بر مي آد ماله وقتي كه دستگاه رو داري شارژ مي كني ... مي توني صفحه رو تنظيم كني ؟

من حدس ميزنم البته ها :blush:

مگه میشه !! خیلی عجیبه فکر می کردم کلا تنظیمات و اپشن های ویندوز موبایل مثل سایر سیستم عامل ها روی هر دستگاهی یکی باشه !!

یه سوال دیگه هم داشتم البته ممکنه یکم احمقانه باشه ولی چون اطلاعی ندارم می پرسم :

من می تونم با یک موس بی سیم ( یا بلوتوث ) و یک تبدیل USB به Mini USB به پاکت پی سی از موس روش استفاده کنم :) ؟ ؟ فقط می خوام بدونم امکانش هست ؟ کسی این کارو کرده ؟ ؟

hamid_xp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .
دوستان عزیز یه راهنمایی ازتون می خوام . من یه hp 5450 خریدم . این دستگاه بیشتر یه کامپیوتر جیبیه تا گوشی .
چرا که جای سیم کارت داره آنتن داره همه چیز گوشی رو داره ولی همه میگن که گوشی نیست و تا حالا کسی نتونسته از این مدل آنتن بگیره . البته یه مدل دیگه hp 5550 هست که دقیقا شبیه مدل مال منه ولی آنتن هم میده .
میخوام ببینم آیا راهی هست که بتونم از این گوشیم آنتن بگیرم چون اونطور که پرسیدم میگن تو ایران آنتن نمیده .
حالا اگه منو یه راهنمایی کنید ممنونتون میشم.
یه سوال دیگه هم داشتم . میشه ویندوزم رو به نسخه 2004 یا 2005 ارتقا بدم؟ سی پی یو دستگاه فکر کنم 200 مگاهرتز باشه . ویندوزشم 2003 اگه اشتباه نکنم.
ممنون میشم اگه هر چه زودتر منو راهنمایی کنید.
راستی اینم عکس گوشیمه :
http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/press_kits/2003/davos/images/5450.jpg
قربان شما حمید.

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
crazyfire عزیز ممنون. . من از بلوتوس دستگاه پیر میکردم گزینه اکتیوسینک نمیومد. یا اشباه انجام میدادم اما با روش شما ردیف شد. الان با اکتیو سینک میشه فایل ترنسفر کرد اما با خود بلئ سلیل گزینه file transfer غیر فعاله. اونو نمیشه کاری کرد؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقا فرهاد ممنونم که جواب دادین ولی فکر نمی کنم مربوط به تنظیمات USB باشه ! منظروم اینه :

03.jpg

اون Battery Power که مال تنظیم شدت نور LCD هست ولی AC رو نمی فهمم به چه دردی می خوره !

مگه میشه !! خیلی عجیبه فکر می کردم کلا تنظیمات و اپشن های ویندوز موبایل مثل سایر سیستم عامل ها روی هر دستگاهی یکی باشه !!

برادر این همون روشنایی صفحه هست یعنی وقتی تو شارژ هست میتونید صفحتون رو روشن تر یا کم تر کنید چیز خاصی هم نیست فقط یادتون باشه هر چی بیشتر روشن کنید و کار کنید شارژ گوشی کند تر میشه:)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام .
دوستان عزیز یه راهنمایی ازتون می خوام . من یه hp 5450 خریدم . این دستگاه بیشتر یه کامپیوتر جیبیه تا گوشی .
چرا که جای سیم کارت داره آنتن داره همه چیز گوشی رو داره ولی همه میگن که گوشی نیست و تا حالا کسی نتونسته از این مدل آنتن بگیره . البته یه مدل دیگه hp 5550 هست که دقیقا شبیه مدل مال منه ولی آنتن هم میده .
میخوام ببینم آیا راهی هست که بتونم از این گوشیم آنتن بگیرم چون اونطور که پرسیدم میگن تو ایران آنتن نمیده .
حالا اگه منو یه راهنمایی کنید ممنونتون میشم.
یه سوال دیگه هم داشتم . میشه ویندوزم رو به نسخه 2004 یا 2005 ارتقا بدم؟ سی پی یو دستگاه فکر کنم 200 مگاهرتز باشه . ویندوزشم 2003 اگه اشتباه نکنم.
ممنون میشم اگه هر چه زودتر منو راهنمایی کنید.
راستی اینم عکس گوشیمه :
http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/press_kits/2003/davos/images/5450.jpg
قربان شما حمید.

دوست عزیز من منظور سوالتون رو کامل نفهمیدم ولی یه چیز کلا میگم شاید به دردتون بخوره:blush:

ما گلا 2 مدل پاکت پسی داریم یکی با GSM یکی بدون GSM اولی تو اصتلاح فون ادیشن هست و دومی نیست

حالا شما میتونید گوشیهایی که فون ادیشن نیست رو با یک وسیله دیگه فون ادیشن کنید که البته اصلا پیشنهاد داده نمیشه:blush:

در مورد ارتقاع ویندوز هم باید رجوع کنید به خود سایت شرگت ببینید که او اس جدید براش آمده یا نه:)

موفق باشید

hamid_xp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من منظور سوالتون رو کامل نفهمیدم ولی یه چیز کلا میگم شاید به دردتون بخوره:blush:

ما گلا 2 مدل پاکت پسی داریم یکی با GSM یکی بدون GSM اولی تو اصتلاح فون ادیشن هست و دومی نیست

حالا شما میتونید گوشیهایی که فون ادیشن نیست رو با یک وسیله دیگه فون ادیشن کنید که البته اصلا پیشنهاد داده نمیشه:blush:

در مورد ارتقاع ویندوز هم باید رجوع کنید به خود سایت شرگت ببینید که او اس جدید براش آمده یا نه:)

موفق باشید

ممنون دوست عزیز اینو میدونم که دستگاهم GSM داره . با این حال میرم تو سایتش ببینم چی گیرم میاد . ولی قبل از اینکه سوالم رو جستجو کنم میشه بگید اگه این قابلیت رو داشته باشه میشه یه جوری تلفنش رو راه انداخت یا نه .
البته منو ببخشید من مبتدی پاکت پی سی هستم اگه بد منظورم رو گفتم منو ببخشید.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ممنون دوست عزیز اینو میدونم که دستگاهم GSM داره . با این حال میرم تو سایتش ببینم چی گیرم میاد . ولی قبل از اینکه سوالم رو جستجو کنم میشه بگید اگه این قابلیت رو داشته باشه میشه یه جوری تلفنش رو راه انداخت یا نه .
البته منو ببخشید من مبتدی پاکت پی سی هستم اگه بد منظورم رو گفتم منو ببخشید.

بله عزیز مگه میشه گوشی فون ادیشن باشه و نشه تلفن باهاش کرد:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

03.jpg

یه سوال دیگه هم داشتم البته ممکنه یکم احمقانه باشه ولی چون اطلاعی ندارم می پرسم :

من می تونم با یک موس بی سیم ( یا بلوتوث ) و یک تبدیل USB به Mini USB به پاکت پی سی از موس روش استفاده کنم :) ؟ ؟ فقط می خوام بدونم امکانش هست ؟ کسی این کارو کرده ؟ ؟

مورد اول رو که حسین توضیح داد

در مورد دوم هم بهتره که ترد کامپلیت رو بخونید ، یک لینک هم در صفحه های اخریش هست که از سایت اکسیم هست ، اون هم خیلی مفیده ، من فرصت ترجمه اش رو نداشتم
موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بله عزیز مگه میشه گوشی فون ادیشن باشه و نشه تلفن باهاش کرد:)

اقا فقط جهت "خود وسط هر بحث پرانی " عرض کنم که من فکر کنم ممکن هست ، مثلا بعضی از لپ تاپ ها جای سیم کارت دارن ( همین طور یو ام پی سی معروف سونی) ولی فقط برای اینه که از سرویس های دیتای اون استفاده کنی ، و باهاش نمی شه زنگ زد

در مورد این دستگاه مطمئن نیستم ولی عکس که گذاشتی ، علامت تلفن رو نداره ها

sh_afshar2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی میدونه mms i-mate jam چطوری فعات میشه؟

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
سلام من میخواستم اورکسم رو به ویندوز 5 تغییر بدم که همی آپدیت ها رو دانلود کردم اما کرک تو رپیدشر خرابه می خواستم بدونم کسی کرک دیگه ای داره؟ این زیریه که ****** شده!

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان من تمهای مدیا پلیرو میریزم تو پوشه مدیا پلیر در پروگرام فایل اما نمیشناسه . چیکار کنم؟

hamid_xp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
چطوری میشه عکسی که برای دسکتاپ پاکت پی سی با ویندوز 2002 وجود داره رو پررنگ تر نشون بدم؟
منظورم اینه که عکس زمینه دسکتاپ خیلی کمرنگه راهی وجود داره که واضح تر نشون داده بشه؟
ممنون.

hosein_sh2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آیا این امکان وجود داره که از طریق لپ تاپی که وای فای داره و به اینترنت وصل هست ،ما از طریق فای فای گوشی به اینترنت وصل بشیم؟اگر میشه چه جوری؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام.
چطوری میشه عکسی که برای دسکتاپ پاکت پی سی با ویندوز 2002 وجود داره رو پررنگ تر نشون بدم؟
منظورم اینه که عکس زمینه دسکتاپ خیلی کمرنگه راهی وجود داره که واضح تر نشون داده بشه؟
ممنون.

اگر از قسمت آلبوم خود گوشی بک گراند رو انتخاب کنی یه قسمت داره که ازت میپرسه چند % میخوای که عگست روشن باشه و هر چقدر این درصد رو پائین ببری عگست پر رنگ تر میشه:)

موفق باشی:)

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
آیا این امکان وجود داره که از طریق لپ تاپی که وای فای داره و به اینترنت وصل هست ،ما از طریق فای فای گوشی به اینترنت وصل بشیم؟اگر میشه چه جوری؟

شدنا که میشه. حتی با بلوتوث هم میشه. من خودم تاحالا امتحان نکردم اینو. چون loptpop ندارم.
بهتره Spb pocket tips $ tricks را بخونی. توی اون حتماً توضیحی براش هست. چون برای بلوتوث یکی گفت داشت.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

شدنا که میشه. حتی با بلوتوث هم میشه. من خودم تاحالا امتحان نکردم اینو. چون loptpop ندارم.
بهتره Spb pocket tips $ tricks را بخونی. توی اون حتماً توضیحی براش هست. چون برای بلوتوث یکی گفت داشت.

توضیحات آقا وحید عزیز توی این ترد هم شاید بتونه کمکتون کنه:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا