• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
این کنشین کی کامل میشه برای خرید آیا؟
127fs569362.gif
یا اگر آماده هست از کی میشه خرید آیا؟
سلام خواهر (؟) باربی:)

فکر کنم من يه بار هم قبلاً جوابتون رو داده بودم، شايد نديدين، تمام کارتون هايی که تو ليست هست رو از برادر دنيل و لرد سياه ميتونين بگيرين.:happy:

و لطفاً خواهشن، ... اسم خريد و فروش به ميون نيارين:(، من همين الان تو تاپيک مشاکرت سره اين ماجرا کلی اعصابم بهم ريخته:wacko:. من اين سريال ها رو برای خريد و فروش نفرستادم ايران بخدا ... :(

واقعاً ديگه دارم به کار خودم هم شک ميکنم!

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه
چقدر اينجا داره اينقدر سريع جلو ميره من فقط چند روز سر نزدم
همين الان كه دارم مينويسم تازه قسمت 70 ناروتو رو ديدم خوب اين چند روز تقريبا همش داشتم انيمه ميديدم
70تا ناروتو 40 بابا لنگ دراز 7 تا ghost hunt چندتايي بليچ وrobotech البته چندتا هم كارتون متفرقه ديدم مثل كاپيتان هارلوك فوتباليستها و...خوب اين چند روز حسابي كيف كردم(البته حتي نزديك بقيه هم نشدم)
واقعا عجب زيرنويس مسخره اي داده بيرون اين گروه جديد بابا حيفه [tw] ,[live-evil] نبود . اينا دارن داستان به اين خوبيو خراب ميكنن
خوب اگه بخوام به اين كارتونايي كه ديدم نمره بدم
death note 9
naruto 8
bleach 8
ghost hunt 7
robotech 8
بقيه هم زير 6 حساب كنين
خوب من برم قسمت 71 ناروتو رو ببينم
راستي برين راي بدين اين جواهري در قصر خيلي جلو افتاده اون موقع اي كه من راي دادم اين تاپيك 19 راي اورده بود

من هنوز دارم death note زير نويس ميكنم البته بخاطر چيزاي زيادي كه از اين كار ياد ميگيرم والا انگار هيچ كس اينجا استقبال نكرد بازم اگه خواستين يه راحلي بدين تا از اين بن بست خارج بشيم(بشم)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
یکی اینکه اگه از روی کتابهای تالکین(Tolkien ) یا حداقل با اقتباس ازشون یا مشابهشون چیزی انیمیشن ساخته شده به بنده معرفی کنین.
دوم این انیمیشن های تخیلی آینده گرا یا بخصوص فضایی که یه سری ربات جنگی با قابلیت تغییر شکل داشت و آدمای توشون کنترلشون می کردن (مث اینکه بهشون می گن mecha)، اگه چند تا از اینا به من معرفی کنین( فیلم یا سریال) بهمراه تورنت یا محل گیر آوردنشون، بسیار سپاسگزار می شم.
در جواب سوال اولتون، نه تا اونجا که من ديدم، چيزی شبيه lord of the rings نديدم!:( کارتون هايی که توشون جادوگر، dragon , ... از اينجور چيز ها باشه توی قلعه ، ... هست نميگم نيست ولی اکثراً کمدين ولی هيچ کدوم کارتون جدی اي نيست:(. از اين سری من چيزی ايران نفرستادم اگه بخواين بايد صبر کنين تا دفعه بعد که من براتون بفرستم.;)

good_witch_of_the_west.jpg

orp3.jpg

arc2.jpg

سوال دومتون از برادر دنيل gundam seed/destiny, evangelion, rahxephon رو بگيرين.:D

GSDSE1p01.jpg

main.jpg

color04.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
همين الان كه دارم مينويسم تازه قسمت 70 ناروتو رو ديدم خوب اين چند روز تقريبا همش داشتم انيمه ميديدم 70تا ناروتو 40 بابا لنگ دراز 7 تا ghost hunt چندتايي بليچ وrobotech البته چندتا هم كارتون متفرقه ديدم مثل كاپيتان هارلوك فوتباليستها و...خوب اين چند روز حسابي كيف كردم(البته حتي نزديك بقيه هم نشدم)
خسته نباشی برادر، فکر کنم چشات مثل چشای من شده باشه الان
4_11_3.gif
!
166v.gif

منم اين چند وقت که امتحان داشتم خيلی کارتون ديدم!:lol: و به مناسبت به خير گذشتن اين امتحان شفاهی يه وهشتناکی که از سر گزروندم قصد دارم براتون شبی يه کارتون معرفی کنم:D، البته اگه اين جواب پست ها اجازه بده!:p
واقعا عجب زيرنويس مسخره اي داده بيرون اين گروه جديد بابا حيفه [tw] ,[live-evil] نبود . اينا دارن داستان به اين خوبيو خراب ميكنن
live evil همينه:(، منو چندين چند بار سره کار گزاشته! :(:( تا اسم لايسنس بشنوه و همه چيز رو نصفه و نيمه ول ميکنه!!!:wacko:
مجبوريم با بقيه اينا بسازيم! راستی سپهر نظرت در مورد اين گروه جديده چی بود؟:eek:

راستي برين راي بدين اين جواهري در قصر خيلي جلو افتاده اون موقع اي كه من راي دادم اين تاپيك 19 راي اورده بود
موافقم، چرا رأی نميدين؟ :blink::eek: باز اگه از افسانه شجاعان شکست ميخورديم يه چيزی!:happy: ولی جواهری در قسر ...!!!:(
من هنوز دارم death note زير نويس ميكنم البته بخاطر چيزاي زيادي كه از اين كار ياد ميگيرم والا انگار هيچ كس اينجا استقبال نكرد بازم اگه خواستين يه راحلي بدين تا از اين بن بست خارج بشيم(بشم)
من پات هستم برادر ولی الان خيلی گرفتارم، سرم که خلوت تر شه حتماً کمکت ميکنم:happy:.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
:blink: من اصلا متوجه نیستم!آخه من نمیدونم اسم اصلی کارتونها چیه!بازم چنین مواردی هست؟
راستی اگه من بخوام دختری بنام نل رو بگیرم کسی میتونه در موردسفارش و خریدش بهم اطلاعات بده.؟​

موارد مشابه که زياده چون اسم ها با اون چيزی که TV ما ترجمه کرده متفاوته!:wacko: مثل همون حنا دختری در مزرعه که اسمش katri بود و اشتباه دانلودش کرده بودی!;) بايد در مورد اسمها يه کم دقت کنی. ولی چيز ديگه اي از قديمی ها فکر نکنم الان تورنتش بيرون اومده باشه! به هر جهت من حواسم هست ، بهتون خبرشو ميدم:happy:.

در مورد کارتون هايی که ميخواين بخرين، لينکشو پيدا کنين و به من بگين، من ببينم امکان خريدش هست يا نه! البته فعلاً بزارين ببينيم همين سندباد به سرانجام ميرسه يا نه؟! تا اينجا 5 نفر شديم؟!:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
جالبه که بدونید تمام کارهای این انیمه بینهایت زیبای کوتاه 25 دقیقه ای توسط یک نفر (Makoto Shinkai) روی یه کامپیوتر انجام شده :blink: حتی صدا گذاری نسخه اصلی توسط خود Shinkai و نامزدش انجام گرفته
و جالب تر اینکه نسخه اصلی امتیاز بیشتری آورده تا نسخه ای که صدا گذاری حرفه ای شده
خيلی جالب بود;) من نميدونستم!:p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام دوستان ... من چقذه خسته شدم این 2 روزه ... ولی عوضش هر شب مانگای Berserk رو خوندم
reading.gif
... عالی بود ... امشب میرسم به vol32 ( یعنی آخرش ) ...
سيمور بيا و دلت به حال من بسوزه!:D:p بگو تا الان چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟... :eek:;)

qqpo4x.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
كسي از دوستان ناروتو رو داره ؟
اگه كسي هست تعداد دي وي دي به اضافه هزينه رو اگه لطف كنه توي پي ام يا همينجا لطف كنه ممنون ميشم. من از تهرانم. ممنون.
سلام و خوش اومدين:)
با برادر دنيل تماس بگيرين، کمکتون ميکنن.:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
نه photobucket و imageshack اینجا تعطیلن :hmm: یه پروکسی باید برات درست کنیم که از طریق اون ببینی ما چی میبینیم :D
ببينم چی اونجا تعطيل نيست؟؟؟:blink::eek::(
این قضیه توطئه چیه :D منم در انجام هر گونه توطئه اعلام آمادگی میک
ببينم اين اعلام جنگه؟؟؟:lol:
14_6_16.gif

فایل های ضمیمه

• alarm25252Dclock.gif
    alarm25252Dclock.gif
    152.2 KB · نمایش ها: 6
  • attack1.gif
    attack1.gif
    90.2 KB · نمایش ها: 5
  • fight3.gif
    fight3.gif
    241.1 KB · نمایش ها: 6
  • Inu3.gif
    Inu3.gif
    238.6 KB · نمایش ها: 14
  • Inu4.gif
    Inu4.gif
    233 KB · نمایش ها: 5

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ادامه gif ها:

فایل های ضمیمه

• inuyasha%2Dfunny.gif
    inuyasha%2Dfunny.gif
    77.1 KB · نمایش ها: 16
  • inuyasha_mov_3.gif
    inuyasha_mov_3.gif
    132.7 KB · نمایش ها: 15
  • inuyashasit6fy.gif
    inuyashasit6fy.gif
    752.5 KB · نمایش ها: 12
  • kagome_meets_inuyasha9.gif
    kagome_meets_inuyasha9.gif
    243.4 KB · نمایش ها: 21
  • Kik1.gif
    Kik1.gif
    222.1 KB · نمایش ها: 8

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ادامه gif ها;):

فایل های ضمیمه

• kagome_mov_1.gif
    kagome_mov_1.gif
    134 KB · نمایش ها: 12
  • kagura_mov.gif
    kagura_mov.gif
    126.3 KB · نمایش ها: 9
  • Mini_InuYasha_Kagome_16.gif
    Mini_InuYasha_Kagome_16.gif
    208.2 KB · نمایش ها: 10
  • miroku_mov_1.gif
    miroku_mov_1.gif
    131.6 KB · نمایش ها: 10

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ادامه gif ها:D:

فایل های ضمیمه

• Nar1.gif
    Nar1.gif
    202.5 KB · نمایش ها: 11
  • SanMir1.gif
    SanMir1.gif
    237.8 KB · نمایش ها: 9
  • Sess1.gif
    Sess1.gif
    197.1 KB · نمایش ها: 12
  • shipoo_mov_2.gif
    shipoo_mov_2.gif
    146.7 KB · نمایش ها: 14
  • inuyasha200000000.gif
    inuyasha200000000.gif
    196.2 KB · نمایش ها: 16

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
موارد مشابه که زياده چون اسم ها با اون چيزی که TV ما ترجمه کرده متفاوته!:wacko: مثل همون حنا دختری در مزرعه که اسمش katri بود و اشتباه دانلودش کرده بودی!;) بايد در مورد اسمها يه کم دقت کنی. ولی چيز ديگه اي از قديمی ها فکر نکنم الان تورنتش بيرون اومده باشه! به هر جهت من حواسم هست ، بهتون خبرشو ميدم:happy:.

در مورد کارتون هايی که ميخواين بخرين، لينکشو پيدا کنين و به من بگين، من ببينم امکان خريدش هست يا نه! البته فعلاً بزارين ببينيم همين سندباد به سرانجام ميرسه يا نه؟! تا اينجا 5 نفر شديم؟!:eek:
سلام خواهر جان!امتحانت چطور بود؟
من وقت امتحانها که میرسه بیشتر تشنه فیلم و کارتون و اینترنت میشم .ولی وقتی تموم میشه از دلو دماغ میفتم.نمیدونم !شاید یه جور مرض باشه!:eh:
:blink: حنارو دوست ندارم و تا حالا دانلودش نکردم.از همون موقع هم تابلو بود همه اسمهاشونو عوض کردن .در مورد نل هم نمیدونم اسم اصلیش چیه.من یه پیشنهاد دیگه هم دارم.بهتر نیست هر کسی یه سریالو سفارش بده و با بقیه شیر کنه؟

راستی دیدن این انیمیشنو بهتون پیشنهاد میکنم:The Triplets of Belleville
البته نمیدونم قبلا معرفی شده یا نه.​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فيلم جديد والت ديزنی، جمعه اين هفته ميره رو پرده:D:

621bridge.jpg

فایل های ضمیمه

• A1.jpg
    A1.jpg
    200.5 KB · نمایش ها: 13
  • Vulture_jpg.jpg
    Vulture_jpg.jpg
    55.8 KB · نمایش ها: 4
  • TERABITHIA_31.jpg
    TERABITHIA_31.jpg
    358.3 KB · نمایش ها: 10
  • Art_Squogre.jpg
    Art_Squogre.jpg
    44.1 KB · نمایش ها: 3
  • th-Warrior_tif.jpg
    th-Warrior_tif.jpg
    4.1 KB · نمایش ها: 57

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
:blink: خواهر فریدا منظورم از مرض فقط در مورد خودم بود.
الان رفتم پستهای قبلی رو خوندم دیدم نوشتین شما هم موقع امتاحانا زیاد کارتون میبینی!اومدم بگم یه وقت سوء تفاهم نشه ازون مراسمها سرم بیارین!:f34r:
من خودم که از G7 حساب میبرم:whistle:

بالا