• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
نمیتونید همچین دستگاهی رو وارد کنید . مطمعن باشید نیاز به مجوز داره دی اچ ال هم تا یه سقفی رو میتونه ترخیص کنه اگه بیشتر از اون سقف بشه میشه کالا تجاری و میره قبض انبار میشه و باید برید ثبت سفارش کنید و ترخیص کنید . البته راه داره که بتونید از گمرک در بیارید ولی سخته و ریسک بالایی داره . اگه نشه ترخیصش کرد یا باید از مرز خارجش کنید یا میمونه تو انبار متروکه میشه . قرار نیست هر ترخیص کاری بیاد اینجا به شما بگه که روش کاریش چطوریه یا همه اطلاعات رو در اختیارتون بزاره هر کاری رمز و رموز خودش رو داره .
بهترین کار این هست یک کاتالوگ و اطلاعات فنی رو بردارید و ببرید میدان ولیعصر ساختمان اسدالهی کارشناس ثبت سفارش ببینه اونجا بهتون میگن که میتونید وارد کنید یا نه و تحت چه عنوان تعرفه ای و نیاز به چه مجوز هایی داره .

هانتر جان والله ما هم همینو میگیم
ایشون پیشفاکتور نمیده که هیچ
اسم دستگاه رو هم کامل نگفته
میگیم لا اقل یه لینک بده
ایشون حتی دلش نمیاد یه لینک بده
تازه همه راهنمایی های من صلواتیه
من یه ریال کسی را شارژ نکردم
صلواتی تجربه و مطالعات دانشگاهی و...
میدیم به خلق الله

آقا خیلی ممنون بابته وقتی که گذاشتی ولی آقا من اطلاعاتی ازش نمی زارم خوبحتما یه مرضی بهش هست دوست عزیز
اگر لطف کنید و پیام هات رو با بزاری برای بنده ممنون میشم تو پخ بتون بگم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
سلام
یه تاچ اسکرین از چین سفارش دادم ارزشش 5 دلار بود، 6 دلار هزینه پست سنگاپورش شد، وقتی پست آورد در خونه 18,000 تومان دیگه ازم گرفت این هزینه های اضافه برای چیه؟ دو طرفه هزینه پست رو باید بدیم؟ واسه یه کالای 200 گرمی 18000 تومن؟ مگه چکار کرده؟
(گمرکی صفر زده بودن)

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
سلام
یه تاچ اسکرین از چین سفارش دادم ارزشش 5 دلار بود، 6 دلار هزینه پست سنگاپورش شد، وقتی پست آورد در خونه 18,000 تومان دیگه ازم گرفت این هزینه های اضافه برای چیه؟ دو طرفه هزینه پست رو باید بدیم؟ واسه یه کالای 200 گرمی 18000 تومن؟ مگه چکار کرده؟
(گمرکی صفر زده بودن)
پست کاری نداره ارزش بسته شما چقدره 18 تومن رو میگیره قانون مسخره ای هست ولی خیلی بهتر از TNT هست که برای کالایی که تو بسته وجود نداشته 195 تومن گمرکی میخوان .

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
پست کاری نداره ارزش بسته شما چقدره 18 تومن رو میگیره قانون مسخره ای هست ولی خیلی بهتر از TNT هست که برای کالایی که تو بسته وجود نداشته 195 تومن گمرکی میخوان .
18 تومن پول چیه؟
گمرکی صفر بود

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
18 تومن پول چیه؟
گمرکی صفر بود
شما فهمیدید به من هم بگید . خودشون میگن بابت قرار داد بین شرکت پست و پست های خارجی هست . حتی پستچی میگفت برای نامه های خارجی هم یک مبلغی رو میگیرن

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
دو عدد دستگاه وایرلس شبکه کامپیوتری می خواهم خرید کنم ، ایران نمایندگی ندارد ، برای ورود گمرکیش نیاز به مجوز سازمان تنظیم مقررات
است که حداقل 2-3 ماه وقت میگیره و باید یک لینک (دو عدد)دستگاه بهشون بدهم
وزن بسته هر کدام از دستگاه هم 16 کیلو است ،اگر کسی امکانش را دارد که بدون مجوز تنظیم مقررات ترخیصش کند پ خ بدهد

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
دو عدد دستگاه وایرلس شبکه کامپیوتری می خواهم خرید کنم ، ایران نمایندگی ندارد ، برای ورود گمرکیش نیاز به مجوز سازمان تنظیم مقررات
وزن بسته هر کدام از دستگاه هم 16 کیلو است ،اگر کسی امکانش را دارد که بدون مجوز تنظیم مقررات ترخیصش کند پ خ بدهد

بدون مجوز نمیشه دوست عزیز
حدود 10 الی 15 روز طول میکشه مجوز هاش رو بگیرید . تمایل داشتید کارهای ترخیص رو انجام میدیم براتون ولی مجوز مخابرات رو حتما میخواد که اون رو هم براتون میگیریم

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
مجوز سازمان تنظیم کمتر از زمانی که فرمودین انجام میشه
دوستمون هانتر هم ظاهرا تجربه تخصص اونو دارن
هیچ کس امکان ترخیص اونو بدون مجوز نداره
بی مجوز که ترخیص محسوب نمیشه میشه قاچاق کالا !

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
18 تومن پول چیه؟
گمرکی صفر بود
پول خدمات گمرکی و انبارداری
یعنی کالای شما را درانبار یا در محلی میگذارند و کارشناس گمرک میاد اونو بررسی میکنه که آیا احتیاج به پرداخت گمرکی داره
آیا برای ترخیص احتیاجی به مجوز از ارگان سازمان یا وزارتخانه ای داره ؟
بعد حتی اگر گمرکی اونو صفر تشخیص داده بشه و احتیاجی به مجوز نداشته باشه
مبلغی بابت خدمات فوق میگیرن که البته باید قبض ارائه بدن
شما همون کالا رو از طریق باربری هم بیاری مثلا بره انبار گمرک حداقل صد هزازتومن بابت قبض انبار ازتون میگیرن

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
تی ان تی و دی اچ ال به خاطر بحث های انحصاری بودن
خیلی دارن سوئ استفاده میکنن

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
تی ان تی و دی اچ ال به خاطر بحث های انحصاری بودن
خیلی دارن سوئ استفاده میکنن

TNT قبلا برای هر بسته حدود 50 الی 60 تومن میگرفت الان زیر 195 تومن نمیگیرن زنگ هم میزنی بد برخورد میکنن اصلا معلوم نیست کی این پول رو حساب کتاب میکنه یه دستگاه DVR نمونه برای یکی از دوستان اوردن برام تو بازار تهران 150 تومن پولش هست 195 تومن گمرکی گرفتن گفتن 200 دلار ارزش گذاری شده براشون توضیح دادم با منت گفتن نیاز به مجوز داشت ما براتون ترخیصش کردیم .
من شخصا باهاشون دیگه کار نمیکنم فکر میکنم aramex بهتر باشه

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
TNT قبلا برای هر بسته حدود 50 الی 60 تومن میگرفت الان زیر 195 تومن نمیگیرن زنگ هم میزنی بد برخورد میکنن اصلا معلوم نیست کی این پول رو حساب کتاب میکنه یه دستگاه DVR نمونه برای یکی از دوستان اوردن برام تو بازار تهران 150 تومن پولش هست 195 تومن گمرکی گرفتن گفتن 200 دلار ارزش گذاری شده براشون توضیح دادم با منت گفتن نیاز به مجوز داشت ما براتون ترخیصش کردیم .
من شخصا باهاشون دیگه کار نمیکنم فکر میکنم aramex بهتر باشه
با تی ان تی من 6 ساله کار نمی کنم
بعد وقتی اینجوری گرون حساب می کنن
بگو من که ترخیص نخواستم
قبضش کن قبض انبار بده
آخرین بار من اینجوری حالشونو گرفتم یک دفعه
300 تومنشون شد 100 تومن
مدیر بازاریابیشون زنگ زد گفت بیا با هم کنار بیایم...
دی وی آر هم که مجوز نمی خواد چرت گفته

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
با تی ان تی من 6 ساله کار نمی کنم
بعد وقتی اینجوری گرون حساب می کنن
بگو من که ترخیص نخواستم
قبضش کن قبض انبار بده
آخرین بار من اینجوری حالشونو گرفتم یک دفعه
300 تومنشون شد 100 تومن
مدیر بازاریابیشون زنگ زد گفت بیا با هم کنار بیایم...
دی وی آر هم که مجوز نمی خواد چرت گفته

dvr رو تعداد مجوز و استاندارد میخواد ولی روی تعداد . این فقط نمونه بودش . راستش رو بخواهید حوصله چونه زدن باهاشون رو نداشتم . وقتی انحصار پیش میاد یک عده سو استفاده میکنند وقتی من اینجا دربارشون مینویسم مطمعن باشید صدها نفر این رو میخونن و مطمعنا مشتری های زیادی رو از دست میدن همین براشون کافی هست .

alphi

Registered User
لایک‌ها
308
کالا از چین سفارش پستی بیاری پست قیمتشو بر چه اساس حساب میکنه ؟؟؟کیلو؟من این قیمت 18 تمن رو خیلی شنیدم :| برا 20 تا لباس حدودا چقدی میشه؟؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
dvr رو تعداد مجوز و استاندارد میخواد ولی روی تعداد . این فقط نمونه بودش . راستش رو بخواهید حوصله چونه زدن باهاشون رو نداشتم . وقتی انحصار پیش میاد یک عده سو استفاده میکنند وقتی من اینجا دربارشون مینویسم مطمعن باشید صدها نفر این رو میخونن و مطمعنا مشتری های زیادی رو از دست میدن همین براشون کافی هست .
پیرو فرمایش شما روی تعداد نه یه دونه
ضمنا از اول سال 93 دیگه نمی خواد

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
کالا از چین سفارش پستی بیاری پست قیمتشو بر چه اساس حساب میکنه ؟؟؟کیلو؟من این قیمت 18 تمن رو خیلی شنیدم :| برا 20 تا لباس حدودا چقدی میشه؟؟
پست مشابه زیاده یه زحمت بکش پست های قبلی رو بخون
توضیحات کامل هست

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
بدون مجوز نمیشه دوست عزیز
حدود 10 الی 15 روز طول میکشه مجوز هاش رو بگیرید . تمایل داشتید کارهای ترخیص رو انجام میدیم براتون ولی مجوز مخابرات رو حتما میخواد که اون رو هم براتون میگیریم
خدمتان پ. خ دادم
مجوز سازمان تنظیم کمتر از زمانی که فرمودین انجام میشه
دوستمون هانتر هم ظاهرا تجربه تخصص اونو دارن
هیچ کس امکان ترخیص اونو بدون مجوز نداره
بی مجوز که ترخیص محسوب نمیشه میشه قاچاق کالا !
من از خدامه که زمان دریافت مجوز کم باشد ولی این زمان را یکی از همکاران بهم گفتند
قصد جسارت هم ندارم ولی یکی از همکاران در مشهد یک لینک (دو عددش) را بعنوان Sample (نمونه) بدون مجوز ترخیص کرده است ، بسته را هم با TNT برایش ارسال کرده بودند

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
خدمتان پ. خ دادم

من از خدامه که زمان دریافت مجوز کم باشد ولی این زمان را یکی از همکاران بهم گفتند
قصد جسارت هم ندارم ولی یکی از همکاران در مشهد یک لینک (دو عددش) را بعنوان Sample (نمونه) بدون مجوز ترخیص کرده است ، بسته را هم با TNT برایش ارسال کرده بودند
همین درسته
یه دونه بیار قبلش باهاشون هماهنگ کن
میتونن به صورت سمپل بیارن

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
سلام. من از سایت alixexpress.com یه سری خورده ریز خریدم همه هم فری شیپینگ هستن. ارزش کلشون هم حدود 80 دلاره. البته از چندتا فروشنده خرید کردمو اکثرا هم توی چین بودن. چیزای کم وزنی سفارش دادم مثل لنز برای گوشی و بک کاور گوشی و این چیزا. چقدر گمرک باید بدم؟؟ :( من فکر کردم کاملا رایگانه:(((

بالا