اصلا روشن نميشه
طبق اين عكس انجام شده
فقط مال اينترنت بيشكامان به جاي ٠-٣٥
٨-٣٥ هستش
اگه روشن نمیشه و شروع به چشمک زدن نمیزنه دیگه به وی سی ای وی پی ای مربوط نمیشه اگه اشتباه هم وارد کرده باشی شروع چشمک زدن میکنه
اول مودم خودتوو ریستارت کنید تست بزنید
اگه نشد برید تو تنظیمات نتورک مودم و ببینید DHCP فعاله اگه نبود فعال و رنج 2~254 بهش بدین
اگه نشد مودمو ببر اول ساختمان جایی که سیم اون خط داخل جعبه تقسیم میشه و سر سیم را از سیم کشی ساختمان جدا و مستقیم به مودم بزنید ببینید روشن میشه یا نه
اگه نشد احتمال وجود داره مودم با تجهیزات ای اس پی پیشگامان همخونی نداشته باشه که باید از پشتیبانیش بپرسین با این مودم تجهیزاتشون مشکل نداره
اگه مودمو تایید کردن ببر پیشگامان خودشون همونجا اکی و تست کنن رو خطاشون
اگه نشد تو پشتیبانی هم چشمک نداد مودم رو به یه خط دی اس ال دیگه ترجیحا ای اس پی صبا نت وصل ببینید چشمک میزنه یا نه
و در مرحله آخر باز نشد:general611: مودم رو بکنید جهت ارسال به شرکت گارانتی کننده:general112:
دوست به ظاهر محترم!
همیشه سعی کن وقتی کسی درخواست کمک میکنه ، فارغ از مسائل حاشیه ای و مزه پروندن ، فکری برای رفع مشکل کنی
عکس نبود بلکه مجموعه ای از عکسها بود در قالب فایل زیپ که ترجیح دادم لینکشو برای دوستمون خصوصی کنم
مشکل شما چیه ؟؟؟
استارتر عزیز
بعد از تست نویز خطتون اگر جواب منفی بود ، شما این مودمو رو یه سرویس دیگه هم ببر تست کن
با توجه به اینکه میگید 4 تا مودم بی مشکل وصل میشه
بنده مودم SMC داشتم که مطلقا با سرویس پارس آنلاین سازگار نبود
احتمال این موضوع کمه ولی بازم احتماله
دوست 100% محترم ممنون از گوشزد:general601:
من یکم چشمام ضعیفه اشتباه فکر کردم دوست خوبم azzaa این پستو داده بودن که خندم گرفت چرا عکسا رو عمومی نگزاشت نگو که شما این پستو داده بودین:general208:
2 ساعت دارم فکر میکنم میگم به این اقای محترم چه مربوطه که از طرف اون جواب میده:general210:بعد از کمی تامل و باز خانی پست ها به این نتیجه رسیدم که::general509: من تو خوندن پستا چشام چپو چار دیده،حالا به خودم میخندم:general406::general304:
شرمندم بابت سوءتفاهمی که پیش اومد:general504: حلال کنید عیدتون هم مبارک :گل