• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اينجا هم رو DVD مي فروشنش!!
اين که قيمتش از افسانه سه برادر هم نجومی تره!!!
36_19_2.gif
dvd اي 100$ !!!
36_1_25.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اينم بگم و برم بخوابم ديگه:p. امشب بيرون بودم که با يه deal خوب مواجه شدم و چندين و چند تا از فيلم های بروس لی و ... رو خريدم. ببينين اگه چيزی توش هست که ندارين و ميخواين ، بگين که بفرستم;):

Fights back from the grave
Race of the masters
Fist of fear, touch of death
fists of bruce lee
image of bruce lee
shaolin vs ninja
Shaolin chastity
Blood f the dragon
The street fighter
Fists of Fury
Shogun's ninja
Dragon lee vs the 5 brothers
Laser mission
Snake & crane secret
thumb_SHO7137%20-%20Dragon%20Lee%20vs%20The%205%20Brothers%20-%20COVER%20-%20SMALL.jpg

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
روز ولنتاین مبارک

سلام

بابا لنگ دراز چند قسمت داره و چندتا DVD ؟کسی کاملشو داره؟​

کامله. 40 قسمت. من که دارم :whistle:

... چيزايي رو که تو اين يک سال و اندي رو دلم سنگيني مي کرد و جلوي خودمو گرفته بودم که نگم گفتم. حالا کمي احساس راحتي ميکنم
cool.gif

کاملا قابل درکه پرشیانا جان
بدونید که تنها نیستید :blush:

من اول! یادته توی مدرسه زنگ تفریحا ساندویچمو باهات نصف می کردم، اینم از دوستی واقعی!:wub: ! (این یکیو خودمم هم نمی تونم باور کنم چون من توی مدرسه داشتم از اضافه وزن می ترکیدم :puke: )

آره اتفاقا چه خوب شد یادم انداختی. یادته اون روزا چقدر منو اذیت میکردی
اینجاست که میگن کوه به کوه نمیرسه اما ادم به آدم میرسه :whistle: ( حالا همینجا میگن یا نه)
حالا من میدونم و تو ;)

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
شروع کردم به دیدن Yu Yu Hakusho ، جذاب است . به کسانیکه به انیمه های رزمی تخیلی علاقه مند هستند توصیه میشود.
فقط مشکلش یمقدار قدیمی بودنش است و وجود شخصیت اعصاب خورد کن kuwabara

kuwabara.jpg

فکر کنم هم که خوب باشه همتون مثل ساحل از الان بگين که چی ميخواين که من کم کم شروع کنم، چون وقتی که بابام داره بر ميگرده احتمالاً دوباره ميافته تو امتهان های من. خوب چيا ميخواين؟
خواهر فریدا شما در کدام حوضه علمیه ویکتوریا کسب علم میکنید که به جای درس دادن امتحان میگیرند
اگر میخواهید گزارش رد کنیم برای قم.

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
یه چیزی الان یادم اومد بگم :D

امروز صبح بگیر بگیر و بکش بکش بود سره CD و DVD
فرقی هم نمیکرد که چی باشه :blink: تلوزیون هم نشون داد نمیدونم کسی دیده یا نه
مثلا پلیس بودن با ماشین نیرو انتظامی هم بودن اما لباس شخصی

ملت رو پاک سازی :blink: میکردن که کسی از قطار بهشت :blink: جا نمونه

من که دیدمش اینجوری شدم:

:blink: :weird: :blink: :weird: :blink: :weird: :blink: :weird: :blink:

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته يه راه حل ساده تر هم هست که در مورد شير کردن فيلم ها و سريال ها فکر کنم جواب بده و اون اينه که هر کسي که مي خواد فلان کارتون يا سريال رو داشته باشه اول بايد علاقمنديشو به اين چيزا ثابت کنه، يعني چي، يعني اينکه اول بايد يه تعداد پست مفيد در اون زمينه (انيميشن (خاص يا در کل) فلان سريال، فلان فيلم، غيره) بزنه تا ثابت بشه که واقعا به خاطر علاقه ي واقعي خواهان داشتن فلان مورده وگرنه که از اين تک پستي ها که يه دونه پست زدند تو رو خدا، ما کشته مرده ي اين فيلميم، اين سريال وجودمون بود، با اين انيمه زندگي ميکنيم و بعد هم که به مقصودشون رسيدند ديگه خبري از شون نشده زيادند. خب نظرتون چيه در اين مورد، اصلا هم سخت نيست، کسي که واقعا علاقمند يه موضوع باشه ميتونه در طول يک روز 100 تا پست مفيد در همون مورد بزنه، ولي اگه نتونه پس معلوم ميشه يه علاقمند واقعي نيست و فقط اومده که از اين سفره ي رنگين و پربرکت تکه اي بکنه و بره!!

پرشيانا جان من چون ديدم احتمالاً توي تعريفي كه شما نوشتي بگنجم گفتم يه توضيحاتي حداقل در مورد خودم بدم...

اول اينكه من از وقتي كه انيمه ها رو از جناب لرد سياه گرفتم در گير كارهاي پايان نامه ام شده ام و ...
در ضمن آمادگي خودم رو براي كمك به لرد سياه و پخش شهرستان اعلام كردم و ايشون هم در جريان هستند.(البته بعد از دفاعم:blush: )
دوم اينكه اين تاپيك اينقدر خفن شده كه آدم جرئت نمي كنه ييهو خودشو بندازه وسط و يه چيزي بگه...
سوم اينكه براي 100 تا پست مفيد زدن در يه زمينه يه چيزايي بيشتر از علاقه لازمه... اوليش معلوماته كه آدم حس مي كنه در مقابل قديمياي تاپيك حرفي براي گفتن نداره...
در ضمن من خيلي وقته توي اين تاپيك صحبت در مورد انيمه هاي مختلف يا نقد اونها رو نديدم...
يكي از كارايي كه من توي فكرمه وقتي سرم خلوت شد انجام بدم اينه كه هر انيمه اي رو كه مي بينم بيام نقدش كنم...
يه چيز ديگه هم بگم بعد برم... اونم اينه كه شما هر چقدر هم كه راهكار براي جلوگيري از سودجويي افراد ارائه بديد، نمي تونيد مطمئن شيد كه هيچكي اينكارو نمي كنه... بيايم به جاي خورد كردن اعصابمون به بخش مثبتش نگاه كنيد اونم اينه كه به هر حال شما با پخش بي دريغ اين انيمه ها امكان در دسترس بودن اونا رو براي علاقه منداشون فراهم كرديد حالا چه از طريق شيرينگ چه از طريق فروش. به هر حال الان انيمه هايي توي ايران پيدا مي شن كه چند سال پيش فقط توي رويا مي ديديمشون و اين كارو شما انجام داديد... (سوء تفاهم نشه من به هيچ وجه موافق سود جويي افراد نيستم فقط ميخوام بگم اعصاب خودتونو خورد نكنيد.)

موفق و پيروز باشيد..

پي نوشت:
من يه تاپيك براي شيرينگ فيلمهاي هنري و كمياب زدم، اگه كسي علاقمنده بياد...

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
به نقل از linghuchong :
ممنون خواهر جون
خواهش مي کنم خواهر جون ولي به قول اين لوطي ها حرفت حق بود (از اين اسمايل هاي سبيل از بنا گوش در رفته ي دستمال يزدي به دست!!!!)، ولي خودموننيم، طرف به عجب کسي هم پيام فرستاده ها
laugh.gif
محدوديت پخش با اين اوضاع و احوال نه تنها براي انيميشن ها بلکه براي همه ي فيلم ها لازم و ضروريست مگر اينکه فرد تازه وارد با فعاليت هاش نشون بده که واقعا علاقمنده و اهداف پليد در سر نداره که اون وقت ...
to_babruysk.gif

به نقل از Capitan7ir :
از شمما هم ممنونم خواهر یا برادر پرشیانا.

به نقل از linghuchong :
خواهر پرشيانا يا پانتی يه عزيز
همونجور که فريدا جون گفتند منم خواهرم و عضو گروه G7
tongue2.gif
و خواهش مي کنم ^_^

به نقل از linghuchong :
kiss2.gif

به نقل از linghuchong :
اگه منظورت عروسکيشه که داق دل پانتی رو تازه کردی :lol:،

cry2.gif
cry2.gif
cry2.gif

آخ اگر من ميلياردر بودم! الان يه ميليون داده بودم ليو بي رو با اسب سفيد چشم آبيش تحويل گرفته بودم
107.gif
به من عاجز يک ميليون ناقابل کمک کنيد
msncry.gif
!!!!!

اگه انيميشينی شو ميگی تورنتش هست ولی نميدونم کسی دان کرده يا نه؟ :eek:من فقط قسمت يکشو گرفتم!
من وقتي رفتم سراغ تورنتش از دار دنيا ساقط شده بود ولي تا قسمت 41 ش با زير نويس انگليسي تو يوتيوب هست ^_^ ولي عروسکيش ... فقط آهنگش هست
cry2.gif

به نقل از linghuchong :
اين که قيمتش از افسانه سه برادر هم نجومی تره!!! dvd اي 100$ !!!
آره نميدونم چرا اين ژاپني ها اينقدر گرون فروشند، مگه درآمد سرانه شون چقدره که فيلماشون اين قيمتا رو داره؟ تازه من فکر مي کردم تبديل به دلار بشه شايد کمتر بشه ولي انگاري دلاريش وحشتناک تره!!

اين درگون لي کي بيد؟!
297.gif

به نقل از Shinobi :
کاملا قابل درکه پرشیانا جان
بدونید که تنها نیستید

:blush: :blush: :blush:

امروز صبح بگیر بگیر و بکش بکش بود سره CD و DVD
سي دي هاي تو مغازه يا اينايي که کنار خيابون مي فروشند (معمولا چيزاي باحالي هم تو بساطشون پيدا ميشه ^.^)؟ حالا ما نخوايم بريم بهشت کيو بايد ببينيم؟! يعني حالا اگه بخوايم با پست هم يه سي ديي چيزي بفرستيم گير ميدن؟!!

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
پرشيانا جان من چون ديدم احتمالاً توي تعريفي كه شما نوشتي بگنجم گفتم يه توضيحاتي حداقل در مورد خودم بدم...

از دفاعيات شما متشکريم و شما را به 4 سال حبس با اعمال شاقه که همان دفاع از پايان نامه تان مي باشد محکوم مي کنيم http://*****************/vicious-smiley-1864.gif

سوم اينكه براي 100 تا پست مفيد زدن در يه زمينه يه چيزايي بيشتر از علاقه لازمه... اوليش معلوماته كه آدم حس مي كنه در مقابل قديمياي تاپيك حرفي براي گفتن نداره...
حالا ما يک عددي گفتيم، شما بياييد، بهتون تخفيف هم ميديم
tongue2.gif

ولي گذشته از شوخي، موضوع پيش آمده مورديه که خيلي از ماها در موردش احساسات مشترک داريم و رو همين اساس هم پيشنهاداتي ارائه شد که البته تصميم گيرنده ي نهايي فريدا جان هستند که زحمت دانلود و فرستادن تمامي اين چيز ها را بر عهده دارند. درسته که به طور کامل نميشه جلوي سودجويي ها رو گرفت ولي خب شايد بشه تا حدودي محدودترش کرد. از پيشنهادات کوبنده و سرنوشت ساز دوستان نيز استقبال ميکنيم
pirate.gif

سيمور جان، اي موي عاقل، اي اي کيو سان مو دار، اي اژدهاي خفته، اي کونگ مينگ ايراني، اي حلال مشکلات ما، بيا يک پيشنهاد بده ببينيم چه کنيم ما در اين وسط
bowdown.gif

.

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
آدیت : خوشمان نیامد :D !
====

فریدا این D.Gray Man به نظرت یکم بی مزه نشده ؟ اولش فکر می کردم یه چند تا Exorsit خفن بیان ... اما همشون یه جورایی دلقکن !

این Kiba چند قسمته ؟ نمی خوان تمومش کنن ؟ دیگه اسپیریت هم ندارن هی تکراری می ارن :D

بعدم بجای ناراحت شدن بشین Ghost hunt ببین ... غیر از اخر داستان هاش در طول وقایع خیلی قشنگه !

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دفاعيات شما متشکريم و شما را به 4 سال حبس با اعمال شاقه که همان دفاع از پايان نامه تان مي باشد محکوم مي کنيم http://*****************/vicious-smiley-1864.gif

حالا ما يک عددي گفتيم، شما بياييد، بهتون تخفيف هم ميديم
tongue2.gif

.

به خدا 4 سال طول نميكشه ...
همين شنبه ي آينده 10-12 صبح - دانشگاه تهران... همه تون هم به صرف شيريني و شربت و دفاعيه دعوتين...:happy: :blush:

در مورد عددش هم با هم چونه مي زنيم به يه توافقي مي رسيم...

ببخشيد off topic شد...

يا حق...

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
اينم بگم و برم بخوابم ديگه:p. امشب بيرون بودم که با يه deal خوب مواجه شدم و چندين و چند تا از فيلم های بروس لی و ... رو خريدم. ببينين اگه چيزی توش هست که ندارين و ميخواين ، بگين که بفرستم;):

Fights back from the grave
Race of the masters
Fist of fear, touch of death
fists of bruce lee
image of bruce lee
shaolin vs ninja
Shaolin chastity
Blood f the dragon
The street fighter
Fists of Fury
Shogun's ninja
Laser mission
Snake & crane secret
[/CENTER]
دستان درد نکنه .خیلی خوبه. اگر ممکن است این چنتا را بزارید در لیست ،ممنون میشم:blush:

Snake & crane secret
Shogun's ninja
shaolin vs ninja
Shaolin chastity
Blood f the dragon

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
Robotech-The Shadow of Chronicles
:D

35mjyvm.jpg

2z906lz.jpg

4hjjqdc.jpg

2dr7u5v.jpg

فایل های ضمیمه

• moon.JPG
    moon.JPG
    35.8 KB · نمایش ها: 14
  • aly.JPG
    aly.JPG
    14.8 KB · نمایش ها: 13
  • enm.JPG
    enm.JPG
    39.7 KB · نمایش ها: 8
  • fr.JPG
    fr.JPG
    19.8 KB · نمایش ها: 13

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
اون Gundam Seed/Destiny زیرنویس نداره؟ چون داستان اونو دیگه نمی دونم می ترسم هیچ چی ازش نفهمم.
چرا اون زیرنویس داره. نگران نباش
www_MyEmoticons_com__fishing.gif

بگو من میگیرم
البته اینایی که دسته خودمه الان هیچی ناقصی ندارن :D
WoW
1628.gif

دستت درد نکنه. حالا الان سپهر یه سریشو قراره دانلود کنه. بعد زحمت رایت یه سری رو هم که به خودت میدم احتمالا کلی کم و کسریا جور بشن. بعدش هر چی باقی موند رو یه فکری به حالش می کنیم
biggrin.gif

جدیدا چقدر ملت شجاع دارن میشن :blink: از من :blush: نمیترسه
من که گفتم سفارشت رو بده. اگه بخوای صبر کنی سر من خلوت بشه باید تا آخر عمر صبر کنی ;)

اوکی ... به زودی ...
sweat.gif

در مورد کارتون های ناقس، يه ليست بدين من ببينم کدوم ها رو ميتونم بفرستم. امروز هم داشتم با برادر توماس حرف ميزدم، مثل اينکه ايشون بدونه کم کسری از هديه گرفتن:D و بتونن ناقسی يه شماا ها رو درست کنن:happy:. حالا کدوم قسمت ها نيست؟ همون هايی که ساحل گفت؟:eek:

تو لیست تمام اونایی که ندارمو جلوش نوشتم. زحمت دادن مجدد به تو رو میذاریم به عنوان آخرین راه حل
blush.gif

(حالا کسي اصلا اينايي رو که نوشتم خواهد خواند
169.gif
)

همدردی ابراز می نماییم
4.gif
در مورد فیلم و کارتون این بلاها سرم نیومده ولی در مورد جزوه و کتاب که ببرن و پشت سرشونم نگاه نکنن چرا ....
dash3.gif

من بچه های خوشگل و بلبل زبون رو دوست دارم اگه بچت این جوری باشه می برمش براش قاقالیلی می خرم.

آره شیرین زبونه
blink.gif

Robotech-The Shadow of Chronicles

بـــــه .... صاحب دژ فضایی خودش اومد :D

//

راستی قسمت 17 Death Note چقدر بیمزه بود
5776.gif
تنها قسمتی بود که سرش حوصله ام سر رفت و تو 3 نوبت دیدمش ...
sad.gif
تنها صحنه خوبش همین بود ...
otkyki.gif

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
یک سوال ژاپنی... کی بلده ؟
Sahel Chan با Sahel san با sahel kun با Yo Sahel چه فرقی دارند؟
آیا همه ی آنها اشاره به یک ساحل می کنند یا ساحل ها با هم فرق دارند؟

البته فریدا بهتر بلده اما تا اونجایی که من متوجه شدم
Sahel Chan خیلی خودمونیه و فقط بین افرادی که بهم نزدیکن و مدتیه همدیگه رو می شناسن رایجه و هر موقع یه نفر که تازه به یکی دیگه برسه اون رو با پسوند Chan صدا کنه طرف تعجب می کنه /1
San متداول ترین هست که یه چیزی تو مایه های ساحل خانوم می شه مثلا !
Sahel Kun نداریم چون Kun فقط در مورد پسر ها استفاده می شه ! تا حدودی محترمانس!
Yo Sahel هم یه چیزی تو مایه های هوی ساحل خودمونه :D (فکر کنم!)
حالا که دارم می گم Sahel Sama وSahel-Dono هم داریم که دومی منسوخه ولی اولی محترمانه ترینشونه !
Senpai هم اگه شنیدین برای صدا کردن سنیور هاست

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
من دقیقا مثل ساحل مشکلم با Inuyasha همین قسمت های مفقودی شه ... وگرنه می گرفتم ...
2lcmff6.gif

آقا من سعی می کنم از امشب اسپویل کنم این berserk رو ...
lotsocoffee.gif

confetti.gif
... الان یه نفوذی دارید تو تیم مدیریت ...

ایول :D
seymour جان کما کان منتظر اسپویل شما هستیم:)
بماند که بقیه دوستان از اسپویل کردن در رفتن
به نوعی زیر آبی رفتن:D

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
البته فریدا بهتر بلده اما تا اونجایی که من متوجه شدم
Sahel Chan خیلی خودمونیه و فقط بین افرادی که بهم نزدیکن و مدتیه همدیگه رو می شناسن رایجه و هر موقع یه نفر که تازه به یکی دیگه برسه اون رو با پسوند Chan صدا کنه طرف تعجب می کنه /1
San متداول ترین هست که یه چیزی تو مایه های ساحل خانوم می شه مثلا !
Sahel Kun نداریم چون Kun فقط در مورد پسر ها استفاده می شه ! تا حدودی محترمانس!
Yo Sahel هم یه چیزی تو مایه های هوی ساحل خودمونه :D (فکر کنم!)
حالا که دارم می گم Sahel Sama وSahel-Dono هم داریم که دومی منسوخه ولی اولی محترمانه ترینشونه !
Senpai هم اگه شنیدین برای صدا کردن سنیور هاست

موافقم بجز یک گزینه:rolleyes:
sahel chan بعضی اوقات به معنی ساحل کوچولو هم بکار میره

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بماند که بقیه دوستان از اسپویل کردن در رفتن به نوعی زیر آبی رفتن
روزبه به جای اينکه از بقيه ايراد زيرابی رفتن بگيری ، بشين يکی از اون کارتون هايی که ديدی رو معرفی کن
4_1_6.gif
:D.
خودت کجا در رفتی؟ اصلاً اين چند وقته کجايی؟ امتحاناتم که تموم شده!
4_2_105.gif

بالا