سلام
بابا لنگ دراز چند قسمت داره و چندتا DVD ؟کسی کاملشو داره؟
... چيزايي رو که تو اين يک سال و اندي رو دلم سنگيني مي کرد و جلوي خودمو گرفته بودم که نگم گفتم. حالا کمي احساس راحتي ميکنم![]()
من اول! یادته توی مدرسه زنگ تفریحا ساندویچمو باهات نصف می کردم، اینم از دوستی واقعی!:wub: ! (این یکیو خودمم هم نمی تونم باور کنم چون من توی مدرسه داشتم از اضافه وزن می ترکیدمuke: )
خواهر فریدا شما در کدام حوضه علمیه ویکتوریا کسب علم میکنید که به جای درس دادن امتحان میگیرندفکر کنم هم که خوب باشه همتون مثل ساحل از الان بگين که چی ميخواين که من کم کم شروع کنم، چون وقتی که بابام داره بر ميگرده احتمالاً دوباره ميافته تو امتهان های من. خوب چيا ميخواين؟
البته يه راه حل ساده تر هم هست که در مورد شير کردن فيلم ها و سريال ها فکر کنم جواب بده و اون اينه که هر کسي که مي خواد فلان کارتون يا سريال رو داشته باشه اول بايد علاقمنديشو به اين چيزا ثابت کنه، يعني چي، يعني اينکه اول بايد يه تعداد پست مفيد در اون زمينه (انيميشن (خاص يا در کل) فلان سريال، فلان فيلم، غيره) بزنه تا ثابت بشه که واقعا به خاطر علاقه ي واقعي خواهان داشتن فلان مورده وگرنه که از اين تک پستي ها که يه دونه پست زدند تو رو خدا، ما کشته مرده ي اين فيلميم، اين سريال وجودمون بود، با اين انيمه زندگي ميکنيم و بعد هم که به مقصودشون رسيدند ديگه خبري از شون نشده زيادند. خب نظرتون چيه در اين مورد، اصلا هم سخت نيست، کسي که واقعا علاقمند يه موضوع باشه ميتونه در طول يک روز 100 تا پست مفيد در همون مورد بزنه، ولي اگه نتونه پس معلوم ميشه يه علاقمند واقعي نيست و فقط اومده که از اين سفره ي رنگين و پربرکت تکه اي بکنه و بره!!
خواهش مي کنم خواهر جون ولي به قول اين لوطي ها حرفت حق بود (از اين اسمايل هاي سبيل از بنا گوش در رفته ي دستمال يزدي به دست!!!!)، ولي خودموننيم، طرف به عجب کسي هم پيام فرستاده هابه نقل از linghuchong :ممنون خواهر جون
به نقل از Capitan7ir :از شمما هم ممنونم خواهر یا برادر پرشیانا.
همونجور که فريدا جون گفتند منم خواهرم و عضو گروه G7به نقل از linghuchong :خواهر پرشيانا يا پانتی يه عزيز
به نقل از linghuchong ::wub:
به نقل از linghuchong :اگه منظورت عروسکيشه که داق دل پانتی رو تازه کردی :lol:،
من وقتي رفتم سراغ تورنتش از دار دنيا ساقط شده بود ولي تا قسمت 41 ش با زير نويس انگليسي تو يوتيوب هست ^_^ ولي عروسکيش ... فقط آهنگش هستاگه انيميشينی شو ميگی تورنتش هست ولی نميدونم کسی دان کرده يا نه؟من فقط قسمت يکشو گرفتم!
آره نميدونم چرا اين ژاپني ها اينقدر گرون فروشند، مگه درآمد سرانه شون چقدره که فيلماشون اين قيمتا رو داره؟ تازه من فکر مي کردم تبديل به دلار بشه شايد کمتر بشه ولي انگاري دلاريش وحشتناک تره!!به نقل از linghuchong :اين که قيمتش از افسانه سه برادر هم نجومی تره!!! dvd اي 100$ !!!
Dragon lee vs the 5 brothers
به نقل از Shinobi :کاملا قابل درکه پرشیانا جان
بدونید که تنها نیستید
سي دي هاي تو مغازه يا اينايي که کنار خيابون مي فروشند (معمولا چيزاي باحالي هم تو بساطشون پيدا ميشه ^.^)؟ حالا ما نخوايم بريم بهشت کيو بايد ببينيم؟! يعني حالا اگه بخوايم با پست هم يه سي ديي چيزي بفرستيم گير ميدن؟!!امروز صبح بگیر بگیر و بکش بکش بود سره CD و DVD
پرشيانا جان من چون ديدم احتمالاً توي تعريفي كه شما نوشتي بگنجم گفتم يه توضيحاتي حداقل در مورد خودم بدم...
حالا ما يک عددي گفتيم، شما بياييد، بهتون تخفيف هم ميديمسوم اينكه براي 100 تا پست مفيد زدن در يه زمينه يه چيزايي بيشتر از علاقه لازمه... اوليش معلوماته كه آدم حس مي كنه در مقابل قديمياي تاپيك حرفي براي گفتن نداره...
از دفاعيات شما متشکريم و شما را به 4 سال حبس با اعمال شاقه که همان دفاع از پايان نامه تان مي باشد محکوم مي کنيم http://*****************/vicious-smiley-1864.gif
حالا ما يک عددي گفتيم، شما بياييد، بهتون تخفيف هم ميديم![]()
.
دستان درد نکنه .خیلی خوبه. اگر ممکن است این چنتا را بزارید در لیست ،ممنون میشم:blush:اينم بگم و برم بخوابم ديگه. امشب بيرون بودم که با يه deal خوب مواجه شدم و چندين و چند تا از فيلم های بروس لی و ... رو خريدم. ببينين اگه چيزی توش هست که ندارين و ميخواين ، بگين که بفرستم
:
[/CENTER]
Fights back from the grave
Race of the masters
Fist of fear, touch of death
fists of bruce lee
image of bruce lee
shaolin vs ninja
Shaolin chastity
Blood f the dragon
The street fighter
Fists of Fury
Shogun's ninja
Dragon lee vs the 5 brothers
Laser mission
Snake & crane secret
چرا اون زیرنویس داره. نگران نباشاون Gundam Seed/Destiny زیرنویس نداره؟ چون داستان اونو دیگه نمی دونم می ترسم هیچ چی ازش نفهمم.
WoWبگو من میگیرم
البته اینایی که دسته خودمه الان هیچی ناقصی ندارن![]()
جدیدا چقدر ملت شجاع دارن میشن :blink: از من :blush: نمیترسه
من که گفتم سفارشت رو بده. اگه بخوای صبر کنی سر من خلوت بشه باید تا آخر عمر صبر کنی![]()
در مورد کارتون های ناقس، يه ليست بدين من ببينم کدوم ها رو ميتونم بفرستم. امروز هم داشتم با برادر توماس حرف ميزدم، مثل اينکه ايشون بدونه کم کسری از هديه گرفتنو بتونن ناقسی يه شماا ها رو درست کنن:happy:. حالا کدوم قسمت ها نيست؟ همون هايی که ساحل گفت؟
![]()
(حالا کسي اصلا اينايي رو که نوشتم خواهد خواند)![]()
من بچه های خوشگل و بلبل زبون رو دوست دارم اگه بچت این جوری باشه می برمش براش قاقالیلی می خرم.
Robotech-The Shadow of Chronicles
![]()
یک سوال ژاپنی... کی بلده ؟
Sahel Chan با Sahel san با sahel kun با Yo Sahel چه فرقی دارند؟
آیا همه ی آنها اشاره به یک ساحل می کنند یا ساحل ها با هم فرق دارند؟
من دقیقا مثل ساحل مشکلم با Inuyasha همین قسمت های مفقودی شه ... وگرنه می گرفتم ...![]()
آقا من سعی می کنم از امشب اسپویل کنم این berserk رو ...![]()
... الان یه نفوذی دارید تو تیم مدیریت ...![]()
البته فریدا بهتر بلده اما تا اونجایی که من متوجه شدم
Sahel Chan خیلی خودمونیه و فقط بین افرادی که بهم نزدیکن و مدتیه همدیگه رو می شناسن رایجه و هر موقع یه نفر که تازه به یکی دیگه برسه اون رو با پسوند Chan صدا کنه طرف تعجب می کنه /1
San متداول ترین هست که یه چیزی تو مایه های ساحل خانوم می شه مثلا !
Sahel Kun نداریم چون Kun فقط در مورد پسر ها استفاده می شه ! تا حدودی محترمانس!
Yo Sahel هم یه چیزی تو مایه های هوی ساحل خودمونه(فکر کنم!)
حالا که دارم می گم Sahel Sama وSahel-Dono هم داریم که دومی منسوخه ولی اولی محترمانه ترینشونه !
Senpai هم اگه شنیدین برای صدا کردن سنیور هاست
روزبه به جای اينکه از بقيه ايراد زيرابی رفتن بگيری ، بشين يکی از اون کارتون هايی که ديدی رو معرفی کنبماند که بقیه دوستان از اسپویل کردن در رفتن به نوعی زیر آبی رفتن