• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
روزبه به جای اينکه از بقيه ايراد زيرابی رفتن بگيری ، بشين يکی از اون کارتون هايی که ديدی رو معرفی کن
4_1_6.gif
:D.
خودت کجا در رفتی؟ اصلاً اين چند وقته کجايی؟ امتحاناتم که تموم شده!
4_2_105.gif

اوه اوه من برم سر و کله خواهر فریدا پیدا شد
pounce.gif

ببخشید شرمنده غیبت چند روزه بنده به موجب شروع ترم جدید دانشگاه و انتخاب رشته و بقیه کوفت و زهرمارهای مربوطه بود
هم اکنون خوشحالیم در جمع دوستانیم
البته درسته پست نمیزدم ولی تک تک پست ها رو میخوندم
باشه یه اسپویل طلب شما
sweat.gif

راستی خواهر فریدا اینا رو یادت نره
Fate stay night
Air
Black cat از 13 به بعد
بقیشو یادم نیست بعدن مینویسم
چقدر من پر روام
biggrinsmiley.gif

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام

Kyuu]_Busou_Renkin_-_19[113EBC6C].avi...

ممنون خواهر دانلود شد ، خیلی قشنگ بود
1.gif

[KissSub]BALDR​_FORCE​_EXE​_Resolution​_-​_03[27CA1169].avi

بازم ممنون
در حال دانلود ... :cool:

اول بمن نگو استاد :hmm:
دوم مراحمی. چیز دیگه نمیخوای;)

1- چشم
42.gif

2- ممنون ، حتما تماس می گیرم
25.gif

راستی،کسی افسانه سه برادرو نداره؟اونم خیلی قشنگه و حال و هوای قدیما رو زنده میکنه.

من دارم
4.gif

خیلی قشنگه ..

خواهر ممنون از شما
یسری از اونها رو قبلن دانلود کردم هر چند کیفیتشون زیاد تعریف نداره ..
فقط این یکی رو اگر بهتون بگم کل جامعه نینجای ایران دنبالشن و هنوز کسی بجز یه نسخه ی سانسوری دوبله کیفیت مزخرف هیچ کسی نداره باورتون نمی شه
ممنون می شم اگر تونستید این یکی رو برام زحمتش رو بکشید
53.gif

با عرض معذرت این Dragon lee vs the 5 brothers اگه این فیلمی هست که این عکسشه هم ممنون می شم
نمی دونم چطور این محبتهای شما رو جبران کنم

شروع کردم به دیدن Yu Yu Hakusho ، جذاب است . به کسانیکه به انیمه های رزمی تخیلی علاقه مند هستند توصیه میشود

ممنون استاد از معرفیش
تورنتش دم دست من این رو هم دانلود کنم !
دیگه آخرای ای دی اس المه دارم دیگه هر چی می تونم دانلود می کنم ممکنه برای مدتی نتونم دانلود کنم

امروز صبح بگیر بگیر و بکش بکش بود سره CD و DVD

آستارا منم بودم خیلی از این چیزا می دیدم
مثلا شهر مرزی بود
وسط خیابون می گفتن جیبات رو خالی کن سی دی داری بده بیاد
البته شما من رو که دیدی :cool: فکر می کردن الان من ته .. گیر نمی دادن که هیچ یه سی دی هم بهم می دادن
از خدا بی خبرا ;)
نمی دونستن که نصف محصولات سینمایی شهر رو خودم پخش می کنم :f34r:
19.gif

Robotech-The Shadow of Chronicles

ممنون برادر دونفان
باید انیمه ی قشنگی باشه ، خیلی دوست دارم ببینم
8.gif

می شه تورنت لطفا
63.gif

mahmoody82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Quote:
راستی،کسی افسانه سه برادرو نداره؟اونم خیلی قشنگه و حال و هوای قدیما رو زنده میکنه.
amirhvr:
من دارم خیلی قشنگه ..
----------------------------
این شوخی بیده یا جدی؟ :eek: اگه جدیه عروسکیش رو دارین؟ اگه آره، "چرا زودتر نگفتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :wacko:

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
ممنون استاد از معرفیش
دیگه آخرای ای دی اس المه دارم دیگه هر چی می تونم دانلود می کنم ممکنه برای مدتی نتونم دانلود کنم

نه امیر اقا ای دی اس ال را جای دیگه مصرف کنید این را برایتان میفرستم احتیاجی به دانلود نیست.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Guyver
The Bioboosted Armor

01s.jpg

خوب سلام به همگی

مثلاً قول داده بودم که روزی يه کارتون spoil کنم که نشد:p. الان ميخوام براتون يه کارتون با کلی کاراکتر های خوشگله خوشگل ، معرفی کنم.
36_5_5.gif

من وقتی شروع به ديدن اين کارتون کردم هيچی از گايور نميدونستم ولی وقتی تموم شد و داشتم تو اينترنت يه سرکی ميکشيدم ديدم wow چه خبره از گايور و من خبر نداشتم:blink:. اينطور که معلومه چندين بار فيلم شده البته اين قضيه ماله دهه 80 و 90 هست.

guyver-pochette-avant.jpg

http://www.coldfusionvideo.com/g/guyver.html
و قبلاً يه ova يه 13 قسمتی داشته:
FallGuyver.gif
Guyver OAV
thumb_guyver1vguyot.jpg

ولی پارسال يه سری يه 26 قسمتی ازش دادن بيرون که اينيه که من هفته يه پيش ديدم:
Guyver: The Bioboosted Armor

اين از اون کارتون هاييست که در عين رنگی بودن تيرست!:f34r: و به يه محيط و دنيای ديگه ميبرتتون که کامل توش گير ميوفتين. يعنی با وجود اينکه ميگين: "اي ... اين چيه؟؟؟!!!!":wacko::blink:، باز نميتونين از ديدن بقيه اش هم سرفه نظر بکنين!:cool: و کشش داستان و هيجانش مجبورتون ميکنه که شبه امتهان به جای اينکه درس بخونين بشينين گايور ببينين!:blink::D

guyver_500_01.jpg

و اما داستان:

شو فوکاماچی يه پسر دبيرستانی عادی هست که روزی به همراه دوستش تتسرو از راه مدرسه به خونه، وسط راه ميرن تو جنگل که يه کم آب و هوايی عوض کنن:

ولی از شانس بدشون در wrong time تو wrong place بودن و با يه جسمی که کنار درياچه پرتاب ميشه، مواجه ميشن :

اين (اسمشو بزاريم واحد) واحد يهو فعال ميشه و تمام بدن شو رو ميپوشونه و تقريباً ميشه گفت که با بدن شو يکی ميشه!

و همين طور که ميبينين شو به گايور تغيير قيافه ميده، در همين حين و بين هم با يه عده که دنبال اين واحد بودن روبرو ميشن که اونا هم تغيير قيافه ميدن ولی برعکس قيافه شو قيافه اينا زياد قابل تحمل نيست!:wacko::p

خلاصه شو خيلی راحت اينا رو شکست ميده و بعد از اون به حالات عاديش بر ميگرده و تتسورو مونده بوده که چی شده و چه جوری اين اتفاق افتاده! :blink: طی روز های آينده اين 2 تا دوست ميفهمن که با يه سازمان سر و کار دارن که اين واحد ماله اونا بوده ولی مشگل اينه که وقتی اين واحد گايور با يه نفر يکی شه ديگه جدا نميشه و اين سازمان به دنبال شو هست که در نهايت شو رو بکشن و تو اين وسط جون نه تنها شو بلکه تتسورو و خواهرش که در ضمن شو دوسش هم داره، همين طور بابای شو هم در خطره!:f34r:​

در نتيجه يه تعقيب و گريز پر هيجان شروع ميشه و شو هم کم کم در ميآبه که قاتی يه چه موضوعی شده!
4_6_200v.gif
اينکه 3 تا واحد گايور وجود داره و اينا از زمان های خيلی قبل, بگيم دوران دايناسور ها باقی موندن که پيشرفته ترين واحدی هست که اين سازمان در دست داره و هنوز هم طرز کار اين واحد به طور دقيق برای کسی معلوم نيست! 2 تا واحد ديگه, يکيش نصيب يکی از اعضای همون سازمان ميشه و يکی ديگش به همکلاسی شو ميرسه که دقيقاً معلوم نيست چی تو سرشه! دشمنه يا دوست؟!:blink:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
تقريباً ميشه گفت که گايور يه سلاح بيولوژيکی هست که قدرت بسيار زيادی به host ش ميده و قدرت revive کردن هم داره!

تئوری اين کارتون اينه که رو زمين هيچ موجودی نبوده تا وقتی که alien ها ميآن و شروع به ساختن سلاح آزمايشی ميکنن که نتيجه اش تمام هيوانات کره زمين ميشه و در نهايت به انسان ميرسن، و گايور هم يه پوشش يا سلاح ديگه برای قدرت بيشتر اين سلاح خترناک يعنی انسان هست. ولی اين تکنولوژی رو به دلائل نا مشخصی رها کردن و حالا اين سازمان کرونو داره اين آزمايشات رو ادامه ميده و در پی ساختن يه نسل جديد هست که به اين موجودات به طور کلی zoanoid ميگن و هر گونه اي که با يه قدرت خاص درست ميکنن اسم تخصصی خودشو داره!
4_11_10.gif

base اين موجودات انسان ها هستن که با يه نميدونم جانور ديگه ميکس شده و يه چيزی که خدا ميدونه چيه از آب در اومده
36_1_25.gif
. لطفاً به عکس های زير توجه کنيد:

img_chara_05.jpg

ديدن گفتم شخصيت هاش خيلی خوشگلن!:D
ولی در کل، کارتون علمی تخيلی (اگه بشه بهش گفت!) يه قشنگی بود و من 2-3 شبه تمومش کردم (البته توجه بشه که امتحان هم داشتم:p )، ولی قشنگ بود. اگه با اين قيافه ها مشگلی ندارين، هيچ مورد ديگه اي نداره!:)

چند تا عکس ديگه:

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
عجب چیز مهیجیه این گایور! این فیلمه یا سریال؟ یه جورایی اینام mutant هستن. من که در راستای همذات پنداری با این کارتون، خودمو توش پیدا کردم، فکر کنم این Gobilva از اعقاب و اجدادم باشه..

راستی چه جوری می شه توی تاپیک شایسته، چند بار رای داد؟ خیلی حرصم دراومده، این جواهری در قصر رای کاذب داره!

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
سي دي هاي تو مغازه يا اينايي که کنار خيابون مي فروشند (معمولا چيزاي باحالي هم تو بساطشون پيدا ميشه ^.^)؟ حالا ما نخوايم بريم بهشت کيو بايد ببينيم؟! يعني حالا اگه بخوايم با پست هم يه سي ديي چيزي بفرستيم گير ميدن؟!!
آستارا منم بودم خیلی از این چیزا می دیدم
مثلا شهر مرزی بود
وسط خیابون می گفتن جیبات رو خالی کن سی دی داری بده بیاد
البته شما من رو که دیدی :cool: فکر می کردن الان من ته .. گیر نمی دادن که هیچ یه سی دی هم بهم می دادن
از خدا بی خبرا ;)
نمی دونستن که نصف محصولات سینمایی شهر رو خودم پخش می کنم :f34r:
19.gif

اینا که ظاهرا به همه کار داشتن. مغازه و کنار خیابون و عابر پیاده و ...
نمیدونم قضیه چی بود. تاحالا همچین شیرین کاری ای ندیده بودم :D

Robotech-The Shadow of Chronicles
:D

به به رئیس بزرگ بالاخره یه پست افتخاری زدن ;)

دستت درد نکنه. حالا الان سپهر یه سریشو قراره دانلود کنه. بعد زحمت رایت یه سری رو هم که به خودت میدم احتمالا کلی کم و کسریا جور بشن. بعدش هر چی باقی موند رو یه فکری به حالش می کنیم
biggrin.gif
هر چی سریعتر بهتر. چون الان چیز خاصی برا دانلود ندارم و پولی که به داتک دادیم داره حروم میشه :lol: بعدشم معلوم نیست بعد عید چه بلایی به سر من بیاد. این یه ماه باید نهایت استفاده رو برد

اوکی ... به زودی ...
sweat.gif
منتظرم

البته فریدا بهتر بلده اما تا اونجایی که من متوجه شدم
Sahel Chan خیلی خودمونیه و فقط بین افرادی که بهم نزدیکن و مدتیه همدیگه رو می شناسن رایجه و هر موقع یه نفر که تازه به یکی دیگه برسه اون رو با پسوند Chan صدا کنه طرف تعجب می کنه /1
San متداول ترین هست که یه چیزی تو مایه های ساحل خانوم می شه مثلا !
Sahel Kun نداریم چون Kun فقط در مورد پسر ها استفاده می شه ! تا حدودی محترمانس!
Yo Sahel هم یه چیزی تو مایه های هوی ساحل خودمونه :D (فکر کنم!)
حالا که دارم می گم Sahel Sama وSahel-Dono هم داریم که دومی منسوخه ولی اولی محترمانه ترینشونه !
Senpai هم اگه شنیدین برای صدا کردن سنیور هاست

سپهر هم داره یه چیزایی یاد میگیره ها :blink: اونقدرا هم ... :D نیست

بماند که بقیه دوستان از اسپویل کردن در رفتن
به نوعی زیر آبی رفتن:D

منظورت کیه :eek:

1- چشم
42.gif

2- ممنون ، حتما تماس می گیرم
25.gif

حالا درست شد ;)

يه کارتون با کلی کاراکتر های خوشگله خوشگل

وای اینا چقدر خوشگلن :lol:

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
ممنون برادر دونفان
باید انیمه ی قشنگی باشه ، خیلی دوست دارم ببینم
می شه تورنت لطف

این ادامه همون دژ فضایی خودمونه که بعد از 20 سال ساخته شده....به لحاظ قدرت ساخت انیمیشن بی شک با کیفیت ترین و قشنگ ترین انیمیشن موجود به شمار میره....
با عرض شرمندگی هیچ تورنتی ازش ندارم ...آخه خودم که دانلود نکردم...ولی فکر کنم تو www.torrentspy.com/ جستجو کنید پیداش میکنید

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ممنون خواهر دانلود شد ، خیلی قشنگ بود
1.gif
می شه تورنت لطفا
63.gif
سلام برادر
خواهش ميکنم چيزی نبود:happy:، من و سپهر روزی چندين تا تورنت ميزاريم:p. فقط برادر چرا شماا ميخواين چيزايی که دانلود شده رو دوباره بگيرين:blink:، به من بگين من خودم يه ليسته بلند بالا دارم که ميتونم بدم خدمتتون، کلی هم دعا تون ميکنم!:D:p اين موارد همون طور که لرد سياه فرمودن ، الان در دسترسه! از برادر ها بگيرين:).
من دارم
4.gif
خیلی قشنگه ..
این شوخی بیده یا جدی؟ :eek: اگه جدیه عروسکیش رو دارین؟ اگه آره، "چرا زودتر نگفتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :wacko:
فکر نکنم ورژن عروسکی باشه ولی باز اگه اشتباه نکنم 2 تا ورژن ديگه هست:eek:. کدوم ورژن رو دارين برادر؟;)
فقط این یکی رو اگر بهتون بگم کل جامعه نینجای ایران دنبالشن و هنوز کسی بجز یه نسخه ی سانسوری دوبله کیفیت مزخرف هیچ کسی نداره باورتون نمی شه ممنون می شم اگر تونستید این یکی رو برام زحمتش رو بکشید
53.gif
با عرض معذرت این Dragon lee vs the 5 brothers اگه این فیلمی هست که این عکسشه هم ممنون می شم
دستان درد نکنه .خیلی خوبه. اگر ممکن است این چنتا را بزارید در لیست ،ممنون میشم:blush:
Snake & crane secret
Dragon lee vs the 5 brothers
Shogun's ninja
shaolin vs ninja
Shaolin chastity
Blood f the dragon
چشم به روی چشم:happy:. فقط يه سوال: پس شماا بقيه اش رو دارين؟:eek: اگه اين سری اي که لرد سياه ميخوان رو دارين به من بگين که من ديگه نفرستم.:D

در مورد shogun's ninja، الان داشتم يه نگاهی بهش مينداختم، کيفيت که خوب بود، زبانش اينگيليسيه، صدا dolby digital sound AC-3 stereo هست و 103 دقيقه. حالا ببينين چقدرشو سانسور کردن؟ البته من تو همين 2-3 نگاهی که بهش کردم ديدم سانسوری هم داره!:p:D

dragon lee : عکس رو dvd اين نيست ولی هنرپيشه اش که همونه!:eek:

راستی اين 2 تا هم از قديم نديم ها تو آرشيوم بود، ببينين اينا رو هم ميخواين يا نه;):
Angry fist
Iron kung fu​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
این ادامه همون دژ فضایی خودمونه که بعد از 20 سال ساخته شده....به لحاظ قدرت ساخت انیمیشن بی شک با کیفیت ترین و قشنگ ترین انیمیشن موجود به شمار میره....
با عرض شرمندگی هیچ تورنتی ازش ندارم ...آخه خودم که دانلود نکردم...ولی فکر کنم تو www.torrentspy.com/ جستجو کنید پیداش میکنید
به به رييس بزرگ:D
بچه ها بايد يه گوسفند قربونی کنيم ديگه، نميشه! (مراسم شيطانی در گروه مينشن) :p

4_17_10.gif
4_17_10.gif
4_17_10.gif

دستت درد نکنه از بابت دژ فضايی:happy:. راستی اين همونی نبود که چند سال پيش دنبال تورنتش ميگشتی؟:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
عجب چیز مهیجیه این گایور! این فیلمه یا سریال؟ یه جورایی اینام mutant هستن. من که در راستای همذات پنداری با این کارتون، خودمو توش پیدا کردم، فکر کنم این Gobilva از اعقاب و اجدادم باشه..
راستی چه جوری می شه توی تاپیک شایسته، چند بار رای داد؟ خیلی حرصم دراومده، این جواهری در قصر رای کاذب داره!
اينو ميگی برادر؟!:blink::D:lol:

گفتم که سريال 26 قسمتی هست، يه ova 13 قسمتی داره که قديميه. ولی من فقط اين جديده رو دارم.

رأی هم بدبختانه همون يه بار رو ميشه داد!:(:p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اوه اوه من برم سر و کله خواهر فریدا پیدا شد
pounce.gif

ببخشید شرمنده غیبت چند روزه بنده به موجب شروع ترم جدید دانشگاه و انتخاب رشته و بقیه کوفت و زهرمارهای مربوطه بود
هم اکنون خوشحالیم در جمع دوستانیم
البته درسته پست نمیزدم ولی تک تک پست ها رو میخوندم
باشه یه اسپویل طلب شما
sweat.gif

راستی خواهر فریدا اینا رو یادت نره
Fate stay night
Air
Black cat از 13 به بعد
بقیشو یادم نیست بعدن مینویسم
چقدر من پر روام:D
عذرت قابل قبول نيست:D:cool:، من در تمامه طول امتحان هام فقط يه روز نيومدم!;)

خوب حالا که گناهکار شناخته شدی:D، يه زحمتی بکش: يه ليست از چيزايی که بچه ها ميخوان من براشون کپی بزنم درست کن، چون من حافظه درست و هسابی اي ندارم ، ممکنه يادم بره!:(
بعد ببينيم اگه زياد شد يه قرئه کشی کنيم!:p چون ممکنه نرسم همه رو بزنم. البته الويت با سريال هايی که زودتر سفارش داده بشن.:D;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
البته فریدا بهتر بلده اما تا اونجایی که من متوجه شدم
Sahel Chan خیلی خودمونیه و فقط بین افرادی که بهم نزدیکن و مدتیه همدیگه رو می شناسن رایجه و هر موقع یه نفر که تازه به یکی دیگه برسه اون رو با پسوند Chan صدا کنه طرف تعجب می کنه /1
San متداول ترین هست که یه چیزی تو مایه های ساحل خانوم می شه مثلا !
Sahel Kun نداریم چون Kun فقط در مورد پسر ها استفاده می شه ! تا حدودی محترمانس!
Yo Sahel هم یه چیزی تو مایه های هوی ساحل خودمونه :D (فکر کنم!)
حالا که دارم می گم Sahel Sama وSahel-Dono هم داریم که دومی منسوخه ولی اولی محترمانه ترینشونه !
Senpai هم اگه شنیدین برای صدا کردن سنیور هاست
همش درست بود
36_1_1.gif
. من اضافه کنم:
chan يه حالات بچه گونه داره، يعنی برای آدم بزرگ هر چه هم خودمونی باشن استفاده نميشه و از همون san که سپهر گفت استفاده ميکنن.:happy:

yo رو فقط پسرها به کار ميبرن. چون که (نميدونم ميدونستين يا نه؟!) ژاپنی تمام لغت هاش مؤنث و مزکر داره :( و همينطور مؤدبانه و غير مؤدبانه!:wacko:

همين:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
تمام اونایی که ندارمو جلوش نوشتم. زحمت دادن مجدد به تو رو میذاریم به عنوان آخرین راه حل
blush.gif
اوکی ;)
آره شیرین زبونه
blink.gif
يه عکس از اين بچت بزار;)، فکر نکنم ههنرپيشه های هاليوود هم اينقدر معروف شده باشن!:D
راستی قسمت 17 Death Note چقدر بیمزه بود
5776.gif
تنها قسمتی بود که سرش حوصله ام سر رفت و تو 3 نوبت دیدمش ...
sad.gif
تنها صحنه خوبش همین بود ...
otkyki.gif
کجای کاری! قسمت 18 رو که ببينی بيشتر لعن و نفرين ميفرستی! فقط به قول روزبه اون قسمت بزن بزن لايت و ريوزاکی باهال بود!
36_6_8.gif

من اصلاً از لايت اينجوری خوشم نميآد
36_19_5.gif
! اون لايت بدجنسه خيلی بهتر بود:p! راستی آخره فيلمش يه جورايی حال آدم گرفته ميشد!:(

2e6c2c2e.jpg
4393e8f7.jpg

1afb75b6.jpg
aaf3dc75.jpg

راستی دان نکنين ، مشگل داره.:f34r:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
شروع کردم به دیدن Yu Yu Hakusho ، جذاب است . به کسانیکه به انیمه های رزمی تخیلی علاقه مند هستند توصیه میشود
به توان 1000 تاييد ميشه! کسايی که مشگل زبان هم دارن براشون خوبه چون 2 زبانست. با وجود اينکه 112 قسمته، من حتی از ديدن يه قسمت اين سريال هم خسته نشدم!
فقط مشکلش یمقدار قدیمی بودنش است و وجود شخصیت اعصاب خورد کن kuwabara
اينم از آرشيو من فقط برای شما:D:

خواهر فریدا شما در کدام حوضه علمیه ویکتوریا کسب علم میکنید که به جای درس دادن امتحان میگیرند اگر میخواهید گزارش رد کنیم برای قم.
من که قبلن کامل آدرس داده بودم خدمتتون همراه با عکس و ...يه چند 100 صفحه عقب تر!:D:lol: ولی تو رو خدا منو با امامه به سر مواجه نکنين!:p

ولی از شوخی گذشته، من ديگه کلاسه درس ندارم که آخر و وسط ترم امتهان داشته باشم، اکثره امتهانام شفاهيه و تک نفره! 4 تا استاد هم که کميته يه من باشن هر بار زير سوالاشون منو به رگبار ميبندن!
14_6_12.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب تا يادم نرفته، در مورد خريد سندباد، اگه کسه ديگه اي نيست و داوطلبين قبلی هنوز سره جاشون وايسادن ، شروع کنيم به خريد ديگه!:)
تا اينجا 5 نفريم، که ميشه نفری 20 دلار. البته بدونه هزينه کپی (dvd و پست)

لطفاً confirm بکنين که من بخرمش! ممنون :happy:

داوطلبين:

خودم
ساحل
برادر زيرنويس
برادر مهمودی
برادر متين

caqefp159.jpg

Akira

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا من چند روزي اين تايپيك رو ديدم با اين كه 20~30 تاپيك بيشتر نخووندم ولي نظر ما را جلب نمود پس تصميم گرفتم يه جند تا خط هم من بنويسم
اين داستان كارتون akira جيه هر بار نگاش ميكنم بدتر گيج ميشم
اگر كسي كارتون توشيشانو داره يه امار بده
دوستان شما ديگه خيلي حرفه اي هستيد كارتوي كه ما ميبينيم يا از انقلاب ميگيريم يا mangas كه اونم قفل شده
يا game one كه كارتون ناروتو رو بعد از 3 ماه پخش نصفه از اول نشون ميده پس انتظار نداشته باشيد مطلبي مثل شما بنويسيم

ولي شما هم حق داريد ادما نبايد مثل ranma 1/2 چهره عوض كنن:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
پرشيانا جان من چون ديدم احتمالاً توي تعريفي كه شما نوشتي بگنجم گفتم يه توضيحاتي حداقل در مورد خودم بدم....
سلام برادر
سوء تفاهم نشه! :happy: اصلاً کسی که منو ناراهت کرده بوده ماله اين تاپيک نيست ولی به طور کلی ماها که چند وقته با هم آشنا شديم، خيالمون از بابت خودمون راحته، اين کسايی که اين آزردگی خاطر رو به وجود ميآرن ، اعضای جديدن و وقتی يه اثر بد ميزارن باعث ميشن که آدم نسبت به همه بدبين بشه:(. به هر جهت شما قبل از اين ماجراها تو جمع ما بودی، اميدوارم که بمونی و بهت هم خوش بگزره:) ولی در مورد چند تا نکته اي که گفتی:
در ضمن من خيلي وقته توي اين تاپيك صحبت در مورد انيمه هاي مختلف يا نقد اونها رو نديدم...
حرف حق حقه!:p به خاطر همين بود که من امروز کارتون به اين خوشگلی براتن معرفی کردم!:D
ولی فکر کنم شما پست همين چند صفحه پيش برادر شينوبی رو از قلم انداختين!:eek:
اين پست هايی که ميبينين به اين صورت نوشته ميشه دقيقاً چيزی بين 2-3 ساعت وقت ميگيرن:wacko:، تا بگردين عکس هايی که لازمه رو پيدا کنين ، save کنين، آپلود کنين، توی صفحه منظمشون کنين، ... خيلی خيلی ازتون وقت ميگيره! حالا خودتون وقتی يکی از کارتون ها رو تموم کردين يه امتحانی بکنين. اين چند وقت هم همه بچه ها درگير بودن و ... ;)
يه چيز ديگه هم بگم بعد برم... اونم اينه كه شما هر چقدر هم كه راهكار براي جلوگيري از سودجويي افراد ارائه بديد، نمي تونيد مطمئن شيد كه هيچكي اينكارو نمي كنه...
اگه بين خودمون باشه چرا ميتونيم مطمئن باشيم :cool:
بيايم به جاي خورد كردن اعصابمون به بخش مثبتش نگاه كنيد اونم اينه كه به هر حال شما با پخش بي دريغ اين انيمه ها امكان در دسترس بودن اونا رو براي علاقه منداشون فراهم كرديد حالا چه از طريق شيرينگ چه از طريق فروش. به هر حال الان انيمه هايي توي ايران پيدا مي شن كه چند سال پيش فقط توي رويا مي ديديمشون و اين كارو شما انجام داديد...
نميدونم شما تاپيک رو خوندين يا نه؟ ولی اون وسط ها من يه پست دارم ، معروفه به پست خوفناک! :pاونجا گفته بودم که من نسبت به کارتون ها و سريال هام خيلی حساسم و راستش فقط برای دوستان اين تاپيک که مثل من علائق يکسان دارن اين کارتون ها رو فرستام و همونجا هم باز گفتم که من نميتونم تهمل کنم يه نفر بياد به 3-4 برابر قيمت چيزی که من از وقت و کارم ميزنم تا تهيه اش بکنم رو بره بفروشه! :eek::f34r: اگه پخش کنن من هيچ مشگلی ندارم ولی در غير اين صورت دوست ندارم سريال هام دست اينجور آدم ها بيوفته!:hmm: اسمش رو هم اگه دوست دارين بزارين خودخواهی! :p البته با توجه به اينکه اکثره اين سريال ها رو بچه ها ميتونن همين جا تو بازارچه PT تهيه کنن و بخرن، پس مشگل اينکه من بيام و به دسته همه برسونم حل ميشه، اينم يه لينک با حدود 100 تا عنوان کارتون که فکر کنم همه علاقه مندان بتونن کارتون هايی که دوست دارن رو از اونجا تهيه کنن:

اين همه سرتون رو خوردم که بگم من بچه خودخواهی هستم :cool::rolleyes:
همين شنبه ي آينده 10-12 صبح - دانشگاه تهران... همه تون هم به صرف شيريني و شربت و دفاعيه دعوتين...:happy: :blush:
پس پيشاپيش تبريک منو بپذيرين، چون من اون موقع مسافرتم و نيستم که بهتون تبريک بگم:) ولی شيرينی منم کنار بزارين!:D خوب من چون فضول هم هستم ، فضوليمو بکنم:p: رشتتون چيه برادر؟ ;)
در مورد عددش هم با هم چونه مي زنيم به يه توافقي مي رسيم...
شما رو جزء قديمی ها محسوب ميکنيم ...;)

بالا