پرشيانا جان من چون ديدم احتمالاً توي تعريفي كه شما نوشتي بگنجم گفتم يه توضيحاتي حداقل در مورد خودم بدم....
سلام برادر
سوء تفاهم نشه! :happy: اصلاً کسی که منو ناراهت کرده بوده ماله اين تاپيک نيست ولی به طور کلی ماها که چند وقته با هم آشنا شديم، خيالمون از بابت خودمون راحته، اين کسايی که اين آزردگی خاطر رو به وجود ميآرن ، اعضای جديدن و وقتی يه اثر بد ميزارن باعث ميشن که آدم نسبت به همه بدبين بشه

. به هر جهت شما قبل از اين ماجراها تو جمع ما بودی، اميدوارم که بمونی و بهت هم خوش بگزره

ولی در مورد چند تا نکته اي که گفتی:
در ضمن من خيلي وقته توي اين تاپيك صحبت در مورد انيمه هاي مختلف يا نقد اونها رو نديدم...
حرف حق حقه!

به خاطر همين بود که من امروز کارتون به اين خوشگلی براتن معرفی کردم!

ولی فکر کنم شما پست همين چند صفحه پيش برادر شينوبی رو از قلم انداختين!

اين پست هايی که ميبينين به اين صورت نوشته ميشه دقيقاً چيزی بين 2-3 ساعت وقت ميگيرن:wacko:، تا بگردين عکس هايی که لازمه رو پيدا کنين ، save کنين، آپلود کنين، توی صفحه منظمشون کنين، ... خيلی خيلی ازتون وقت ميگيره! حالا خودتون وقتی يکی از کارتون ها رو تموم کردين يه امتحانی بکنين. اين چند وقت هم همه بچه ها درگير بودن و ...
يه چيز ديگه هم بگم بعد برم... اونم اينه كه شما هر چقدر هم كه راهكار براي جلوگيري از سودجويي افراد ارائه بديد، نمي تونيد مطمئن شيد كه هيچكي اينكارو نمي كنه...
اگه بين خودمون باشه چرا ميتونيم مطمئن باشيم
بيايم به جاي خورد كردن اعصابمون به بخش مثبتش نگاه كنيد اونم اينه كه به هر حال شما با پخش بي دريغ اين انيمه ها امكان در دسترس بودن اونا رو براي علاقه منداشون فراهم كرديد حالا چه از طريق شيرينگ چه از طريق فروش. به هر حال الان انيمه هايي توي ايران پيدا مي شن كه چند سال پيش فقط توي رويا مي ديديمشون و اين كارو شما انجام داديد...
نميدونم شما تاپيک رو خوندين يا نه؟ ولی اون وسط ها من يه پست دارم ، معروفه به پست خوفناک!

اونجا گفته بودم که من نسبت به کارتون ها و سريال هام خيلی حساسم و راستش فقط برای دوستان اين تاپيک که مثل من علائق يکسان دارن اين کارتون ها رو فرستام و همونجا هم باز گفتم که من نميتونم تهمل کنم يه نفر بياد به 3-4 برابر قيمت چيزی که من از وقت و کارم ميزنم تا تهيه اش بکنم رو بره بفروشه!

:f34r: اگه پخش کنن من هيچ مشگلی ندارم ولی در غير اين صورت دوست ندارم سريال هام دست اينجور آدم ها بيوفته!:hmm: اسمش رو هم اگه دوست دارين بزارين خودخواهی!

البته با توجه به اينکه اکثره اين سريال ها رو بچه ها ميتونن همين جا تو بازارچه PT تهيه کنن و بخرن، پس مشگل اينکه من بيام و به دسته همه برسونم حل ميشه، اينم يه لينک با حدود 100 تا عنوان کارتون که فکر کنم همه علاقه مندان بتونن کارتون هايی که دوست دارن رو از اونجا تهيه کنن:
اين همه سرتون رو خوردم که بگم من بچه خودخواهی هستم

همين شنبه ي آينده 10-12 صبح - دانشگاه تهران... همه تون هم به صرف شيريني و شربت و دفاعيه دعوتين...:happy: :blush:
پس پيشاپيش تبريک منو بپذيرين، چون من اون موقع مسافرتم و نيستم که بهتون تبريک بگم

ولی شيرينی منم کنار بزارين!

خوب من چون فضول هم هستم ، فضوليمو بکنم

: رشتتون چيه برادر؟
در مورد عددش هم با هم چونه مي زنيم به يه توافقي مي رسيم...
شما رو جزء قديمی ها محسوب ميکنيم ...