• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

enter360

Registered User
لایک‌ها
22
2 تا از دوست های من بودن
اون قدیم بود نترس
ببین اگه مطمئنی که نیروی انتظامی نمی افتی عقب بنداز

اگه نیروانتضامی یا **** بیفتم یه اشنایی چیزی پیدا میشه ولی ارتش هیچ کس رو اشنا ندارم
به نظرتون چه کار کنم تعویق بندازم بهتره مجا میافتم

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
اگه نیروانتضامی یا **** بیفتم یه اشنایی چیزی پیدا میشه ولی ارتش هیچ کس رو اشنا ندارم
به نظرتون چه کار کنم تعویق بندازم بهتره مجا میافتم
نیروی انتظامی با پارتی هم جای بد می افتی
مگه اینکه خیلی خرش بره
برو درخواست بده بگو ، وضعیت روحیم اصلا مناسب نیست
یکی از اقوام مریض شده
راحت عقب می اندازند

enter360

Registered User
لایک‌ها
22
نیروی انتظامی با پارتی هم جای بد می افتی
مگه اینکه خیلی خرش بره
برو درخواست بده بگو ، وضعیت روحیم اصلا مناسب نیست
یکی از اقوام مریض شده
راحت عقب می اندازند

ادم حداقل نیروانتظامی بفته بعد اموزشی میشه بیایی تو شهر خودت و بر سر یه کاری تایم اداری که حداقل شب خونه خودت میخوابی ولی ارتش که نمیشه کاریش کرد همش باید پادگان باشی :general208::general208::general208::general208::general208::general208:

aristar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
ادم حداقل نیروانتظامی بفته بعد اموزشی میشه بیایی تو شهر خودت و بر سر یه کاری تایم اداری که حداقل شب خونه خودت میخوابی ولی ارتش که نمیشه کاریش کرد همش باید پادگان باشی :general208::general208::general208::general208::general208::general208:
دوست عزیز!من نیروی انتظامی خدمت کردم!شاید جزو بهترین خدمت ها رو کردم البته با هزار تا پارتی!معاونت اجتماعی ناجا بودم!ساعت کاری بود!ولی شهر خودمون نبود!مثل چی باید کار میکردی!هزار جور اعصاب خوردی!هفته ای یک یا دو روز هم میشدی معاون افسر نگهبان که شب اجازه خواب نداشتی!
ولی دوستای دیگه که پلیس راه و راهنمایی افتاده بودن صبح تا شب خدمت بود سر آخر هم باز تو پاسگاه میخوابیدن!
تازه اونا که پاسگاه بین راهی یا مرزی بیفتن دیگه بدتر!
در کل تو خدمت مهم نیست کدوم نیرو بیفتی!مهم اینه که پارتی چقدر قوی داشته باشی!
ولی در کل خدمت بهترین جا ****،بعدا نیروی انتظامی و ارتش!
فقط ارتش خطرات جانی اکثرا نداره!امان از نیرو انتظامی که هر ماه سرباز شهید داره حتی همون تهران!

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
برعکس می فرمایی
سربازهای ارتش همیشه ساعت دو ظهر میرند خونه

123arash

Registered User
لایک‌ها
74
درود.
من هم اعزامم نزدیک شده باید اول شهریور برم.لطفا بگید دقیقا چی با خودم ببرم؟از قرص و اجیل گرفته تا لباس و ناخنگیر یه لیست بدید ترجیحا هرچی کمتر و بارم سبکتر باشه بهتره.و اینکه اگر مثلا بیفتم شهر دوری بعد بگن برید خونه هفته دیگه بیاید میشه اونجا موند نیام خونه؟چون راه دوره ارزش نداره بیام دوباره برگردم.سپاس

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
بنده خدا طرف کلانتری افتاده 5 دقیقه پیاده روی راه بوده ، ماه به ماه رنگ خونشو نمی دیده
گه ترین نیروی نظامی برای خدمت همین نیروی انتظامی هست
خود من بین نیروی انتظامی و ارتش چشم بسته ارتش رو انتخاب می کنم
ارتش شرف داره به نیروی انتظامی به خصوص که لیسانسه هستی
طرف با دکترا تو کلانتری داره موتوری پست می ده
دیگه هیچ وقت این حرفو نزن
پارتیت خیلی کلفت باشه بتونی جاهای خوب بیفتی و الی افسر و سرهنگ تو نیرو انتظامی خرش برای خودش نمی ره

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
دقیقا تأیید میشه، بنده خودم خیلی تلاش کردم خودمو معرفی ارتش بکنم تا قبل از کد خوردن مثلا پذیرش ارتش بشم ولی با پرس و جویی که کردم امکانش نبود مگر اینکه آدمشو در سازمان مرکزی تهران داشته باشی خودش بتونه بندازه ارتش. واقعا ارتش خیلی خوبه خدمت کردنش آقایی هست. ولی قسمت نشد.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
درود.
من هم اعزامم نزدیک شده باید اول شهریور برم.لطفا بگید دقیقا چی با خودم ببرم؟از قرص و اجیل گرفته تا لباس و ناخنگیر یه لیست بدید ترجیحا هرچی کمتر و بارم سبکتر باشه بهتره.و اینکه اگر مثلا بیفتم شهر دوری بعد بگن برید خونه هفته دیگه بیاید میشه اونجا موند نیام خونه؟چون راه دوره ارزش نداره بیام دوباره برگردم.سپاس
صفحه اول هست
یه سرچ ساده هم بکنید هست

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
بالای دیپلم ارتش (اگر شهر خودت بیوفتی عشقو حاله)
دیپلم به پایین ****
نیرو انتظامی فرق نمیکنه مدرکت چی باشه سرویس میشی
من پارسال سرباز بودم با دیپلم رفتم افتادم بهداری فرماندهی نیرو زمینی ****) صبح تا ظهر بودم هفته ای یکی 2شب تو بهداری میموندم

Sent from my SM-G900 using Tapatalk 2

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
درود.
اموزشی کجا افتادی؟
خیلی نادره بفرستن اون مرکز بگن برو یه هفته دیگه بیا
اینو برای اینکه گردان هاشون خالی شه میگن که الان ماشالله تمام مراکزش خالیه
اگرم پیش بیاد باید بری مسافر خونه تو پادگان راه نمیدن
وسایلم اکثر چیزا رو بت میدن
صابون 2تا شامپو2تا لباس زیر 4تا
جوراب4تا
حوله حمام و دستو صورت مسواک خمیر دندان تاید
اگر شامپو یا صابون خاصی استفاده میکنی ببر با خودت
اجیل تا میتونی ببر خیلی کمک کنندس مثل پسته بادام گردو
بیسکوییت و کیکو اینا نمیخواد ببری اونجا بوفه داره اکثر پادگانا
لباس دیگه ای مثل شلوار پیرهن تی شرت نبر نیازی نیست
کرم مرطوب کننده هم ببر نیاز میشه
همین فعلا چیز دیگه ای خاطرم نیست

123arash

Registered User
لایک‌ها
74
اموزشی کجا افتادی؟
جوراب4تا

ممنون از پاسختون.
دیروز رفتم +10 گفتن هنوز تو سیستم نیومده کجا افتادی منم حوصله نداشتم برم **** وظیفه..این روزای لعنتی چرا نمیگذره بشه شهریور.دیر میگذره اگه راه داشت همین عصر میرفتم تا زودتر شر سربازی کنده شه

123arash

Registered User
لایک‌ها
74
اموزشی کجا افتادی؟
جوراب4تا

ممنون از پاسختون.
دیروز رفتم +10 گفتن هنوز تو سیستم نیومده کجا افتادی منم حوصله نداشتم برم **** وظیفه..این روزای لعنتی چرا نمیگذره بشه شهریور.دیر میگذره اگه راه داشت همین عصر میرفتم تا زودتر شر سربازی کنده شه

arash520

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
به سوال داشتم من الان افتادم 05 کرمان همه میگن بده نرو یا جات روعوض کن .
میخواستم ببینم به تعویقش بندازم احتما داره کجا بیفتم ؟
پس چیه میگن کد همیشه ثابته و تغییر نمیکنه یعنی تعوق هم بنداری بازم همون جام افتی ؟
درباره 05 که خوب یا بد باشه چیزی نمی دونم . ولی تا جایی که من شنیدم ارتش برای لیساسن ها بعد از آموزشی راحت میشه . گویا از 2 به بعد ازادن .
جواب سوالتون این که به تعویق بندازید اگه پذیرش یا امریه نگرفته باشید ممکنه هر جای دیگه ای بفیتید چون این کد فعلی تون از سیستمشون پاک میشه و باز معرفی میشید به تقسیم نیرو برای برج 8 و ممکنه هر جایی بفتید و اگه پذیرش یا امریه نشده باشید چیزی معلوم نیست . به نظر من فقط در صورتی که مطمنی که می تونی پذیرش یا امریه بگیری به فکر تمدید باش

اون کد که میگن ثابت می مونه برای کسیه که قبلا خدمت کرده و رفته دانشگاه و باز برگشته ادامه خدمتش باید دخل همون نهاد قبلی باشه مثلا قبلا نیرو انتظامی بوده باید باز بعد از دانشگاه بره نیرو انتظامی
اما کسایی که هنوز خدمت نرفتن امکان هر چیزی هست براشون.
این چیزایی بود بر اساس تجربه و شنیده ها از بقیه

برای 93.6.1 خاتمی یزد کسی نبود قبل خدمت آشنا بشیم رفقا:general106::)

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
سلام دوستام من برای یگان افتادم پادگان شهید رجبی پور نیروی زمینی ****،چه جور جاییه؟لیسانس هستم.خوبه بده؟ سخت میگیرن؟من نیاز دارم از همون سمت برم سرکار با لباس شخصی جایی داره بعد از ساعت14 لباس عوض کنیم؟سه راه تختی هستش...

پویا-دانش

Registered User
لایک‌ها
78
سلام
من افسر وظیفه **** هستم (ستوان سوم). روزبرگ هستم (قسمت اداری).
لطفا بگید که قانوناً هرچند روز یک بار باید به عنوان پاسبخش در پادگان بمونم؟

enter360

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوست من
درباره 05 که خوب یا بد باشه چیزی نمی دونم . ولی تا جایی که من شنیدم ارتش برای لیساسن ها بعد از آموزشی راحت میشه . گویا از 2 به بعد ازادن .
جواب سوالتون این که به تعویق بندازید اگه پذیرش یا امریه نگرفته باشید ممکنه هر جای دیگه ای بفیتید چون این کد فعلی تون از سیستمشون پاک میشه و باز معرفی میشید به تقسیم نیرو برای برج 8 و ممکنه هر جایی بفتید و اگه پذیرش یا امریه نشده باشید چیزی معلوم نیست . به نظر من فقط در صورتی که مطمنی که می تونی پذیرش یا امریه بگیری به فکر تمدید باش

اون کد که میگن ثابت می مونه برای کسیه که قبلا خدمت کرده و رفته دانشگاه و باز برگشته ادامه خدمتش باید دخل همون نهاد قبلی باشه مثلا قبلا نیرو انتظامی بوده باید باز بعد از دانشگاه بره نیرو انتظامی
اما کسایی که هنوز خدمت نرفتن امکان هر چیزی هست براشون.
این چیزایی بود بر اساس تجربه و شنیده ها از بقیه

برای 93.6.1 خاتمی یزد کسی نبود قبل خدمت آشنا بشیم رفقا:general106::)

سلام
امروز رفتم **** وظیفه سئوال کردم گفت نمیشه تعوق بندازی همین طوری باید تائید پزشکی بگیری
بعد گفت کد که خوردی داخل ارتش بیفتی دیگه همیشه تو ارتشی فرقی نمی کنه بازم اگر تعویقش بندازی بازم میفتی تو ارتش همون کد قبلی .
شانس مایه
اخه اینم شد جا ما افتادیم 05 کرمان :general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208:

aristar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
سلام
امروز رفتم **** وظیفه سئوال کردم گفت نمیشه تعوق بندازی همین طوری باید تائید پزشکی بگیری
بعد گفت کد که خوردی داخل ارتش بیفتی دیگه همیشه تو ارتشی فرقی نمی کنه بازم اگر تعویقش بندازی بازم میفتی تو ارتش همون کد قبلی .
شانس مایه
اخه اینم شد جا ما افتادیم 05 کرمان :general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208:
بله درسته!اگر تعویق بندازین بازم همون نیرو میفتین!مگه اینکه مثلا برا دانشگاه قبول بشین!در اینصورت کد جدید صادر میشه!
از الان به خودتون استرس و اینچیزا ندین!خیلیا بودن تو همون **** افتادن لب مرز فقط عذاب کشیدن و خیلیا بودن تو ارتش و نیروی انتظامی راحت ترین خدمت رو کردن!اول از همه پارتی دوم شانس!پس سعی کنین این مدت خدمت رو به خودت اذیت ندی و بیخیال باشی!خدا رو چه دیدی!اومدی افتادی جای خوب کیف کردی!:)

Sent from my C5303

بالا