سلام دوستان. من تاریخ 21 تیر برای چشم بیمارستان امام سجاد معاینه شدم الان 20 روزه که خبری از نامه یا تلفن **** وظیفه مبنی بر تشکیل کمسیون من نیست. لازم به ذکره که من شهر آبیک قزوین هستم ولی منو برای معاینه فرستادن تهران تکلیف چیه برای پیگیری چکار باید بکنم. **** وظیفه یبار رفتم گفت که بیاد به شما اطلاع میدیم. راه دیگه ای اگه هست دوستان بگن مرسی
بهترین راهکار همینه که تماس بگیری به ****وظیفه ببینی جواب نامهت اومده یا نه
اگه بتونی توی بیمارستانی که معاینه انجام شده یهنفرو گیر بیاری که بهتر چون همون بیمارستان باید نامهرو بفرسته و بنظرم توی این بازه نامهتو هم فرستادن و الآن توی ****وظیفه شهرستان باید باشه.
تجربه من که میگه باید سیریش باشی تا کارت راه بیافته. من هفته دوم فروردین اقدام کردم و زودتر از افرادی که سال قبل اقدام کرده بودن کارتمو گرفتم.
توی **** وظیفه بهم میگفتن برو ۱۰ روز دیگه بیا من ۲ روز دیگه میرفتم اونجا سرپا وایساده بودم و طرف خسته میشد از دیدن ریختم میپرسید چیکار داری؟ میگفتم بهم گفته بودین بیا نامه رو بگیر
نامه رو گرفتم، بلافاصله رفتم بیمارستان و دیدم پزشک همونجاست با اینکه داشت به آخر وقت میرسید منتظر موندم تا اینکه پذیرشم کرد و معاینه و بعدش گفت میفرستیم جوابو. رفتم اتاق رئیس و منشیشو دیدم و باهاش صحبت کردم که من باید برم مسافرت و فلان و بیسار که گفت فردا جوابتو میفرستیم **** وظیفه
آخر همون هفته هم کمیسیون بود توی **** وظیفه (روزی که معاینه شدم شنبه بود و چهارشنبه کمیسیون برگزار میشد)
چهارشنبه اول صبح رفتم **** وظیفه، اسامی رو که میخوندن، دیدم اسم من نیست لابلاشون. رفتم دم اتاق قسمت معافیت پزشکی و گفتم آقا من جواب نامهم اومده ولی الآن اسممو نخوندین، پروندههارو گشت و دید که بله جواب نامهم اونجاست و نامه منم گذاشت لای بقیه پروندهها و آخر همون روز فرستادم برای کمیسیون که معاف شدم
با اینکه فقط نیم ساعت تا پایان ساعت اداری مونده بود رفتم بانک پولهارو واریز کردم و مدارکو آوردم دیدم رفتن نماز. منتظر موندم تا برگشتن و مدارکمو بهشون دادم و بعدش هم مرتب از پلیس+۱۰ و سامانه سخا پیگیر بودم تا اینکه اول اردیبهشت کارتم صادر شد و رفتم از پست تحویلش گرفتم
شرمنده اگه طولانی شد، فقط خواستم متوجه شی که روند کار خیلی سادهست (ترکیب صبر+سماجت) صبر کن ولی نه اینکه بهت گفتن برو خودمون بهت خبر میدیم، منتظر خبر اونا بمونی. سماجت داشته باش ولی نه اینکه بهت بگن یکم صبر کن بگی نه الا و بلا همین الآن چک کنین ;-)