• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان. من تاریخ 21 تیر برای چشم بیمارستان امام سجاد معاینه شدم الان 20 روزه که خبری از نامه یا تلفن **** وظیفه مبنی بر تشکیل کمسیون من نیست. لازم به ذکره که من شهر آبیک قزوین هستم ولی منو برای معاینه فرستادن تهران تکلیف چیه برای پیگیری چکار باید بکنم. **** وظیفه یبار رفتم گفت که بیاد به شما اطلاع میدیم. راه دیگه ای اگه هست دوستان بگن مرسی

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
سلام دوستان. من تاریخ 21 تیر برای چشم بیمارستان امام سجاد معاینه شدم الان 20 روزه که خبری از نامه یا تلفن **** وظیفه مبنی بر تشکیل کمسیون من نیست. لازم به ذکره که من شهر آبیک قزوین هستم ولی منو برای معاینه فرستادن تهران تکلیف چیه برای پیگیری چکار باید بکنم. **** وظیفه یبار رفتم گفت که بیاد به شما اطلاع میدیم. راه دیگه ای اگه هست دوستان بگن مرسی
بهترین راهکار همینه که تماس بگیری به ****‌وظیفه ببینی جواب نامه‌ت اومده یا نه
اگه بتونی توی بیمارستانی که معاینه انجام شده یه‌نفرو گیر بیاری که بهتر چون همون بیمارستان باید نامه‌رو بفرسته و بنظرم توی این بازه نامه‌تو هم فرستادن و الآن توی ****‌وظیفه شهرستان باید باشه.
تجربه من که میگه باید سیریش باشی تا کارت راه بیافته. من هفته دوم فروردین اقدام کردم و زودتر از افرادی که سال قبل اقدام کرده بودن کارتمو گرفتم.
توی **** وظیفه بهم میگفتن برو ۱۰ روز دیگه بیا من ۲ روز دیگه میرفتم اونجا سرپا وایساده بودم و طرف خسته میشد از دیدن ریختم می‌پرسید چیکار داری؟ میگفتم بهم گفته بودین بیا نامه رو بگیر
نامه رو گرفتم، بلافاصله رفتم بیمارستان و دیدم پزشک همونجاست با اینکه داشت به آخر وقت می‌رسید منتظر موندم تا اینکه پذیرشم کرد و معاینه و بعدش گفت میفرستیم جوابو. رفتم اتاق رئیس و منشیشو دیدم و باهاش صحبت کردم که من باید برم مسافرت و فلان و بیسار که گفت فردا جوابتو میفرستیم **** وظیفه
آخر همون هفته هم کمیسیون بود توی **** وظیفه (روزی که معاینه شدم شنبه بود و چهارشنبه کمیسیون برگزار می‌شد)
چهارشنبه اول صبح رفتم **** وظیفه، اسامی رو که میخوندن، دیدم اسم من نیست لابلاشون. رفتم دم اتاق قسمت معافیت پزشکی و گفتم آقا من جواب نامه‌م اومده ولی الآن اسممو نخوندین، پرونده‌هارو گشت و دید که بله جواب نامه‌م اونجاست و نامه منم گذاشت لای بقیه پرونده‌ها و آخر همون روز فرستادم برای کمیسیون که معاف شدم
با اینکه فقط نیم ساعت تا پایان ساعت اداری مونده بود رفتم بانک پول‌هارو واریز کردم و مدارکو آوردم دیدم رفتن نماز. منتظر موندم تا برگشتن و مدارکمو بهشون دادم و بعدش هم مرتب از پلیس+۱۰ و سامانه سخا پیگیر بودم تا اینکه اول اردیبهشت کارتم صادر شد و رفتم از پست تحویلش گرفتم

شرمنده اگه طولانی شد، فقط خواستم متوجه شی که روند کار خیلی ساده‌ست (ترکیب صبر+سماجت) صبر کن ولی نه اینکه بهت گفتن برو خودمون بهت خبر میدیم، منتظر خبر اونا بمونی. سماجت داشته باش ولی نه اینکه بهت بگن یکم صبر کن بگی نه الا و بلا همین الآن چک کنین ;-)

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
مرسی. دقیقا همینه که میگی. من دیروز رفتم پلیس +10 گفتش که هنوز نامه نیومده. گفت اگر نامت بیاد تو سیستم ثبت میشه. اول تو سیستم ثبت میشه بعد **** وظیفه بررسی میکنه فک کنم. راستش رفتم یه دوباری **** وظیفه بهم گفت که بیاد خبرت میکنیم( تماس تلفنی) خیلی هم ناراحت بود طرف جواب درست حسابی نمیداد یکمم باهاش کنتاک داشتم قبلا اینه که زیاد نمیخوام **** وظیفه تابلو شم کهرم گیر کنه. فقط یه چیزی اگر نامه رو بفرستن میاد تو سیستم نت ناجا (+10) یا اینکه واقعا اصل خود نامه که تو بیمارستان بود میاد **** وظیفه؟ من تو بیمارستان کسیو ندارم ولی فردا زنگ میزنم ببینم چی شده چون آخرین چیزی که تو پلیس +10 ثبت شده مربوط به نامه بیمارستان منه تاریخ 19.راسیتش که نمیخوام بخورم به اجرای قانون جدید واسه همین نگرانم دستت درد نکنه عزیز از راهنمایی خوبت.

پویا-دانش

Registered User
لایک‌ها
78
سلام
من افسر وظیفه **** هستم (ستوان سوم). روزبرگ هستم (قسمت اداری).
لطفا بگید که قانوناً هرچند روز یک بار باید به عنوان پاسبخش در پادگان بمونم؟

nima-h8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان سلام خسته نباشید....
من اعزام 1-6 هستم...
البته سال پیش 1-12 کد خوردم 02 شهید انشایی که بخاطر یه سری مشکلات نتونسم برم....میخوام ببینم که ایندفه بازهم همونجا میوفتم؟ نیروی زمینی میوفتم باز؟

بعد روز اول چه چیزهایی ببرم با خودم؟همه چیزایی که تو لیستایی که بعضی دوستان گفتن ضروری هست بردنش؟؟؟یا همه رو نبرم؟
میشه یه لیست جامع و مختصر بگید برای روز اول بردن

naseri18

Registered User
لایک‌ها
142
سلام
کسی از شرایط دریافت معافیت اعصاب و روان خبر داره چیا هستند؟

• Like
Reactions: VTG

enter360

Registered User
لایک‌ها
22
عمو الان فک کنم بهتر باشه بیفتی نیرو زمینی، که بعدش به حق ۵تن! اعزامت کنن به مرزای شرقی =)
البته نیرو با نیرو فرق نداره ها...چون قصدت فقط مراقبت از مملکته عرض کردم!
4628.gif

پ.ن: **** قدسم بد نیست...سختیای زندگی رو خوب درک میکنی.

سلام
یه سوال داشتم

من الان افتادم ارتش 05 کرمان
میخواستم اگر به تعویق بندازم و برم دنبال امیره داخل **** تو این دو ماه که به تعویق میندازم
کدم از ارتش به **** تغییر میکنه ؟

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
سلام
یه سوال داشتم

من الان افتادم ارتش 05 کرمان
میخواستم اگر به تعویق بندازم و برم دنبال امیره داخل **** تو این دو ماه که به تعویق میندازم
کدم از ارتش به **** تغییر میکنه ؟
سلام
قانونیشو اطلاع ندارم
ولی فک کنم که...خیر ... کاری نمی تونید بکنید!
===
البته با پارتی هرکاری میشه کرد!

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
مرسی. دقیقا همینه که میگی. من دیروز رفتم پلیس +10 گفتش که هنوز نامه نیومده. گفت اگر نامت بیاد تو سیستم ثبت میشه. اول تو سیستم ثبت میشه بعد **** وظیفه بررسی میکنه فک کنم. راستش رفتم یه دوباری **** وظیفه بهم گفت که بیاد خبرت میکنیم( تماس تلفنی) خیلی هم ناراحت بود طرف جواب درست حسابی نمیداد یکمم باهاش کنتاک داشتم قبلا اینه که زیاد نمیخوام **** وظیفه تابلو شم کهرم گیر کنه. فقط یه چیزی اگر نامه رو بفرستن میاد تو سیستم نت ناجا (+10) یا اینکه واقعا اصل خود نامه که تو بیمارستان بود میاد **** وظیفه؟ من تو بیمارستان کسیو ندارم ولی فردا زنگ میزنم ببینم چی شده چون آخرین چیزی که تو پلیس +10 ثبت شده مربوط به نامه بیمارستان منه تاریخ 19.راسیتش که نمیخوام بخورم به اجرای قانون جدید واسه همین نگرانم دستت درد نکنه عزیز از راهنمایی خوبت.

تا جاییکه من میدونم خیلی وقت‌ها نامه میآد توی **** وظیفه و میمونه اصلا ثبتش نمی‌کنند. بهترین کار اینه که از طریق بیمارستان و **** وظیفه پیگیر بشی. نامه منو که همون روز برام از بیمارستان فرستادن و همونجوری که گفتم با اصرار خودم پرونده‌هارو بررسی کردند و نامه‌م لای نامه‌های وارده بود در صورتیکه اگه اصرار نمی‌کردم، حداقل یک هفته دیگه کارم عقب می‌افتاد.

سلام
کسی از شرایط دریافت معافیت اعصاب و روان خبر داره چیا هستند؟
آیین‌نامه‌رو که هیچ‌کی کامل نداره اینجا بگه دوست من. شما موردتو بگو تا ببینیم شامل معافیت هستی یا خیر
اگه میخوای کشکی بگیری، بهترینش همون خودزنیه که بی‌برو برگرد معافت می‌کنند.

VTG

Registered User
لایک‌ها
212
من ایین نامرو دارم
اینو خبر انلاین گذاشته بود خیلی سختش کردن معافی گرفتنو
یه نفر نیست بگه من برای کتفم معاف میشم یا نه
بارها اینجا سوال کردم ولی یه نفر درست جواب نداده بهم ای کاش یکی بهم میگفت معاف میشم یا نه یکی میگه کتف راحت میدن یکی میگه نمیدن....دم همه گرم
این ایین نامه رسمیه ضمیمه کردم
اقای(کاربر) رئیسی من صفحه قبل سوال کردم که اگه ادم بره پادگان و بشینه هیچ کاری نکنه یه چیزی تو ماییه های دیوونه بازی و به فرامین گوش نده چیکار میکنن؟هی میخوان اضاف بزنن تو هی دوباره این کارو بکنی خودتو از برجک سر و ته کنی یا دست خودتو ببندی به پنجره با دستبند یا بری جلو دفتر فرمانده پادگان خودتو بزنی بشینی اونجا تکون نخوری یه کارای اینجوری،چه اتفاقی میفته؟اخر اخرش چیه؟انفرادی؟اضافه؟امکان نداره معاف کنن؟اصلا یعنی رویه این باشه که هیچ کاری نکنی،یه جور اعتصاب همراه با چاشنی دیوونه بازی فرستان انفرادی اعتصاب غذا خشک کنی ...یه حرکتای اینجوری کلا اگه تو پادگان برات اتفاقی بیافته مسئولش فرمانده پادگانه؟یه وفتی حالت بد بشه کسی تره خورد میکنه برا ادم؟یعنی میترسن از این مسئله که کسی حالش بد بشه؟یا مهم نیست
میخوام بدونم چی میشه
اگر یه حرکت اجتماعی شکل میگرفت واقعا دیگه سربازی اجباری نمیموند وقتی همه از فرمان فرمانده سرپیچی کنن میخوان چیکار کنن؟

فایل های ضمیمه

• file635404434051594141.pdf
    954.1 KB · نمایش ها: 0
Last edited:

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
من ایین نامرو دارم
اینو خبر انلاین گذاشته بود خیلی سختش کردن معافی گرفتنو
یه نفر نیست بگه من برای کتفم معاف میشم یا نه
بارها اینجا سوال کردم ولی یه نفر درست جواب نداده بهم ای کاش یکی بهم میگفت معاف میشم یا نه یکی میگه کتف راحت میدن یکی میگه نمیدن....دم همه گرم
این ایین نامه رسمیه ضمیمه کردم
اقای(کاربر) رئیسی من صفحه قبل سوال کردم که اگه ادم بره پادگان و بشینه هیچ کاری نکنه یه چیزی تو ماییه های دیوونه بازی و به فرامین گوش نده چیکار میکنن؟هی میخوان اضاف بزنن تو هی دوباره این کارو بکنی خودتو از برجک سر و ته کنی یا دست خودتو ببندی به پنجره با دستبند یا بری جلو دفتر فرمانده پادگان خودتو بزنی بشینی اونجا تکون نخوری یه کارای اینجوری،چه اتفاقی میفته؟اخر اخرش چیه؟انفرادی؟اضافه؟امکان نداره معاف کنن؟اصلا یعنی رویه این باشه که هیچ کاری نکنی،یه جور اعتصاب همراه با چاشنی دیوونه بازی فرستان انفرادی اعتصاب غذا خشک کنی ...یه حرکتای اینجوری کلا اگه تو پادگان برات اتفاقی بیافته مسئولش فرمانده پادگانه؟یه وفتی حالت بد بشه کسی تره خورد میکنه برا ادم؟یعنی میترسن از این مسئله که کسی حالش بد بشه؟یا مهم نیست
میخوام بدونم چی میشه
اگر یه حرکت اجتماعی شکل میگرفت واقعا دیگه سربازی اجباری نمیموند وقتی همه از فرمان فرمانده سرپیچی کنن میخوان چیکار کنن؟

در مورد کتف قبلا عرض کردم دوست من، شما باید ۲ تا عکس با کتف در رفته داشته باشی و فواصل زمانی ۲تا عکس هم باید باهم تفاوت داشته باشند نه اینکه یکی امروز باشه یکی دیگه فردا. باید یه مدتی بین ۲تا عکس فاصله باشه
مثلا یکی امروز بگیر یکی هم ۲ ماه دیگه که البته تغییر تاریخ رو اگه بتونی مسئول لابراتور رو راضی کنی برات راحت انجام میده و کک کسی هم نمیگزه

در مورد دوم هم بستگی به فرمانده پادگان داره. من مورد دیدم که دوره خدمتش ۸ سال طول کشیده و مواردی هم دیدم که بعد ۲ ماه از خدمت، طرفو فرستادن خونه و معافیت پزشکی براش صادر کردند. یه مورد که خیلی باحال بود از توی آموزشی معافش کرده بودن.
وقتی بچه‌ها ازش پرسیدن چطور معاف شدی؟ گفت صبح‌گاه عمدا شلخته می‌رفتم و وقتی توبیخم میکردن تظاهر می‌کردم که دستپاچه شدم ولی دارم سعی می‌کنم لباسمو مرتب کنم. در کل جوری نشون میدادم که دارم نهایت تلاشم رو برای مرتب بودن می‌کنم ولی موفق نمیشم. می‌رفتم سر صبح‌گاه بجای به چپ‌چپ میرفتم سمت راست و بجای به‌راست‌راست می‌رفتم چپ و از جلو **** و خبردار و کلا دستورهای مختلفو اشتباه انجام میدادم اما جوری که طبیعی جلوه کنه و همه توی پادگان فکر میکردن واقعا من مشکل دارم.
می‌گفت چندبار توبیخم کردن، تنبیه شدم ولی همچنان همین کارو می‌کردم و در نهایت معاف شدم.

ولی می‌بینید که این عمل همیشه هم موفقیت‌آمیز نیست. من تنها موردی رو دیدم که همیشه موفقیت‌آمیز بوده، همون خودزنی بوده. طرف جای ۱۰-۱۲ تا بخیه‌رو روی بدنش میذاره و یمدت صبر می‌کنه که معلوم باشه زخم و بخیه‌ها تازه نیستند و میره اقدام می‌کنه برای اعصاب و روان. توی جلسه کمیسیون کافیه پیرهنشو بزنه کنار و جای بخیه‌هارو نشون بده. بهمین راحتی معاف میشه.
اما در نظر داشته باشید که برای اینجور موراد اعصاب روان چه اونی که شما گفتی چه این خودزنی بعدا محدودیت‌های زیادی اعمال میشه. موارد زیادی بودن که بعد از گرفتن کارت، وقتی متوجه محدودیت‌ها شدن، به تقلا افتادن تا اثبات کنند مشکلی ندارند و کارتشونو باطل کنند و برن خدمت.
من کارت معافیت اعصاب و روان رو فقط برای کسانی توصیه می‌کنم که میخوان از کشور برای همیشه خارج بشن و مطمئنند که نمیخوان توی ایران بمونند (حتی گواهینامه رانندگی هم برای مواردی که گفتم صادر نمیشه)

• Like
Reactions: VTG

VTG

Registered User
لایک‌ها
212
من تا بحال گواهی ناممو تمدید نکردم سال دیگه باید اقدام کنم ولی تا جایی که شنیدم برای تمدید گواهی نامه نیازی به کارت خدمت نیست!
من کتفم چند بار در رفته اخریشم عید سال 90 در رفته فقط هم از همون ام ار ای دارم بعد اونم چند بار خواسته در بیاد ولی سریعا برگردوندم سر جای خودش(تو صدم ثانیه اتفاق میوفته)الانم خیلی مراقبت میکنم ازش نباید دستمو بیش از یه حدی بالا بیارم یا سریع بچرخونم...کلا محدودیت داره ولی این نیست که تا این کارارو بکنمم در بره چون عضلاتش سفت شده حالا خودم برنامم اینه که یه بار برم دم بیمارستان اونجا درش بیارم یه عکس بگیرم که داشته باشم،بازم یه بار قبل خدمت برم در بیارم عکس بگیرم
الان میگن میشه موقع تحصیلم اقدام به درخواست معافیت کرد،منطقیه من درخواست بدم؟

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
من تا بحال گواهی ناممو تمدید نکردم سال دیگه باید اقدام کنم ولی تا جایی که شنیدم برای تمدید گواهی نامه نیازی به کارت خدمت نیست!
من کتفم چند بار در رفته اخریشم عید سال 90 در رفته فقط هم از همون ام ار ای دارم بعد اونم چند بار خواسته در بیاد ولی سریعا برگردوندم سر جای خودش(تو صدم ثانیه اتفاق میوفته)الانم خیلی مراقبت میکنم ازش نباید دستمو بیش از یه حدی بالا بیارم یا سریع بچرخونم...کلا محدودیت داره ولی این نیست که تا این کارارو بکنمم در بره چون عضلاتش سفت شده حالا خودم برنامم اینه که یه بار برم دم بیمارستان اونجا درش بیارم یه عکس بگیرم که داشته باشم،بازم یه بار قبل خدمت برم در بیارم عکس بگیرم
الان میگن میشه موقع تحصیلم اقدام به درخواست معافیت کرد،منطقیه من درخواست بدم؟

اخیرا مواردی به آیین‌نامه پزشکی اضافه شده که تحصیلات هم روی معافیت‌ها اثر میذاره مثلا برای هرنی، اگر مدرک تحصیلی شما زیر دیپلم باشه، معافیت دایم بهتون تعلق می‌گیره در غیر این صورت معاف از رزم. اگه بیماری شما هم جزو این موارد باشه، حتما باید فارغ‌التحصیل بشی یا انصراف بدی در غیر این صورت نمیتونی برای معافیت اقدام کنی ولی اگه جزو این موارد نباشه، مشکلی نیست و شما حین تحصیل هم میتونی اقدام کنی.
توصیه می‌کنم از یکی از پزشک‌های متخصص و یا پزشک‌های **** وظیفه این مورد رو بپرسی تا جواب مطمئن بگیری (هرچند در مورد من پزشک **** وظیفه بهم گفت معاف نمیشم ولی وقتی اقدام کردم در کمال تعجب دیدم مورد من معافیت ۱۰۰٪ داشت).

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اقا من چیکار کنم پلیس +10 میگه قانونی ابلاغ نشده مبنی بر معافیت پزشکی حین تحصیل
خواهشا کمک کنید

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
نه دوست عزیز اصلا این کارو نکن
به احتمال زیاد از قانون جدید خبر ندارند
کدوم قانون جدید؟ هیچ کی خبری نداره! تازشم ممکنه سخت تر بشه قوانین معافیت
انشالاالله موهای بنده که سفید شد اجرا میکنن تازه بند بالا رو در نظر بگیرین اینا هیچ وقت به فکر منو شما نیستن

naseri18

Registered User
لایک‌ها
142
کدوم قانون جدید؟ هیچ کی خبری نداره! تازشم ممکنه سخت تر بشه قوانین معافیت
انشالاالله موهای بنده که سفید شد اجرا میکنن تازه بند بالا رو در نظر بگیرین اینا هیچ وقت به فکر منو شما نیستن
همین قانونی که حین تحصیل میشه برا معافیت پزشکی اقدام کرد یه سرچ بزنید
از اول مرداد هم اجرایی شده

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
همین قانونی که حین تحصیل میشه برا معافیت پزشکی اقدام کرد یه سرچ بزنید
از اول مرداد هم اجرایی شده
داداش گل من اون تو اینترنت نوشته ولی وقتی نشه از این طریق اقدام کرد چه فایده ای داره! اصل پلیس +10 و **** وظیفه هست که چیزی نمیدونن.قانون گفتن از اول مرداد میخواد اجرا بشه ولی کو؟؟؟؟

بالا