• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
Last edited:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوسال غیبت چقدر اضافه میخوره؟
6 ماه اضافه خدمت و چون فراری محسوب میشی میفرستن دادگاه اونجا یا اضافه خدمت میزنن دوباره، یا جریمه نقدی یا بازداشت

سلام
پس این بحث مرخصی یک روز در ماه چیه ؟
اینجوری که با حساب کتاب من تعداد روزای مرخصی به 145 روز در کل خدمت میرسه !!!!

این فقط مخصوص مناطق عملیاتی هست نه برای کسایی که جاهای دیگه خدمت میکنن. جاهای دیگه همون 1 یا 2/5 روز در ماه هست.

mahdiyar007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان برای اینکه بدونیم **** چه ماهی اعزام داره یا نیروی زمینی یا ارتش با کجا باید تماس بگیریم؟؟؟

hamidxzzz

Registered User
لایک‌ها
19
با سلام دوستان بنده اعزامم اومده بود 8.1 رفتم پلیس+10 انداخت جلوترو 6.1 اعزام زده بهم امکان داره برام کد آزاد بیاد؟
چون 11 روز دیگه اعزامیم و رفتم **** وظیفه گفت نیومده فعلا. دوستام عجب شیر افتادن امکان داره منم اونجا بیفتم؟/ مرسی <3 :)

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
والا هیچی معلوم نیست .حتی امکانش هست عجب ببر یا پلنگ ، *ر ، و خیلی چیزای دیگه بیفتی! : خخخD.

hamidxzzz

Registered User
لایک‌ها
19
خخخخخ دمت گرم دیگه ایشالا عجب آهو میفتم :D :)

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
دوستان کسی هست کمک کنه؟
من دانشجو اخراجی هستم
دفترچه گرفتم
حالا باید چیکار کنم؟مراحل رو یکی بهم بگه
بعد اینکه صابقه بسیج دارم اما اموزش تکمیلی نرفتم
میتونم بیوفتم ****؟البته یکمی هم پارتی دارم
اخه میگن بدون تکمیلی پذیرش نمیکنه ****
تو حین خدمت میشه درس خوند؟
سقف کسری بسیج؟
نمره چشمم میشه 6.5.معاف از رزم هستم؟

shojaa

Registered User
لایک‌ها
132
دوستان از زبان یکی از دوستام میگم شرایطشو و ممنون میشم راهنمایی کنید :
سال 91 دیپلم ( سوم دبیرستان ) گرفتم
سال بعدش که پیش دانشگاهی حساب میشه رو تا الان عقب انداختم یعنی تا شهریور پیش دانشگاهی تو دبیرستان دولتی و بعد از اونو تو یه مرکز آموزشی غیرحضوری انداختم که خدمت سربازیم عقب بیفته
اگر همین شهریور( شهریور93) امتحان بدم و قبول بشم ( چون یک امتحان رو فقط نگه داشتم ) آیا 1 سال دیگه هم بهم وقفه تحصیلی میخوره با وجود اینکه تو مرکز آموزش غیر حضوری بودم ؟
متولد نیمه دوم سال 1373 هستم

Last edited:

shojaa

Registered User
لایک‌ها
132
دوستان برای اینکه بدونیم **** چه ماهی اعزام داره یا نیروی زمینی یا ارتش با کجا باید تماس بگیریم؟؟؟

با آتش نشانی تماس بگیر:general208:
خب برای **** با **** تماس بگیر و برای ارتش هم با ارتش تماس بگیر
البته حضوری برو که شرایط رو کامل بپرسی و خوب بهت جواب بدن

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
خواهش دادا:D. دادا واقعیتو به طنز گفتم. دوتا از بچه ها که باهام دفترچه پست کردن از یجا یه بار با هم افتادن دوستاشونم همین کلکو زدن نیفتادن! مثل اینکه کدی چیزی به صورت رندم میخوره! حالا جالب داستان اینجاست که تو شهرای کوچیک اصلا قبل دفترچه پست کردن مثل اینکه میدونستن یا یزد یا گیلان غربن( عرب نیداخته گیلان غرب) یا مشهد بودن! واقعیت داستان اینه که من دیدم به عینه آخرش چطور اینا **است میکنن تقسیم کنن! خودش یه داستانی شده. یه مثال دیگه من داداشم قرار بود بره مشهد وسط راه به راننده گفتن اونجا پره برو گیلان غرب ! ببین اینه میگم همه چی امکان داره تو مملکت ما رندوم تو رندوم یا به اصطلاح خر تو الاغیه.

hamidxzzz

Registered User
لایک‌ها
19
خواهش دادا:D. دادا واقعیتو به طنز گفتم. دوتا از بچه ها که باهام دفترچه پست کردن از یجا یه بار با هم افتادن دوستاشونم همین کلکو زدن نیفتادن! مثل اینکه کدی چیزی به صورت رندم میخوره! حالا جالب داستان اینجاست که تو شهرای کوچیک اصلا قبل دفترچه پست کردن مثل اینکه میدونستن یا یزد یا گیلان غربن( عرب نیداخته گیلان غرب) یا مشهد بودن! واقعیت داستان اینه که من دیدم به عینه آخرش چطور اینا **است میکنن تقسیم کنن! خودش یه داستانی شده. یه مثال دیگه من داداشم قرار بود بره مشهد وسط راه به راننده گفتن اونجا پره برو گیلان غرب ! ببین اینه میگم همه چی امکان داره تو مملکت ما رندوم تو رندوم یا به اصطلاح خر تو الاغیه.

مرسی داداش <3 ما رو هم میبرن عجب شیر وسط راه میگن میریم عجب خر :D :) شانس نیس که :v

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
دوستان کسی هست کمک کنه؟
من دانشجو اخراجی هستم
دفترچه گرفتم
حالا باید چیکار کنم؟مراحل رو یکی بهم بگه
بعد اینکه صابقه بسیج دارم اما اموزش تکمیلی نرفتم
میتونم بیوفتم ****؟البته یکمی هم پارتی دارم
اخه میگن بدون تکمیلی پذیرش نمیکنه ****
تو حین خدمت میشه درس خوند؟
سقف کسری بسیج؟
نمره چشمم میشه 6.5.معاف از رزم هستم؟

کسی نیست پاسخ بده؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
به نظرم شما برا معافیت اقدام کن بدون اینکه انصراف بدید شاید انجام بدند که تکلیفتون معلوم میشه
از رییس حوضه **** وظیفه پرسیده شد گفت پشیمون شدن جلوی اجرای این قانون گرفته شده.
پ.ن: همه مون سرکاریم هیچ کاری به نفع ما جوونا نمیشه بازم بشینین تو خونه هاتون ساکت ساکت ایران بی مشکله

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

shojaa

Registered User
لایک‌ها
132
آقا این خیلی فوریه لطفا دوستانی که میدونن جواب بدن
دوستان از زبان یکی از دوستام میگم شرایطشو و ممنون میشم راهنمایی کنید :
سال 91 دیپلم ( سوم دبیرستان ) گرفتم
سال بعدش که پیش دانشگاهی حساب میشه رو تا الان عقب انداختم یعنی تا شهریور پیش دانشگاهی تو دبیرستان دولتی و بعد از اونو تو یه مرکز آموزشی غیرحضوری انداختم که خدمت سربازیم عقب بیفته
اگر همین شهریور( شهریور93) امتحان بدم و قبول بشم ( چون یک امتحان رو فقط نگه داشتم ) آیا 1 سال دیگه هم بهم وقفه تحصیلی میخوره با وجود اینکه تو مرکز آموزش غیر حضوری بودم ؟
متولد نیمه دوم سال 1373 هستم

HOSSAIN-MHR

Registered User
لایک‌ها
6
سلام.
چند تا سوال داشتم ممنون میشم کسانی که تجربش و داشتن و یا از این مورد ها خبر دارن من و هم در جریان بزارن:
من 288 روز خدمت کردم(من سال 90 با فوق دیپلم رفتم خدمت بعد از حدود 10 ماه خدمت کردن دانشگاه برای لیسانس قبول شدم و مرخصی گرفتم و رفتم دانشگاه وحالا که تموم شد قصد ادامه خدمت دارم).
چند وقت پیش دفترچم رو فرستادم و بالاخره برگه سبز و سفیدمون اومد.(البته برای کفالت هم اقدام کردم چون پدرم عمل قلب باز انجام داد که معافم نکردن)
و برای اقدام به معافیت واکسن و هر چیزی که برای دفترچه پر کردن بود رو انجام دادم.
.
من الان لیسانس کامپیوتر هستم.
سوالاتی که دارم:
می خواستم بدونم زمان من که خدمت 18 ماه بوده و من مرخصی گرفتم زمان خدمتم همون 18 ماه هستش یا به قانون جدید حساب میشه؟
می خوام بدونم من درجم الان چی میشه؟ستوان 3 و یا استوار؟(زمان من که لیسانسه ها ستوان دو میشدن در سال 90)
می خوام بدونم معدل لیسانس توی درجه گرفتن تاثیر داره؟
می خواستم بدونم رشته کامپیوتر کد می خوره؟یا خیر؟
متاهل بودن تاثیری توی نهوه خدمت کردنم داره؟توی تهران بیفتم یا خارج تهران؟
می خوام بدونم من باز باید دوره اموزشی رو باید طی کنم؟یا خیر؟(یک سری می گن باید 20 تا 25 روز آموزشی مجدد بگذرونی)
می خوام بدونم توی یگان قبلی که خدمت کردم میفتم یا یک یگان جدید به من معرفی میشه؟
ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدید مرسی.

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
الان کسی بخواد اقدام کنه برای جبهه پدر همه کارا مثل قبله یا سال 93 دیگه نمیدن؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
سلام.
چند تا سوال داشتم ممنون میشم کسانی که تجربش و داشتن و یا از این مورد ها خبر دارن من و هم در جریان بزارن:
من 288 روز خدمت کردم(من سال 90 با فوق دیپلم رفتم خدمت بعد از حدود 10 ماه خدمت کردن دانشگاه برای لیسانس قبول شدم و مرخصی گرفتم و رفتم دانشگاه وحالا که تموم شد قصد ادامه خدمت دارم).
چند وقت پیش دفترچم رو فرستادم و بالاخره برگه سبز و سفیدمون اومد.(البته برای کفالت هم اقدام کردم چون پدرم عمل قلب باز انجام داد که معافم نکردن)
و برای اقدام به معافیت واکسن و هر چیزی که برای دفترچه پر کردن بود رو انجام دادم.
.
من الان لیسانس کامپیوتر هستم.
سوالاتی که دارم:
می خواستم بدونم زمان من که خدمت 18 ماه بوده و من مرخصی گرفتم زمان خدمتم همون 18 ماه هستش یا به قانون جدید حساب میشه؟
می خوام بدونم من درجم الان چی میشه؟ستوان 3 و یا استوار؟(زمان من که لیسانسه ها ستوان دو میشدن در سال 90)
می خوام بدونم معدل لیسانس توی درجه گرفتن تاثیر داره؟
می خواستم بدونم رشته کامپیوتر کد می خوره؟یا خیر؟
متاهل بودن تاثیری توی نهوه خدمت کردنم داره؟توی تهران بیفتم یا خارج تهران؟
می خوام بدونم من باز باید دوره اموزشی رو باید طی کنم؟یا خیر؟(یک سری می گن باید 20 تا 25 روز آموزشی مجدد بگذرونی)
می خوام بدونم توی یگان قبلی که خدمت کردم میفتم یا یک یگان جدید به من معرفی میشه؟
ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدید مرسی.
سلام
21 ماه
متاهلی تاثیر داره
استوار
معدل نه
امکانش هست کد بخوره
شانسیه ، ولی دیدم بعضی ها نمی رن ! خیلی درصد کم 2 ماه ، اکثرا 20 روز
احتمال زیاد یگان قبلی بیفتی

garshasp dragon

Registered User
لایک‌ها
11,062
فوری فوری فوری
دوستان من بهمن سال گذشته کاردانی رو تموم کردم و چند روز پیش برای کارشناسی کنکور دادم. الان باید اولویت دانشگاه هام رو انتخاب کنم. میخواستم بدونم که میتونم ورودی بهمن رو هم انتخاب کنم؟ بعد اگر یه دانشگاهی ورودی بهمن قبول بشم اونوقت امکانش نیس که سرباز بشم؟ از یکی دو نفر پرسیدم و گفتن نه سرباز نمیشی چون باید یک سال از تاریخ فارغ التحصیلیت گذشته باشه.
خواهشن کمکم کنید. ممنون

hadi_723

Registered User
لایک‌ها
41
الان کسی بخواد اقدام کنه برای جبهه پدر همه کارا مثل قبله یا سال 93 دیگه نمیدن؟
اگه متولد 72 به قبلی و معافیت تحصیلی داشتی بهت میدن، کاراشم مثله قبله فقط کسریشو کم کردن

بالا