به نظرم شما برا معافیت اقدام کن بدون اینکه انصراف بدید شاید انجام بدند که تکلیفتون معلوم میشهداداش گل من اون تو اینترنت نوشته ولی وقتی نشه از این طریق اقدام کرد چه فایده ای داره! اصل پلیس +10 و **** وظیفه هست که چیزی نمیدونن.قانون گفتن از اول مرداد میخواد اجرا بشه ولی کو؟؟؟؟
آها یعنی از کجا شروع کنم؟ دیگه اعزام به خدمت نمیخواد؟به نظرم شما برا معافیت اقدام کن بدون اینکه انصراف بدید شاید انجام بدند که تکلیفتون معلوم میشه
آها یعنی از کجا شروع کنم؟ دیگه اعزام به خدمت نمیخواد؟
به نظرم شما برا معافیت اقدام کن بدون اینکه انصراف بدید شاید انجام بدند که تکلیفتون معلوم میشهداداش گل من اون تو اینترنت نوشته ولی وقتی نشه از این طریق اقدام کرد چه فایده ای داره! اصل پلیس +10 و **** وظیفه هست که چیزی نمیدونن.قانون گفتن از اول مرداد میخواد اجرا بشه ولی کو؟؟؟؟
سلام
من افسر وظیفه **** هستم (ستوان سوم). روزبرگ هستم (قسمت اداری).
لطفا بگید که قانوناً هرچند روز یک بار باید به عنوان پاسبخش در پادگان بمونم؟
خیر...سلام.دوستان برای اینکه قسمت اداری بیفتی و بعداز ظهرها خونه باشی باید فقط تو **** بیفتی؟؟؟
سلام
اگر در استان سیستان و بلوچستان خدمت کنم و لب مرز باشم، هر چند روز، چند روز مرخصی دارم؟
نیروی انتظامی و ****؛ هر دوشو می خوام بدونم. با تشکر
لطفا اگر مطمئنید پاسخ بدید.
سلام.دوستان برای اینکه قسمت اداری بیفتی و بعداز ظهرها خونه باشی باید فقط تو **** بیفتی؟؟؟
سلامسلام
معمولا مناطق درگیر و عملیاتی 45- 15 هست.
من چابهار زندگی میکنم و پسرعمهام ایرانشهر داره توی ارتش خدمت میکنه و اینجا هم ارتباطی با دوستان نظامی دارمسلام
اگر در استان سیستان و بلوچستان خدمت کنم و لب مرز باشم، هر چند روز، چند روز مرخصی دارم؟
نیروی انتظامی و ****؛ هر دوشو می خوام بدونم. با تشکر
لطفا اگر مطمئنید پاسخ بدید.
همه چیز!با خودم چیا ببرم؟ 04 بیرجند-ارتش
به صفحه اول تاپیک مراجعه کن. چیزای لازم و ضروری همه ذکر شده. در نقاط مرزی مثل سیستان معمولای به ازای هر ۴۵ روز خدمت در ارتش ۱۵ روز مرخصی دارید که همون 45 روز هم پدری ازتون درمیارن که یک سال مرخصی هم به نظر من کم هست.با خودم چیا ببرم؟ 04 بیرجند-ارتش
قبلا دیده بودمش. الان نیست در ص اول.به صفحه اول تاپیک مراجعه کن. چیزای لازم و ضروری همه ذکر شده.