• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

naseri18

Registered User
لایک‌ها
142
داداش گل من اون تو اینترنت نوشته ولی وقتی نشه از این طریق اقدام کرد چه فایده ای داره! اصل پلیس +10 و **** وظیفه هست که چیزی نمیدونن.قانون گفتن از اول مرداد میخواد اجرا بشه ولی کو؟؟؟؟
به نظرم شما برا معافیت اقدام کن بدون اینکه انصراف بدید شاید انجام بدند که تکلیفتون معلوم میشه

batavm

Registered User
لایک‌ها
318
سلام مجدد...
قبلا گفته بودم که پدرم فوت کرده و یه برادر بزرگتر دارم که به خاطر این قضیه نمیتونم ظاهرا معافیت کفالت مادر بگیرم.از طرفی ظاهرا اگر مادرم بره تحت پوشش بهزیستی میتونم از طریق بهزیستی برای معافیت کفالت مادراقدام کنم چون یکی از فرزندان مادران بی سرپست تحت پوشش کمیته یا بهزیستی میتونن معاف بشن...

امروز از بهزیستی برای بازرسی اومدن که گفتن چون پدرتون بیمه داشته شرایط اولیه بهزیستی برای تحت پوشش بودن رو ندارید.(البته ما مستمری از بهزیستی نمیخواهیم و فقط برای معافی میخوام این اتفاق بیافته ولی این زنه خیلی گیر بود)
الآن 5 تا سوال دارم که خیلی ممنون میشم پاسخ بدید:
1-اگر پیگیر بشم و بتونم یه پارتی ای چیزی که البته ندارم دست و پا کنم میشه یه جوری رفت تحت پوشش بهزیستی؟
2-یکی میگفت باید دوسال تحت پوشش باشی تا معافی تعلق بگیره.این درسته؟
3-میتونم با جمع استشهاد مبنی بر اینکه برادر بزرگتر نمیتونه کفیل باشه از طریق **** وظیفه اقدام به دریافت معافی بکنم؟
4-من 18 بهمن 91 تاریخ اعزامم به کهریزک بود که دانشگاه قبول شدم و معافیت تحصیلی گرفتم.میخواستم ببینم الآن دوباره اقدام برای ارسال دفترچه کنم اول اینکه چه مدت بعد احتمال داره تاریخ اعزام باشه و دوم اینکه امکان تغییر از ارتش به **** یا تغییر پادگان وجود داره؟
5-بعد از اعزام با شرایط موجود میشه کاری در جهت انتقال به شهر خودم انجام بدم.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
به نظرم شما برا معافیت اقدام کن بدون اینکه انصراف بدید شاید انجام بدند که تکلیفتون معلوم میشه
آها یعنی از کجا شروع کنم؟ دیگه اعزام به خدمت نمیخواد؟

naseri18

Registered User
لایک‌ها
142
آها یعنی از کجا شروع کنم؟ دیگه اعزام به خدمت نمیخواد؟
داداش گل من اون تو اینترنت نوشته ولی وقتی نشه از این طریق اقدام کرد چه فایده ای داره! اصل پلیس +10 و **** وظیفه هست که چیزی نمیدونن.قانون گفتن از اول مرداد میخواد اجرا بشه ولی کو؟؟؟؟
من فکر کنم که اگه این قانون جدید نباشه به درخواستتون ترتیب اثر ندند و هیچ اتفاقی نیوفته اگر هم قانون جدید باشه که یا معاف میکنند یا نمیکنند و فقط نتیجه مشخص میشه سربازی نمیبرند
قانون جدید فکر کنم این طوره
بازم سوال کنید مطمین بشید

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
دوستان کسی اطلاعی از وضعیت فوق دیپلم ها توی 04 بیرجند اطلاعی داره ؟
یک شهریور اعزامم 04 بیرجند

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
سلام
من افسر وظیفه **** هستم (ستوان سوم). روزبرگ هستم (قسمت اداری).
لطفا بگید که قانوناً هرچند روز یک بار باید به عنوان پاسبخش در پادگان بمونم؟

تو پادگان ما که بچه‌های بخش با پاس‌بخش ها جدا از همن
پاس‌بخش ها 24 ساعت پادگانن، 48 ساعت خونه ... افسرای بخش هم ماهی 4 5 روز پست میدن

mahdiyar007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام.دوستان برای اینکه قسمت اداری بیفتی و بعداز ظهرها خونه باشی باید فقط تو **** بیفتی؟؟؟

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
سلام.دوستان برای اینکه قسمت اداری بیفتی و بعداز ظهرها خونه باشی باید فقط تو **** بیفتی؟؟؟
خیر...
تو ارتشم هست.
بیشتر بستگی به میزان تحصیلات و شانستون داره.

پ.ن: بحث پارتی دارا جداس!...

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
سلام
اگر در استان سیستان و بلوچستان خدمت کنم و لب مرز باشم، هر چند روز، چند روز مرخصی دارم؟
نیروی انتظامی و ****؛ هر دوشو می خوام بدونم. با تشکر
لطفا اگر مطمئنید پاسخ بدید.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
اگر در استان سیستان و بلوچستان خدمت کنم و لب مرز باشم، هر چند روز، چند روز مرخصی دارم؟

سلام
معمولا مناطق درگیر و عملیاتی 45- 15 هست.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

ارتشم همینطوره. نیروی انتظامی هم اگه قسمت اداری ستاد باشی همین شرایط رو داره.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
دوسال غیبت چقدر اضافه میخوره؟

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
سلام
من چابهار زندگی می‌کنم و پسرعمه‌ام ایرانشهر داره توی ارتش خدمت می‌کنه و اینجا هم ارتباطی با دوستان نظامی دارم
جواب قطعی شما اینه: بستگی به پارتی و ارتباط خودت داره.
یکی از دوستام هفته‌ای ۵ روز توی مرخصی بود. فقط به این خاطر که فرمانده‌اش باهاش رفیق شده بود و مرتب بهش مرخصی میداد و این پسر عمه‌ام هم که داره ایرانشهر خدمت می‌کنه هر چند وقت یبار مرخصی ۳ روزه میفرستنش فقط چون غذا ندارند توی پادگان. میگن شماها خونه‌تون نزدیکه برین خونه‌هاتون که غذا برای سربازهایی بمونه که از شهرهای دورتر اومدن.
در کل که اینجا قانونی وجود نداره و به امید اینکه اینجا اله و بله و مطابق قانون انقدر بهت مرخصی تعلق می‌گیره یا نمی‌گیره، اصلا بهش توجهی نکن.

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
دوستان
آموزشیم، امام رضا (ع)، نزاجا 04 بیرجند
1 شهریور
نیروی زمینی ارتش در مرز استان سیستان بلوچستان نیست؟

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
با خودم چیا ببرم؟ 04 بیرجند-ارتش
به صفحه اول تاپیک مراجعه کن. چیزای لازم و ضروری همه ذکر شده. در نقاط مرزی مثل سیستان معمولای به ازای هر ۴۵ روز خدمت در ارتش ۱۵ روز مرخصی دارید که همون 45 روز هم پدری ازتون درمیارن که یک سال مرخصی هم به نظر من کم هست.

بالا