• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
بنظرم سه ماه برای ایشون کمه ، پرسپولیس و استقلال رو ول کنید ، اصلا این حرکت در شان فوتبال مملکت نیست ، هر چند که دیگه شان و شخصیتی براش نذاشتن ...
یه نفر از بیرون ببینه تو فوتبال ایران با داور اینجور برخورد میشه چی میگه و چی تصور میکنه ، اصلا خودتون به عنوان بیننده میپسندید ؟!
به عنوان یه پرسپولیسی با توجه به سوابق شیطنتهای ایشون هیچ علاقه ای به استفاده از ایشون تو تیمم ندارم و اینکه پرسپولیس کم حاشیه نداره که کسی بخواد جبران مافات کنه !
شان داور بالاتر از این حرفهاست که هر کی از راه میرسه یقه شو بگیره ، وقتی اومدی تو زمین باید داور و تصمیماتش رو بپذیری ، حتی داور بد ...
بدتر از اینها هم داشتیم ، یه مدت محروم بشه بقول فردوسی پور ملو میشه ...

.

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
طلب؟!
اصلا کی چیزی از تو طلب کرد که پریدی وسط ؟

ترس ؟ اینجا تاپیک کل کل نیست که بخوام جواب بت بدم ...
حالا خوبه نمیخوای ج بدی نیم صفحه مینوسی
خوبه خودت میدونی اینجا جاش نیست

Last edited by a moderator:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
جالبه دوستان پرسپولیسی اصل قضیه رو فراموش کردن شروع کردن به گفتن اینکه چرا تیموریان رو ال نکردند و چرا رحمتی رو بل نکردند !! البته اصلا در قضیه رحمتی ثابت نشد که رحمتی اون حرکت رو به طرف طرفداران ملوان انجام داده بود و در مورد آندو هم حرکتش در حین بازی بود و خشن بود ولی رفتارش ربطی به این ماجرا نداره !

صادقیان مگه فصل پیش کم از این حرکات داشت که با اغماض از اون گذشتند !! مگه همین شما ها نبودید که می گفتید حالا یه کاری کرده جوان هست به خاطر مصلحت تیم باید بخشیده بشه !! الان هم همینطور دارید عمل می کنید ! اگه اون موقع می تونستید گوشش رو بپیچونید الان این موضوع پیش نمی اومد !
شما درست میگید فدراسیون با شما لجه ، فدراسیون آسیا با شما لجه اصلا همه فوتبال ایران دست به دست هم دادن تا شما نتیجه نگیرید ! چرا خودتون آتو میدید دست اینها ؟ اینکه صادقیان داور رو هل میده تقصیر استقلال هست !؟ مدیران استقلال صادقیان رو وادار به این کار کردند ؟ اگه فدراسیون به نظر شما به نفع استقلال عمل می کنند (در صورتی که اینطور نیست ! ) خوب چه ربطی به شما داره مسئولین استقلال درست عمل کردن و در راستایی اهداف تیمشون عمل کردند شما باید از مسئولین خودتون ناراحت باشید !
شما به جای اینکه صادقیان رو مورد مواخذه قرار بدهید دارید بر عکس عمل می کنید چون فکر می کنید که الان صادقیان رو ببخشند به نفع تیمه ؟ خوب مگه پارسال نبخشیدند آیا الان به نفع تیمتون تموم شد ؟ شما به جای اینکه فکر کنید که این بازیکن داره به طور مستمر اینکار ها رو انجام میده حتما مشکلی داره و بهتره برای خودش که یکم گوشش رو بپیچونیم و همینطور بهش کمک کنیم تا این رفتار رو نداشته باشه ! در این فکر هستید که چون قبلا برای یک نفر دیگه حکم سختتری نبریدند پس باید برای این هم مراعات کنند . البته به نظر من مراعات کردن برای صادقیان ظلم بیشتر به خودش هست !

این مشکل هم تقصیر خود مربی های پرسپولیس هست صادقیان تو ذوب هم بازی می کرد آیا همچین مشکلی رو داشت !؟
پرسپولیس تیم بزرگی هست و بازیکن ها بیشتر دیده میشند ولی این وظیفه مربی هست که بازیکن رو کنترل کنه ! نمونه بارزش هم بالوتلی هست ! وقتی خود مربی نمی تونه رو اعصابش کنترل کنه و همیشه در حال اعتراض به داور هست دیگه چه انتظاری از بازیکنش دارید ، وقتی خود مربی این حالت ها رو به بازیکنش القاء می کنه آیا تقصیر فدراسیون هست یا مربی !
وقتی مربی تیم چند بار این حرکات رو از بازیکنش می بینه ولی کاری در راستایی بهبود اون انجام نمیده مقصر مربی هست یا فدراسیون ؟!

من نمیگم تو فوتبال ایران فساد و .... نیست ولی ساده ترین را همیشه توجیه کار های خودمون با مقصر نشون دادن دیگران نیست !

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
جالبه دوستان پرسپولیسی اصل قضیه رو فراموش کردن شروع کردن به گفتن اینکه چرا تیموریان رو ال نکردند و چرا رحمتی رو بل نکردند !! البته اصلا در قضیه رحمتی ثابت نشد که رحمتی اون حرکت رو به طرف طرفداران ملوان انجام داده بود و در مورد آندو هم حرکتش در حین بازی بود و خشن بود ولی رفتارش ربطی به این ماجرا نداره !

صادقیان مگه فصل پیش کم از این حرکات داشت که با اغماض از اون گذشتند !! مگه همین شما ها نبودید که می گفتید حالا یه کاری کرده جوان هست به خاطر مصلحت تیم باید بخشیده بشه !! الان هم همینطور دارید عمل می کنید ! اگه اون موقع می تونستید گوشش رو بپیچونید الان این موضوع پیش نمی اومد !
شما درست میگید فدراسیون با شما لجه ، فدراسیون آسیا با شما لجه اصلا همه فوتبال ایران دست به دست هم دادن تا شما نتیجه نگیرید ! چرا خودتون آتو میدید دست اینها ؟ اینکه صادقیان داور رو هل میده تقصیر استقلال هست !؟ مدیران استقلال صادقیان رو وادار به این کار کردند ؟ اگه فدراسیون به نظر شما به نفع استقلال عمل می کنند (در صورتی که اینطور نیست ! ) خوب چه ربطی به شما داره مسئولین استقلال درست عمل کردن و در راستایی اهداف تیمشون عمل کردند شما باید از مسئولین خودتون ناراحت باشید !
شما به جای اینکه صادقیان رو مورد مواخذه قرار بدهید دارید بر عکس عمل می کنید چون فکر می کنید که الان صادقیان رو ببخشند به نفع تیمه ؟ خوب مگه پارسال نبخشیدند آیا الان به نفع تیمتون تموم شد ؟ شما به جای اینکه فکر کنید که این بازیکن داره به طور مستمر اینکار ها رو انجام میده حتما مشکلی داره و بهتره برای خودش که یکم گوشش رو بپیچونیم و همینطور بهش کمک کنیم تا این رفتار رو نداشته باشه ! در این فکر هستید که چون قبلا برای یک نفر دیگه حکم سختتری نبریدند پس باید برای این هم مراعات کنند . البته به نظر من مراعات کردن برای صادقیان ظلم بیشتر به خودش هست !

این مشکل هم تقصیر خود مربی های پرسپولیس هست صادقیان تو ذوب هم بازی می کرد آیا همچین مشکلی رو داشت !؟
پرسپولیس تیم بزرگی هست و بازیکن ها بیشتر دیده میشند ولی این وظیفه مربی هست که بازیکن رو کنترل کنه ! نمونه بارزش هم بالوتلی هست ! وقتی خود مربی نمی تونه رو اعصابش کنترل کنه و همیشه در حال اعتراض به داور هست دیگه چه انتظاری از بازیکنش دارید ، وقتی خود مربی این حالت ها رو به بازیکنش القاء می کنه آیا تقصیر فدراسیون هست یا مربی !
وقتی مربی تیم چند بار این حرکات رو از بازیکنش می بینه ولی کاری در راستایی بهبود اون انجام نمیده مقصر مربی هست یا فدراسیون ؟!

من نمیگم تو فوتبال ایران فساد و .... نیست ولی ساده ترین را همیشه توجیه کار های خودمون با مقصر نشون دادن دیگران نیست !

آندو فصل پیش محروم شد با همکاری ناعادل فردوسی پور

اتفاقا من دوس دارم ایشون حداقل به دربی برسه تا....

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251
صادقیان باید محروم میشد و کاملا به سودش هست ( اگر ) به خودش بیاد و فرقی هم نداشت که بازیکن پرسپولیس باشه یا سپاهان یا استقلال و ...
چون بازیکنی هست که میتونه به تیم ملی کمک بکنه و در بازی های آسیایی و مقدماتی جام جهانی موثر باشه , اما باید بتونه خودش را کنترل بکنه تا سرمربی تیم ملی هر لحظه ترس این را نداشته باشه که بازیکنش اخراج بشه و برنامه هاش به هم بریزه . دلیل دعوت نشدنش به تیم ملی برای جام جهانی هم رفتارهاش در سال قبل بودن نه مسایل فنی !
بهترین بازی هم که انجام بده ولی اخلاقش درست نباشه , از اروپا هم بهش پیشنهاد نمیدند :general210: .
اما فقط محرومیت مشکل را حل نمیکنه و باید علاوه بر مشاوره و درمان , کادرفنی و بازیکنان هواش را داشته باشند و کمکش کنند تا بتونه به خودش مسلط بشه :general601: .
درسته که الان هوادارای پرسپولیس ناراحتند ولی این شوک براش مفیده تا در آینده هم بتونه به تیم خودش کمک کنه هم تیم ملی و هواداران چه پرسپولیس و چه تیم ملی با خیال راحت بازیش را ببینند و هر لحظه منتظر دیدن یه حرکت عجیب ازش نباشند :eek: .
بدون تعصب به تیم خودم گفتم چون به شخصه دوست دارم تیمم با تیم کامل حریفان رقابت کنه .
در کل امیدوارم که بعد این محرومیت دیگه این حرکات را انجام نده :)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
آندو فصل پیش محروم شد با همکاری ناعادل فردوسی پور

اتفاقا من دوس دارم ایشون حداقل به دربی برسه تا....

برای من بودن یا نبودنش اصلا مهم نیست . حتی برای من اصلا مهم نیست که از تیم های دیگه کی رو می خوان محروم کنند یا نکنند . فقط بحثم این بود که همیشه مقصر دونستند دیگران راه حل درستی نیست !

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
تاپیک داوری هست
در مورد اصلاح تیم ما حرف میزنین مرسی از راه کارهایی با ارزشتون:)
ما خودمون به اندازه کافی میدونیم دایی داره با اخلاق تندش با یه دندگی هاش چه جو بدی به تیممون میده
قربونت برم فقط باید یه طرفه محروم کنن؟
ماشالا همه اینجا یه پا کارشناسن صحنه رو ببینن بگن داور اشتباه نکرده
بگن داور هندو به عمد نگرفته بگن داور قرمزو به اشتباه جای زرد نداده
من میگم چرا داور ول کردین داور 70 درصد رو این محرومیت بازکن نقش داشته چون با گرفتن یه خطا این حرکت پیش نمی اومد بعدشم با دادن یه زرد بازیکن کنترل میکرد
یعنی نباید حکم داور و پیام همزمان صادر شه
این چه وضعی هست اخه 3 ماه محرومیت ببرن بعد حتی 4 تا خبر نزارن در مورد داور
بعد حتی یه بار کمیته داوری از اشتباه داورش عذر خواهی نکنه؟
پارسال سر بازی سپاها گرچه دودش تو چشم خودمون رفت ولی 5 تا خبر از جامعه داوری برا معذرت خواهی از حقی که از تیم ما خورده شد منتشر نشد
این رسمش نیست داوری خودشو معصوم جلوه بده تازگیهم که قانون گذاشتن هیچ کس در مورد داوری حق مصاحبه نداره
به به فقط راه رو برا خودشون باز میکنن

تخفیف بابت اشتباه داوری نخواستیم برا پیام بدن حداقل همون داورو جریمه کنن بگیم بله اینا به قضاوتاشون اهمیت میدن
وقتی هیچ کاری انجام نمیشه بعد یه هوادار چه نتیجه ای میتونه بگیره جز اینکه سر تیمشو دارن میبرن...!!

تفاوت داره با سوء قصد به جون داور اون ....

تورو خدا اینو چه تفسیری کاربر فعال هم هست تازه:D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
جالب اینجاست که دوستان سوال دارن که چرا رحمتی محروم نشد ؟! خب به همون علت که بنگر بعد از اون حرکت دو دستیش محروم نشد!! یکم از حافظتون یاری بگیرید بد نیست ..

فدراسیون یکی دو فصله که روی اعتراض به داوری خیلی حساس شده ... به نظر من کار خیلی خوبی انجام شد و امیدوارم محرومیتش بخشیده یا تقلیل نشه.

جناب usl من صحبتای شما یکی رو جدی نمیگیرم شما هم لطفا حرفای منو جدی نگیر و پستای منو کوت نکن.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

در اینکه پیام صادقیان لازم داشت تا باهاش برخورد بشه و این برخورد شاید بزرگترین لطف دوران ورزشیش باشه شکی ندارم. در اینکه در هر اتفاقی اظهار نظرها میتونه تحت تاثیر رنگها باشه هم تردیدی نیست... اما از وجدان بیدار شما میپرسم... قبل از ذوق زدگی فراوان و توجیه این ذوق زدگی در حد "سوء قصدبه جان داور"، بهتر نبود کمی صبر میکردیم؟ بهتر نبود هر چه به نظرمون میرسید رو تحت عنوان توجیه عملکرد سمتی که باب میل ماست بکار نمیبردیم؟ اگر یکروز همین رفتار با ما بشه آیا با کمال منطق و فروتنی پذیرا هستیم؟ اصلاح اگر هست، باید از هر دو سر باشه رفقا... وگرنه چیزی جز کل کل بی ارزش نیست :

نصیرزاده: علت اخراج صادقیان دوباره بررسی شود

دقت کنید، این اظهار نظر یک مقام رسمی فدراسیون هست :

قانون 12 فوتبال می‌گوید اعتراض به تصمیم داوران توسط به کار بردن کلمات یا حرکات فقط دارای کارت زرد است و داور وقتی می‌تواند از کارت قرمز استفاده کند که بازیکن از الفاظ بد علیه داور استفاده کرده باشد. تصاویر آهسته تلویزیونی، ژست دویدن و نحوه اعتراض پیام صادقیان را مستحق کارت زرد می‌داند

در پناه حقیقت باشید...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
پاک کنید مهم نیست! ولی من همیشه حرفم رو خواهم زد...به موقعش!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
پاک کنید مهم نیست! ولی من همیشه حرفم رو خواهم زد...به موقعش!
حالا که خیلی اصرار دارید این شعار به گوش و چشم دوستانتون برسه بذارید من تکمیلش کنم... هر وقت موقع حرف زدنتون شد، حرفتون رو در جای درست بزنید تا رعایت مقررات درمورد شما حمل بر سانسور نشه... هرچند خیلی امیدوار نیستم با مقررات کنار بیائید...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
باز هم میگم خط اول پست من کاملا مرتبط با تاپیک بود و هست و خواهد بود....علی دایی همیشه بعد از باخت به داوری معترض هست چه در پرسپولیس چه در سایپا و چه در صبای قم...این ربطی به تیم محبوب شما نداره که بهتون برخورده...ایشون یه شخصیت حقیقی هست...منم گفتم وقتی مربی به این شکل همیشه به داوری معترض هست نباید از هواداری که تحت تاثیر قرار میگیره انتظار داشت.تازه من اسم هم نیاوردم!

خط دوم حرف من کل کل نبود ولی میتونست پاک بشه چون ربطی به داوری نداشت...

نیمدونم واژه کل کل رو از کجا آوردید...همیشه همه چیز با پاک کردن حل نمیشه ...میشه توضیح داد و توضیح خواست

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
پایگاه خبری پیک خبر:
نصیرزاده گفت: مطالعه اظهارات داور مسابقه پرسپولیس و فولاد حاکی از این است که پیام صادقیان به عنوان اعتراض برای نگرفتن خطای هند احتمالی به سوی داور دویده و به او اعتراض کرده است اما تا قبل از نشان دادن کارت قرمز به صادقیان این بازیکن هیچگونه الفاظ بدی را به کار نبرده است و این مسئله در گزارش داور هم ظاهرا ذکر شده است. قانون 12 فوتبال می‌گوید اعتراض به تصمیم داوران توسط به کار بردن کلمات یا حرکات فقط دارای کارت زرد است و داور وقتی می‌تواند از کارت قرمز استفاده کند که بازیکن از الفاظ بد علیه داور استفاده کرده باشد. تصاویر آهسته تلویزیونی، ژست دویدن و نحوه اعتراض پیام صادقیان را مستحق کارت زرد می‌داند و اکبریان داور مسابقه فقط زمانی می‌توانست صادقیان را اخراج کند که او الفاظ نامناسب به کار برده باشد.

فارس، نصیرزاده تصریح کرد: این موضوع باید توسط تیم فنی کمیته داوران مورد بررسی قرار گیرد زیرا در لیگ حرفه‌ای کشور باید کارت‌های رنگی به صورت منطقی از جیب داوران خارج شود.

این کارشناس داوری با اشاره به برخی از اظهارنظرها در مورد قضاوت اکبریان گفت: سایر کارشناسان داوری هم تصور می‌کردند صادقیان الفاظ نامناسبی استفاده کرده که در مصاحبه داور چنین موضوعی وجود ندارد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یک اخراج گرفته نشده برای استقلال خوزستان

اینا بهتره اینجا به یادگار بمونه.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
پنالتی که اصلا اشتباه بود . اگه هند بود که توپ به دست خلعتبری خورد و اگه خطا بود شما تعریف کنید چطور خطایی بود .
گل دوم هم که آفساید بود پریرا تو آفساید بود وقتی پاس رو دادند .
پارسال که بازی رفت داوری به نفع سپاهان بود . نمی دونم چرا وقتی سپاهان با پرسپولیس و استقلال بازی می کنه داوری باید به اونطرف چربش داشته باشه :)

big_bob

Registered User
لایک‌ها
757
قضاوت با دوستان

فایل های ضمیمه

• 42211934603057188411.jpg
    42211934603057188411.jpg
    61.6 KB · نمایش ها: 8

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
الان همه استقلالی ها شدن طرفدار برنامه 90 !!
در مورد پنالتی چیزی نگفتم!

هیچ استقلالی طرفدار برنامه رنگی 90 نیست من جمله من! ولی در بحث داوری چون بقیه هوادار های تیم های دیگه برنامه 90 براشون حجت هست گفتم اونجا مشخص میشه! مثل هفته پیش که بازیکن اهواز باید اخراج میشد !
در ضمن شما نگفتی پنالتی نبود ولی من میگم! و این یعنی اشتباه داوری به سود سپاهان و به ضرر استقلال
همین کافیه تا صحبت های مربیتون نقض بشه که گفته داوری هیچ نقشی نداشت!

بالا