• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
با اجازتون منم اصفهانم.
اسم مرکزمخابراتتون چیه؟
من دوروزه پارس آن لاین گرفتم ولی بسیار بسیار مزخرفه.
سرعت دانلودش 4الی 5 کیلو بایته.
قیمتشم که خدا تومنه.
راستی نمایندگی شاتل و داتک کجان؟
میشه شمارشونو بهم بدی؟
راستی صبانت و جهان روی خط رو هم پرسیدی.
من چند روز پیش نمایشگاه کامپیوتر بودم ، خیلی شرکت با قیمتای خیلی عالی اونجا بودن.
مثلاً صبا نت ماهی 10 هزار تومن
جهان روی خط 10 هزار تومن.
و بدون هزینه ی راه اندازی.
موفق باشین

سلام دوست عزيز شما کدوم مرکز مخابراتی هستين؟شاتل رو که شبکيه ميده شمارش هم اينه 6247137
داتک رو هم يکی به اسم آقای سلطانی ميده که شمارش اينه:3321333 !شما کدوم سرويس ايرانگيت رو گرفتی؟چيزی که هست اينه که من به تشکيلات ايرانگيت خيلی نزديکم!!خانه اصفهان هستم ممکنه تأثيری داشته باشه؟
در مورد سبا نت هم چيزی نشنيدم!من يه شرکت ديگه سراغ دارم از لحاظ کيفيت حرف نداره خودم الان از اين شرکت ADSLدارم باور کن تاحالا نشده قطع بشه تو اين دوماه!اما خوب گرونه چون حجمی حساب ميکنن!پشتيبانيش حرف نداره مسئول فنيش ساعت 10 شب از خونه زنگ زده بود مشکل من رو باeMule حال کنه!www.fanava-isf.com tel:9515555

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزيز شما کدوم مرکز مخابراتی هستين؟شاتل رو که شبکيه ميده شمارش هم اينه 6247137
داتک رو هم يکی به اسم آقای سلطانی ميده که شمارش اينه:3321333 !شما کدوم سرويس ايرانگيت رو گرفتی؟چيزی که هست اينه که من به تشکيلات ايرانگيت خيلی نزديکم!!خانه اصفهان هستم ممکنه تأثيری داشته باشه؟
در مورد سبا نت هم چيزی نشنيدم!من يه شرکت ديگه سراغ دارم از لحاظ کيفيت حرف نداره خودم الان از اين شرکت ADSLدارم باور کن تاحالا نشده قطع بشه تو اين دوماه!اما خوب گرونه چون حجمی حساب ميکنن!پشتيبانيش حرف نداره مسئول فنيش ساعت 10 شب از خونه زنگ زده بود مشکل من رو باeMule حال کنه!www.fanava-isf.com tel:9515555
سلام دوست گرامی
خوشحال شدم از آشنایی با شما.
53.gif

مخابرات ما شهید خرازی هستش ، صبانت و جهان آن لاین که ساپرتمون نمیکردن.
2.gif

صبا نت و جهان آن لاین دارای پهنای باند محدود 2 گیگا بایتی بودن ، اما چون هزینه ی راه اندازی نداشتند ، و امکاناتی که داشتند از جمله اینکه از ساعت 24 تا 8 بامداد اگه هر چی دانلود میکردی ، جز پهنای باند محسوب نمیشد. و کانترش شمارش نمیکرد.
راستی حواسم نبود الان یه سرویس دهنده ی خیلی عالی واسط گیر آوردم که اگه مخابراتتونو ساپورت کنه ، از اونی که خودت داری بهتره ، و با امکانات بیشتره.
3.gif

نداگستر که نمایندگیش خیابان مسجد سید هستش ، سرویس 64 و 128 اش سرعتش یکی هست ، و همون 128 هست ، فقط تو پهنای باند با هم تفاوت دارن ، فک کنم 3 گیگ پهنای باند 64 اش بود و 5 گیگ پهنای باند 128 ، اما سرعتشون یکیه.
4.gif

مزیت دیگش اینه که اگه شما بعد از تموم شدن مدت اعتبارش نری پول بدی ، ADSL ات قطع نمیشه و میتونی از شبانه که ساعت 12 تا 8 صبح هستش تا 100 سال بعد استفاده کنی.
قیمت 64 اش هم 14800 تومن بود.
63.gif

خیلی می ارزه ولی متاسفانه مرکز مخابرات ما رو پوشش نمیداد.
2.gif

من 64 ایران گیت گرفتم ، پهنای باند نامحدود + مودم رایگان + هزینه ی راه اندازی رایگان+15 روز استفاده ی رایگان+ 6ماه هم اعتبارمه که سر جمع شد 138 هزار تومان.
راستش اگه 128 رو بگیری 198 تومنه با همین مزایا ولی قابل قیاس با 64 اش نیست.
اگه مدت اعتبارت تموم شه تا 15 روز وقت داری هزینه شارژش رو بدی وگرنه دوباره 20 تومن هزینه ی راه اندازی ازت میگیرن.
17.gif

به نظر من ندا گستررو بچسب.
هم ارزونه ، هم سرعتش از همه ی اینا بیشتر ، هم مزیتاش از همه ی اینا بیشتره.
اگه سوال دیگه ای هست من درخدمتم
3.gif

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوست گرامی
53.gif

2.gif

صبا نت و جهان آن لاین دارای پهنای باند محدود 2 گیگا بایتی بودن ، اما چون هزینه ی راه اندازی نداشتند ، و امکاناتی که داشتند از جمله اینکه از ساعت 24 تا 8 بامداد اگه هر چی دانلود میکردی ، جز پهنای باند محسوب نمیشد. و کانترش شمارش نمیکرد.
راستی حواسم نبود الان یه سرویس دهنده ی خیلی عالی واسط گیر آوردم که اگه مخابراتتونو ساپورت کنه ، از اونی که خودت داری بهتره ، و با امکانات بیشتره.
3.gif

نداگستر که نمایندگیش خیابان مسجد سید هستش ، سرویس 64 و 128 اش سرعتش یکی هست ، و همون 128 هست ، فقط تو پهنای باند با هم تفاوت دارن ، فک کنم 3 گیگ پهنای باند 64 اش بود و 5 گیگ پهنای باند 128 ، اما سرعتشون یکیه.
4.gif

مزیت دیگش اینه که اگه شما بعد از تموم شدن مدت اعتبارش نری پول بدی ، ADSL ات قطع نمیشه و میتونی از شبانه که ساعت 12 تا 8 صبح هستش تا 100 سال بعد استفاده کنی.
63.gif

2.gif

من 64 ایران گیت گرفتم ، پهنای باند نامحدود + مودم رایگان + هزینه ی راه اندازی رایگان+15 روز استفاده ی رایگان+ 6ماه هم اعتبارمه که سر جمع شد 138 هزار تومان.
اگه مدت اعتبارت تموم شه تا 15 روز وقت داری هزینه شارژش رو بدی وگرنه دوباره 20 تومن هزینه ی راه اندازی ازت میگیرن.
17.gif

3.gif

سلام دوست عزيز من هم از آشنايی با شما خوشبختم!اين ندا سيستم که ميگی سايت نداره بهم بدی؟آخه چيزی که هست من هم ميخوام ارزون باشه هم کيفيتش خوب باشه!الان دارم ميرم نميشگاه ببينم چه خبره!
:happy:

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
از دوستان کسی جدیدا از آسیا تک اشتراک نگرفته؟

چون میگن دور جدیدش sms ی شده؟

می خواستم بدونم بعد از فرستادن اس ام اس چند روز طول میکشه؟

یکی از دوستان از من پرسیده . اگر کسی میدونه لطفا سریع بگه. ممنون

fxwizard

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست گرامی
53.gif

2.gif

3.gif

4.gif

63.gif

2.gif

17.gif

3.gif

دوست عزیز صبا نت همون نداگستره دیگه دوتا شرکت که نیست اگه میبینی یکی با این اسم میگه یکی با اسم دیگه برای اینه که اونها نماینده هاشن 1 شرکت بیشتر نیست اون هم نداگستر صبا اسمشه
در ضمن از ساعت 12 تا 8 نیست 3 تا 7 کنتر نمیندازه البته اینجا که اینجوریه (تهران)
این هم لیست نمایندگیهاش
http://sabanet.ir/reseller_sh.asp

http://sabanet.ir

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزيز من هم از آشنايی با شما خوشبختم!اين ندا سيستم که ميگی سايت نداره بهم بدی؟آخه چيزی که هست من هم ميخوام ارزون باشه هم کيفيتش خوب باشه!الان دارم ميرم نميشگاه ببينم چه خبره!
:happy:
شما باید مخابراتتون امام ***** یا ملک شهر باشه؟
درسته؟
کار خوبی میکنی دوست عزیز.
5 ، 6 تا شرکت بودن که ای دی اس ال میدادن.
ولی نداگستر غرفه نداره.
شرکت اصلیش تهرانه ، من فقط آدرس نمایندگی اصفهانشو بلدم.
اگه سوال دیگه ای داشتین ، پیغام خصوصی بدین ، که تاپیک منحرف نشه.
موفق باشین
3.gif

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز صبا نت همون نداگستره دیگه دوتا شرکت که نیست اگه میبینی یکی با این اسم میگه یکی با اسم دیگه برای اینه که اونها نماینده هاشن 1 شرکت بیشتر نیست اون هم نداگستر صبا اسمشه
در ضمن از ساعت 12 تا 8 نیست 3 تا 7 کنتر نمیندازه البته اینجا که اینجوریه (تهران)
این هم لیست نمایندگیهاش

سلام
خیلی ممنونم FX جان بابت راهنماییتون.
53.gif

منم شک کرده بودم که اینا باید یکی باشن چون اسماشون خیلی شبیه به هم بود ، اولی نداگستر صباو دومی صبا نداگستر.
71.gif

خوب شبانش رو یک ماه پیش که من پرسیدم گفت 12 تا 8 صبح ، حالا نمیدونم تغییر کرده یا نه؟؟
39.gif

شماره ی نمایندگیش در استان اصفهان: 6249298 و
5.gif
6260202
سایتشون هم همون طور که دوست خوبمون گفتند ، sabanet.ir هستش.
موفق باشین

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
این هم لیست نمایندگیهاش

سلام ميشه از لحاظ کيفی بگی چه جوريه اين شرکت؟مثلاً قطعيش چجوريه سرعت دانلودش چجوريه و....

خیلی ممنونم FX جان بابت راهنماییتون.
منم شک کرده بودم که اینا باید یکی باشن چون اسماشون خیلی شبیه به هم بود ، اولی نداگستر صباو دومی صبا نداگستر.
خوب شبانش رو یک ماه پیش که من پرسیدم گفت 12 تا 8 صبح ، حالا نمیدونم تغییر کرده یا نه؟؟
شماره ی نمایندگیش در استان اصفهان: 6249298 و 6260202
سایتشون هم همون طور که دوست خوبمون گفتند ، sabanet.ir هستش.
موفق باشین

دوست عزيز ممنون از اطلاعات!هيشکی هم که يه مقايسه واسه ما بين شاتل و پارس انلاين نکرد!!!!:(

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
تا سابق بر این نوی تهران هیچ شرکتی مرکز مخابراتی شهید سعادتمند رو پشتیبانی نمی کرد ولی الان جدیدا یک شرکتی به اسم شهراد نت مدعی ساپورت از این مرکز، حقیقتش من دیروز یه تراکت از این شرکت رو دیدم متوجه این موضوع شدم، ولی چون شرکته اسم و رسمی نداره میترسم برم سراغش. کسی هست این شرکت و وضعیت سرویسهاش رو بشناسه؟ یا ازش سرویس ADSL گرفته باشه؟ این هم آدرس اینترنتی وب سایتش هست www.shahrad.net

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
ساعت 12:45
Network کاملا Unstable هست.

باز دوباره فیبرشون سوراخ شده!!

SE_w810

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوستانی که از مرکز توحید اشتراک DSL دارید پهنای باند و پینگ تو چه وضعیتی هست؟

fxwizard

Registered User
لایک‌ها
1
سلام ميشه از لحاظ کيفی بگی چه جوريه اين شرکت؟مثلاً قطعيش چجوريه سرعت دانلودش چجوريه و....

سلام
از لحاظ کیفی بد نیست البته قطع و وصل هم داره ولی نه زیاد من قبلا از داتک استفاده کردم البته اوایل راه اندازیشون مال اون بیشتر قطع میشد
سرعت دانلود هم همونطور که گفتم بالا پایین داره ( منظورم اینه که بیشتر وقتها خیلی نوسان داره از 3یا 4 کیلو تا 50 و 55 کیلو ولی اگه سر حال باشه که میشه گفت یک سوم مدت هست حدود 50 کیلو ...مثل این
48nai4x.jpg

به عنوان مثال قبلا که از داتک استفاده میکردم سرعت دانلود بین 23 و 25 کیلو بود و میدونستی که همیشه همینجوره با توجه به اینکه ترافیک هم محدود نبود یعنی میشد فایلی رو که داری دانلود میکنی زمان پایان دانلود رو محاسبه کنی ولی با صبا با اینکه سرعت بعضی وقتها دوبرابره داتکه ولی خیلی وقتها نصف هم کمتره.. مثلا من قبلا با داتک 1 فایل 700 مگی رو از تورنت تو 8 ساعت میگرفتم ولی با این اگه بخوای بگیری چون p2p ها آپلود هم داره اصلا به صرفه نیست ( حدود دو برابر حجم فایل ترافیک برات محاسبه میشه )

خلاصه اینکه اگر بر حسب ترافیکی که تو ماه ازش میگیرین نیازتون تامین میشه خوبه ولی اگه در ماه هوس میکنین چندتا فیلم و موزیک.... و فایل بزرگ دانلود کنین به نظر من سرویس نا محدود مناسبتره من هم چون سرویسم از داتک به مشکل خورد:( و دیگه وصل نشد مجبور شدم از اینها بگیرم
اینها که نوشتم تجربه کسیه که 2 ماه از آسیا تک و 6 ماه از داتک و 9 ماه از صبا استفاده کرده و در مورد آسیا تک باید بگم اگر قبول کردند بهتون سرویسو رایگان بدن و ماهیانه 100 هزار تومان هم وجه نقد بهتون پرداخت کنند ازشون سرویس بگیرید:D

خوش باشید​

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
آسیاتک خیلی خوب شده !!از لحاظ پینگ فوق العاده است !!سرعتش هم در حد همون داتکه !!یعنی حداکثر 24 !! 5 تومن هم ارزون تره !! در نهایت به نظر شخص من الان بهترین سرویس رو آسیاتک میده !!البته باید اعتراف کنم تا مهر از افتضاح هم اونور تر بود!! (لازم به ذکره من جزو اولین کسایی بودم که adsl داشتن و تا حالا 3 تا شرکت تست کردم )

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
كسي ميدونه 4433 رو چه شركتي پشتيباني ميكنه

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
آسیاتک خیلی خوب شده !!از لحاظ پینگ فوق العاده است !!سرعتش هم در حد همون داتکه !!یعنی حداکثر 24 !! 5 تومن هم ارزون تره !! در نهایت به نظر شخص من الان بهترین سرویس رو آسیاتک میده !!البته باید اعتراف کنم تا مهر از افتضاح هم اونور تر بود!! (لازم به ذکره من جزو اولین کسایی بودم که adsl داشتن و تا حالا 3 تا شرکت تست کردم )

تایید میشه.

البته من پینگ رو تست نمی کنم چون برام مهم نیست ولی سرعت داونلود (و آپلود:puke: ) کماکان چه با تورنت چه ای میول بین 12 تا 14 در نوسانه. با 128 آسیاتک مرکز صالح طبری

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
دوستان عزیز اینجا چند نفر از اسیا تک سرویس دارن بیشتر با هم اشنا بشیم از اول تابستان با سرویس 256 در مرکز توحید هستم

SE_w810

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز اینجا چند نفر از اسیا تک سرویس دارن بیشتر با هم اشنا بشیم از اول تابستان با سرویس 256 در مرکز توحید هستم

کیفیتش چطوره ؟
خوبی مرکز توحید اینه که همه شرکتها هستن آدم آزادی انتخاب داره.

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
سرعت دانلود 20 بالاتر نمیره پینگش حدود 400 برای بازی انلاین افتضاح میشه:wacko: :wacko: :wacko:
برای بازی کدوم شرکت خوبه کسی می دونه

بالا