مسافر ما همون DSL عزیز....به نقل از astm1834 :لطفا سفر كرده ها بفكر تازه سفر كن ها هم باشن.
جدیدا یک نامه از سپنتا رسیده بود دستمبه نقل از saeid_2001 :كسي مناطقه تلفني كه adsl داره تو تهران رو ميدونه
آقا سايتش رو همينجا بزن تا ما شهرستانيها هم قيمت رو نشون اين ISP ها بديم شايد دلشون به رحم اومد.به نقل از sunnyboy :اینجوری خیلی خوبه . من فقط 20 هزرا تومن هر دفعه پول تلفنم میاد تازه به غیر از هزینه اشتراک ..
فقط فکر نکنم منطقه ما رو پشتیبانی بکنه . الان میرم رو سایتش ببینم چه خبره ...
آهان. يافتم:به نقل از daftarekhaterat :آقا سايتش رو همينجا بزن تا ما شهرستانيها هم قيمت رو نشون اين ISP ها بديم شايد دلشون به رحم اومد.
گمونم نتيجه ارزون شدن خط 2 مگا باشه...
به نظر من هم خوب اومد که گفتم! من که تبلیغگر نیستم.. چون من شنیده بودم 64kbps این قیمته... حالا یا قیمتها ارزان شده و من خبر ندارم یا اینجا خوب میده...به نقل از daftarekhaterat :
محدوديت 1 گيگ خيليييييييييييييييي كمه كه :blink:به نقل از MohammadR :جدیدا یک نامه از سپنتا رسیده بود دستم
سرعت 256kbps هر ماه 25 هزار تومان
مودم هم 50 هزار و هزینه ی نصب 20 هزار.
محدودیت 1 گیگ در ماه و هر گیگ اضافه تا 5 گیگ 10 هزار تومان و از 5 گیگ تا 10 گیگ 7500 و از 10 تا 20 گیگ 5000 و از 20 گیگ به بالا رایگان.
به نظر بد نمیاد!
در ضمن بابت هر 64 کیلوبایت اضافه از 256kbps به بعد 25 هزار تومان!!
محمد جان ظاهر قضيه 1 گيگ خيلي زياد نشون ميده .به نقل از MohammadR :اما بابت هر گیگ اضافه هم فقط 10 هزار... زیاد نیست!
خب يعني تقريبا 33 مگ در روز. اگه كسي فقط به دنبال ديدن سايت باشه و قصد دانلود آهنگ هاي آنچناني و برنامه هاي جور و واجور نداشته باشه خيلي ميصرفه.به نقل از hwt :محمد جان ظاهر قضيه 1 گيگ خيلي زياد نشون ميده .والا شما بخواي از اين adsl كار درست حسابي بكشي ميبيني كه خيلي زير 10 گيگ محدوديت اصلا صرف نميكنه
![]()
بازم بعيد ميدونم ها من با همين اكانتهاي معمولي و فقط سايت ديدن نزديك 40 50 مگ هرروز رسيو دارم . البته با 8 ساعت در روز .به نقل از daftarekhaterat :خب يعني تقريبا 33 مگ در روز. اگه كسي فقط به دنبال ديدن سايت باشه و قصد دانلود آهنگ هاي آنچناني و برنامه هاي جور و واجور نداشته باشه خيلي ميصرفه.
الان 25 هزار پول اینترنت ماهیانه ی Dialup سپنتاست... اگر پول تلفن را حساب نکنیم!به نقل از daftarekhaterat :خب يعني تقريبا 33 مگ در روز. اگه كسي فقط به دنبال ديدن سايت باشه و قصد دانلود آهنگ هاي آنچناني و برنامه هاي جور و واجور نداشته باشه خيلي ميصرفه.
شما اعتيادت شديده. همه كه مثل شما نيستن.به نقل از hwt :بازم بعيد ميدونم ها من با همين اكانتهاي معمولي و فقط سايت ديدن نزديك 40 50 مگ هرروز رسيو دارم . البته با 8 ساعت در روز .![]()