اوه مصرفت خیلی بالاست! این طور اگر باشه برای شما Dialup بیشتر می صرفهبه نقل از hwt :بازم بعيد ميدونم ها من با همين اكانتهاي معمولي و فقط سايت ديدن نزديك 40 50 مگ هرروز رسيو دارم . البته با 8 ساعت در روز .![]()
اوه مصرفت خیلی بالاست! این طور اگر باشه برای شما Dialup بیشتر می صرفهبه نقل از hwt :بازم بعيد ميدونم ها من با همين اكانتهاي معمولي و فقط سايت ديدن نزديك 40 50 مگ هرروز رسيو دارم . البته با 8 ساعت در روز .![]()
خوب نيست ها... من هم 5 روزه كه روزي 5 ساعت مصرف ميكنم.به نقل از hwt :انا معتاد
![]()
![]()
به نقل از freeuser :سلام
يه قانون داره اونم اينه که share به 20 داره يعنی شما وقتی 256 kb رو ميخری اين 256 رو به 20 نفر دیگه هم ميدم خوب به دليل اينکه شما محدوديت دانلود داری فقط ميتونی مثل تلفنی ازش کار بکشی چون الّان سرعت 32 هست داری 50 مگابايت ميگيری وقتی سرعت 256 شد ميخوای ؟ خوب تناسب ببند متوجه ميشی بعد تو چند تا شهر که شروع کردن ميرن از مخابرات يه لينک 512 ميخرن . و اون رو هر 64 به 20 نفر ميفروشن آخه يه چيز رو من توش موندم و اون اينکه چرا اينها فک ميکنن مردم ايران خرن آخه در تمام دنيا هر يک 1 مگابيت 2400 دلار هست الّان تو شيراز يکی شروع کرده 64 رو داره به 20 نفر ميده همه صداشون در اومده ميگن آقا ما adsl گرفتيم سرعت خوب بشه اين که بد تر شد خوب فک کنم خيلی خرابشون کردم بسشون باشه ولی آخه من اينو ميخوام بگم چه جوری اينها دارن از مخابرات 64 رو ميخرن ماهی 180 هزار تومان بعد ميفروشون 22 هزار تومان ای خدا......... بزار اينها فک کنن ما جماعت خر هستيم :hmm:
تو شرايط نا مساعد جوي چي بازم پينگش پايينه ؟به نقل از artin :الان داتک 512/128 رو می ده ماهی 79 تومن
وایرلس
بدون محدودیت
از خطوط فیبر مخابراتی استفاده می کنه و پینگ تایمش خیلی پایینه
و همیشه دانلودت رو 60 کیلوبایته !
حالا این جریانش چیه ؟
يادمه 2 ماه پيش هفته نامه ي كليك اين 2 رو باهم مقايسه كرده بود . بيشتر روي اختلال امواج راديويي و تحت تاثير قرار گرفتن شرايط جوي و امنيت اطلاعات كم اي دي اس ال رو بهتر مي دونست . حالا اينجوري كه شما ميگي به نظر وايرلي بهتر مياد . هزينه اوليه وايرلس چقدر درمياد ؟به نقل از artin :hwt
نمی دونم باید از اونا پرسید
با وایرلس تقریبا شما خیلی راحتی
مشکل نویز خط و این جور چیزا دیگه معنی نداره
من شنیدم adsl خیلی down میشه
شما با adsl محدودیت زیاد داری مثلا بخوای نقل مکان کنی خیلی مشکل داری
ولی با این نه
البته واسه اینم مشکل پیش می یاد ولی بیشترش از isp هست و مشکلات وایرلس نیست
نمی دونم چه جوری ولی امکانش هست که مثلا شما دو تا مودم بگیری 512 و با هم استفاده کنی و به سرعت 1 مگا بیت برسی
خلاصه مثله اینکه در حال حاضر بهترین انتخاب همین وایرلسه
ولی مثله اینکه الان دیگه زیاد این سرویسو به یوزر های جدید نمی دن و فقط به آشنا می دن حالا دلیلشو نمی دونم