• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
اگر واقعا یه همچین سرعتی داره پس چرا انقدر ارزونه!!!

قطعی نداره؟ مشکل دیگه ؟

از این سایت بازم تست کنی بد نیست: www.bandwidthplace.com/

من توی اين سايت که دادين تست کردم لطفاً بگين جوابش خوبه يا نه؟؟؟؟سرويسی که گرفتم هم اينه:
upload:128
download:256
Speed
208.5 kilobits per second

Communications 208.5 kilobits per second
Storage 25.4 kilobytes per second
1MB file download 40.2 seconds
Subjective rating Mediocre

Explain results

Info
Date & time Tuesday, February 13, 4:15PM*
Test type IDT4 Free
Connection type ADSL
Region Asia
Data size 1024KB

yaser

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی جالبه امروز زنگ زدم اسیا تک میگم اقا چرا در تورنت سرعت اپلود من دو برابر دانلودم است این چه سیاست ترافیکی احمقانه ای است ؟!
اپراتور ش می گه این کار دلیلش برای کنترل ترافیک نبوده وتنها به خاطر سیاست های خاصی! است که شرکت داره برای همین فقطط سرعت دانلود محدود شده:eek: :wacko:

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
این صبا نت داره خودکشی می کنه، همه تهرانو با آگهیاش پر کرده. شما می فرمایین من برم خط تلفن نازنینو بدم بهشون ازشون ADSL بگیرم؟ یا اینکه از داتک بگیرم؟ من مرکز عاطفم. البته مسخره اینجاس که صبا نت اصلا سرویس بدون محدودیت 128 و 256 نداره همه شون ماکزیمم 10 گیگن. پس بدرد نمی خوره..

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
ببخشید یه سوال داشتم.
آیا کسی از ای دی اس ال های پارس آنلاین استفاده کرده؟
نظرتون راجع به این شرکت ، امکاناتش و سرعت دانلودش در 64و 128 چیه؟
من 64 اش رو دارم ولی سرعت دانلودش بیشتر از 8کیلو بایت نیست؟
میخواستم ببینم کلاً این شرکت سرعتش همینه یا خطوط تلفن ما مشکلی داره؟
پیشاپیش تشکر میکنم از راهنماییهاتون

فقط جهت اطلاع می گم:
واحد پهنای باند بر حسب کیلو بیت (bit) در ثانیه هست ولی واحد سرعت داونلود یا آپلود که تو برنامه ها نشون میده کیلو بایت (Byte) در ثانیه هست. برای همیه اگه بخوای ببینی با توجه به پهنای باندی که خریدی سرعت داونلودت حداکثر چقدر میشه باید عدد پهنای باندتو به 8 تقسیم کنی چون هر بایت برابر 8 بیت هست.

مثلا با پهنای باند 64Kb/s سرعت داونلود 8KB/s میشه. که الان سرعت تو طبیعیه. تازه این محاسبات مال سرعت اسمی یا ماکزیمم هست و معمولا سرعت واقعی کمتر از سرعت اسمیه.

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
خیلی جالبه امروز زنگ زدم اسیا تک میگم اقا چرا در تورنت سرعت اپلود من دو برابر دانلودم است این چه سیاست ترافیکی احمقانه ای است ؟!
اپراتور ش می گه این کار دلیلش برای کنترل ترافیک نبوده وتنها به خاطر سیاست های خاصی! است که شرکت داره برای همین فقطط سرعت اپلود محدود شده:eek: :wacko:

منم یه بار زدم آسیاتک یه مشت چرتوپرت از سیاستاشون گفتن! تا جایی که من می دونم هزینه آپلود برای یه شرکت گرونتر از داونلود تموم میشه یا نهایتا هم قیمت میشن. اینا عوض اینکه وردارن این همه سرعت آپلودو زیاد کنن یه کم باید محدودیت داونلودو کم کنن. مثلا من حاظرم خطم به جای 128/128 256/32 باشه:D

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فقط جهت اطلاع می گم:
واحد پهنای باند بر حسب کیلو بیت (bit) در ثانیه هست ولی واحد سرعت داونلود یا آپلود که تو برنامه ها نشون میده کیلو بایت (Byte) در ثانیه هست. برای همیه اگه بخوای ببینی با توجه به پهنای باندی که خریدی سرعت داونلودت حداکثر چقدر میشه باید عدد پهنای باندتو به 8 تقسیم کنی چون هر بایت برابر 8 بیت هست.

مثلا با پهنای باند 64Kb/s سرعت داونلود 8KB/s میشه. که الان سرعت تو طبیعیه. تازه این محاسبات مال سرعت اسمی یا ماکزیمم هست و معمولا سرعت واقعی کمتر از سرعت اسمیه.
خیلی ممنون از راهنماییتون.
53.gif

پس جای نگرانی نیست.
5.gif

من فک می کردم سرعت بر حسب کیلو بایته.
71.gif

hamed_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:happy:
کسی در این فوروم از این ۲۵۶ کیلوگرمی ها نگرفته که محدودیت حجمی هم دارن؟
لطفا تجربه هاتونو به جای ipتون shareکنین
p2p limited or not?
speed?? ping average
download real speed???

شبا که محدودیت نداره سرعت چطوره؟

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
p2p limited or not?
speed?? ping average
download real speed???

من الان از شرکتی در تهران به اسمfanava سرويس دانلود256 و آپلود128 رو دارم سرويس محدوديت حجمی داره!هيچوقت افت سرعت نداشتم دانلود با DAP بين 26 تا 32 هستش!و با EMULEهم بستگی داره به طرف تا 24 هم بوده!
من اصفهان هستم!

fxwizard

Registered User
لایک‌ها
1
p2p limited or not?
speed?? ping average
download real speed???

سلام
به عنوان کسی که حداقل از 3 تا شرکت adsl گرفتم باید بگم که:
به دلیل محدودیت ترافیک از p2p نمیشه استفاده کرد چون 3 سوت ترافیکت تموم میشه
پینگ معمولا رو 300 این اواخر
سرعت اگه سر حال باشه بین 40 تا 50 ولی افت و خیز زیاد داره مثلا ییییییهو میاد رو 10 .. 5..0 ...25 و ... خلاصه بالا پایین میشه زیاد
دانلودم که گفتم
شبها هم یکاریش کردن هر یک ساعت قطع بشه که فایل بزرگ بدون resum نمیتونی بگیری یعتی از هر وقتی که کانکت میشی 1 ساعت بعد دسکانکت میشه باید دوباره کانکت کنی
خلاصه اینکه چون انتخاب دیگهای نیست مجبوریم بسوزیمو بسازیم
خوش باشید​

amirtehransabz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[salam dost aziz man ye hafte mishe ke az asia tech acount gereftam modemam ham comtrend lan hastesh vali bicharam karde har 10min ye bar link modem cheshmak zan misheo dc har chi ham bahashon tamas gereftam natonestan mosheklo hal konan mishe rahnamaye konin ke moshkel az koja mitone bashe az mokhberat ta sim keshi khone ham test shode albate markaz ma nahri hastesh8807 mamnon misham

fxwizard

Registered User
لایک‌ها
1
[salam dost aziz man ye hafte mishe ke az asia tech acount gereftam modemam ham comtrend lan hastesh vali bicharam karde har 10min ye bar link modem cheshmak zan misheo dc har chi ham bahashon tamas gereftam natonestan mosheklo hal konan mishe rahnamaye konin ke moshkel az koja mitone bashe az mokhberat ta sim keshi khone ham test shode albate markaz ma nahri hastesh8807 mamnon misham

احتمالا روی خط نویز هست اگه تمام سیم کشی را چک کردید و مطمین هستید ممکنه از پست مخابرات دم در خونتون باشه از داخل اون یک سیم جدید به داخل خونه بکشید که البته این کارو باید مامور مخابرات انجام بده یکی از دوستان من هم همین مشکل داشت البته مال اون وصل بود تا اینکه یک روز قطع شد ( لینک آپ نشد دیگه)
تا 1 ماه بعد فهمید اشکال از پست مخابراته ...
خوش باشید​

amirtehransabz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احتمالا روی خط نویز هست اگه تمام سیم کشی را چک کردید و مطمین هستید ممکنه از پست مخابرات دم در خونتون باشه از داخل اون یک سیم جدید به داخل خونه بکشید که البته این کارو باید مامور مخابرات انجام بده یکی از دوستان من هم همین مشکل داشت البته مال اون وصل بود تا اینکه یک روز قطع شد ( لینک آپ نشد دیگه)
تا 1 ماه بعد فهمید اشکال از پست مخابراته ...
خوش باشید​

pas chera dost aziz yeho 2 roz saleme bad baz kharab mishe albate agar conect nakonam link modem hich vaght cheshmak zan nemishe ؟؟؟؟yani spileter ham nemitone noyzo begire???

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
همه حاضرن :دی :دی

تاييد ميشه:D

دوستان بعد از کلی تحقيق خواستم داتک بگيرم که ديدم در اصفهان منطقه ما رو پوشش نميدان!!!!عجيب شاتل و پارس آنلاين اينجا رو پوشش ميدن اما داتک نه!!!:( !!!چقدر هم که خوب راه اومده بودن ميخواستن هزينه فعلسازی هم نگيرن!!!!!!ميگين چيکار کنم بين شاتل و پارس آنلاين کدوم بهتره؟البته شاتل محدوديت حجمی داره!!!!!!!!!

moryabdi

Registered User
لایک‌ها
4
دیوونه شدم از دست این شرکت های مزخرف Adsl!
3zc1qvs.gif
یکی از یکی مفت تر ! گاو گوسفندشون رو میفروشن مین شرکت Adsl میزنن... حیف که آدم به همین اینترنت نیم بندشون محتاجه! وگرنه هر چی از دهنم در میومد زنگ میزدم بهشون میگفتم...
Boese0.gif
s328.gif

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
3zc1qvs.gif
یکی از یکی مفت تر ! گاو گوسفندشون رو میفروشن مین شرکت Adsl میزنن... حیف که آدم به همین اینترنت نیم بندشون محتاجه! وگرنه هر چی از دهنم در میومد زنگ میزدم بهشون میگفتم...
Boese0.gif
s328.gif

دقیقا تایید میشه

fxwizard

Registered User
لایک‌ها
1
3zc1qvs.gif
Boese0.gif
s328.gif

شدیدا تایید میشه​

fxwizard

Registered User
لایک‌ها
1
pas chera dost aziz yeho 2 roz saleme bad baz kharab mishe albate agar conect nakonam link modem hich vaght cheshmak zan nemishe ؟؟؟؟yani spileter ham nemitone noyzo begire???

نه منظورم اسپیلیتر نیست پست مخابرات دم در خونتون تو کوچه بود همونی که کابلهای مخابرات توشه
ولی اگر میگید لینکتون آپ میشه دو روز سالمه احتمال زیاد اشکال از خود شرکته
مگه نمیتونید از شرکت دیگه بگیرید آسیاتک آشغاله من فروردین و اردیبهشت 84 ازشون سرویس گرفتم که دقیقا 2 روز یکبار قطع میشد
هنوزم مودم آشغالشونو دارم (کرسس)
بهشون بگین درست کنند اگه نمیتونند برای اینکه مطمین بشید اشکال از کجاست از یک شرکت دیگه بگیرید مثلا داتک..​

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
3zc1qvs.gif
Boese0.gif
s328.gif
تکذیب میشه.

اینجا داتک ، همه چیز روبه راهه

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تاييد ميشه:D

دوستان بعد از کلی تحقيق خواستم داتک بگيرم که ديدم در اصفهان منطقه ما رو پوشش نميدان!!!!عجيب شاتل و پارس آنلاين اينجا رو پوشش ميدن اما داتک نه!!!:( !!!چقدر هم که خوب راه اومده بودن ميخواستن هزينه فعلسازی هم نگيرن!!!!!!ميگين چيکار کنم بين شاتل و پارس آنلاين کدوم بهتره؟البته شاتل محدوديت حجمی داره!!!!!!!!!
با اجازتون منم اصفهانم.
اسم مرکزمخابراتتون چیه؟
من دوروزه پارس آن لاین گرفتم ولی بسیار بسیار مزخرفه.
سرعت دانلودش 4الی 5 کیلو بایته.
قیمتشم که خدا تومنه.
راستی نمایندگی شاتل و داتک کجان؟
میشه شمارشونو بهم بدی؟
راستی صبانت و جهان روی خط رو هم پرسیدی.
من چند روز پیش نمایشگاه کامپیوتر بودم ، خیلی شرکت با قیمتای خیلی عالی اونجا بودن.
مثلاً صبا نت ماهی 10 هزار تومن
جهان روی خط 10 هزار تومن.
و بدون هزینه ی راه اندازی.
موفق باشین

بالا