تا اونجا که بنده اطلاع دارم انتقال حرارتی طی یک بازده زمانی باید بررسی بشه.. تفاوت بین این خمیرها اینه که لیکویید طی گذر زمان کیفیت خودشو از دست نمیده به سادگی و میانگیم انتقال حرارتی در مجموع بهتر داره چون به نوعی جوش میخوره با دو سطح... از طرفی محدودیت داره نمیتونی روی سطوح آلمینیومی استفاده کنیش... خمیرهای دیگه اولش کیفت عالی دارند ولی پس از مدتی انتقال گرماییشون دیگه مثل روز اول نیست... امیدوارم براتون روشن شده باشه
lممنون بابت پاسختون.پس میشه در کل اینجور گفت که انتقال گرماییش با ثبات تر و پایدارتره.
من که از خمیر z9 استفاده کردم البته توی بازه زمانی 1 ساله با توجه به حساسیتی که دارم درجه حرارت سیستم رو همیشه چک میکنم.توی 1 سال تفاوت خاصی ندیدم توی حالت نرمال و فشار زیاد.حتی بعد 2 ماه یه خورده جا میفته خمیر و تا 1 تا 2 درجه بهتر میشه انتقال گرماش.اما در کل توی این 1 سال درجه حرارت سیستم توی تمام شرایط یکسان بوده با هم.
سوالی که برام پیش اومده اینه که اگر خمیرهایی مثل Gelid GC Extreme و Arctic Silver 5 نسبت به Coollaboratory Liquid Ultra دارای ثبات انتقال گرمایی نباشند خب بعد یه مدت انتقال گرماییشون کم میشه.که در نتیجه میرسند به انتقال گرمای Liquid Ultra با این فرض پس هنوز از Liquid Ultra بهتر هستند یا مساوی میشند.مگر اینکه باز کارایی انتقال حرارتشون بعد یه مدت دیگه خیلی زیاد و محسوس باشه.اگر اشتباه میگم لطفا راهنمایی کنید.مرسی.